Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Saldu444
Tai pastebėjau dar ligoninėj, kai seselės šast, paima, vaikas ir nutyla, o kai aš drebančiom rankom bandydavau imt, tai ir jam baisu buvo. Dabar jau ir aš įgudau šiek tiek - kiekviena diena praeina kaip universitetas smile.gif
*

[/quote]

tikrai taip, stebuklingos tu seseliu rankos, tik paima ir vaikas ramus 4u.gif
o va su maudynemis maniskis draugauti nenori. ar su merliuku, ar be, vistiek kai paleidzia sirenas pajutes vandeni, tai mes su vyru stengiames kaip galima greiciau atlikti ta procesa smile.gif
Jurgitamarija
O kaip , mamytės, su čiulptuku draugaujat? Mes labai norėtumėm be jo apsieiti,nes bijau , kad pabandžius gumos, dar atsisakys valgymo iš krūties . Nenorėčiau iš buteliukų maitinti.
Fatimaallaa
QUOTE(Jurgitamarija @ 2009 10 24, 16:31)
O kaip , mamytės, su čiulptuku  draugaujat? Mes  labai norėtumėm be jo apsieiti,nes bijau , kad pabandžius gumos, dar atsisakys valgymo iš krūties . Nenorėčiau iš buteliukų maitinti.
*

oi mes nuo pirmu dienu neemem ciulptuko, o ir buteliuko nebuvo poreikio imti. tai ir iki siol issiverciame be situ daiktu biggrin.gif
Ramce
[quote=Saldu444,2009 10 24, 18:04]
Tai pastebėjau dar ligoninėj, kai seselės šast, paima, vaikas ir nutyla, o kai aš drebančiom rankom bandydavau imt, tai ir jam baisu buvo. Dabar jau ir aš įgudau šiek tiek - kiekviena diena praeina kaip universitetas smile.gif
*

[/quote]

o va su maudynemis maniskis draugauti nenori. ar su merliuku, ar be, vistiek kai paleidzia sirenas pajutes vandeni, tai mes su vyru stengiames kaip galima greiciau atlikti ta procesa smile.gif
*

[/quote]
jus dar labai maziukai wub.gif priprasit, maniskei dabar jau patinka maudytis, sypsos. thumbup.gif
Saldu444
Mes tai mazajam duodame ciulptuka, nes kitaip jis ant kruties kabotu istisa para net ir miegodamas, taip pat manau, kad jau geriau duoti ciulptuka nei kad nyksti pradetu ciulpti vaikas. kai priprato prie ciulptuko, pastebejau, kad pradejo kitaip imti kruti, bet bendrom pastangom vis pasitaisom ir paima teisingai. o pankoliu arbatele tai geriam su sauksteliu, nes kol maitinsiu krutimi, buteliuko duoti nenoreciau
EvitaMaria
Aš neplanavau, bet nuo 2 savaičių čiulptuką įsigijom, ortodontinį kažkokį iš silikono. Nes kitaip labai verkia vaikas, kai jam pilvuką vakare pučia - tas kelias valandas papulį meta lauk nors tu ką..,kitu metu normaliai valgo.
Tai jau savaitę draugaujam, tfu tfu tfu, krūtys skanios, kaip ir seniau. Nors ir aš bijau labai, kad neatsisakytų. Bet stengiamės nepiknaudžiaut..
Jurgitamarija
... na, jei neatsisako krūties , tai labai gerai. Mes dar vis verčiamės be čiulptuko, bet ant rankyčių būnam ne mažiau kaip pusę dienos smile.gif , turiu nusipirkus, bet vis kažkaip išsiverčiam be jo. O ir pastebėjau maždaug antrą savaitę labai pūtė pilvelį, dažnai labai apsikakodavo, bet dabar kažkaip jau tvarkosi , tik kas antrą valgymą einam į vonią praustis po" rimto reikalo" smile.gif dar žiūriu ir nuo sauskelnių priklauso vaiko ramumas. Naudojom Hugies- tai prastai mums su joms, labai jau juatėsi , kad šlapia , nuo ekologiškų Bambo- išbėrė( ko tikrai nesitikėjau ), dabar gyvenam su Libero- tai puikiai, išmiega 3 val, pakeiti sauskelnę , pagal svorį lyg ir pridarius, o sausa sauskelnė bigsmile.gif
Ramce
QUOTE(Jurgitamarija @ 2009 10 28, 15:08)
... na, jei neatsisako krūties , tai labai gerai. Mes dar vis verčiamės be čiulptuko, bet ant rankyčių būnam ne mažiau kaip pusę dienos smile.gif , turiu nusipirkus, bet vis kažkaip išsiverčiam be jo. O ir pastebėjau maždaug antrą savaitę labai pūtė pilvelį, dažnai labai apsikakodavo, bet dabar kažkaip jau tvarkosi , tik kas antrą valgymą einam į vonią praustis po" rimto reikalo" smile.gif dar žiūriu ir nuo sauskelnių priklauso vaiko ramumas. Naudojom Hugies- tai prastai mums su joms, labai jau juatėsi , kad šlapia , nuo ekologiškų Bambo- išbėrė( ko tikrai nesitikėjau ), dabar gyvenam su Libero- tai puikiai, išmiega 3 val, pakeiti sauskelnę , pagal svorį lyg ir pridarius, o sausa sauskelnė  bigsmile.gif
*

