man irgi įdomu būtų ingamzk@yahoo.com
QUOTE(Uliuliuska @ 2008 07 13, 15:12) Aciu uz nuoroda Bet viliuos, kad nepakenks ir sioje temeleje
aš per až išsiunčiau elektroninio pašto adresiuką ir lauksiu straipsniuko
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 16, 12:34) aš per až išsiunčiau elektroninio pašto adresiuką ir lauksiu straipsniuko Deja taip, vienas is salutiniu poveikiu (apie kuriuos niekas nekalba QUOTE(Nordex @ 2008 07 13, 22:01) Deja ir mano dukrele su pasekmem susidure Nordex, pas ką iš homeopatų lankotės? Kaune? Ir kaip rezultatai? Nežinau, gal atsakymą į Vaistų skyrelį temutėj Homeopatinis gydymas, kad nenukryotumėm nuo skiepų temos per daug. QUOTE(vilytte @ 2008 07 16, 13:15) Nordex, pas ką iš homeopatų lankotės? Kaune? Ir kaip rezultatai? Nežinau, gal atsakymą į Vaistų skyrelį temutėj Homeopatinis gydymas, kad nenukryotumėm nuo skiepų temos per daug. Pavardes nepasakysiu - neatsimenu Jei reiks kam telefono, gaeliu duoti Del rezultato, tai pati issikapsciau is niekaip 2 metus neisgydyto sinusito Dukryte isgijo is atopinio dermatito, dabar bandom iveikti alergine sloga, kol kas eiga esu patenkinta.
Labukas, as ir noreciau gauti ta straipsni, jei nesunku
Keliu temele i virsu
Ir as skiepais pradejau dometis tik tada, kai po pirmojo dukrytei prasidejo AD, o po antrojo berimas zymiai sustiprejo.
Tada suzinojau homeopatu nuomone apie skiepus, ir kad net labai auksto rango anglijos politikai atsisako skiepyti savo vaikus Is kitos puses as labiau linkus manyti, kad polinkis i AD ir alergijas vistik igimtas. O skiepai gali ji tik 'pazadinti'. Juk toli grazu ne visiems paskiepytiems atsiranda AD O homeopatai, kiek teko girdeti, po skiepo savo priemonem vel 'atstato' organizmo pusiausvyra, t.y neutralizuoja blogaji skiepo poveiki. Treciojo skiepo mes tada atsisakem. Bet su mielu noru paskaityciau ir daugiau info Jei nesunku, permeskit faila i g.petravicius@btinternet.com
Sveikutes! Ir as noreciau pasiskaityt
edita.naruseviciute@gmail.com kito smailo neradau verta buvo uzvest nauja tema kad vel kalbeti apie ta pati?
Sveikutės,norėčiau paskaityti nes informacijos lietuvių kalba šia tema tikrai trūksta
loret30@gmail.com Lauksiu...iš anksto dėkoju
Ačiū,Nordex
QUOTE(Nordex @ 2008 06 16, 18:25) Laba Skiepu naudingumu neabejojau ir skiepijau savo mergyte. Taciau, deja deja, paveluotai gavau kiek kitokio pobudzio informacijos apie skiepus, kuri mane sukrete. Dabar pykstu ant saves kad anksciau neuzteko proto pasidometi KAS IS VIS YRA SKIEPAI Dabar esu rimtai apsisprendusi neskiepyti savo mergaites, o jei, duok Die, turesiu daugiau vaiku, skiepu atsisakysiu nuo pat gimimo. Jei kam idomi informacija, rasykit man mikuleviciute@yahoo.com - persiusiu Tikiuosi, kad jus, mamos, busit protingesnes laiku .... Kuo daugiau skaitinėju apie skiepus, tuo noras skiepyti vaiką mažėja. Jau buvau susiruošusi skiepyti vaiką Pneumo23, dėl pasikartojančių bronchitų ir nesibaigiančių antibiotikų, bet pradėjau abejoti... Dar laukia kažkokie skiepai prieš mokyklą. Prašau ir man tą straipsnį, jeigu galima. dambrava@mail.ru
Prasau ir man atsiusti ta straipsni kristina.vosiliene@rst.lt. Dekui
ir as prasau atsiusti kimka@one.lt
Susidomėjau ir aš šia informacija saule06@gmail.com
ačiū
O jum neatrodo, kad jei žala procentaliai būtų gerokai didesnė nei nauda skiepai tiesiog būtų uždrausti?
