Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pavilnio: Žiogelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
eli23
ar neserga jusu vaikuciai?
mano jau kelintas kartas po darzelio grista su palaidu pilvu. kol buna namie viskas gerai.nesuprantu kas darosi. kaip jusu vaikuciai laikosi?
nesekme
nu va po velyku i darza neinam.susirgom,ot ,kad nesiseka tai nesiseka doh.gif
*Pieva*
Sveikos, "Ziogelio" mamytes,
turiu didele beda. Gyvenam siuo metu uzsienyje, griztam i LT nuo rugpjucio. Tik birzeli zadam nusipirkti busta, kuris yra Pavilnyje. Del tos priezasties, kad nebuvom tikri, kur gyvensime grize i LT, nezinojom i kuri darzeli dairytis. Dabar paaiskejo, kad artimiausias bus butent "Ziogelis". Tai ir net nezinau, ar tureti vilciu nuo rudens dukryte (2007 m. gimimo, jau metus vaisto i darzeli uzsienyje) "itaisyti" i sita darzeli.
Kaip vadovybe darzelyje? Kaip su jais kalbetis? Prasau, patarkit 4u.gif
zytos
Mes prašymą nuvežėm berods vasario pradžioj, bet laabai jau nereali tikimybė pakliūt tan darželin, nes gi grupėj tik 15 vietų, o mūsiškį jau virš 40-tu Nr užregistravo verysad.gif . "Namiokų" jokių nebuvo cool.gif , tik kad galbūt yra kažkokia baisiai neaiški tikimybė, kad dar vieną tų mažiulių grupę formuos, bet... Na o jei jūs iš užsienių ir su tvirta valiuta, gal... g.gif Po to karto dar nesidomėjom ar situacija pasikeitė kuria nors kryptim.
Beautiful Life
QUOTE(zytos @ 2009 05 27, 19:19)
Mes prašymą nuvežėm berods vasario pradžioj, bet laabai jau nereali tikimybė pakliūt tan darželin, nes gi grupėj tik 15 vietų, o mūsiškį jau virš 40-tu Nr užregistravo verysad.gif . "Namiokų" jokių nebuvo cool.gif , tik kad galbūt yra kažkokia baisiai neaiški tikimybė, kad dar vieną tų mažiulių grupę formuos, bet... Na o jei jūs iš užsienių ir su tvirta valiuta, gal... g.gif Po to karto dar nesidomėjom ar situacija pasikeitė kuria nors kryptim.
*

