Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gileta
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
tikroji meile
SVEIKOS BUSIMOS IR ESAMOS MAMYTES nestuke.gif NORECIAU SUZINOT JUSU NUOMONE APIE VARGA - GILETA? g.gif KA MANOTE? smile.gif ACIU.... 4u.gif
mialina
QUOTE(dovijona20 @ 2008 06 17, 11:53)
SVEIKOS BUSIMOS IR ESAMOS MAMYTES  nestuke.gif  NORECIAU SUZINOT JUSU NUOMONE APIE VARGA - GILETA?  g.gif  KA MANOTE?  smile.gif  ACIU.... 4u.gif
*

Turiu pazistama Gileta...man asmeniskai sis vardas yrs retas ir grazus
Isila
nepatinka schmoll.gif pirmą kartą girdžiu, bet nors ir kiek kartoju schmoll.gif
Skaaarlet
QUOTE(mialina @ 2008 06 17, 11:24)
Turiu pazistama Gileta...man asmeniskai sis vardas yrs retas ir grazus
*

drinks_cheers.gif Man sis vardas irgi labai grazus ir tikrai retas wub.gif
*GAILĖ*
pažįstu vieną paauglę Giletą. man tai visai nieko
marlen
o aš pažįstu jau senutę tokiu vardu,man tai gražus
Nieko sau
vieną Giletą žinau, tokia hmz...nekokia mergina...

vardas - negražus, su džilet skustuvais asocijuojasi lotuliukas.gif
bimkutele
nei grazus,nei negrazus,tokio mergytei nerinkciau schmoll.gif
insi
geriau vyrai nesuras bigsmile.gif
Isila
QUOTE(insi @ 2008 06 17, 16:11)
geriau vyrai nesuras bigsmile.gif
*

prajuokinai hihihi.gif
Mertišė
Šiaip aš daugiausiai būnu prieš itin neįprastus vardus, bet šitas negirdėtas vardas visai patinka. Tikiuosi aplinkiniai sutrumpintai nevadins Gile tongue.gif
Marija Kotryna
Neiprastas, bet jei mergyte grazi, tai ir vardas bus grazus smile.gif
insi
man būtent gileta nekaip skamba, kaip skustuvas. vaikystėj turėjau draugę geletą - gražus vardukas, primenantis gėles, o ne vyrus. ir pati džiaugės, kad vardadienį gali švest kada nori.
Guera
Turejau klasioke Gileta pirmoje klaseje, tada tas vardas tikrai keistas atrode..

Mano asm nuomone- nelabai sitas vardas schmoll.gif
Dykuma5
Ir iš kur jūs tokius vardus traukiat? blink.gif
Nepatinka man.......... blink.gif
rytoj
Visų pirma, manau, kad temos pavadinimas turi būti rašomas lietuviškomis raidėmis cool.gif
Antra, kažkoks nesusipratimas, o ne vardas. Lyg surankiotas sudurstytas iš pavienių raidžių būtų mastau.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(Mertišė @ 2008 06 17, 16:20)
Šiaip aš daugiausiai būnu prieš itin neįprastus vardus, bet šitas negirdėtas vardas visai patinka. Tikiuosi aplinkiniai sutrumpintai nevadins Gile tongue.gif
*

Greičiausisi vadins. Mano mokykloje mokėsi, tik vyresnė, tai būtent taip ir vadino. doh.gif
idomu
QUOTE(Mertišė @ 2008 06 17, 15:20)
*

vadins vadins lotuliukas.gif pas mus mokykloj buvo pora metu uz mane vyresne mergaite gileta , visi vadindavo gile mirksiukas.gif
adiaVT
man tai visai nieko tas vardas 4u.gif bet grazesnis Dileta tongue.gif
tikroji meile
QUOTE(idomu @ 2008 06 18, 03:56)
vadins vadins  lotuliukas.gif  pas mus mokykloj buvo pora metu uz mane vyresne mergaite gileta , visi vadindavo gile  mirksiukas.gif
*

na aš taip pat pagalvojau,kad gali vadint gile g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mertišė @ 2008 06 17, 23:50)
*

žinok aš taip pat pagalvojau,kad tik Gile nevadintu doh.gif
Viga
Man grazus. Mano brolio kriksto mama Gileta. Nuostabi moteris, pasakiskai gamina valgyti, labai atsakinga. smile.gif
Kristtute
QUOTE(gritte @ 2008 06 17, 14:14)

vardas - negražus, su džilet skustuvais asocijuojasi  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif Iškart asociacijos tokios kyla, o ir trumpinys vardo nekaip skamba "gilė".. schmoll.gif
*GAILĖ*
*

mano pažįstamą giletą daug kas trumpina Gile. bet man šis trumpinys visai mielas ax.gif
Amatevi
Visai nieko smile.gif
mamutiene
QUOTE(Mertišė @ 2008 06 17, 15:20)
*

Na tai aisku, kad vadins:). Kai studijavau, mano drauges kambarioke buvo Gilete, tai nesu kad kas ja taip vadintu, visi sauke Gile.
Chada
QUOTE(adiaVT @ 2008 06 17, 20:29)
man tai visai nieko tas vardas  4u.gif  bet grazesnis Dileta  tongue.gif
*

