Mes irgi patenkinti šiuo darželiu
Abu savo vaikus uzrasiau i si darzeli nuo kito rudens. Turejau ilgas derybas vesti, kad uzrasytu, vedeja bedavojosi, kad grupes perpildytos, mano gatve jiems nepriklauso (paskui pasirode, kad lyg tai priklauso...
QUOTE(Dinadi @ 2007 11 02, 13:25) Abu savo vaikus uzrasiau i si darzeli nuo kito rudens. Turejau ilgas derybas vesti, kad uzrasytu, vedeja bedavojosi, kad grupes perpildytos, mano gatve jiems nepriklauso (paskui pasirode, kad lyg tai priklauso... Tai jeigu gyvenat Pavilny, kaip gali nepriklausyti jūsų gatvė Vaikučiai šiame daržely jaučiasi visai neblogai. Pradžioje tėveliai, ypač lopšeliuose pabūna kartu su mažaisiais, susipažįsta geriau su jų auklėtojomis, draugais ir nauju gyvenimu. Didesnės mano mergaitės (5 ir 3m) adaptavosi per savaitę, o mažasis (beveik 2m) per mėnesį. Maistas tikrai neblogas, maniškiai valgo net geriau nei namie. Mūsų dabartinės problemėlės - vyresniems sunku užmigti pietų miegelio (na čia matyt ir mes iš savo vaikystės tai prisimename), o dar ir guldo sakyčiau labai anksti - 12val. Personalas tikrai neblogas. Mūsų pažįstamos šešios auklėtojos lietuviškai šneka puikiai (čia anksčiau skaičiau nusiskundimų dėl kalbos), vat vienai šeimininkei su kalba tai prastai, bet ji juk tik šeimininkė... Su vaikais nuolat užsiima, daro įvairius darbelius, dainuoja daineles ( nors pastarųjų ir eilėraštukų iš tiesų mes ankstesniame daržely daugiau išmokdavome, bet dar matysim kaip toliau bus), žaidžia įvairius žaidimus. Žodžiu viskas
Labai aciu uz atsakyma. Atrodo viskas turetu buti neblogai. As po visu vedejos moralu, net nepasiprasiau,kad darzeli aprodytu, nes jau ir taip jauciausi, kad man baisia isimty padare leide pareiskimus rasyti
QUOTE(Dinadi @ 2007 11 07, 17:47) Labai aciu uz atsakyma. Atrodo viskas turetu buti neblogai. As po visu vedejos moralu, net nepasiprasiau,kad darzeli aprodytu, nes jau ir taip jauciausi, kad man baisia isimty padare leide pareiskimus rasyti Panašu, kad jos toks bendravimo būdas: pirma "nusodina", kone pasijauti kalta, kad kažko iš viso nori, o paskui vis tiek atsižvelgia į prašymą (turėjau 2 pageidavimus, ir į abu buvo atsižvelgta).
Mamukai, jau reikia galvoti apie Kalėdines dovanas auklėtojoms:hm
Gal kas iš senbuvių pasidalins senomis idėjomis ir ar dovanojate tik grupės auklėtojoms bei šeiminikei, ar dar ir muzikos vadovei, gal ir vedėjai Mes tai anksčiau dovanojome Sarmos, knygynų čekius Lauksiu kokių jūsų pasiūlymų. QUOTE(Shanti @ 2007 11 07, 22:17) Panašu, kad jos toks bendravimo būdas: pirma "nusodina", kone pasijauti kalta, kad kažko iš viso nori, o paskui vis tiek atsižvelgia į prašymą (turėjau 2 pageidavimus, ir į abu buvo atsižvelgta). man tas irgi nepatiko as pasijutau kalta, kad mano prasyma,kita rudeni lankyti darzeli, patenkino. antra,dar apreke, nes as iki pavaduotojos pabineto ejau su batais nes vaikai basi laksto va cia tai baika dabar net nezinau,maniskes mada nusiauti batus, kojines, nuogu uzpakaliu po namus basikom lakstyti, tai kai ten prades, nuo ligu neatsiginsim o, kad iseina pavaduotoja, tai labai gaila nebus su kuo normaliai bendrauti Papildyta: ai,dar,mane nuteike, kad vaikas sirgs ir sirgs pirmus metus, kad pasiieskotume aukles, jeigu noriu "normaliai i darba vaiksciot" zodziu nerealiai tiesiog traukte traukia i toki darzeli
Mielos mamytes, jus cia plepat o jums gi tiesa sake. vaikas pirmus metus darzelyje tikrai labai serga, nes yra adaptacinis periodas, juk ten vienas ateina su sloga ir automatiskai kita diena su tokia pacia sloga ateina visi kiti ir taip toliau...
