mum dabar 1.3 su trupuciu-sveriam 12kg,ugis 86cm.turim 7dantis,kiti jau matyti pakeliui.labai judrus,daro viska ko negalima-plesia laidus,gesineja sviesas,lenda prie rozeciu,viska griebia nuo stalo,tik spek gaudyti.sneketi tik savo kalba,nors manau kad supranta labai daug.dabar ignoravimo periodas,tai saukiamas neatsiliepia,baramas nereaguoja arba specialiai daro jei bari
Kai Viliui buvo 1 metai trys mėn. svėrė 12,7kg, o ūgis 90cm. Aukštas bernas nors tu ką.
Mano Titui 1,6m. mes sveriam tik 10kg. Labai jaudinuosi, kad tiek mažai, bet ką padarysi, valgom viską ir daug, o svoris neauga.
QUOTE(laimage @ 2008 10 16, 15:43) Mano Titui 1,6m. mes sveriam tik 10kg. Labai jaudinuosi, kad tiek mažai, bet ką padarysi, valgom viską ir daug, o svoris neauga. Mano suneliui 1,8 m mes irgi sveriam 10 kg. Paparasciausiai daug laksto, nuolat ant koju, sukasi kaip vijurkas Tai patarciau nesijaudinti, viskas cia normalu QUOTE(mikki @ 2008 10 16, 09:21) labai judrus,daro viska ko negalima-plesia laidus,gesineja sviesas,lenda prie rozeciu,viska griebia nuo stalo,tik spek gaudyti.sneketi tik savo kalba,nors manau kad supranta labai daug.dabar ignoravimo periodas,tai saukiamas neatsiliepia,baramas nereaguoja arba specialiai daro jei bari Kai perskaiciau, tai toks jausmas, kad apie mano vaika kalbi Mano maziui dabar 1.3 su trupuciu, sveria 12.600, ugis 84cm QUOTE(kumpis @ 2008 10 15, 22:00) Sveiki, kai mano mazei buvo 1m3men, tai ji svere 8,5kg ir buvo 76cm. Maniske tokia miniatiurine ir labai jau nevalgi. Valgymas- mums skaudi tema Uztat energija liejasi per krastus Tokiu laiku turejom 12 dantuku. Mokejom pasakyti mama,tete, pupa, abas(labas), atia, au, mu, alio ir dar visokiu skiemenavimu savo kalba Ant puoduko mes jau nuo 1m karts nuo karto pasedim, tiksliau bandau pasodint Ziuriu musu dukros tais paciais metais, ta pati menesi ir ta pacia diena gime 1.3 men svere beveik 10 kg, ugis apie 80 cm. Valgo tik bendra maista (jokiu savo kosiu nevalge nuo metuku, vaisiu tyreles isvis katastrofa Rodo ate ate, viru viru kose, kokia didele, atpazysta zmones is nuotrauku, piesa visokius bruksniukus
Sveiki, o mano vaikis tai yra 1m4men. tai sveria 12kg ir jo ugis 83cm
QUOTE(Lauruciuk @ 2008 10 18, 16:53) Nu va kaip fain Maniske irgi svaruole baisi- zino kur visos sluotos ir sepeciai padeti, jei reikia nubega ranksluostuka pasiima ka nors pavalyti- tu jai tik duok O jei jos koks nors zaislas ispurvintas, tai visada pastebes ir kiekviena karta rodys sakydama fuuu
Ryt musu panelytei 1,3 m.
Duag kalba savo kalba, pasako: mama, tete, ate, niam, dio (duok), am (suo) me-me (mylu-mylu) ba (nera). Labai isdykusi Draugauja su naktipuodziu, pati valgo tirsta maista, geria is puodelio. QUOTE(kumpis @ 2008 10 23, 23:49) Nu va kaip fain Maniske irgi svaruole baisi- zino kur visos sluotos ir sepeciai padeti, jei reikia nubega ranksluostuka pasiima ka nors pavalyti- tu jai tik duok O jei jos koks nors zaislas ispurvintas, tai visada pastebes ir kiekviena karta rodys sakydama fuuu Papildyta: QUOTE(Loretukas84 @ 2008 10 21, 20:58) Sveiki, o mano vaikis tai yra 1m4men. tai sveria 12kg ir jo ugis 83cm Turbut tokiam amziui normalu tvirtas charakteris ir oziukai. Vakar pirkom zieminius batukus, tai jai taip patiko bendrauti su pardaveja, kad kai sakiau einam ir norejau uzdeti striuke, tai tik pradejo mosikuotis rankomis saukti nenene ir bega
mums irgi 1,3m. ūgis 82cm. sveriam 15,3kg
musu dukrytei irgi 1 ir 3 men sveria biski virs 9 kg ir 75 cm ugis, bet visa tokia tvirta, labai stiprios pas ja rankos,
mama tete papa sako, ka- te bando bet daznaiusiai isein tik ka arba aa, y-a sako kaip asiliukas, dainuoja dainele yayajo
mano sūnyčiui 1 m. ir 8 mėn. Ūgis - 84 cm. Svoris 13 kg. Turi 12 dantukų. Sneka savo kalba
Sveiki,
mes dabar sveriam 11,5kg, o ugis 81cm. Daug ka snekam ir jau pakankamai aiskiai, valgo, geria pats. Turim 12 dantuku.