bet juk nera taisykles, jei duosi ciulptuka, tai atsisakys kruties, kodel cia taip visos bijo. g.gif uztai ir buna vaikai poto tik ant ranku, neramus, nepadarykit rankinukais biggrin.gif o kas del pampersu, tai tiesa, mes jau atradom savo, geriausios bambo, dar ir libero nieko, bet hugies ir Pampers, tai schmoll.gif nuemus net subiniukas visas dregnas buna, karstas, nepatinka man jie.
Fatimaallaa
QUOTE(Ramce @ 2009 10 28, 14:01)
bet juk nera taisykles, jei duosi ciulptuka, tai atsisakys kruties, kodel cia taip visos bijo. g.gif uztai ir buna vaikai poto tik ant ranku, neramus, nepadarykit rankinukais biggrin.gif o kas del pampersu, tai tiesa, mes jau atradom savo, geriausios bambo, dar ir libero nieko, bet hugies ir Pampers, tai  schmoll.gif nuemus net subiniukas visas dregnas buna, karstas, nepatinka man jie.
*

na nebutinai. bet yra patariama iki 3 men neduoti ciulptuko, ne vien tik del to kad gali atsisakyti kruties, bet ir del to, kad pieno gamyba dar nenusistovejusi ir patariama kuo dazniau duoti vaikui zisti kruti, kad pieno gamintusi pakankamai ir jo nemazetu
_Alba_
[quote=Saldu444,2009 10 24, 18:04]
*

[/quote]

*

[/quote]

pabandykit pritemdyti sviesas vonioje, i vonele ideti ranksluosti, pirmiausia imerkti kojas, sikniuka, paskui palengva kuneli - taip vaikiukui primins buvima mamos pilvely, tamsoje, siltuose vaisiaus vandenyse ir per kokius 2-3 kartus apsipras ir s mirksiukas.gif irenu nebebus
patrule
Mano brangutis ligoninėje buvo ramus kaip belgas, valgo, miega visai negirdėjau jo, namie taip pat iki pilvuko problemos nepasirodė. Turėjom problemą ir su lovytę, nenorėjo joje miegoti, bet paaukojau savaitę, sėdėjau šalia lovytės kol užmigdavo ir persilaužė. Dabar vaikas kaip vaikas ir paverkia ir pasijuokia, labai bendrauti mėgsta, maudynės jam palaima, o ypač po jų. Aš tiesiog džiaugiuosi, nes po visų nemigų, maitinimų krūtimi problemų, pilvuko problemų ir visų klausimų kodėl? kaip? kas yra? dabar jaučiuosi pailsėjusi mama, o ir berniukas mano auksas biggrin.gif
Saldu444
[quote=*Mamyte*24,2009 10 31, 13:49]
*

[/quote]

pabandykit pritemdyti sviesas vonioje, i vonele ideti ranksluosti, pirmiausia imerkti kojas, sikniuka, paskui palengva kuneli - taip vaikiukui primins buvima mamos pilvely, tamsoje, siltuose vaisiaus vandenyse ir per kokius 2-3 kartus apsipras ir s mirksiukas.gif irenu nebebus
*

