Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: tikras
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
žiuželis
mmm, kaip smagu viska prisimint smile.gif
mano kleckiukui jau 2mėnesiai. kai jis paaugs, pasakosiu jam pasaka apie mergelę lakstančia dviračiu, kurios pilvukyje gyvena mažas žmogeliukas vardu mykoliukas. keliavom per miškelį, prie skaidraus didelio ežero. gėlės murmėjo "-kaip greit ji važiuoja!" šalia bėgo dar visai nedidelis dideliu tapsiantis šuva. kelionė nevargino, pilvelio žmogeliukas nesiskundė, o jo mama tvirtai žinojo, kad jis neišsprūs. kaip gera maudytis, tik kiek per šalta, lysk iš vandens, mama.
pramogos pramogos, o kur darbas? mama, vilniaus centre ieškojo lobių, ne ne ji visai ne duobkasė ar statybininkė, ji aaarcheologė. deje, tą vasarą mergelė mama lobio nerado, tik daug šukių, kaulų ir kitokių niekalų. o, žmogeliukas vis dar nesiskundė, ir gerai smile.gif na, o toliau ruduo, mokslai, kursiokų žvilgančios akys "- hm, ar gali kas gyventi tokiam mažam pilve?"nepergyvenkit, gali!
žiema mama pavirto meškute miegale. jau pamirštos sunkios dienos ir naktys nenulaikant kasnio, baltos lovos ir jų gyventojos, kapsintys lašiukai, adatos, brrrr - pamiršta. gaila nebegali išvesti mylimo didelio šunies, nepaklusnus, nesuvaldomas.
dviratis liūdnas kampe. troleibusų keleiviai akli - nemato mamos pilvelio, o visgi gal jo tikrai nėra? -abejoja mama. jau greit sužinos.
kovas. kaziukas. perka žmogeliukui spalvotą arklį. daktarė sakė gimsiant per kaziuką, kaziuku šaukė. mama vis dar netikėjo, juk šiandien...bet ar tikras? nežinau, tikrai nežinau...neklauskit.
ir štai vakare,
kažkur po egle...
nu ne eikit sau, dabar rimtai biggrin.gif
kažkaip keistai jaučiuosi, skausmu sunkiai galiu pavadint. tėti, padėk man! viskas išmėtyta, niekas nesuruošta. 2nakties. tyzenhauzų ligoninė už poros gatvių. gal einam? eik tu sau, žmona! na kviečiam taksi, gaila. šuo lieka vienas. aš susijauinus. man neskauda. priimamajame krutinam tušinuką, matuojam temperatūrą. mane abžiūri truputį susijaudinęs jaunas daktaras. berots 6cm. sakau kad be tarpų maudžia, bet tai ne skausmas. jei pagimdysiu iki 9 rtyto, jaunajam daktarui sužels barzda kaip profesoriui, aš neprieštarauju kad jis priimtų gimdymą. nekenčiu kyšių, nevertinu žmonių kurie renkasį šį kelią. gėlių vaikai.
mus nuveda į gimdyklą. girdėjom apie legalią mokamą gimdymo palatą, norim. užimta, sako. na kągi. nr.6. ar pamenat vieną knygą "skerdykla nr.6"? baikit, negazdinsiu. nebaisu ir neskauda. sąrėmiai stiprėja, na matyt sąrėmiai, ką aš žinau, jausmas toks kaip gerai privalgius žirnių košės. tėtė drypso ant kušetės, aš vaikštau aplink pjiedestalą ir dainuoju apie boružėlę, gitarą, all of my love, viens du trys, mes laimėsim ir t.t. žirnių vis daugiau. sesutė labai maloni. ką jus sako, kokie dar nuskausminami, gi viskas tvarkoj. na taip, ką padarysi. jau ropoju keliais, dainuoju, neskauda, tik tie velnio žirniai vis pučiasi....kolidoriu išgirstam rėkiant " - krysa, tam krysa". o fain, varom tėvai pažiūrėt, sugausiu aš tą pacą. pasivaikščiojom ir atgal. 8keičiasi pamaina. ateina nauji mieli žmonės. gal jau? norėčiau. kentėkit sako, tuoj mes jus nutekinsim ir tada jau galėsim imtis darbų. daktarei padedant vandenys maloniai išbėga, labai, labai malonu. tada mane sodina ant kamuolio. aiškina viso šio proceso reikalingumą - turi įsistatyti galvytė. prašo spyruokliuoti ant kamuolio. tas begalo sunku. tėtis laiko už pažastų ir vis kartoja: "įsiremk rankomis, juk sakau įsiremk rankomis, spyruokliuok spyruokliuok, sustojai, nugara nugara - tiesiai nugarą..." nzn kodėl bet aš viską garsiai kartoju " - įsiremk rankomis tiesiai tiesiai, nesisistok, sėsk sėsk..." tikra papūga. užsirioglinu ant pjiedestalo. vėl kartoju akušerės, daktarės žodžius. žiauriai surėkia moteris. o kas tos stangos? aš jau noriu gimdyt, ar galima?
" - na bandykit" viens du viens du, oj oj oj... sukvarkė... nzn ar suprasit, bet pirma mintis pamačius vaikuti - jis tikras! vis kartoju, kartoju..tikras...