Aš irgi Diletą pažįstu, tai man gražiau nei Giletą, nors jei atvirai, tai abu šiaip sau...
*KAJA*
Esu girdejusi Dileta... bet cia vartyti galima labai ivairiai...
tasha
Man asmeniskai negrazus, o jau kai sutrumpintai Gile, tai is vis doh.gif
fainulkina
QUOTE(gritte @ 2008 06 17, 15:14)
vieną Giletą žinau, tokia hmz...nekokia mergina...

vardas - negražus, su džilet skustuvais asocijuojasi  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif Gerai pasakyta lotuliukas.gif As irgi apie skustuvus pagalvojau.. lotuliukas.gif
tikroji meile
manau ,kad kaip bebutu vaikai vaikus visvien kazkaip vadina,pravardziuoja,tas neisvengiama...o uztad suaugus Gileta ir lix Gileta...man labai grazus visvien thumbup.gif mirksiukas.gif
Snieguole :)
Labai gražus man šitas vardas wub.gif
Elba
Pirma karta girdziu ir man ne schmoll.gif
Arvena
QUOTE(tikroji meile @ 2008 06 17, 10:53)
SVEIKOS BUSIMOS IR ESAMOS MAMYTES  nestuke.gif  NORECIAU SUZINOT JUSU NUOMONE APIE VARGA - GILETA?  g.gif  KA MANOTE?  smile.gif  ACIU.... 4u.gif
*

nu tikrai vargas toks vardas..... man temos pavadinimą perskaičius - irgi mintyse užgrojo : geriau vyrai nesuras doh.gif
Tigris
QUOTE(Arvena @ 2009 05 08, 06:40)
man temos pavadinimą perskaičius - irgi mintyse užgrojo : geriau vyrai nesuras  doh.gif
*

Man lygiai taip pat - uzgrojo "geriau vyrai nesuras" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mahada
pazistu viena Gileta. jai jau 30, bet visi vadina Gile. man siaip visai grazus vardas, o kvailoka trumpini ar pravarde galima sulipdyti beveik prie kiekvieno vardo ar pavardes. Gileta man asocijuojasi su gilem ir su gelem. grazus vardas 4u.gif
D*K
labai keistas vardas. Tikrai taip nevadinčiau savo vaiko.
tikroji meile
QUOTE(sage master @ 2009 05 08, 16:49)
pazistu viena Gileta. jai jau 30, bet visi vadina Gile. man siaip visai grazus vardas, o kvailoka trumpini ar pravarde galima sulipdyti beveik prie kiekvieno vardo ar pavardes. Gileta man asocijuojasi su gilem ir su gelem. grazus vardas  4u.gif
*

mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Almutė+
Man negražus schmoll.gif Jau geriau Dileta. Bet kiek žmonių, tiek nuomonių mirksiukas.gif
tikroji meile
QUOTE(Almutė+ @ 2009 05 26, 10:06)
Man negražus  schmoll.gif  Jau geriau Dileta. Bet kiek žmonių, tiek  nuomonių  mirksiukas.gif
*

sutinku 4u.gif
pukuotukas
Labai negirdetas ir visai grazus vardas 4u.gif
RitaRazi
man tai negrazu.

Jau geriau tada Gile vadintu.. unsure.gif
Onora
QUOTE(Marija Kotryna @ 2008 06 17, 15:26)
Neiprastas, bet jei mergyte grazi, tai ir vardas bus grazus smile.gif
*

drinks_cheers.gif
kai isgirdau, buvo keistas, bet su skustuvais asociaciju nekilo, nei su gilemis, greiciau su gelemis, dabar pripratau prie to vardo, mergaite grazi, tai labai grazios ir asociacijos siam vardui.
Nors pati savo vaikams tokio neisrinkciau, bet ivairove yra gerai juk smile.gif
tikroji meile
QUOTE(Onora @ 2009 05 26, 12:45)
drinks_cheers.gif
kai isgirdau, buvo keistas, bet su skustuvais asociaciju nekilo, nei su gilemis, greiciau su gelemis, dabar pripratau prie to vardo, mergaite grazi, tai labai grazios ir asociacijos siam vardui.
Nors pati savo vaikams tokio neisrinkciau, bet ivairove yra gerai juk smile.gif
*

aciu uz nuomones...man taip pat su gelemis asociuojasib smile.gif
juraga
Man nepatinka schmoll.gif
asertyt
*

mano drage siuo vardu ir butent mes ja vadinam Gile biggrin.gif
Borkowa
Man tai nepatinka unsure.gif Bet siaip normalus rolleyes.gif
satanele
Man asmeniskai,neee schmoll.gif
Amie
Perskaičius vardą iškart asociaciojos su skustuvais atsirado. O jei dar Gile trumpins visi tai tada visai negrazu schmoll.gif
JovikaAP
QUOTE(tikroji meile @ 2008 06 17, 10:53)
*

Asocijuojasi su skutimosi peiliuku pavadinimu g.gif
juna:):):)
nepatinka
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.