[/quote]

na siaip ne taip jau tu sirenu po truputi mazeja, tik pastebejom, kad kol ileidi mazylio kojeles i vandeni, kol pilvuka suslapini, jis ramus, o kai jau prieinam prie rankyciu, pazastyciu, jam jau pradeda nepatikti ir jis pradeda verkti. bet tikiuosi, kad apsipras su laiku rolleyes.gif
jugga3
As del ciulptuko paisakyt noreciau. Nesutinku, kad cia butinai vaikas kruties nebenori, ima kitaip. Mes nesiruosem soskes duot taip anksti (2 sav.), bet sesute atejusi ir pamaciusi kaip musu maziukas beperstojo savo rankytes i burnyte kisa mums pasake, kad be ciulptuko mes nebusim. Tiesiog yra vaikuciu pas kuriu labai isvystytas tas ciulpimo refleksas. Mums soskiukas jau dabar geras draugas, bet maziukas pienuka is kruties ir toliau sau gerai ciombina :)Kai nori valgyti jis pasipraso ir soske jo tada tikrai neuzkisi is jos gi pienelis nebega. Bet soskyte mums padeda, kai reikia eiti miegucio, uzsimigdo maziukas su ja. Mes gi turim problemele del zaksuliuku, daznai zaksi, godziai pienuko pririjes (tiesa dabar jau pradeda potruputi maziau zakset, tvarkosi), tada miegeliai buna issiblaske, o soskyte padeda miegeli vel prisikviest.

Ramce
QUOTE(jugga3 @ 2009 11 03, 13:49)
As del ciulptuko paisakyt noreciau. Nesutinku, kad cia butinai vaikas kruties nebenori, ima kitaip. Mes nesiruosem soskes duot taip anksti (2 sav.), bet sesute atejusi ir pamaciusi kaip musu maziukas beperstojo savo rankytes i burnyte kisa mums pasake, kad be ciulptuko mes nebusim. Tiesiog yra vaikuciu pas kuriu labai isvystytas tas ciulpimo refleksas. Mums soskiukas jau dabar geras draugas, bet maziukas pienuka is kruties ir toliau sau gerai ciombina :)Kai nori valgyti jis pasipraso ir soske jo tada tikrai neuzkisi is jos gi pienelis nebega. Bet soskyte mums padeda, kai reikia eiti miegucio, uzsimigdo maziukas su ja. Mes gi turim problemele del zaksuliuku, daznai zaksi, godziai pienuko pririjes (tiesa dabar jau pradeda potruputi maziau zakset, tvarkosi), tada miegeliai buna issiblaske, o soskyte padeda miegeli vel prisikviest.
*

visiskai pritariu. 4u.gif
ingasikas
QUOTE(patrule @ 2009 11 01, 13:22)
Mano brangutis ligoninėje buvo ramus kaip belgas, valgo, miega visai negirdėjau  jo, namie taip pat iki pilvuko problemos nepasirodė. Turėjom problemą ir su lovytę, nenorėjo joje miegoti, bet paaukojau savaitę, sėdėjau šalia lovytės kol užmigdavo ir persilaužė. Dabar vaikas kaip vaikas ir paverkia ir pasijuokia, labai bendrauti mėgsta, maudynės jam palaima, o ypač po jų. Aš tiesiog džiaugiuosi, nes po visų nemigų, maitinimų krūtimi problemų, pilvuko problemų ir visų klausimų kodėl? kaip? kas yra? dabar jaučiuosi pailsėjusi mama, o ir berniukas mano auksas biggrin.gif
*