Bet kurio vaisto anotacijas paskaitykit, pagal logiką tada turėtume atsisakyt, nes praktiškai kiekvienas turi savo rizikos laipsnį. Net jūros vandens anotacijoj apie galimus šalutinius poveikius paskaičius įsigasdint gali iki negalėjimo. Netiesa, kad apie galimus šalutinius skiepų poveikius informacija nepateikiama. Pateikiama, nes skiepijant pasirašot po tuo, kad esat susipažinę. Kiek kas skaito kitas klausimas. Tiesiog žmogiškai sveri žmogus kada rizikuoji daugiau ir renkiesi. Galų gale su medikais, kuriais pasitikite konsultuotis, o ne taip - internetinis pdf-as, akys plačios, ausys stačios - man meluoja, nieko jie neišmano, kaip taip galima. Laimingai jūsų pasirinkimuos kokie jie ten bebūtų. Tik medicininis savamoksliškas konsultavimasis internete mano supratimu yra pats prasčiausias variantas. Kartais irgi padarantis daugiau žalos nei naudos. QUOTE(Lieputaite @ 2008 07 18, 15:52) Šitas puslapis apskritai yra siejamas su savita (antroposofine) žmogaus samprata. Savitu požiūriu į mediciną (autoriai tituluojami medikais-antroposofais). Vieniems ji priimtina, kitiem ne. Bet net ir šiuo atveju tai nėra tokį požiūrį turinčių medikų puslapis.
Kiekvienas sprendžia pats skiepyti ar neskiepyti,o informacija dar niekam nepakenkė.Beto poliklinikose kalbama apie skiepų naudą,o apie žalą nieko.Aš buvau labai laiminga,kad vaiką skiepiju,nes niekada nesidomėjau vakcinomis,bet kai pačios vaiką palietė pradėjau labai domėtis ir sužinojau daug.Pasakiau gydytojai,kad atsisakau skiepų ir gydytoja man pritarė,beto jos pačios vaikas neskiepytas.
QUOTE(bimkutele @ 2008 08 14, 22:42) Prieš skiepijant bendra tvarka visada pasirašoma, kad esate susipažinęs su galimomis rizikomis. Papildyta: QUOTE(bimkutele @ 2008 08 14, 22:42) Įdomus kampas Et, nesivelsiu. O dėl informacijos - kaip pažiūrėsi kiek patikima galima laikyt internetinę informaciją. Tikiu, kad tai nėra išgalvota, bet pasikartosiu - geriausias patarėjas - patikimas medikas, o ne internetiniai medicininės savišvietos rateliai QUOTE(Karbynė @ 2008 08 15, 00:20) Prieš skiepijant bendra tvarka visada pasirašoma, kad esate susipažinęs su galimomis rizikomis. Papildyta: Įdomus kampas Et, nesivelsiu. O dėl informacijos - kaip pažiūrėsi kiek patikima galima laikyt internetinę informaciją. Tikiu, kad tai nėra išgalvota, bet pasikartosiu - geriausias patarėjas - patikimas medikas, o ne internetiniai medicininės savišvietos rateliai tai jau tikrai "geriausias patarėjas - patikimas medikas" tą pačią dieną po skiepo dingsta klausa,o gydytojai visi sako,kad tai tik sutapimas su skiepu,tokių reakcijų nebūna,Po savaitės grįžus klausai tie patys visi gydytojai sako,kad tai buvo tik laikina reakcija į skiepą. QUOTE(bimkutele @ 2008 08 15, 08:23) tai jau tikrai "geriausias patarėjas - patikimas medikas" tą pačią dieną po skiepo dingsta klausa,o gydytojai visi sako,kad tai tik sutapimas su skiepu,tokių reakcijų nebūna,Po savaitės grįžus klausai tie patys visi gydytojai sako,kad tai buvo tik laikina reakcija į skiepą. Visa problema ir yra, kaip tą patikimą mediką surasti ir iki kiek jais galima pasitikėti. Ačiū Nordex už straipsnį. Galų gale sužinojau, kodėl mano vaikui