As prasyma nunesiau vasario viduri, o uzsirasem 2010 rugsejui, man nepasake jokiu nr. paklausius ar vieta gausim, vedeja atsake, kad dar gausim. Manau, visada reikia bandyti, o gal pavyks mirksiukas.gif
anyka
Sveikos, mergaites:)
as savo maze uzrasiau i si darzeli, grupe nuo 2 metuku, tai va, turbut ten nelankysime,viskas paaiskes kita savaite, beje, taip pat ten vaziuosiu pabendrauti su aukletoja. as jums parasysiu, kaip man seksis ir tikiuosi, savo vieta mes galesime uzleisti kitam mazyliui:)
zanuulka
Sveikos mamytes! 4u.gif žadu savo dukrytę nuo 2010 metu leisti į šyta darzelį. ax.gif įdomu ar bus dar vietų? ir dar turiu tokį klausimą, mes šeimoj kalbam rusiškai, bet vaiką noriu lesti į lietuvišką darželį (ir kad kalbą išmoktu, ir kad netoli namu būtu). tai man labai įdomu ar yra ten vaikučių iš tokių šeimų ir kaip aukletojos su rusakalbiais vaikais bendrauja, ir kaip vaikučiai tarpusavije susikalba? visgi vaikai patenkai kita aplinka ir dar prie viso to kalba kita. jeigu kam teko su tuo susidurti parašykit, prašom, kaip vaikas reagoja į tokius pasikeitimus? mes lankom muzikos mokiklėle Jamaha, skaitom knygutes, bebdraujam su draugais lietuviais. kol kas dukryte mazute (tik 1,5 metu) ir kalba tik jai pačai suprantama kalba bigsmile.gif teisiog bendrauja kaip moka ir jai kol kas nėra skirtumo ar rusiskai aš jai skaitau ar lietuviškai.
Kipse1
QUOTE(zanuulka @ 2009 08 07, 23:07)
Sveikos mamytes! 4u.gif  žadu savo dukrytę nuo 2010 metu leisti į šyta darzelį. ax.gif  įdomu ar bus dar vietų? ir dar turiu tokį klausimą, mes šeimoj kalbam rusiškai, bet vaiką noriu lesti į lietuvišką darželį (ir kad kalbą išmoktu, ir kad netoli namu būtu). tai man labai įdomu ar yra ten vaikučių iš tokių šeimų ir kaip aukletojos su rusakalbiais vaikais bendrauja, ir kaip vaikučiai tarpusavije susikalba? visgi vaikai patenkai kita aplinka ir dar prie viso to kalba kita. jeigu kam teko su tuo susidurti parašykit, prašom, kaip vaikas reagoja į tokius pasikeitimus? mes lankom muzikos mokiklėle Jamaha, skaitom knygutes, bebdraujam su draugais lietuviais. kol kas dukryte mazute (tik 1,5 metu) ir kalba tik jai pačai suprantama kalba bigsmile.gif teisiog bendrauja kaip moka ir jai  kol kas nėra skirtumo ar rusiskai aš jai skaitau ar lietuviškai.
*

Vaikai susikalba savo kalba, vienas sako lietuviskai, kitas atsako rusiskai, kol abu ismoksta, bet viska supranta. 4u.gif
Kiek zinau, tai aukletojos is pradziu sako rusiskai, o po pakartoja lietuviskai, o kai vaikas jau viska supranta, kalba tik lietuviu kalba. Daug vaiku yra siame darzelyje is skirtingu seimu, nors dauguma lietuviu, bet yra ir lenku ir rusu, tai maziau bijokite viskas bus gerai thumbup.gif
zanuulka
QUOTE(Kipse1 @ 2009 08 10, 10:21)
Vaikai susikalba savo kalba, vienas sako lietuviskai, kitas atsako rusiskai, kol abu ismoksta, bet viska supranta. 4u.gif
Kiek zinau, tai aukletojos is pradziu sako rusiskai, o po pakartoja lietuviskai, o kai vaikas jau viska supranta, kalba tik lietuviu kalba. Daug vaiku yra siame darzelyje is skirtingu seimu, nors dauguma lietuviu, bet yra ir lenku ir rusu, tai maziau bijokite viskas bus gerai thumbup.gif
*

aciu yz padrasinima. 4u.gif ka tik grizom is pajurio. buvom 3 seimos. visi su vaikais, 4 vaikai skirtingo amziaus. manoji pati jauniausia. ismoko nauju zozdiu is kitu vaiku. g.gif tik dabar ne visai suprantu ka ji man nori pasakyti doh.gif
su tokiu kiekiu vaiku buvo linksma, bet pagalvojau, koks vis delto sunkus aukletojos darbas. neisivaizduoju, kaip jos susitvarko su tokia kruva vaiku! cia tokios kantribes zmogus turi buti!!!
roki
Jei yra mamyciu, kuriu vaikai lanko "Drugeliu" grupe, tai nepamirskit, kad siandien teveliu susirinkimas biggrin.gif .
eli23
Sveikos,
kazkaip cia tylu....