Reikes ir mums vel prie loveles bandyt pratintis rolleyes.gif Dabar lelyte sirguliuoja, tai miega kartu su teveliais, bet pasveikus bandysim migdytis lovyteje smile.gif
ingsius
Musu pirmos savaiteles namuose buvo labai ramios, mazoji pavalgydavo ir miegodavo. As pailsejau kaip priklauso ir atsigavau. Soskyte pradejo ciulpti dar ligonineje, nes buvo taikoma fototerapija. Krutine ima iki siol ir su soskyte draugauja smile.gif Na o po triju savaiciu prasidejo pilvelio diegliai, tada jau ramybe buvo dingusi unsure.gif Na bet mums jau 3 menesiukai ir pilvelio skausmu jau beveik nebera, tad mergyte dabar kaip angeliukas 4u.gif
_Foxy_
Mano mergytė tik valgė ir miegojo pirmąją savaitę, tad tiek ir turėjau laiko priprasti prie motinystės ir atsigauti. Po to mažytė pradėjo noriai bendrauti ir mėnesio būdama jau miegojo tik 2 kartus per dieną po pusvalandį. Galiu pasakyti, kad į ritmą įsivažiavau tik visai neseniai. Iki tol tik rūpinausi mažyte ir visai neturėjau niekam laiko daugiau. Dabar jau vakarais, kai užmigdau mažytę, turiu laiko išlyginti skalbinius, gaminti maistą, lįsti į vonią, būti su vyru ... Žinoma, savo miego sąskaita, nes kad ir kiek naktinėčiau, iš ryto tenka keltis su dukryte ... ax.gif
Ale vis vien jaučiuosi laiminga ... smile.gif
*Boluzyte*
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 28, 17:22)
na nebutinai. bet yra patariama iki 3 men neduoti ciulptuko, ne vien tik del to kad gali atsisakyti kruties, bet ir del to, kad pieno gamyba dar nenusistovejusi ir patariama kuo dazniau duoti vaikui zisti kruti, kad pieno gamintusi pakankamai ir jo nemazetu
*

Jai truktu pienelio, pabandykit valgyti riesutu, ypac graikiniu. As net nepagalvojusi ju pavalgiau tai net krutys kietet buvo pradejusios nuo pieno kiekio 4u.gif
Miracle_mira
Musu pirmosios dienos gana varginancios, turim bedeliu del pilvuko skausmeliu ir putimo, net bijau jau prisiliesti prie maisto, atrodo, kad nieko tokio kenksmingo mazyliui nevalgau, bet kaip tik vakaras, taip jis ir raitosi skausmuose, verkia... taip sunku ziuret kaip kankinasi... verysad.gif
turim ir ciulptuka, bet sunus ji nelabai pamego, na, retkarciais padeda uzmigti, bet jei skauda pilveli tai jau niekas nebepadeda... verysad.gif
Deimantuciukas
sveiki smile.gif musu maziukei jau 3 savaites ir tik parsiveze is ligonines pajautem labai dideli skirtuma... negu ligoninej.. namuose istisai verke.... nezinojom ko griebtis... na , o dabar lyg ir viskas jau reguliuojasi blush2.gif mociute pripratino maziuke ant ranku... tai kai mociutes nebuna...pradeda ji klykt kad paimt ant ranku..tai ir tenka nesiot... ir pasidaryt nieko nespeju doh.gif smile.gif pilvuko putimas ir mus kamavo ir tebekamuoja...nupirkom espumisan lasiuku tai duodam i diena 3-4 kartus pries valgi...gal padeda kiek.. reikia vaikuti stacia prie saves prisiglaust... kad praeitu spazmai...ar ant kairio soniuko guldyt ir masazuot pilvuka... smile.gif ,es pirmom dienom kaip parsivezem tai guldem pas save lovoje nes labai rekdavo viena lovytej... bet pagalvojom,kad pripras..ir kiek beverktu..migdom lovytej ar vezimelyje,bijom,kad nepriprastu doh.gif smile.gif
mankys
http://www.filmai.in/uzeik-9502.html-uzeikit cia filmai tiesiog internete ir visiskai nemokamai
Padruske22
mes namuose jau trys dienos....miegam kaip miegoje,suneliui viskas gerai tik mama negali nieko padaryt,jegu nera,pasitvarkau kol ryte miega ,tada pmaitinu ir vel luzta...ir pienukas jau beveik dingo tai misinuku maitint tenka,bet kaip ir nieko del pilvuko,manksteles pries maitinima darom,ir valgo gan nieko sakyciau 50-80ml kaip kada... aisku su pauzem... ir pagal nora... blush2.gif miega ilgai naktys ramios,ir pats ramus kaip jo nera...bet vat man paciai adaptuotis namuose sunkiau... bet tikekimes greit iprasiu blush2.gif
grazina37
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 22, 15:01)
mes namuose jau trys dienos....miegam kaip miegoje,suneliui viskas gerai tik mama negali nieko padaryt,jegu nera,pasitvarkau kol ryte miega ,tada pmaitinu ir vel luzta...ir pienukas jau beveik dingo tai misinuku maitint tenka,bet kaip ir nieko del pilvuko,manksteles pries maitinima darom,ir valgo gan nieko sakyciau 50-80ml kaip kada... aisku su pauzem... ir pagal nora...  blush2.gif  miega ilgai naktys ramios,ir pats ramus kaip jo nera...bet vat man paciai adaptuotis namuose sunkiau... bet tikekimes greit iprasiu  blush2.gif
*