o del pavaduotojos net kalbeti neverta QUOTE Mielos mamytes, jus cia plepat o jums gi tiesa sake. vaikas pirmus metus darzelyje tikrai labai serga, nes yra adaptacinis periodas, juk ten vienas ateina su sloga ir automatiskai kita diena su tokia pacia sloga ateina visi kiti ir taip toliau... Jo, mes lanko nuo rugsėjo, bet per šį laiką tai gal tik kokį mėnesį lankė: savaitė darželyje, 3 savaites sergam. Dabar jau nevedu beveik nuo lapkričio vidurio, bet nemanau kad čia darželis kaltas, patys tėveliai prisideda - atveda sergančius vaikus, o paskui ir eina infekcija ratu. Sužinojau liūdna žinią - prieš Kalėdas mirė darželio vedėja. Užuojauta artimiesiems. Kadangi dabar nelankom darželio, tai nežinau kokia ten situacija, gal kas iš lankančių žino kokia dabar padėtis dėl valdžios.
iš tikrųjų šita žinia sukrėtė visus
o dėl dabartinės situacijos, kiek aš žinau, nauja direktorę paskirs konkursiniu budu. aišku geriausia butų kad paskirtų ką nors iš dabartinio kolektivo, ten pakankamai kvalifikuotu žmonių, kurie galėtų eiti šias pareigas.
Sveikos mamytės.Mes taip pat lankom lopšelio grupę,tai dar vis su ašarytėm.Va nebuvom,keleta savaitėlių ir vėl mamytės reikia
Mes ta kažkaip neturim nusiskundimu nė viena auklėtoja, dabar po nauju atejo nauja tai klausiau vaiko ar gera tai sakė taip, ir šiaip patinka man tas darželis, tik gaila, kad eilėraštukų mažai moko
QUOTE(lau @ 2008 01 18, 16:12) Mes ta kažkaip neturim nusiskundimu nė viena auklėtoja, dabar po nauju atejo nauja tai klausiau vaiko ar gera tai sakė taip, ir šiaip patinka man tas darželis, tik gaila, kad eilėraštukų mažai moko Dabar vaikai mokomi mąstyti, lyginti, pasakoti..... o ne mintinai kalti ne visada jiems patinkančius eilėraščius. Daug eilėraštukų mokosi prieš šventes.[COLOR=purple]
tai kokia situacija darzelyje
jau moraliskai nusiteikem, dabar dar bandysim i kita patekti nuo geguzes, jeigu priims, lankysim kita, jei ne, nuo rugsejo suoliuosim Pavilny QUOTE(lau @ 2008 01 18, 17:12) Mes ta kažkaip neturim nusiskundimu nė viena auklėtoja, dabar po nauju atejo nauja tai klausiau vaiko ar gera tai sakė taip, ir šiaip patinka man tas darželis, tik gaila, kad eilėraštukų mažai moko Dar niekas neaišku.
mus prieme i kita nuo geguzes, bet, matyt, visvien kada vesim ir cia, juk prie pat namu
[quote=Laurencija2,2007 12 26, 05:44]
as pasijutau kalta, kad mano prasyma,kita rudeni lankyti darzeli, patenkino. O tai ka reikia daryti, kad ta prasyma patenkintu. Nes senoji valdzia (kurios, kaip suprantu nebera) uzsimine, kad ateitume kova pasiteiraut del grupiu. Vaikus uzrasiau rugsejo pabaigoj, nuo 2008 rudens, kaip suprantu per velai QUOTE(lau @ 2008 01 18, 17:12) Mes ta kažkaip neturim nusiskundimu nė viena auklėtoja, dabar po nauju atejo nauja tai klausiau vaiko ar gera tai sakė taip, ir šiaip patinka man tas darželis, tik gaila, kad eilėraštukų mažai moko labutis.mes nuo rugsejo turim eit.uzsirasem pernai vasari.kaip ten auklrtojos ar jaunos mergina mano bijo pagyvenusiu zmoniu,bet su laiku pripranta.
