Netriauškiam,ne
O aš triaukšiu
Labai sunku ištvert prieš tas dienas, kokią savaitę prieš labai jau norisi valgyt, bet ko, nebūtinai saldumynų, nes aš jų nemėgstu. Taigi tada būna sunkiausia susilaikyt.
Man tomis dienomis tai viskas sueina. Jei buna saldytuve kas uzsilike, tai karta per menesi viska sunaikinu
Jo geriau prieš tas dienas nieko nepirkt ir nedėt į šaldytuvą
Šiandien atėjo"mano" dienos ir net nepajaučiau
Šluoju viską ir iš eilės
o man visokiu astrumu uzsinori dabar kapoju paki 200g surio burbuliuku taffel
man dvi savaites po mmmmmm visai nieko nesinori valgyt, niekas neskanu, niekas netraukia.... O prieš mmmm apetitas pakyla gerokai
QUOTE(Baltija @ 2006 10 12, 21:35) man dvi savaites po mmmmmm visai nieko nesinori valgyt, niekas neskanu, niekas netraukia.... O prieš mmmm apetitas pakyla gerokai prasom isduot paslapti kaip atsilaikai QUOTE(Baltija @ 2006 10 12, 22:35) man dvi savaites po mmmmmm visai nieko nesinori valgyt, niekas neskanu, niekas netraukia.... O prieš mmmm apetitas pakyla gerokai Man šiek tiek padeda per pms chromas ,bet ne duok dieve įšoka koks kąsnelis į burną šokolado,tada amen bet stengiuosi daug nevalgyti,kartais pavyksta
As per pms valgau kas tik po ranka papuola
savaite pries pms prasideda valgymo savaite, cia suvalgai saldaus, po keliu minuciu jau norisi ka nors suraus uzkasti
PMS - žiaurus metas
Šiaip saldumynų nevalgau ir net nenoriu, bet jau per PMS tai toooooks noras... Šį mėnesį gėriau arbatas visokias skanias, tai nesuvalgiau jokių saldumynų, bet kankynė dvasinė buvo, kad ojojoj
aha,taip norejosi grebt koki šmota koreto balto šokolado!!!!!!!!!!
xaxa pasirodo ne man vienai cia taip
as negaliu atsilaikyt valgau viska savaite pries ir pilvas po to buna kaip pas nescia
oi oi ir as turiu tokia problemele
pms laikotarpiu marinuoti agurkeliai ir gabalas torto man neatrodo visiskai nesuderinamas maistas
Aš per mmm stengiuosi neišklysti iš kelio. Ir taip mane tom dienom pilvo srity visokie nemalonūs pojūčiai ir skausmai kankina, o dar jeigu apsiryčiau, tai nebeatsikelčiau...
QUOTE(ralma @ 2006 11 01, 10:39) oi oi ir as turiu tokia problemele pms laikotarpiu marinuoti agurkeliai ir gabalas torto man neatrodo visiskai nesuderinamas maistas Prajuokino mane ralma... Bet man pačiai ne prieš dienas, bet per pirmą-antrą dieną būna žvėriškas noras suvalgyti šokoladą - ir ne mažiuką šokoladuką, o visą plytą
Tai jau tikrai, šiap saldumynų vengiu, ir be jų gyvent galiu, na bet tomis dienomis taip užsinoriu, o kai jau paragauju, tai sustot nebegaliu
As tai sustoreju visa kai meska , pradedu daugiau valgyti pucia pilva, noriu valgyti kazkokius neiprastus valgius daugiau saldumynu
Yra toks augalinis vaistas, įveikiantis PMS - Prefemin: http://www.vaistai.lt/index.php?option=com...chword=prefemin
Gal kas bandėt?
Aš prieš ir per tas dienas valgau ir storėjo, o po jų graužiu save kiek galiu
o jėzau, dar ir kaip veikia pms
QUOTE(Dalilė @ 2006 12 30, 17:11) Yra toks augalinis vaistas, įveikiantis PMS - Prefemin: http://www.vaistai.lt/index.php?option=com...chword=prefemin Gal kas bandėt? bet ir kaina jo "gera" QUOTE(egluziukas @ 2006 12 28, 22:45) As tai sustoreju visa kai meska , pradedu daugiau valgyti pucia pilva, noriu valgyti kazkokius neiprastus valgius daugiau saldumynu AS VARTOJAU AGNUCASTON NUO PMS - BUVO GERAI, YPAC DEL KRUTINES
Oi
O man dazniausiai skrandis visai sustoja ta savaitele
QUOTE(cirko_princese @ 2007 04 26, 15:33) AS VARTOJAU AGNUCASTON NUO PMS - BUVO GERAI, YPAC DEL KRUTINES Prefemin'e doze 5 kartus didesne del efektyvumo; Agnucaston'as jau yra atgyvenes preparatas ir del savo silpnos sudeties (4mg) is kitu Europos rinku jau yra pasitraukes:) Beje, Prefemin'o efektyvumas tikrai puikus- man geriausiai nueme spuogus nuo kaktos, krutu tempima ir skausma, tinimus; pradejom ji gerti kartu su kolege, tai jis vargse vos i beda nepapuole, kai nebeliko pms simptomu ir nelauktai, nepranesusios is anksto,prasidejo menesines
Aš anksčiau iškart visą šokoladą suvalgydavau
Baisus daiktas tos "mano dienos" tada taip uzsimanau visko "kas nesveika", ir ne visad susilaikau
Kažkas įvardijot kaip nuolat besikartojantį košmarą...
Galėtų kas nors vaistus išrast, gyvenimas koks gražus taptų
Veikia ir mane pms, stengiuosi atsilaikyti, bet...
|