del pienuko nepasiduok,dar nera susireguliavus gamyba,jei kruties neduosi tai ir dings,butinai daznai duok kad nors truputi pazystu ,taip skatins gamyba,nebent tau geriau ir patogiau misinukas blush2.gif
Padruske22
QUOTE(grazina37 @ 2009 11 22, 16:23)
del pienuko nepasiduok,dar nera susireguliavus gamyba,jei kruties neduosi tai ir dings,butinai daznai duok kad nors truputi pazystu ,taip skatins gamyba,nebent tau geriau ir patogiau misinukas blush2.gif
*

as labai noriu pati maitint... 4u.gif tai ir zaidziam kasdien kaskart po 20 min su papuliais biggrin.gif
Ramce
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 22, 19:36)
as labai noriu pati maitint...  4u.gif  tai ir zaidziam kasdien kaskart po 20 min su papuliais biggrin.gif
*

dek kuo daugiau prie kruties butinai. smile.gif padruske, ar tu kartais ne is prisimink'o? biggrin.gif
grazina37
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 22, 19:36)
as labai noriu pati maitint...  4u.gif  tai ir zaidziam kasdien kaskart po 20 min su papuliais biggrin.gif
*

nu ir saunu 4u.gif ,gerk daug skysciu ,arbatos skatinancios laktacija,man gerai padejo kmynu arbata su pienu,ir zinoma daug ilsekis ,kruti duok kas 2-3 valandos ,ir tikrai turetu pavykti pieneli prisisaukti blush2.gif ,nes labai daug ka reiskia noras maitinti thumbup.gif
Saldu444
sveikos mamytes, noriu paklausti. pas mano suneli toje vietoje, kur skiepino nuo TBC, uzsidejo pulinukas toks, po to jis nudziuvo, sasiukas aplink dar uzsidejo, zodziu nelabaiai graziai man ta vieta atrodo.. gal buvo kuriai nors kazkas pan? nezinau, ka daryti
grazina37
QUOTE(Saldu444 @ 2009 11 23, 14:43)
sveikos mamytes, noriu paklausti. pas mano suneli toje vietoje, kur skiepino nuo TBC, uzsidejo pulinukas toks, po to jis nudziuvo, sasiukas aplink dar uzsidejo, zodziu nelabaiai graziai man ta vieta atrodo.. gal buvo kuriai nors kazkas pan? nezinau, ka daryti
*

buvo net labai negrazus ,bet kaip sake sesute taip turi buti blush2.gif
Saldu444
QUOTE(grazina37 @ 2009 11 23, 15:49)
buvo net labai negrazus ,bet kaip sake sesute taip turi buti blush2.gif
*

aisku, nuraminot smile.gif o per kiek laiko mazdaug dingo tie visi negrazumai?
Ramce
QUOTE(Saldu444 @ 2009 11 23, 14:43)
*

nesijaudink, pas maniske dar dabar matosi toks kaip sasiukas.
sigusi
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 22, 18:36)
*

mes tai pradzioj irgi taip draugavom su mazyliu. Dabar jau 6 savaite ir viskas susitvarke, pienas tryksta . Sekmes!
saner
smile.gif
rainak
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 11 20, 23:17)
Musu pirmosios dienos gana varginancios, turim bedeliu del pilvuko skausmeliu ir putimo, net bijau jau prisiliesti prie maisto, atrodo, kad nieko tokio kenksmingo mazyliui nevalgau, bet kaip tik vakaras, taip jis ir raitosi skausmuose, verkia... taip sunku ziuret kaip kankinasi... verysad.gif
turim ir ciulptuka, bet sunus ji nelabai pamego, na, retkarciais padeda uzmigti, bet jei skauda pilveli tai jau niekas nebepadeda...  verysad.gif
*

