Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano dienos- ar kinta mitybos įpročiai?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
mimoze
4u.gif merginos, noriu pasiteirauti, kaip jums pavyksta laikytis dietos per ''tas dienas"? Aš laikausi sveikos mitybos taisyklių, ir ašaros byra, kai lieka savaitė iki "mano dienų" ir man labai norisi kažko saldaus, o žinau, kad negaliu valgyti, nes viską sugadinsiu cry.gif Tad ir kankinuosi... cry.gif cry.gif cry.gif Gal jums yra buvę panašiai, pasidalinkit patirtimi...Ko gribetės? biggrin.gif Tik nesakykit, kad imat triaukšti saldumynus doh.gif
Rudakė
Netriauškiam,ne biggrin.gif Man asmeniškai saldumynams potraukis dingo po kinietiškos dietos.Beje mėsos nebenoriu taip pat.O anksčiau prieš tas dienas valgydavau po du ar tris ManijosxxL šokoladukus.Tiesiog negalėdavau sustot ir dar norėdavosi visko kuo riebesnio.Jei pyragas,tai su kuo daugiau kremo,jei pyragėlis,tai plikytas su kokiu grietinėles įdaru.Dabar praeitą kartą mano dienos atėjo nepastebimai,tik svoris buvo sustojęs ant vietos ir pilvukas pasipūtęs buvo.Dabar irgi jų laukiu bet saldžiai nieko nebenoriu. ax.gif
*Violeta*
O aš triaukšiu ax.gif ir nieko su savim negaliu padaryt doh.gif
Faina
Labai sunku ištvert prieš tas dienas, kokią savaitę prieš labai jau norisi valgyt, bet ko, nebūtinai saldumynų, nes aš jų nemėgstu. Taigi tada būna sunkiausia susilaikyt.
Night
Man tomis dienomis tai viskas sueina. Jei buna saldytuve kas uzsilike, tai karta per menesi viska sunaikinu g.gif
westa
Jo geriau prieš tas dienas nieko nepirkt ir nedėt į šaldytuvą doh.gif - o tai per dieną nelieka blink.gif blink.gif
Ancė
Šiandien atėjo"mano" dienos ir net nepajaučiau g.gif .Jokio noro nei saldumynams,nei kam kitam kol kas nėra.O anksčiau,tai jei užeina noras-Snikerį suvalgau ir būnu apsisaldinus visai savaitei.
Utiuitiutė
Šluoju viską ir iš eilės cool.gif
bonza
o man visokiu astrumu uzsinori dabar kapoju paki 200g surio burbuliuku taffel lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ka daryt... bet uztai pasiteisinima turiu - man pms'as blush2.gif
Becel
man dvi savaites po mmmmmm visai nieko nesinori valgyt, niekas neskanu, niekas netraukia.... O prieš mmmm apetitas pakyla gerokai essen.gif Bet atsilaikau cool.gif
bonza
QUOTE(Baltija @ 2006 10 12, 21:35)
man dvi savaites po  mmmmmm visai nieko nesinori valgyt, niekas neskanu, niekas netraukia.... O prieš mmmm apetitas pakyla gerokai  essen.gif  Bet atsilaikau  cool.gif
*

prasom isduot paslapti kaip atsilaikai ax.gif nes as tai kankinciau visai ragana patapciau, o dabar tai uzkertu kokiu astriu riesutuku ar ko tai bent ramesne bunu ne tokia alkana ziezula lotuliukas.gif
Becel
QUOTE(bonza @ 2006 10 12, 22:38)
prasom isduot paslapti kaip atsilaikai  ax.gif nes as tai kankinciau visai ragana patapciau, o dabar tai uzkertu kokiu astriu riesutuku ar ko tai bent ramesne bunu ne tokia alkana ziezula  lotuliukas.gif
*

būtum kaip aš - ir tu atsilaikytum doh.gif (žr.parašą)
Estrella...
QUOTE(Baltija @ 2006 10 12, 22:35)
man dvi savaites po  mmmmmm visai nieko nesinori valgyt, niekas neskanu, niekas netraukia.... O prieš mmmm apetitas pakyla gerokai  essen.gif  Bet atsilaikau  cool.gif
*