Labas mamytės,
Ir mes bandysim nuo rudens eiti į šį darželį. Mažiui bus dar tik dveji. Kažkaip neramu, kaip jis ten vienas... O dėl direktorės vietos mačiau skelbimą 2008-02-02 "Lietuvos ryte"
[quote=Dinadi,2008 02 01, 21:17]
[quote=Laurencija2,2007 12 26, 05:44] as pasijutau kalta, kad mano prasyma,kita rudeni lankyti darzeli, patenkino. O tai ka reikia daryti, kad ta prasyma patenkintu. Nes senoji valdzia (kurios, kaip suprantu nebera) uzsimine, kad ateitume kova pasiteiraut del grupiu. Vaikus uzrasiau rugsejo pabaigoj, nuo 2008 rudens, kaip suprantu per velai [/quote] Tai ir ateikit kovo mėn. pasiteirauti, jau gal ir valdžia nauja bus. Aš tai manau, kad dar spėjot laiku užsirašyti, nors nežinau kokia ten padėtis 2004m. gimusių. Paprastai vyresniems vaikučiams šiek tiek sunkiau pakliūti, nes grupės jau būna suformuotos. Bet mes irgi užsirašėm tik prieš metus ir priėmė visus trys. Papildyta: QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 02 04, 20:59) labutis.mes nuo rugsejo turim eit.uzsirasem pernai vasari.kaip ten auklrtojos ar jaunos mergina mano bijo pagyvenusiu zmoniu,bet su laiku pripranta. Yra ir pagyvenusių, ir jaunų. Galiu tik pasakyti, kad visos trys pagyvenusios auklėtojos, kurios auklėja mano vaikučius yra labai geros. Papildyta: Beje, prailgino darbo laiką darželio grupėse, dabar visos dirba iki 18val., neveda į budinčią QUOTE(rimante2 @ 2008 02 08, 17:54) Tai ir ateikit kovo mėn. pasiteirauti, jau gal ir valdžia nauja bus. Aš tai manau, kad dar spėjot laiku užsirašyti, nors nežinau kokia ten padėtis 2004m. gimusių. Paprastai vyresniems vaikučiams šiek tiek sunkiau pakliūti, nes grupės jau būna suformuotos. Bet mes irgi užsirašėm tik prieš metus ir priėmė visus trys. Papildyta: Yra ir pagyvenusių, ir jaunų. Galiu tik pasakyti, kad visos trys pagyvenusios auklėtojos, kurios auklėja mano vaikučius yra labai geros. Papildyta: Beje, prailgino darbo laiką darželio grupėse, dabar visos dirba iki 18val., neveda į budinčią aciu uz informacija!antradieni bandysiu eit ziuret kaip ten reikalai su tuo darzeliu ar galesim eit nuo rugsejo.seip ji megsta vaikus tik kaip minejau pagyvenusiu zmoniu bijo
man irgi butu patogu sis darzelis, bet tai kad cia niekas neaisku ir siaip man nepatiko tas,kad kai atejau uzrasyt dukra, buvau su dzinsiokais, maikonu, nesidazius. tai taip ir ziurejo.kai atejau pasiteiraut, ar patenkam, buvau is darbo, su kostiumeliu, tai sokinejo. toks zmoniu skirstymas man ziauriai nepatinka.as nieko neskirstau pagal tai,kiek turi ir kaip apsirenges ir nenoreciau, kad mane ar mano dukra taip vertintu
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 02 25, 08:57) man irgi butu patogu sis darzelis, bet tai kad cia niekas neaisku ir siaip man nepatiko tas,kad kai atejau uzrasyt dukra, buvau su dzinsiokais, maikonu, nesidazius. tai taip ir ziurejo.kai atejau pasiteiraut, ar patenkam, buvau is darbo, su kostiumeliu, tai sokinejo. toks zmoniu skirstymas man ziauriai nepatinka.as nieko neskirstau pagal tai,kiek turi ir kaip apsirenges ir nenoreciau, kad mane ar mano dukra taip vertintu Manau, kad daugumoj darzeliu panasus stilius: ziuri kas, is kur, kiek uzdirba, kokiam name gyvena...
mielos mamytesĄ man atrodo kad jus tiesiog ieskot kazkokiu priekabiu to darzelio darbotojams. niekas ten neskirsto zmoniu pagal socialini sluoksni, nes visi tieveliai moka uz darzeli vienodai ir ne i kisene darbotojams.
cia yra mano nuomone. yra ten ivairiu vaikuciu, bet su visais elgiamasi vienodai!!!
Gal nepatikliai pažiūrėjo, nes pasirodei netvarkinga?
