ar neserga jusu vaikuciai?
mano jau kelintas kartas po darzelio grista su palaidu pilvu. kol buna namie viskas gerai.nesuprantu kas darosi. kaip jusu vaikuciai laikosi?
ar neserga jusu vaikuciai?
mano jau kelintas kartas po darzelio grista su palaidu pilvu. kol buna namie viskas gerai.nesuprantu kas darosi. kaip jusu vaikuciai laikosi?
nu va po velyku i darza neinam.susirgom,ot ,kad nesiseka tai nesiseka
Sveikos, "Ziogelio" mamytes,
turiu didele beda. Gyvenam siuo metu uzsienyje, griztam i LT nuo rugpjucio. Tik birzeli zadam nusipirkti busta, kuris yra Pavilnyje. Del tos priezasties, kad nebuvom tikri, kur gyvensime grize i LT, nezinojom i kuri darzeli dairytis. Dabar paaiskejo, kad artimiausias bus butent "Ziogelis". Tai ir net nezinau, ar tureti vilciu nuo rudens dukryte (2007 m. gimimo, jau metus vaisto i darzeli uzsienyje) "itaisyti" i sita darzeli. Kaip vadovybe darzelyje? Kaip su jais kalbetis? Prasau, patarkit
Mes prašymą nuvežėm berods vasario pradžioj, bet laabai jau nereali tikimybė pakliūt tan darželin, nes gi grupėj tik 15 vietų, o mūsiškį jau virš 40-tu Nr užregistravo
QUOTE(zytos @ 2009 05 27, 19:19) Mes prašymą nuvežėm berods vasario pradžioj, bet laabai jau nereali tikimybė pakliūt tan darželin, nes gi grupėj tik 15 vietų, o mūsiškį jau virš 40-tu Nr užregistravo As prasyma nunesiau vasario viduri, o uzsirasem 2010 rugsejui, man nepasake jokiu nr. paklausius ar vieta gausim, vedeja atsake, kad dar gausim. Manau, visada reikia bandyti, o gal pavyks
Sveikos, mergaites:)
as savo maze uzrasiau i si darzeli, grupe nuo 2 metuku, tai va, turbut ten nelankysime,viskas paaiskes kita savaite, beje, taip pat ten vaziuosiu pabendrauti su aukletoja. as jums parasysiu, kaip man seksis ir tikiuosi, savo vieta mes galesime uzleisti kitam mazyliui:)
Sveikos mamytes!
QUOTE(zanuulka @ 2009 08 07, 23:07) Sveikos mamytes! Vaikai susikalba savo kalba, vienas sako lietuviskai, kitas atsako rusiskai, kol abu ismoksta, bet viska supranta. Kiek zinau, tai aukletojos is pradziu sako rusiskai, o po pakartoja lietuviskai, o kai vaikas jau viska supranta, kalba tik lietuviu kalba. Daug vaiku yra siame darzelyje is skirtingu seimu, nors dauguma lietuviu, bet yra ir lenku ir rusu, tai maziau bijokite viskas bus gerai QUOTE(Kipse1 @ 2009 08 10, 10:21) Vaikai susikalba savo kalba, vienas sako lietuviskai, kitas atsako rusiskai, kol abu ismoksta, bet viska supranta. Kiek zinau, tai aukletojos is pradziu sako rusiskai, o po pakartoja lietuviskai, o kai vaikas jau viska supranta, kalba tik lietuviu kalba. Daug vaiku yra siame darzelyje is skirtingu seimu, nors dauguma lietuviu, bet yra ir lenku ir rusu, tai maziau bijokite viskas bus gerai aciu yz padrasinima. su tokiu kiekiu vaiku buvo linksma, bet pagalvojau, koks vis delto sunkus aukletojos darbas. neisivaizduoju, kaip jos susitvarko su tokia kruva vaiku! cia tokios kantribes zmogus turi buti!!!
Jei yra mamyciu, kuriu vaikai lanko "Drugeliu" grupe, tai nepamirskit, kad siandien teveliu susirinkimas
Sveikos,
kazkaip cia tylu.... kaip vyksta pasiruosimai sventems?
sveikos
mano sunus eina i "Zirniuku" grupe,tai musu(teveliu) si penktadieni 9h laukia didele svente aktu saleje o kaip kitoms mamytems sekasi ruostis sventems?sakykit ar jusu vaiku seneliai ir mociutes dalyvauja darzelio sventej?nes maniskiai labai braunasi ir prasosi QUOTE(Putlutė @ 2009 12 15, 14:29) sveikos mano sunus eina i "Zirniuku" grupe,tai musu(teveliu) si penktadieni 9h laukia didele svente aktu saleje o kaip kitoms mamytems sekasi ruostis sventems?sakykit ar jusu vaiku seneliai ir mociutes dalyvauja darzelio sventej?nes maniskiai labai braunasi ir prasosi Sveiki,mes is Skruzdeiuku grupes. Penktadieni taip pat bus Kaledine svente. Pas mus atvaziuos dedukas,o po sventes mes visi tryse dar vaziuosim pas pusesere i karnavala. taigi manau sios sventes priklauso ne tik darzelio kolektyvui ir vaikams,bet ir vaiku artimiausiems seimos nariams. Mano suneliui labai svarbu, kad dedukas atvaziuos i sia svente. Tad nestabdykit,tegu svencia ir dalyvauja visi,ar seneliai,ar tetos,ar pusbroliai
Sveiki,
Daliuosi džiūgia naujiena, jau veikia mūsų darželio internetinis puslapis http://www.pavilnioziogelis.lt/
aS TAI LABAI NUSIVYLIAU SIUO DARZELIU, NORS IR PATI JI LANKIAU... PRIES METUS BUVOM UZSIRASE,KAD LANKYSIME NUO 2010-09-01 KAI UZRASINEJOM BUVOM 7 DIREKTORE SAKE, KAD PRIIMS SIANDIEN BUVAU NUEJUSI TAI MISTINIU BUDU ATSIDUREM35 VIETOJE, IR NELIKO JOKIU SANSU PAKLIUTI..