kaip vyksta pasiruosimai sventems?
Putlutė
sveikos 4u.gif
mano sunus eina i "Zirniuku" grupe,tai musu(teveliu) si penktadieni 9h laukia didele svente aktu saleje thumbup.gif ypac man ji didele,nes tai pirmoji Kaledine svente mano zirniukui ir kostiuma darau pirmaji blush2.gif bus eziukas biggrin.gif o beto ir Kaledu seneli pirma kart pamatys tongue.gif
o kaip kitoms mamytems sekasi ruostis sventems?sakykit ar jusu vaiku seneliai ir mociutes dalyvauja darzelio sventej?nes maniskiai labai braunasi ir prasosi lotuliukas.gif
kanclere
QUOTE(Putlutė @ 2009 12 15, 14:29)
sveikos 4u.gif
mano sunus eina i "Zirniuku" grupe,tai musu(teveliu) si penktadieni 9h laukia didele svente aktu saleje thumbup.gif ypac man ji didele,nes tai pirmoji Kaledine svente mano zirniukui ir kostiuma darau pirmaji blush2.gif bus eziukas biggrin.gif o beto ir Kaledu seneli pirma kart pamatys tongue.gif
o kaip kitoms mamytems sekasi ruostis sventems?sakykit ar jusu vaiku seneliai ir mociutes dalyvauja darzelio sventej?nes maniskiai labai braunasi ir prasosi lotuliukas.gif
*

Sveiki,mes is Skruzdeiuku grupes. Penktadieni taip pat bus Kaledine svente. Pas mus atvaziuos dedukas,o po sventes mes visi tryse dar vaziuosim pas pusesere i karnavala. taigi manau sios sventes priklauso ne tik darzelio kolektyvui ir vaikams,bet ir vaiku artimiausiems seimos nariams. Mano suneliui labai svarbu, kad dedukas atvaziuos i sia svente. Tad nestabdykit,tegu svencia ir dalyvauja visi,ar seneliai,ar tetos,ar pusbroliai thumbup.gif
rimante2
Sveiki,
Daliuosi džiūgia naujiena, jau veikia mūsų darželio internetinis puslapis
http://www.pavilnioziogelis.lt/ smile.gif
martuliukaas
aS TAI LABAI NUSIVYLIAU SIUO DARZELIU, NORS IR PATI JI LANKIAU... PRIES METUS BUVOM UZSIRASE,KAD LANKYSIME NUO 2010-09-01 KAI UZRASINEJOM BUVOM 7 DIREKTORE SAKE, KAD PRIIMS SIANDIEN BUVAU NUEJUSI TAI MISTINIU BUDU ATSIDUREM35 VIETOJE, IR NELIKO JOKIU SANSU PAKLIUTI..
rimante2
QUOTE(martuliukaas @ 2010 02 10, 19:02)
aS TAI LABAI NUSIVYLIAU SIUO DARZELIU, NORS IR PATI JI LANKIAU... PRIES METUS BUVOM UZSIRASE,KAD LANKYSIME NUO 2010-09-01 KAI UZRASINEJOM BUVOM 7 DIREKTORE SAKE, KAD PRIIMS SIANDIEN BUVAU NUEJUSI TAI MISTINIU BUDU ATSIDUREM35 VIETOJE, IR NELIKO JOKIU SANSU PAKLIUTI..
*

Na jo, patekti į darželį šiemet bus sudėtinga nes jau antrus metus išleidžiama tik viena grupė, taigi ir nauja gali būti tik viena. O dėl tų vietų, taigi niekas negali pasakyti kelintoj jus vietoj, nes yra atskiras sąrašas kam teikiama pirmenybė - daugiavaikėms, auginančioms vienoms, pagal gyvenamą vietą ir pan.
Martuliuk, o jums pagal gyvenamą vietą priklauso šis darželis? Ir kokio amžiaus jūsų vaikas? Gal visgi dar ne visi šansai prarasti, ar jau jums pati direktorė galutinai atsakė. g.gif
aliionna
QUOTE(rimante2 @ 2010 02 11, 18:45)
Na jo, patekti į darželį šiemet bus sudėtinga nes jau antrus metus išleidžiama tik viena grupė, taigi ir nauja gali būti tik viena. O dėl tų vietų, taigi niekas negali pasakyti kelintoj jus vietoj, nes yra atskiras sąrašas kam teikiama pirmenybė - daugiavaikėms, auginančioms vienoms, pagal gyvenamą vietą ir pan.
Martuliuk, o jums pagal gyvenamą vietą priklauso šis darželis? Ir kokio amžiaus jūsų vaikas? Gal visgi dar ne visi šansai prarasti, ar jau jums pati direktorė galutinai atsakė. g.gif
*