Man šiek tiek padeda per pms chromas ,bet ne duok dieve įšoka koks kąsnelis į burną šokolado,tada amen user posted image bet stengiuosi daug nevalgyti,kartais pavyksta blush2.gif
Becel
QUOTE(estrella @ 2006 10 14, 11:10)
Man šiek tiek padeda per pms chromas ,bet ne duok dieve įšoka koks kąsnelis į burną šokolado,tada amen user posted image bet stengiuosi daug nevalgyti,kartais pavyksta  blush2.gif
*

manęs saldumynai netraukia, tik šiaip, beleką kramtyt norisi doh.gif
Endži
As per pms valgau kas tik po ranka papuola blush2.gif Apetitas buna tiesiog zveriskas doh.gif
kamiila
savaite pries pms prasideda valgymo savaite, cia suvalgai saldaus, po keliu minuciu jau norisi ka nors suraus uzkasti verysad.gif ir kaip ta nevalgyma iveikti schmoll.gif
Nellie
PMS - žiaurus metas blush2.gif
Šiaip saldumynų nevalgau ir net nenoriu, bet jau per PMS tai toooooks noras... doh.gif
Šį mėnesį gėriau arbatas visokias skanias, tai nesuvalgiau jokių saldumynų, bet kankynė dvasinė buvo, kad ojojoj unsure.gif Kad dar vienu saldainiuku pasitenkinčiau, tai problemos nebūtų, bet kai jau paragauji, tada niekas nesustabdys rolleyes.gif
gozė
aha,taip norejosi grebt koki šmota koreto balto šokolado!!!!!!!!!!
Aistutia
xaxa pasirodo ne man vienai cia taip g.gif
as negaliu atsilaikyt valgau viska savaite pries ir pilvas po to buna kaip pas nescia doh.gif verysad.gif
ralma
oi oi ir as turiu tokia problemele cool.gif
pms laikotarpiu marinuoti agurkeliai ir gabalas torto man neatrodo visiskai nesuderinamas maistas g.gif
Skraido
Aš per mmm stengiuosi neišklysti iš kelio. Ir taip mane tom dienom pilvo srity visokie nemalonūs pojūčiai ir skausmai kankina, o dar jeigu apsiryčiau, tai nebeatsikelčiau... unsure.gif
Vilmoshka
QUOTE(ralma @ 2006 11 01, 10:39)
oi oi ir as turiu tokia problemele  cool.gif
pms laikotarpiu marinuoti agurkeliai ir gabalas torto man neatrodo visiskai nesuderinamas maistas g.gif
*

biggrin.gif thumbup.gif
Prajuokino mane ralma... hihihi.gif
Bet man pačiai ne prieš dienas, bet per pirmą-antrą dieną būna žvėriškas noras suvalgyti šokoladą - ir ne mažiuką šokoladuką, o visą plytą tongue.gif Nors šiaip nekemšu šokolado... biggrin.gif
Caylee
Tai jau tikrai, šiap saldumynų vengiu, ir be jų gyvent galiu, na bet tomis dienomis taip užsinoriu, o kai jau paragauju, tai sustot nebegaliu blush2.gif keistai čia taip
mergytia
verysad.gif man per tad dienas skauda beroto pilva ir negaliu nieko i burna paiimt...tai po ju pora kg buna nukrite thumbup.gif bet uzhtat jauciuosi nusilpus... verysad.gif
egluziukas
As tai sustoreju visa kai meska , pradedu daugiau valgyti pucia pilva, noriu valgyti kazkokius neiprastus valgius daugiau saldumynu doh.gif kazkoks besikartojantis kosmaras verysad.gif
Dalilė
Yra toks augalinis vaistas, įveikiantis PMS - Prefemin: http://www.vaistai.lt/index.php?option=com...chword=prefemin
Gal kas bandėt? g.gif Galvoju, jei jau jis mažina PMS simptomus, tai gal ir PMS sukeltą apetitą slopina? g.gif
Tarškutė
Aš prieš ir per tas dienas valgau ir storėjo, o po jų graužiu save kiek galiu unsure.gif
Ciel Bleu
o jėzau, dar ir kaip veikia pms doh.gif kai pajuntu, kad norisi suvalgyt ko nors itin aštraus/saldaus, tai patampa aišku, kad gerulės dienelės pareina...
Kelsey
QUOTE(Dalilė @ 2006 12 30, 17:11)
Yra toks augalinis vaistas, įveikiantis PMS - Prefemin: http://www.vaistai.lt/index.php?option=com...chword=prefemin
Gal kas bandėt?  g.gif Galvoju, jei jau jis mažina PMS simptomus, tai gal ir PMS sukeltą apetitą slopina?  g.gif
*

bet ir kaina jo "gera" schmoll.gif
cirko_princese
QUOTE(egluziukas @ 2006 12 28, 22:45)
As tai sustoreju visa kai meska , pradedu daugiau valgyti pucia pilva, noriu valgyti kazkokius neiprastus valgius daugiau saldumynu doh.gif kazkoks besikartojantis kosmaras verysad.gif
*