O tau gydytoja nieko nepatare nuo pilvo putimo vaikucio duoti? As pirma menesi irgi kankinausi, vaikas verke, nieko nevalgiau normalaus, t.y., kad atrodytu vaikui pilva pusti turetu, bet paskui priejau isvados, kad vis tiek jam pucia, nuo to, kad dar zarnynas nesusiformaves normaliai. Galiu paguosti, kad suejus 3 menesiams tikrai praeis, o tuos tris menesius as vartojau Colinox'a, jis yra brangesnis uz Espumisana, bet dalykas tai superinis. Reikia pastebeti, kada dazniausiai vaikutis verkia, del putimo pilvuko, dabar gal ir sunku suprasti, bet pastebejus savaitele kita, pamatysi ir pries kelias valandas duoti, pamatysi tikrai pades. Be to masaziuka kojytes reikia daryti, t.y. prie pilvuko riesti irgi padeda, arba ka nors silta ant pilvuko uzdeti. Vyras uzdedavo savo ranka, nes per visa pilva vaikucio budavo:)) ir nurimdavao smile.gif sekmes:)
Papildyta:
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 22, 16:01)
mes namuose jau trys dienos....miegam kaip miegoje,suneliui viskas gerai tik mama negali nieko padaryt,jegu nera,pasitvarkau kol ryte miega ,tada pmaitinu ir vel luzta...ir pienukas jau beveik dingo tai misinuku maitint tenka,bet kaip ir nieko del pilvuko,manksteles pries maitinima darom,ir valgo gan nieko sakyciau 50-80ml kaip kada... aisku su pauzem... ir pagal nora...  blush2.gif  miega ilgai naktys ramios,ir pats ramus kaip jo nera...bet vat man paciai adaptuotis namuose sunkiau... bet tikekimes greit iprasiu  blush2.gif
*

jo pritariu grazinai, jeigu nori pati maitinti MP tai reikia duoti kruti ir pienukas atsiras, nes kitaip tai dings:)
Saldu444
QUOTE(rainak @ 2009 11 27, 22:12)
O tau gydytoja nieko nepatare nuo pilvo putimo vaikucio duoti? As pirma menesi irgi kankinausi, vaikas verke, nieko nevalgiau normalaus, t.y., kad atrodytu vaikui pilva pusti turetu, bet paskui priejau isvados, kad vis tiek jam pucia, nuo to, kad dar zarnynas nesusiformaves normaliai. Galiu paguosti, kad suejus 3 menesiams tikrai praeis, o tuos tris menesius as vartojau Colinox'a, jis yra brangesnis uz Espumisana, bet dalykas tai superinis. Reikia pastebeti, kada dazniausiai vaikutis verkia, del putimo pilvuko, dabar gal ir sunku suprasti, bet pastebejus savaitele kita, pamatysi ir pries kelias valandas duoti, pamatysi tikrai pades. Be to masaziuka kojytes reikia daryti, t.y. prie pilvuko riesti irgi padeda, arba ka nors silta ant pilvuko uzdeti. Vyras uzdedavo savo ranka, nes per visa pilva vaikucio budavo:)) ir nurimdavao smile.gif sekmes:)
Papildyta:
jo pritariu grazinai, jeigu nori pati maitinti MP tai reikia duoti kruti ir pienukas atsiras, nes kitaip tai dings:)
*

o kada duodavote colinox, pries maitinima ar po, ar per? lapelyje parasyta. kad duoti po valgio, bet tuomet maziukas labai daznai atpila, nors ir atsirugsta pavalges, tai bijau, kad tada is to jokios naudos g.gif
velute
mezginiai jusu vaikuciams.gal kas patiks

http://public.fotki.com/velute/
rasiukas16
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 22, 16:01)
*