žuvelė verkia, einu ramint,
labanakt
labanakt
simre
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Asareles geros, dziaugsmo smile.gif Vis tik tikras mirksiukas.gif
lysaaja
Šaunuolė, mamyte, labai gražiai parašei thumbup.gif
Aukit didučiai ir sveikučiai thumbup.gif wub.gif
Nieko sau
Ir is kur pas zmones talentas rasyti tokias originalias istorijas g.gif

Labai idomu buvo skaityti, sekmes jums 4u.gif 4u.gif
Leita
grazu, labai mirksiukas.gif
Erija
Taip, jis tikrai tikras, jis "sysioja ir kakoja", ir dar verkia. Tikras thumbup.gif . Aukit sveiki ir stiprus
SD
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va. cia tai meniskas gimdymo aprasymas!!! thumbup.gif laikykites visi trys ir laimingai aukit! 4u.gif
Night
wub.gif Labai labai gražu wub.gif
Volunge
Mamytei bis.gif , saunuole, isties talentinga, labai idomiai aprasyta visa istorija ir tokia paslaptingai vaizdinga.
Tai, ka, tavoji zuvele jau isplauke i placiuosius vandenis, sekmes jai, laimingo ir ilgo plaukiojimo ir tau daug maloniu, sirdi dziuginanciu isgyvenimu ja auginant.
Bukit laimingi visi drauge wub.gif .
Tukiukas
Kaip grazu wub.gif Aukit laimingi ir bukit sveikuciai wub.gif
shiva1
ne archeologija studijuoti reikejo biggrin.gif thumbup.gif super aprasyta thumbup.gif
inguska-voveruska
Viešpate, kaip gražiai parašyta wacko.gif rolleyes.gif
Jei sugalvosi knygą parašyt - pranešk, bėgsiu pirkt thumbup.gif thumbup.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
asfaltuota
Tyzenhauzų gatvė už kelių gatveliu? Bene esam kaimynės?
Yuko
Shaunuole, Kelyje! 4u.gif
Istorija tikrai verta medalio. thumbup.gif

Apsizliumbiau beskaitydama... blush2.gif
Norima
Labai graži istorija wub.gif wub.gif wub.gif
motinele
labai, labai grazi istorija. Linkime ir zuvelei buti tokiam talentingam kaip jo mamyte. 4u.gif
žiuželis
jeeee, kad jūs žinotume kaip man malonu. seniai nerašiau, pasirodo gaunasi kai iš dūšios. lauksiu kito pono įkvėpimo smile.gif
Lali
Pritariu..., labai grazu.
+333+
cry.gif cry.gif cry.gif gražu, apsibliaučiau, tik kad darbe sedžiu, tai negaliu biggrin.gif

Aš savo pirmąjį kartą atsimenu kaip košmarą verysad.gif tikiuosi šis bus kitoks nestuke.gif

Sėkmes augant drinks_cheers.gif
Attene
Tikra šaunuolė thumbup.gif
Angelike
[B]nerealiai graziai aprasyta...sweikinu mamyte is wisos sirdies wink.gif saunuoleeeee 4u.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
vilnele
Patyriaus TIKRA malonuma skaitydama
Žiogelis
Nuostabiai aprašei nuostabią istoriją, aš sužavėta wub.gif
Poppy honey
aha,ir pas mane jis buvo tikras...kai pamaciau...
papasakok jam sia istorija 4u.gif
Gitatuka
Labai dailiai parašyta thumbup.gif 4u.gif
Erina
Niu labai fainai ir žaismingai tu čia prirašei thumbup.gif
pupuliuk
na ir mokejimas taip parasyt! thumbup.gif 2.gif
Vita_uk
Kaip grazei parasei smile.gif skaiciau lytg kokia pasaka smile.gif
funnygirl-
thumbup.gif
Calmness
fainai wub.gif
astule122
Rasai kaip poete ar kaip ten sakos.Sekmes jum,sveikatos,ko labiausiai reikia gyvenime. mirksiukas.gif 4u.gif
Raistė
4u.gif
lolima
Labai sauni istorija biggrin.gif kaip originalu lotuliukas.gif po tokios istorijos nestukems bus tikrai nebaisu gimdyt ax.gif
Šelmė
Labai graziai aprasyta 4u.gif Originaliai, siltai ir smagiai blush2.gif
NaiLi
Kaip graziai aprasyta istorija wub.gif Aukit dideli ir sveiki 4u.gif
daluzenik
Keista, miela istorija 4u.gif
butke
sauniai parasyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bukit sveiki thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Carole
Labai patiko istorija 4u.gif

Kantrybės jums ir stiprybės auginant Tikrąjį... bigsmile.gif
žiuželis
O tai dėkui už pagyras. O pats gimdymas buvo taip seniai seniai. Berniukas mano jau didelis.
Greit gimdysiančioms pirmagimį rodau kas išauga http://public.fotki.com/kelyje/vakar-iandien-ir-rytoj/

biggrin.gif
sanidiki
4u.gif labai idomi istorija 4u.gif
Gutia
Labai grazi istorija, sekmes jums 4u.gif
loraliu
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
*fujimi
visada zavejausi talentu perteikti viska taip meniskai... deja pati taip nemoku 4u.gif
Žemietė
4u.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.