Mums irgi tokia pati situacija tik is 9 i 37 patekom, jo priklauso, ir pati ta darzeli lankiau ir buvau tikrai geros nuomones apie ji, bet nusivyliau...Mums spali bus 2 metukai.
Beautiful Life
QUOTE(aliionna @ 2010 03 15, 12:03)
Mums irgi tokia pati situacija tik is 9 i 37 patekom, jo priklauso, ir pati ta darzeli lankiau ir buvau tikrai geros nuomones apie ji, bet nusivyliau...Mums spali bus 2 metukai.
*

Mamytės, visom ta pati bėda doh.gif Aš kai buvau pas direktorę pirma karta irgi buvau užtikrinta, kad pateksim į lietuvišką grupe, deja, kai nuėjau prieš dvi sav. man pasakė, kad mes 37 eilėje ir jokiu šansu lankyti darželį neturim unsure.gif bet rado mums vieta lenkiškoje grupėje. Net tiems vaikučiams, kurie turi pirmenybę vietos negali rasti. Kažkokia mistika su vietom g.gif
Jeigu mane butu perspėję iš karto, kad mažai šansų, bučiau ieškojus kitų galimybių, o dabar taip sakant "likom ant ledo" unsure.gif
kicia
Su tom vietom-mistika thumbup.gif Mes irgi uzsirasem i darzeli (geguze) kai mum buvo 2 menesiai- nepakliuvom. Kaimyne uzrase savo vaika (3 men) rugsejio men- pakliuvo... bigsmile.gif Pagal ka sugrupavo, atskyre- schmoll.gif g.gif
DaivaVe
Paskaiciau Jusu postus, susinervinau ir paskambinau i darzeli blush2.gif tai suzinojau, kad mano maziukas tik 42 vietoj doh.gif neisivaizduoju, ka reiks daryti, jei nepaklius i darzeli? jis uzrasytas nuo 2011 m rugsejo, tai suprantu sekancias grupes formuos nuo 2012 sausio, tai jis pasislinks link eiles pradzios ar kaip? Gal yra zinanciu? Nes aukles samdyti mes neisgalesime....
jevcia
Sveikos,
pradejau jau panikuot ar pakliusim rudeni i darzeli, kai uzsirasinejom buvom 38 eileje sad.gif((
Gal kas nors girdejo kiek grupiu siemet formuos?
kicia
Zinok su tom eilem cia juokas ima doh.gif Pasitaiko, kad direktore vienaip kalba, pavaduotoja kitaip (pastaroji sukalbamesne rolleyes.gif ) Grupiu skaiciu nusprendzia tik mazdaug birzelio- liepos men., kai buna savivaldybeje svarstymai del priemimo... Pernai birzelio men. reikejo rasyt pakartotinus pareiskimus, nes pasitaike tokiu, kurie nevede nuo rugs. men., tai ir eiles pasikoregavo mirksiukas.gif Beto, jei eina brolis/sesuo i ta pati dareli, tai irgi yra + ir pan....
jevcia
QUOTE(kicia @ 2011 04 05, 08:27)
Zinok su tom eilem cia juokas ima doh.gif Pasitaiko, kad direktore vienaip kalba, pavaduotoja kitaip (pastaroji sukalbamesne rolleyes.gif ) Grupiu skaiciu nusprendzia tik mazdaug birzelio- liepos men., kai buna savivaldybeje svarstymai del priemimo... Pernai birzelio men. reikejo rasyt pakartotinus pareiskimus, nes pasitaike tokiu, kurie nevede nuo rugs. men., tai ir eiles pasikoregavo mirksiukas.gif Beto, jei eina brolis/sesuo i ta pati dareli, tai irgi yra + ir pan....
*