O tu daugiau ilsekis, o visus buities darbus tegu vyras atlieka smile.gif Jis turetu ir valgyt padaryti, ir visa buiti sutvarkyt. jei jis to nedaro, paprasyk mamos ar anytos pagalbos, nes norint, kad butu pakankamai pieno reikia daug ilsetis, nesinervinti ir pakankamai skysciu naudoti. mirksiukas.gif
Laura2
turiu tik geru atsiliepimu apie vaistuka COLINOX. siaip iki 1.5 naudojau tik espumisana kadangi patare daktare tipo naturalus dalykas nekenkia ir veiksmingas. nieko jis nei padejo nei ka. gal sunaudojau kokiu 7 buteliukus dedavau kiekviena karta i pienuka( nes pati nemaitinau). blush2.gif
zurnale radau reklama COLINOX vaistu sakau blogiau nebus, nes dukra rekdavo juodai, jei nevalgo ir nemiega tai rekia! doh.gif
tai pradedavau po 10lasiuku i piena kelis kartus dienoj, po savaites kaip ranka nueme, nes pasirodo tas Colinox tai bakterijos yra, kurios tvarko zarnyna 4u.gif
del kainos tai brangesnis, bet ka pirkt keleta buteliuku espumisano, tai sito vaisto ilgam pakanka
4u.gif
Miracle_mira
QUOTE(rainak @ 2009 11 27, 23:12)
Papildyta:
*

Aciu uz patarimus 4u.gif Ne, gydytojai nieko nepatare... viena sesele apskritai pasake, kad vaikas per mazas ir jam pilvuko dar negali pusti blink.gif Na, zodziu sugrizus namo apsilanke musu vaikiuko gydytoja ir gavom issamia info apie vaistukus, kurie padetu, ka mums daryti. Tad geriam Colinoxa, dedam Virucol zvakutes ir geriam "gerasias bakterijas"nes pasirodo musu sunus netoleruoja laktozes... tad verkimo priezastis issiaiskinome ir dabar as sureguliavau savo mityba - jokiu pieno produktu - pradeda matytis rezultatai drinks_cheers.gif smile.gif
Ramce
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 12 03, 14:06)
Aciu uz patarimus  4u.gif Ne, gydytojai nieko nepatare... viena sesele apskritai pasake, kad vaikas per mazas ir jam pilvuko dar negali pusti  blink.gif  Na, zodziu sugrizus namo apsilanke musu vaikiuko gydytoja ir gavom issamia info apie vaistukus, kurie padetu, ka mums daryti. Tad geriam Colinoxa, dedam Virucol zvakutes ir geriam "gerasias bakterijas"nes pasirodo musu sunus netoleruoja laktozes... tad verkimo priezastis issiaiskinome ir dabar as sureguliavau savo mityba - jokiu pieno produktu - pradeda matytis rezultatai  drinks_cheers.gif  smile.gif
*

Nesamone, vaiku per mazu pilvo putimui nebuna. schmoll.gif mes jau savaites laiko kankinomes. Bet aciu D greit praejo ir jokiu diegliu neturejom. thumbup.gif karts nuo karto tik papusdavo pilvuka. Tai panaudodavom arba Espumizana, arba Colinox. O jus gera rinkinuka naudojat, tikrai pades. drinks_cheers.gif smile.gif
nikee23
sveikutes mamytes 4u.gif labai gerai kas maitinat misinuku ilasinti kelis laselius i misinuka smile.gif arba pries maitinima,nes po jo didele tikimybe kad atpils 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
beje dar apie situos visus vaistukus,nevisiems tasa pats tinka vieniems espumizanas ,kitiems sab simplex ar colix.kitiems gali nei vienas netikt ,o netgi kaip tik pust pilvuka 4u.gif visko buna
Saldu444
Sveikos, mamytes,
gal kuri bandete lasiukus babyfen nuo pilvelio putimo? Jei taip, gal galit parasyt savo nuomone?
srauni_upe
Niu sunkiausia su nukapotais speneliais smile.gif Mani6kei dar tik 3 dienos, tikiuosi kad išmoksim.

Sunkiau susitvarkyti su besiveržiančiais lankytojais, kai mama siūta sunkiai juda, kleckiukiui reikia adaptuotis, o už lango siaučia gripas. doh.gif
matautas
mes taip pat Espumizana naudojome
suomė
QUOTE(srauni_upe @ 2009 12 08, 16:42)

Sunkiau susitvarkyti su besiveržiančiais lankytojais, kai mama siūta sunkiai juda, kleckiukiui reikia adaptuotis, o už lango siaučia gripas.  doh.gif
*

nebijok grieztai ir tiesiai sviesiai pasakyti, kad sveciu nepageidauji maziausiai pora savaiciu ar menesi. as pati buvau po CP, bet jauciausi siaubingai, todel pirmieji sveciai mus aplanke po menesio bigsmile.gif
egre
QUOTE(suomė @ 2009 12 09, 16:19)
nebijok grieztai ir tiesiai sviesiai pasakyti, kad sveciu nepageidauji maziausiai pora savaiciu ar menesi. as pati buvau po CP, bet jauciausi siaubingai, todel pirmieji sveciai mus aplanke po menesio bigsmile.gif
*

nu ir nesupratingi zmones, tikrai reikia grieztai atsiriboti nuo visu lankytoju
jurackaaa
QUOTE(srauni_upe @ 2009 12 08, 16:42)
Niu sunkiausia su nukapotais speneliais smile.gif Mani6kei dar tik 3 dienos, tikiuosi kad išmoksim.