Nemalonu, kai atveda apskretusį, purviną vaiką... O jeigu jis sėdės ar gulės šalia manojo? Lopšelin atveda net po nakties pampersų nepakeitę, o jau apie nuprasimą nė negalvoja.
Sveikos mamos, kaip sekasi šiame darželyje. Mane neramina su kvapeliu auklėtojos.
Ar nepastebėjote? QUOTE(Pavilniete @ 2008 04 07, 18:45) Na, per Kalėdas tai buvo kvapelis, bet patys privaišinom Mane tik buvo supykdę, kad atvedus vaikus 7.30 kartais grupėje ar dar nebūna auklėtojos ar kažkur išbėgusi, kartais net grupė būna užrakinta, bet pasakius jog man tai nepatinka pačioms auklėtojoms lyg ir susitvarkė viskas
Mums Drugelių grupėje auklėtojos Viltorija ir Elena taip pat labai patinka ir tikrai nieko blogo apie jas negaliu pasakyt, jokiukvapų ir kitų dalykų tikrai nė karto nepajutau, tik yra viena mergaitė, kuri nemažai grupėje problemų kelia, bet viskas yra sutvarkoma
Tikrai geras darželis ir drąsiai galiu rekomenduot QUOTE(lau @ 2008 04 11, 22:26) Mums Drugelių grupėje auklėtojos Viltorija ir Elena taip pat labai patinka ir tikrai nieko blogo apie jas negaliu pasakyt, jokiukvapų ir kitų dalykų tikrai nė karto nepajutau, tik yra viena mergaitė, kuri nemažai grupėje problemų kelia, bet viskas yra sutvarkoma Tikrai geras darželis ir drąsiai galiu rekomenduot O gal galite papasakot kokios tos problemos?
Siandien aplankiau krikstodukra, ir paaiskejo, kad tikrai drugeliu grupeje sumaistis
QUOTE(Lamba @ 2008 04 20, 21:43) Siandien aplankiau krikstodukra, ir paaiskejo, kad tikrai drugeliu grupeje sumaistis Na, yra ta sumaištis Drugelių grupėje. Bet ta mergaitė tikrai nėra toks baubas ir blogietė, tik jos maža širdutė tikrai matosi pažeista, dažnai ji būna pikta. Bet po kelių minučių pabendravus su ja šilčiau , praeina jos tas pyktis. Ji kiek dažniau nei kiti supyksta, užgauna kitus, bet kiti vaikai irgi ne angeliukai. Aš tai labiau norėčiau padėti tai mergaitei nei išstumti ją iš grupės. Bet čia mano subjektyvi nuomonė.
tik jos maža širdutė tikrai matosi pažeista, dažnai ji būna pikta. Bet po kelių minučių pabendravus su ja šilčiau , praeina jos tas pyktis. Ji kiek dažniau nei kiti supyksta, užgauna kitus, bet kiti vaikai irgi ne angeliukai. Aš tai labiau norėčiau padėti tai mergaitei nei išstumti ją iš grupės. Bet čia mano subjektyvi nuomonė.
Bet , kad pati motina priesinasi
sveikos mamytės
paskaitinėjau aš čia ir dar labiau išsigandau darželio "auklėtojos su kvapeliu" "mušeika mergaitė" nors jau stogas važiuoja nuo namų, bet auginsiu savo brangiausius namuose.Kaip nors ištversiu, kad esu socialinis nulis, o pinigus, kuriuos galėčiau uždirbti vistiek praleisčiau tuštybėms kaip drabužiai ar buitiniai daiktai be kurių galima ir apseiti, o va vaikui tokiam amžiui manau formuojamos vertybės ir sveikata nei vieno nei kito greičiausiai darželis negali užtikrinti QUOTE(gulbė @ 2008 04 22, 14:20) sveikos mamytės paskaitinėjau aš čia ir dar labiau išsigandau darželio "auklėtojos su kvapeliu" "mušeika mergaitė" nors jau stogas važiuoja nuo namų, bet auginsiu savo brangiausius namuose.Kaip nors ištversiu, kad esu socialinis nulis, o pinigus, kuriuos galėčiau uždirbti vistiek praleisčiau tuštybėms kaip drabužiai ar buitiniai daiktai be kurių galima ir apseiti, o va vaikui tokiam amžiui manau formuojamos vertybės ir sveikata nei vieno nei kito greičiausiai darželis negali užtikrinti Taip, kol kas kokius metelius tavo vaikams dar geriau su tavimi. Bet vėliau tai nemanau, kad labai jau gerai būti visą laiką su mama, kuriai jau važiuoja stogas. Nors mama mamai nelygu, kitos ir augindamos namuose į visokius koncertukus, teatriukus, mokyklėles vaikšto, prasiblaško, vaikučius lavina. Bet nori ar nenori ateis mokyklos laikas, o nelankius darželio bus dar sunkiau su tais mušeikom draugais.
