Turiu tokią problemėlę - viena krutis didesnė už kitą, nors vaikų dar neturiu. Taip man nuo paauglystės. Kažkada perskaičiau gudrioj knygutėj kad krūtys nesimetriškos 70-iai procentų moterų ir nusiraminau.
Šiaip mano dešinė krūtinė čiut mažesnė už kairę, bet tai nemanau, kad tokius dalykus pastebi paplūdimyje. Tik mano vyras, labai atidžiai žiūrėdamas ir tyrinėdamas, pastebėjo, kad viena mažesnė.
Mano irgi viena didesnė nei kita,ir kas svarbiausia tai akivaizdžiai matosi
Nezinau kiek procentaliai ,bet daugeliui moteru viena krutis didesne. Mano tai pat desine krutis didesne. Man atrodo,kad ir viena koja yra siek tiek didesne . Batu parduotuvej sake -taip jau visiems yra. Nuramino -vadinas.
Nu mano viena koja taip pat čiut didesnė nei kita. Kas blogiausia, randu sau patinkančius batus, viena koja lenda, o kita - nebent sviestu pateptum
Na aš manu, kad pas daugelį moterų viena krūtis didesnė, mano taip pat tik galbūt ne visos atkreipiam dėmesį į tai, nes galbūt nedidelis skirtumas tarp krūtų dydžio tai ir nekreipi dėmesio, o koja tai irgi viena didesnė, be to atkreipkite dėmesį, kad ir pirštai ant abiejų rankų truputėlį dydžiu skiriasi t. y. jei žiedas tinka ant kairės rankos, tai ne visada užsimausi ant to pačio piršto ir ant dešinės, bent man taip yra. Tad turbut nereikia į tai kreipti dėmesio.
Jo, rankų pirštų dydžiai irgi skiriasi.
Rankų pirštai skiriasi dėl to kad viena ranka daugiau dirbam nei kita, tai ir raumenai didesni pas viena. O krūtim viena gi nieko daugiau nesportuoju
Nu jo reix vakare į savo krūtinę pasižiūrėti. O gal jau ir pas mane matosi?
nu o pas mane kaire didesne
bet kazkur girdejau, jog daznai vienos kruties padidejimas, gali buti labai piktos ligos pozymis tai dabar sedziu ir amstau, gal reiktu nueiti pasitikrinti
Mano irgi vienas krutis didesne nei kita. Kaip ir daugelis cia rase, taip daugeliui buna. Taciau baigus maitinti antra vaika, nuejau pasitikrinti ar viskas gerai. cia dabar visur tiek daug rasoma apie ivairias krutu ligas.
Gydytoja sake, kad susirupinti reiketu, jei iki tol krutys buvo vienodos, o staiga viena padidejo, tai gali buti ligos pozymis.
O šiaip kur krūtis galima pasitikrinti tarkim dėl krūties vėžio? Nemokamai?
Na, mano kairė irgi didesnė už dešinę - nežymiai, bet kai renkuosi liemenėlę, tai skirtumą pamatau. Kai maitinau vaikus, kairėje visada turėjau daugiau pieno. Po maitinimų proporcijos absoliučiai nepasikeitė. Beje, tas skirtumas buvo nuo pat pradžių, bet kai krūtinė ir šiaip nedidelė, tai tikrai išoriškai nepastebimas - vyras nepastebėjo per keliolika metų
Ir pas mane nuo paauglystės kairė didesnė už dešinę, ir nutysusi labiau
pas mane nuo paauglystes irgi nevienodos, o po maitinimo deja dar labiau tas skirtumas isryskejo...
Kiek teko girdėt, daugumai moterų viena krūtis kažkiek didesnė už kitą. 90 proc. būna didesnė kairė krūtis. O aš iš tų likusių 10 proc. su dešine didesne
Šiaip visas mūsų kūnas nėra idealiai proporcingas, skiriasi ne tik krūtys, bet visa dešinė pusė nuo kairės.
man nuo paauglystes shiek tiek didesne kaire krutis. po gimdymu ir maitinimo dydzhiai praktishkai susivienodino, bet kaireje budavo daugiau pieno, atsirado striju, todel ji liko shiek tiek labiau suglebusi ir nusvirusi, negu deshine.
pasorodo ne mane viena tokie problema kankina..
bet pas mane kitaip nei pas jus didesne desine, ir del to labai kompleksuoju
na o pas mane irgi viena siek tiek didesne uz kita, t.y. kaire, bet jauciasi tik palietus
Sveikutes, pas mane irgi yra sita problema. kad kaire didesne. Nors vede 7 metus ,bet vyras to nepastebejo. Tik as savo akytem matau, bet niekam nesakau
QUOTE(Kipriete @ 2005 06 10, 09:26) Sveikutes, pas mane irgi yra sita problema. kad kaire didesne. Nors vede 7 metus ,bet vyras to nepastebejo.