Sunkiau susitvarkyti su besiveržiančiais lankytojais, kai mama siūta sunkiai juda, kleckiukiui reikia adaptuotis, o už lango siaučia gripas.  doh.gif
*

nukapotiems speneliams labai gelbsti multi-mam kompresiukai 4u.gif man po dienos kaip nebuta thumbup.gif o toks skausmas buvo doh.gif

del lankytoju tai taip, sudetinga situacija.. as pati jau neblogai jauciuosi, man smagu kad zmones nori aplankyti, pasidziaugti kartu su mumis, tik va tie virusai vis gasdina unsure.gif

o jei tu vis dar vos paeini ir t.t. tai apie kokius lankytojus gali buti kalba.. dar tik labiau isvargsi blush2.gif
***PUZLE***
Nu ir zmoniu buna nesupratingu mus tai pirmi sveciai aplanke kaip suneliui jau buvo 2,5 men.
Nelly_K
Labas,

o as norejau pasiteirauti, kiek laiko miega jusu maziukai? turiu galvoj tuos,kur menesiuko nera ar menesiukas? mano mazei 2sav., o ji visai nemiega, pvz sian nuo 5.30 iki va jau 14val. nemiega ir net nesnaudzia... ar cia normalu taip? aisku taip ne tik siandiena yra. Ir MP praso kas valanda, nes nemiega, tai alkana, o paciulpia tik koki 10 min. nzn, kazkaip sunerimau, nemiga kankina ja ar ka? taip gali prabut iki 18val. nuo 5.30 doh.gif neverkia, tik ziuri akutes isputus ir tiek unsure.gif
suomė
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 13, 15:01)
Labas,

o as norejau pasiteirauti, kiek laiko miega jusu maziukai? turiu galvoj tuos,kur menesiuko nera ar menesiukas? mano mazei 2sav., o ji visai nemiega, pvz sian nuo 5.30 iki va jau 14val. nemiega ir net nesnaudzia... ar cia normalu taip? aisku taip ne tik siandiena yra. Ir MP praso kas valanda, nes nemiega, tai alkana, o paciulpia tik koki 10 min. nzn, kazkaip sunerimau, nemiga kankina ja ar ka? taip gali prabut iki 18val. nuo 5.30  doh.gif neverkia, tik ziuri akutes isputus ir tiek unsure.gif
*

bet per para laiko kazkiek miega, ar ne? cool.gif as tai galvoju jei vaikas ramus, neverkia tai nera ko labai jaudintis. o kad tokie maziukai daznai valgho tai naturalu mirksiukas.gif maniske pirma menesi, tai tik miegojo ir valge, praktiskai per para laiko max 2 val budraudavo. bet kiekvienas vaikas individualus, vieni nuo gimimo daugiau miega, kiti maziau. 4u.gif
Nelly_K
QUOTE(suomė @ 2009 12 13, 16:40)
bet per para laiko kazkiek miega, ar ne?  cool.gif as tai galvoju jei vaikas ramus, neverkia tai nera ko labai jaudintis. o kad tokie maziukai daznai valgho tai naturalu  mirksiukas.gif maniske pirma menesi, tai tik miegojo ir valge, praktiskai per para laiko max 2 val budraudavo. bet kiekvienas vaikas individualus, vieni nuo gimimo daugiau miega, kiti maziau. 4u.gif
*

aha, lyg uzmigo, bet man kazkaip baugu nuo 5.30 - 16 val. nemiegojus. nzn, kaip cia reikia ta rezima ivedinet? g.gif migdyt tik pietu miego tuo paciu laiku, kad nakti geriau miegotu, ar pati ta rezima isives kazkaip? nors manau, kad dar gerokai anksti su tais rezimais... doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.