Deja as irgi esu pastebejusi aukletojas ir seimininkeles "su kvapeliu"..mane tai ne itin nudziugino..matyt visas darzelio kolektyvas nevengia "islenkti" po taurele, bet ar tik tinkamoj vietoj jie ta daro? Matyt yra megstancios "pasisedejimus" ir nevengiancios progu. Ar visad per pietu miega, aukletojos (ar bent aukletojos padejejos) yra randamos savo darbo vietose kai ateini pasiimti vaikucio????
Man butu idomu kitu mamyciu nuomone ir pastebejimai? Atsiliepimus ne kokius esu girdejusi..silpnokai silpnokai su veikla, pasirodymais ir t.t. Kituose darzeliuose tikrai daug stipresne ir pati veikla, ir pasirodymai, ir sventes (ir is muzikines puses taip pat). O darzelio aplinka tai ne pagrindinis rodiklis renkantis darzeli. Beje pastebejau ir tai kaip aukletojos "suskirsto" tevelius pagal "prastas kontingentas" ir "neprastas kontingentas". Ypac kai atsitiktinai isgirsti aukletoju ir aukletoju padejeju "komentarus" apie pacius tevelius ar ju atzala. Gaila, visi sie mano pastebejimai garbes darzeliui nedaro. Laukiu su nekantrumu pastebejimu ir info is kitu forumo dalyviu. Aciu IKIi QUOTE(ziedute @ 2008 04 28, 15:07) Beje pastebejau ir tai kaip aukletojos "suskirsto" tevelius pagal "prastas kontingentas" ir "neprastas kontingentas". Ypac kai atsitiktinai isgirsti aukletoju ir aukletoju padejeju "komentarus" apie pacius tevelius ar ju atzala. Gaila, visi sie mano pastebejimai garbes darzeliui nedaro. To dar tikrai neteko girdeti
Jokio skirstymo savo kailiu tikrai neteko patirti, kažkaip viskas normos ribose man atrodo, o kad kažkas pareiškė savo nuomonę apie vienus ar kitus tėvelius, taigi visi mes žmonės ir turim teisę į savo nuomonę
O dėl tos mergaitės Drugelių grupėje, man jos irgi nuoširdžiai gaila, bet visų pirma ten šeimoje turi keistis aplinka ar bendravimo būdas, net nežinau kas, bet tikrai vertėtų mamai susimąstyt P.S. truputį nusivyliau mamyčių švente
Aha, Drugelių grupėje mamyčių šventė silpnoka buvo, gal todėl kad pagrindinė auklėtoja išėjus atostogų
O Boružėlių ir Žirniukų grupėse mamyčių šventės
Gal čia kartais ta aukšta, kur du vaikus paaugusius turi, nežinau jos vardo
Norėtusi jau pastovumo truputį, kažkaip keičiasi ir keičiasi tos auklėtojos, vienu metu jau ramu, o dabar vėl nesąmonės Reik tikėtis, kad viskas susitvarkys
Sveikutės mamos, dingę visos kažkur, turbūt pavasariu džiaugiatės
Nebežinau ką daryt, buvom išvykę dviem savaitėm o dabar negaliu vaiko normaliai palikt, isterikuoja ašaros ir maldavimai nepalikt ir viskas vyksta kai būna nauja auklėtoja (nu ne nauja, bet ankščiau ji tik kartais būdavo, o dabar jau kas antrą dieną Onutė atrodo) vakar buvo senoji auklėtoja, jokių problemų o šian tai pati apsiašarojau vaiką palikus, gal kuri ką girdėjot apie tą auklėtoją, nes esu visiškam pasimetime, jau seniai vaikas nemaldavo jo nepalikt daržely QUOTE(looka @ 2008 03 04, 09:47) Gal nepatikliai pažiūrėjo, nes pasirodei netvarkinga? Nemalonu, kai atveda apskretusį, purviną vaiką... O jeigu jis sėdės ar gulės šalia manojo? Lopšelin atveda net po nakties pampersų nepakeitę, o jau apie nuprasimą nė negalvoja. atsiprasau, jeigu as su dzinsais ir maikute, tai nereiskia, kad as