prieš keletą metų buvo hipoglikemijos priepuoliai - nuo kokliušo vakcinos. Gulėjom reanimacijoj klinikose, paskui paguldė į Endokrinologijos skyrių, tyrė tyrė, nerado jokių priežasčių, kur tik nesiuntė, ir į Genetikos centrą, ir ten nieko nerado, galų gale diagnozė "kažkoks medžiagų apykaitos sutrikimas". O nuo ko jis ir apskritai apie skiepus nė kalbos nebuvo... O po MMR vakcinos vaikas kaip tik tymais ir susirgo. Gydytoja kategoriškai neigė, į kortelę užrašė - infekcinis bėrimas. Užtai niekas ir nežino apie jokį pašalinį poveikį, kadangi jo iš principo "NEGALI BŪTI" ir į jokias ligos istorijas nieko nerašo, kad paskui niekas nereikalautų kompensacijos už sužalotą sveikatą. QUOTE(mama Danutė @ 2008 08 18, 13:29) Visa problema ir yra, kaip tą patikimą mediką surasti ir iki kiek jais galima pasitikėti. Ačiū Nordex už straipsnį. Galų gale sužinojau, kodėl mano vaikui prieš keletą metų buvo hipoglikemijos priepuoliai - nuo kokliušo vakcinos. Gulėjom reanimacijoj klinikose, paskui paguldė į Endokrinologijos skyrių, tyrė tyrė, nerado jokių priežasčių, kur tik nesiuntė, ir į Genetikos centrą, ir ten nieko nerado, galų gale diagnozė "kažkoks medžiagų apykaitos sutrikimas". O nuo ko jis ir apskritai apie skiepus nė kalbos nebuvo... O po MMR vakcinos vaikas kaip tik tymais ir susirgo. Gydytoja kategoriškai neigė, į kortelę užrašė - infekcinis bėrimas. Užtai niekas ir nežino apie jokį pašalinį poveikį, kadangi jo iš principo "NEGALI BŪTI" ir į jokias ligos istorijas nieko nerašo, kad paskui niekas nereikalautų kompensacijos už sužalotą sveikatą. Taip, ne viena toki atveji zinau: vaikas rimtai suserga po skiepu, paguldomas i ligonine, tyrimams nera galo, o galu gale isvada "Neaiskios kilmes susirgimas....
Labutis. Noreciau ir as gauti ta straipsniuka. vgiedrev@one.lt Dekui.
Jei galima ir man straipsniuka
Sveiki. Ar dar galima butu gauti ta staipsniuka? rutele.k@centras.lt
Ar dar galeciau gauti ta straipsni? jolytka@gmail.com
Aciu.
Ar galėčiau ir aš gauti tą straipsnį vcernauskiene@gmail.com.
Mes vyriausiajį sūnų skiepijom metais vėliau ir nevisais skiepais.Dabar prieš mokylą iš viso atsisakėm.Tuo metu patiems labai trūko informacijos ir tvirto ryžto atsisakyti ką daro visi.Ne visais skiepijom todėl, kad kiek teko bendrauti su medikais nei vienas nepasakė kad visa siūloma skiepų programa tikrai reikalinga kiekvienam vaikui.Visgi reikia atsižvelgti į daugelį faktorių. O mažylio neskiepijom išviso, informacijos turėjom sočiai.Beje ir gydytojai labai įkyriai neįkalbinėjo. QUOTE(Vilmora @ 2008 09 11, 09:47) Mes vyriausiajį sūnų skiepijom metais vėliau ir nevisais skiepais. Sakykite nuo kurių ligų skiepijote ir nuo kurių ne.
Skiepinom nuo difterijos, stabligės, kokliušo, poliomelito ir norėjom paskiepyti nuo kiaulytės, bet negavom atskiro tai gavo dar tymų ir raudonukės.
kaip supratau neskiepijot tik hepatito B ir hemofilus influenza vakcinomis?
Gal galetum ir man persiusti straipsni apie skiepus, labai busiu dekinga
i.klimaviciute@sedbaras.lt
Atrodo visoms issiunciau
ir aš norėčiau straipsniuko eglytec@takas.lt
Kas čia per straipsnis, gal būtų galima jį paskaityti
Būčiau labai dėkinga pikturnos@gmail.com |