AS VARTOJAU AGNUCASTON NUO PMS - BUVO GERAI, YPAC DEL KRUTINES thumbup.gif . BET TAME PREFEMIN DOZE 5KART DIDESNE NEI AGNUCASTONE, ZIUREJAU, O SUDETIS TA PATI, O MAN UZTEKO IR TOS MAZOS DOZES. TAI PREFEMIN GAL KOKIOMS KARVEMS???? blink.gif NET BAISU TOKIA DOZE GERTI!
RytoTyluma
Oi doh.gif tom dienom visko labai noriu.. ir neina pasisotinti. Šiaip tada imu vandens butelį į rankas ir kokia veikla užsiimt. Bet ne visada taip pavyksta blush2.gif
white:)
O man dazniausiai skrandis visai sustoja ta savaitele blink.gif Uztenka pvz. ryte jogurto sauksta suvalgyt, kad visa diena pilvas streikuotu verysad.gif Tad dazniausiai beveik nevalgau per savo dieneles ax.gif
liberita
QUOTE(cirko_princese @ 2007 04 26, 15:33)
AS VARTOJAU AGNUCASTON NUO PMS - BUVO GERAI, YPAC DEL KRUTINES  thumbup.gif . BET TAME PREFEMIN DOZE 5KART DIDESNE NEI AGNUCASTONE, ZIUREJAU, O SUDETIS TA PATI, O MAN UZTEKO IR TOS MAZOS DOZES. TAI PREFEMIN GAL KOKIOMS KARVEMS????  blink.gif NET BAISU TOKIA DOZE GERTI!
*

Prefemin'e doze 5 kartus didesne del efektyvumo; Agnucaston'as jau yra atgyvenes preparatas ir del savo silpnos sudeties (4mg) is kitu Europos rinku jau yra pasitraukes:)
Beje, Prefemin'o efektyvumas tikrai puikus- man geriausiai nueme spuogus nuo kaktos, krutu tempima ir skausma, tinimus; pradejom ji gerti kartu su kolege, tai jis vargse vos i beda nepapuole, kai nebeliko pms simptomu ir nelauktai, nepranesusios is anksto,prasidejo menesines smile.gif
another
Aš anksčiau iškart visą šokoladą suvalgydavau doh.gif Arba pusę saldainių dėžės lotuliukas.gif Kai pradėjau mesti svorį, sutvarkius mitybą niekuomet nesijausdavau alkana ir pirmą mėnesį buvau labai nustebusi, kad mmm atėjo ir praėjo, o saldumynų aš taip ir nepanorau bigsmile.gif Gal prie to saldumynų noro dingimo prisidėjo ir stiprus noras atsikratyti tų papildomų kg g.gif rolleyes.gif
o-pa-pa
Baisus daiktas tos "mano dienos" tada taip uzsimanau visko "kas nesveika", ir ne visad susilaikau
zuasta
QUOTE(s@gute @ 2007 04 29, 12:59)
Oi  doh.gif  tom dienom visko labai noriu.. ir neina pasisotinti. Šiaip tada imu vandens butelį į rankas ir kokia veikla užsiimt. Bet ne visada taip pavyksta  blush2.gif
*

Vat taip ir man doh.gif
Cinside
Kažkas įvardijot kaip nuolat besikartojantį košmarą... unsure.gif Tiesa. Visą mėnesį kontroliuoti save ir maitintis sveikai bei tinkamomis porcijomis nėra sunku, bet per PMS doh.gif verysad.gif Tai va, sėdžiu visa išsipūtųsi, prisivalgiusi (kas, kas uogos ir ryžių paplotėlių, bet DAUG jų) ir depresuoju verysad.gif
Galėtų kas nors vaistus išrast, gyvenimas koks gražus taptų cray.gif verysad.gif doh.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Cinside @ 2007 07 12, 20:10)
Galėtų kas nors vaistus išrast
*

Burnos raištis cool.gif
Laukinė prerija
Veikia ir mane pms, stengiuosi atsilaikyti, bet...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.