Man mamologas sake,kad cia labai normalu, kai skiriasi dydziai. Neva jis pastebejes per praktika, kad moterim, kuriu viena krutis didesne, daugiau iskyla problemu su krutimis...O siaip kaire tai didesne, nes toj pusej sirdele...Baisiai cia, gi nebent skirtumas labai jau didelis, ir tai imanoma isoriskai maskuot as manau
QUOTE(Burbulytis @ 2005 06 11, 23:05) Man mamologas sake,kad cia labai normalu, kai skiriasi dydziai. Neva jis pastebejes per praktika, kad moterim, kuriu viena krutis didesne, daugiau iskyla problemu su krutimis... O tai kaip čia - labai normalu dydžių skirtumas, bet daugiau problemų tokiom moterim O jūs parodykit man bent vieną, kurios krūtys idealiai vienodos
na as nemanau kad butu problemu del to, tik jeigu smarkiai matytusi, tada gal butu neestetinis vaizdas ir paciai nemalonu, bet jeigu nesimato smarkiai, tai ko cia kreipti demesio i tai. O beto kazkaip as patebejau, kai sportavau, viskas buvo
O kodel nesportuoji, jei ne Lietuvoje gyveni
Mano desine krutis didesne. Manau, kad del to, kad toje puseje tvirtesni raumenys. Juk daugiausia dirba desine musu ranka, tai gal del to.
Jop, reikis sportuot
Na del sportavimo sunku pasakyti, nes kazkaip nesinori vienai vaikscioti
Pas mane didesne desine, ir kiek prisimenu ji pirmoji ir formuotis pradejo. Matosi skirtumas, bet ka cia dabar padarysi.
Akis irgi viena uz kita didesne, laime nezymiai Zmones dazniausiai nepastebi nei to nei ano, nes nuogom krutim nebegioju, o akutes pataisau seseliais
Mano krutys irgi siek tiek skirtingo dydzio. Neseniai turejau daryti krutu echo, tai echoskopuotoja pajuokavo, kad jei abi krutys yra vienodos, reiskia su jom neviskas tvarkoj
Mano irgi kaire uz desine didesne. O po maitinimu dar labiau skirtumas matosi.
Bet tai tokia smulkmena... O be to, galima i viena liemeneles puse isideti idekliuka skirta krutinei padidinti ir problema sumazes.
O ir vyrui nenusibosta, juk vietoj vienodu, dvi skirtingas turi
Mano truputį didesnė kairė. Tai pastebėjusi labai stresavau, iš karto nevalingai pradėjo lįsti negeros mintys
ar tai lemia genai, o gal ligos, ar tai istaisoma tik plastine operacija?
negaliu nesioti labai atviru drabuziu, nes labai isryskeja krutines nevienodas didumas aciu, visiem uz pasisakymus
Pas mane taip pat nevienoda , labiau paryškėjo po gimdymo, kadangi man būdavo patogiau sūnų laikyti dešinėje pusėje, kai jis čiulpdavo krūtį, gavosi taip, kad dešinė krūtis yra didesnė.Kai žiūrėjo echoskopu sakė, kad kairėje krūtyje yra plonos pieno liaukų sienelės, todėl ji ir mažesnė.Liemenėles renkuosi pagal didesnę krūtį ir stengiuosi, kad būtų liemenėlės su pakietinimais ar su įklotėliais.
Mano taip pat kaire didesne, bet as tai pastebejau po pirmo gimdymo, jau 3 metai praejo, siaip tai man nelabai trukdo
Pas mane irgi siek tiek didesne viena, taciau pamatau kai isiziuriu... tiesa pasakius ir rankos pirstai yra stambesni, taip kad viskas normalu pas tave
Pas mane kairė taip pat didesnė ir beveik visu dydžiu
nors man niekas nėra pasakęs į akis, kad nevienodos.. Arba įžesit nenorėjo, arba tikrai nesimato..
Mano irgi viena didesne
mano viena irgi didesnė už kitą nekompeksuoju per daug, o ir nesimato
Tai yra normalu, taip jau gamta surėdė. Visi mes turim vienokią ar kitokią asimetriją.
Mano taip pat viena didesnė. Prieš gimdymą nešiojau D dydį, o po gimdymo sumažėjo iki C. Tiesa, asimetrija išliko, bet kadangi dydžiai mažesni, tai ir asimetrija gal kiek mažesnė
Mano didesne desine.is pradziu buvo neramu kodel taip.veliau isiaiskinau ,kad daugumai moteru nevienodos krutys ir cia nera dideles tragedijos.
pas ka didesne krutine gal ne taip matosi tas skirtumas,pas mane tai vienas papas b kitas a dydzio
Gydytojai sako, kad tai normalus dalykas, šiaip asimetrija daugiau mažiau visoms moterims būdinga. Aišku, jei labai skiriasi dydžiai-nemalonu..
Maniske irgi viena didesne,bet tai man netrukdo.Ta pastebiu tik as.
QUOTE(liepsnele @ 2005 06 02, 07:51) Kiek teko girdėt, daugumai moterų viena krūtis kažkiek didesnė už kitą. 90 proc. būna didesnė kairė krūtis. O aš iš tų likusių 10 proc. su dešine didesne Šiaip visas mūsų kūnas nėra idealiai proporcingas, skiriasi ne tik krūtys, bet visa dešinė pusė nuo kairės. Ir aš prie tų 10 procentų moterų. Kolkas labai kompleksuoju dėl to,nes ne tik krūtų dydis skiriasi,bet ir yra tempimo žymės (t.y. kai krūtų oda pasidaro neelastinga atsiranda toki kaip randai nuo krūties vidurio maždaug iki spenelio) |