Mes 15 mėnesių svėrėm 10 kg ir buvom 81 cm ūgio
Labai greit pagauna ir išmoksta tai, ką pasako brolis, o pas jį fantazija neribota
laba.mano mergytei pupytei 1,4 men.ugis 78 ir svoris 9150kg.moka daug visko vaiksto atbulom,sukasi vietoj,kartais sliauzia atbulom,daro ladushki,viru viru kose,sako mama, tete,baba,deda,diadia,au au,miau,kria kria,vau,va,ko ko.turim tik 6 dantukus.
Na paskaičiau mamyčių atsiliepimus ir supratau, kad mes tikri gigantai
greit mums bus 1.6 mėn. Ūgis 87 cm., sveriam apie 14 kg. Didžiausias pasiekimas tas , kad jau viską kalba, susikalbam jau nuo 1.2 mėn., bet dabar kalba absoliučiai viską, žinoma ne visus žodžius ištaria taip aiškiai ir raiškiai, kaip suaugusieji, bet suprasti galima puikiausiai ir svetimi žmonės viską supranta, nes kalba tikrai aiškiai, be ciuciu, tete ir t.t. Jau beveik pasako visą "du gaideliai", tik po du kartus nekartoja, užtenka vieno
Oi kokie jus visi spartuoliai... Mes 1 m. 3 men sveriam apie 14 ugis gal 83 - nesimatavom ir nesisverem seniai labai-supranta viska, bet su kalbejimu....
mes jau 1 metu ir 4 menesiu. Ugis apie 82cm ir sveriam apie 13kg
labai jau oziuku daug turim, tik jei ko neleidi iskart zurkia ir verkia... o mokam pasakyti teti, mama, ne, dar, geti (gerti), dadiuosiu (atvaziuosiu) dydy (vaziuojam), mamo (namo), tutu (soske) zino kur akytes, nosyte ir t.t.t, zinom kaip daug gyvuneliu daro (miau, gaga ir .t.t), siunciam oro buckius, ateina padaro mylu mylu, lelytes supuoja, buckius labai dalina savo meskuciams; darom viru viru kose, du gaidelius "sokam", ladutes plojam o labiausiai tai mesta laipioti laiptais, rinkti nuo medziu nukritusius lapus lauke, ir sedeti prie masinos vairo!
Sveriam 11.5 kg, ugis 81 cm.
Atrodo, išmokm nešaukti ant viso miesto, kai mama valo nosį.
laba,kokie visi vaikai saunuoliai.ciugu
Mes sveriam 12 kg ir esam 84 cm ugio ir turim laaabai daug oziuku
Moka tai daug ka, o vat kalbet tik savo kalba,normaliai tepasako 4 zodzius
Mes metu buvom 82 cm ir 12.2kg, o 1m. 3men. kaip tycia neisejo pasisverti ir ugio pamatuoti.
Kai buvo dukrytė 1,3 m,tai ūgis buvo 79 cm.,o svoris 10,5 kg. Dabar jau 1,6 m. jai ,tai ūgis 81 cm.,o svoris tas pats - 10,5 kg su rūbais
1.3 men sveriam 11 kg , ugis 84 cm. Kalbam tik: mama, tete, beibi, ate sysia, baba. Siunciam oro bucinius kitiem, buciuojames su visais sutiktais vaikais. Nebesedim kazkodel ant puodo.
Daro manksta kartu su mama, sedasi ant to pacio kilimelio ir kilnoja kojas ir verciasi ir gulasi , viska megdzioja kaip kad as darau
1,3m svėrėm 12,3kg ir 86cm ūgio. Sakė, prie didžiųjų mes
Maniškis 1,3 mėn. buvo 87 cm ūgio ir svėrė 11,5 kg. Labai daug kalba sava kalba, na suprantamai tai ačiū, atia atia, tete, na dar kai ką...