QUOTE(martuliukaas @ 2010 02 10, 19:02) aS TAI LABAI NUSIVYLIAU SIUO DARZELIU, NORS IR PATI JI LANKIAU... PRIES METUS BUVOM UZSIRASE,KAD LANKYSIME NUO 2010-09-01 KAI UZRASINEJOM BUVOM 7 DIREKTORE SAKE, KAD PRIIMS SIANDIEN BUVAU NUEJUSI TAI MISTINIU BUDU ATSIDUREM35 VIETOJE, IR NELIKO JOKIU SANSU PAKLIUTI.. Na jo, patekti į darželį šiemet bus sudėtinga nes jau antrus metus išleidžiama tik viena grupė, taigi ir nauja gali būti tik viena. O dėl tų vietų, taigi niekas negali pasakyti kelintoj jus vietoj, nes yra atskiras sąrašas kam teikiama pirmenybė - daugiavaikėms, auginančioms vienoms, pagal gyvenamą vietą ir pan. Martuliuk, o jums pagal gyvenamą vietą priklauso šis darželis? Ir kokio amžiaus jūsų vaikas? Gal visgi dar ne visi šansai prarasti, ar jau jums pati direktorė galutinai atsakė. QUOTE(rimante2 @ 2010 02 11, 18:45) Na jo, patekti į darželį šiemet bus sudėtinga nes jau antrus metus išleidžiama tik viena grupė, taigi ir nauja gali būti tik viena. O dėl tų vietų, taigi niekas negali pasakyti kelintoj jus vietoj, nes yra atskiras sąrašas kam teikiama pirmenybė - daugiavaikėms, auginančioms vienoms, pagal gyvenamą vietą ir pan. Martuliuk, o jums pagal gyvenamą vietą priklauso šis darželis? Ir kokio amžiaus jūsų vaikas? Gal visgi dar ne visi šansai prarasti, ar jau jums pati direktorė galutinai atsakė. Mums irgi tokia pati situacija tik is 9 i 37 patekom, jo priklauso, ir pati ta darzeli lankiau ir buvau tikrai geros nuomones apie ji, bet nusivyliau...Mums spali bus 2 metukai. QUOTE(aliionna @ 2010 03 15, 12:03) Mums irgi tokia pati situacija tik is 9 i 37 patekom, jo priklauso, ir pati ta darzeli lankiau ir buvau tikrai geros nuomones apie ji, bet nusivyliau...Mums spali bus 2 metukai. Mamytės, visom ta pati bėda Jeigu mane butu perspėję iš karto, kad mažai šansų, bučiau ieškojus kitų galimybių, o dabar taip sakant "likom ant ledo"
Su tom vietom-mistika
Paskaiciau Jusu postus, susinervinau ir paskambinau i darzeli
Sveikos,
pradejau jau panikuot ar pakliusim rudeni i darzeli, kai uzsirasinejom buvom 38 eileje Gal kas nors girdejo kiek grupiu siemet formuos?
Zinok su tom eilem cia juokas ima
QUOTE(kicia @ 2011 04 05, 08:27) Zinok su tom eilem cia juokas ima O prasyma ar jau raset, kad tikrai nuo rugsejo lankysit? p.s. Jusu Kim ir manoji teoriskai galetu buti vienoje grupeje
Pati pirma (kad itrauktu i sarasus) mes parasem, kai Kimui buvo 3-4 men., o del pakartotino, tai dar nerasem, nes pernai nuo geguzes 15 (atrodo) reikejo iki birzelio 5 (o gal 10) parasyt...
QUOTE(kicia @ 2011 04 05, 16:27) Zinok su tom eilem cia juokas ima Juokas nelabai ima, nes kaip nori tas eiles taip stumdo, turbut reikia kas antra diena skambinti ir klausti, ar vaikas dar vis sarase. Pasiaiskinimai, kur dingo vaikas is sarasu - labai migloti, taigi isvados visokios persasi... Mano patirtis jau keleriu metu senumo, bet matomai padetis nepagerejo. Visas sitas chaosas, kaip bebutu gaila, atsispindi darzelio tvarkoj ir vaiku lavinime.
Sveikos mamytes
nu va pagaliau jau galiu lengviau atsikvepti, nes mano mazius pateko nuo rugsejo i darzeli
reiks pirmadieni nubegt i darzeli, gal ir mus pradziugins...
QUOTE(DaivaVe @ 2011 07 03, 18:54) Sveikos mamytes nu va pagaliau jau galiu lengviau atsikvepti, nes mano mazius pateko nuo rugsejo i darzeli Mums irgi pasiseke. Busim lygtais Boruzeliu grupeje.
Sveikos, mamos ką galite pasakyti apie "riešutėlių" auklėtojas?
tikrai labai fainos ir mielos
bent jau wiena ish ju...
|