netvarkinga mano vaikas apsisnargliaves net po soda nevaiksto QUOTE(lau @ 2008 05 28, 15:01) Sveikutės mamos, dingę visos kažkur, turbūt pavasariu džiaugiatės Nebežinau ką daryt, buvom išvykę dviem savaitėm o dabar negaliu vaiko normaliai palikt, isterikuoja ašaros ir maldavimai nepalikt ir viskas vyksta kai būna nauja auklėtoja (nu ne nauja, bet ankščiau ji tik kartais būdavo, o dabar jau kas antrą dieną Onutė atrodo) vakar buvo senoji auklėtoja, jokių problemų o šian tai pati apsiašarojau vaiką palikus, gal kuri ką girdėjot apie tą auklėtoją, nes esu visiškam pasimetime, jau seniai vaikas nemaldavo jo nepalikt daržely Gal čia visgi prisideda ta padaryta pertrauka Maniškė tai jau susidraugavo su nauja auklėtoja Onute. Labai džiaugiasi, kad auklėtoja jai pripiešia jos mylimų arkliukų
sveikos mamytes
savo pipira uzrasiau nuo kitu metu rugsejo lankyti darzeli "Žiogeli" P.S.auklei neturim pinigu samdyti QUOTE(Putlutė @ 2008 05 29, 10:34) sveikos mamytes savo pipira uzrasiau nuo kitu metu rugsejo lankyti darzeli "Žiogeli" P.S.auklei neturim pinigu samdyti Į darželį anksčiau pakliūti gal dar ir pavyktų, bet tik porai savaičių nemanau kad priims O tavo atveju ar ne paprasčiau vyrui ar kam nors iš senelių tuo metu pasiimti atostogas? Nes ir vaikui tos kelios pirmosios savaitės tik stresas ir adaptacija, ir tau gali būti nelengva mokytis jei vaikiukas verks paliekamas. QUOTE(rimante2 @ 2008 06 03, 15:05) Į darželį anksčiau pakliūti gal dar ir pavyktų, bet tik porai savaičių nemanau kad priims O tavo atveju ar ne paprasčiau vyrui ar kam nors iš senelių tuo metu pasiimti atostogas? Nes ir vaikui tos kelios pirmosios savaitės tik stresas ir adaptacija, ir tau gali būti nelengva mokytis jei vaikiukas verks paliekamas. galbut tu ir teisi aciu uz patarima
Gal kas zinote apie 2005 m. gimusiu vaikuciu grupes (lyg tai yra/nuo rugsejo men. bus 2) siame darzelyje ir ju aukletojas ? aciu uz bet kokia info
QUOTE(roki @ 2008 07 08, 14:12) Gal kas zinote apie 2005 m. gimusiu vaikuciu grupes (lyg tai yra/nuo rugsejo men. bus 2) siame darzelyje ir ju aukletojas ? aciu uz bet kokia info Jau visus metus yra dvi grupės 2005metais gimusių. Mes einame į Žirniukų. Pagrindinė auklėtoja - Danutė, geresnės dar neteko sutikti
Kitoj grupėj yra ir bus Marytė, kaip mane patikino direktorė.
QUOTE(rimante2 @ 2008 07 26, 11:52) Jau visus metus yra dvi grupės 2005metais gimusių. Mes einame į Žirniukų. Pagrindinė auklėtoja - Danutė, geresnės dar neteko sutikti Sveiki. Noreciau pasiteirauti rimante2 - ar jus esat is darzelio personalo patiketas asmuo kad atsakote beveik vos ne i visus klausimus ar abejones, ir vos ne viska zinote? Nieko blogo nepagalvokit, bet noretusi ir is kitu mamyciu kokiu savo nuomuoniu isgirsti, ir kad kitos mamytes aktyviau dalyvautu ir rodytu savo iniciatyva- o ne tik gauti atsakymus vos ne is vieninteles jusu..Butu idomiau suzinoti kitu mamyciu pamastymus ir pastebejimus..Aciu. Su pagarba. P.S. beja seimininkele Vilmute neturi pedagoginio issilavinimo kiek teko suzioti. Tai nesinoretu kad klaidintumet kitas forumo mamytes. Papildyta: ....mano vaikas lanko si darzeli, tai as domiuosi siek tiek. |