Musu 1m.2 men.. Labai megsta muzika, sokti, dainuoti
Musu Emilijai 1m ir 6 men pries pora dienu paga;liau atsisakem "soskes" , kokia palaima
Papildyta: beje musu svoris beveik 14 kg , ugis 87 rodos paskuini karta buvo
1metai ir 4menesiai... sveriam 12kg Ugis 82cm
mano mazyliui beveik 1m.5men sveriam 10.800g.o ugis 80cm skiriu ji prie smulkesniu stai tokie mes ,niekuo nesiskiriantys nuo jusu
Mums tuoj bus 1,3 m., sveriam apie 10 kg., o ūgis apie 75 cm, taigi tokie prie smulkesnių, esam dideli tauškaliai- "kas cia" pagrindinis posakis, pats pasako, kad "čičius kaku" padare
Dabar yra tikras bezdžionukas, nuolat bando pakartoti, ką jam pasakai, tai kartais taip juokingai gaunasi Mėstamiausi užsiėmimai- puodai ir dar kartą puodai
na mums dabar metukai ir pusantro menesio, ugis apie 80cm. svoris 11,7kg. kalbam dar savo kalba, o jeigu ko nori rodo pirstuku
Sveiki
pasiskaiciau kokiu cia vaikuciu dideliu ir mazu yra, tai mano pasirodys matyt gigantas dramblys Suneliui 1m. ir beveik 4 men., o jis jau 91 cm. ir sveria 14 kg. o siaip darom daugeli dalyku ka ir kiti vaikai, niekuo perdaug neississkiriant
mums jau greit bus 1.3m, 78cm, 11.5kg, dabar jau kokia savite tai nepalaidzia savo vezimelio is ranku, stumdo po namus per dienas ir dar nervuojasi kai uzstringa kur nors.
QUOTE(aureku @ 2009 03 26, 01:00) mums jau greit bus 1.3m, 78cm, 11.5kg, dabar jau kokia savite tai nepalaidzia savo vezimelio is ranku, stumdo po namus per dienas ir dar nervuojasi kai uzstringa kur nors. tu nesinervuok ,kalbes ,mano 3 metuku ir nalabai kalba
Sunus - 1metai ir 3 men: 11kg 300g, ugis - 80 cm. Sako tik VA ir BA, jokiu kitu zodziu
Va siandien buvom poliklinikoj, matavomes ugi ir sveremes. Sunui metai ir 4 menesiai. Ugis 90 cm, sveria 12 kg.
QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 06 15, 21:38) mamytes ar jusu vaikuciai dar geria misinuka,mes gerem tik va jau antra diena jau atsisako,gal jau nebenori kaip jusu vaikuciai ar geria Mano mergytė 1metukai ir 4 dienos. Ūgis 78 cm, sveriam 11,400 kg, gimėm, 49 cm, ir svėrėm 2,300 kg. mano mergytė mišinio nebegėrė, nuo 4 mėn, nuo 3,5 pradėjo valgyti mano virtas košytes Papildyta: QUOTE(Armani @ 2009 03 26, 06:57) Mano net nevaikšto dar Papildyta: QUOTE(aureku @ 2009 03 26, 01:00) mums jau greit bus 1.3m, 78cm, 11.5kg, dabar jau kokia savite tai nepalaidzia savo vezimelio is ranku, stumdo po namus per dienas ir dar nervuojasi kai uzstringa kur nors. Paskaičius kiek moka jūsų vaikutis, atrodo kad čia vunderkintė
Na mum 2m2men sveria apie 13kg o ugis 97cm
Musu maziukei 1m 4men. Ugis - 83cm, svoris - 12 kg. Turim 14 dantuku. Labai komunikabili mergaite, taciau kalba savo kalba
Na, mes su pustais zandukais! 1m. 3men tuoj ant dienu sveriam 11.5 kg ir 80 cm. 16 dantu
budamas 1.3 metu, mano vaikas svere 12kg ir buvo 86 cm ugio
sveria 14kg tikmetukai mum, ugis 84cm ir turime 8 dantukus, vos vos baltuoja apcacioj 9 dantukas
Mano mergytei jau 1 metai ir 7 men. ugis 83 cm, ir sveriam tik vos 11 kg. Kazkaip neramu pasidare
Sveikos mamos, mes esam 12 kg svorio ir 76 cm ugio, pasiutusios tai ne tas zodis, piktutis lenda lauk
Kaip tik šiandien mažajam suėjo 1,3 m
O mes sveriam apie 13kg ir esam 82cm. Tiksliau žinosim, kai eisim 1m.3mėn. priklausančio skiepuko. Turim 12 dantukų. Mokam sakyti ,,mama, tete, sese, amam (kai nori ko nors valgyti ar atsigerti)" ir visia kita, kaip aš sakau, mums suprantama paukščių kalba, parodom ate, bet ne visiems (tai priklauso nuo nuotaikos, o gal ir nuo žmogaus, su kuriuo reikia atsisveikinti)
|