O prasyma ar jau raset, kad tikrai nuo rugsejo lankysit?

p.s. Jusu Kim ir manoji teoriskai galetu buti vienoje grupeje smile.gif
kicia
Pati pirma (kad itrauktu i sarasus) mes parasem, kai Kimui buvo 3-4 men., o del pakartotino, tai dar nerasem, nes pernai nuo geguzes 15 (atrodo) reikejo iki birzelio 5 (o gal 10) parasyt...
jevcia
QUOTE(kicia @ 2011 04 18, 21:00)
Pati pirma (kad itrauktu i sarasus) mes parasem, kai Kimui buvo 3-4 men., o del pakartotino, tai dar nerasem, nes pernai nuo geguzes 15 (atrodo) reikejo iki birzelio 5 (o gal 10) parasyt...
*

Siandien sake, kad grupes bus tikrai tik dvi sad.gif o mes pasislinkom 10 vietu zemyn sad.gif
Dinadi
QUOTE(kicia @ 2011 04 05, 16:27)
*

Juokas nelabai ima, nes kaip nori tas eiles taip stumdo, turbut reikia kas antra diena skambinti ir klausti, ar vaikas dar vis sarase. Pasiaiskinimai, kur dingo vaikas is sarasu - labai migloti, taigi isvados visokios persasi... Mano patirtis jau keleriu metu senumo, bet matomai padetis nepagerejo. Visas sitas chaosas, kaip bebutu gaila, atsispindi darzelio tvarkoj ir vaiku lavinime.
cooliuke
QUOTE(jevcia @ 2011 04 19, 17:54)
Siandien sake, kad grupes bus tikrai tik dvi sad.gif o mes pasislinkom 10 vietu zemyn sad.gif
*

cia kokio amziaus vaikams?

Manau, kad kaip ir visuose darzeliuose galioja posakis: ko negali padaryti pinigai, gali padaryti dideli pinigai. Tik ka daryti kai nelabai kisene isnesa...
DaivaVe
Sveikos mamytes 4u.gif
nu va pagaliau jau galiu lengviau atsikvepti, nes mano mazius pateko nuo rugsejo i darzeli biggrin.gif labai del to pergyvenau, nes buvome 43 vietoje, o kysio nesimas nesutampa su mano principais, tai aciu Dievui, kad apsiejome be jo blush2.gif o kaip kitoms mamytems pasiseke? 4u.gif
WikuSha
reiks pirmadieni nubegt i darzeli, gal ir mus pradziugins... g.gif smile.gif
jevcia
QUOTE(DaivaVe @ 2011 07 03, 18:54)
Sveikos mamytes  4u.gif
nu va pagaliau jau galiu lengviau atsikvepti, nes mano mazius pateko nuo rugsejo i darzeli  biggrin.gif  labai del to pergyvenau, nes buvome 43 vietoje, o kysio nesimas nesutampa su mano principais, tai aciu Dievui, kad apsiejome be jo  blush2.gif o kaip kitoms mamytems pasiseke?  4u.gif
*

Mums irgi pasiseke. Busim lygtais Boruzeliu grupeje. 4u.gif
DaivaVe
QUOTE(jevcia @ 2011 08 16, 11:53)
Mums irgi pasiseke. Busim  lygtais Boruzeliu grupeje. 4u.gif
*

O mes Zvirbliuku grupeje 4u.gif jau laukiam rugsejo 1-osios 4u.gif
Simis
Sveikos, mamos ką galite pasakyti apie "riešutėlių" auklėtojas?
nastia221
tikrai labai fainos ir mielos thumbup.gif
WikuSha
bent jau wiena ish ju... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.