Sveikos! Man iškilo toks klausymas, ar jusu suo lauke renka maista??? Su maniske sunku labai, visada prirista ja laikyt negaliu, nes yra labai aktyvi, nori issilakstyti, antsnuki uzsideti, gaila, tik 4 menesiai dar, drauges suniui 7 metai, irgi viska renka, ka galetumt patarti?

aš irgi tokią problemą turėjau, bet visada vedžioju su pavadžiu ir net ne su tuo automatiniu, nes kartais nespėji iš jo atimt ką pagriebia. Šitiap buvo kartą apsinuodijęs stipriai, bet laiku pas vetus nulėkėm ir pagijo.
O šiaip aš visą laiką kai jis tik pagriebia stengiuosi iš nasrų atimti ir pakeltu tonu sakyti, kad negalima, fu. Dabar jam 2.5 metų ir beveik nieko nebeima nuo žemės, bet jeigu ką paima, tai tik man prisilenkus iš jo atimt pats išspjauna
O šiaip aš visą laiką kai jis tik pagriebia stengiuosi iš nasrų atimti ir pakeltu tonu sakyti, kad negalima, fu. Dabar jam 2.5 metų ir beveik nieko nebeima nuo žemės, bet jeigu ką paima, tai tik man prisilenkus iš jo atimt pats išspjauna

Visi sunys tapati daro mano irgi viska renka.Mano pudeliukui dar tik 3men. bet as kai tik pamatau istraukiu is burnos viska
bet kaip atratinti tai ir man idomu suzinoti

nes turejau pudelii,ispradziu viska rinko, net s..., paskui kai kiekviena karta gaudavo per uzpakali, nustojo visam laikui, ne tik nuo zemes, bet ir is nepazystamu zmoniu imti, su sita kazkaip sudetingiau, pora kartu daviau i kaili, tai dabar kai ka nors suranda, pabega, ir rekia is paskos lakstyt

Reiks ir man pabandyt

nesmarkiai. Nes man paciai gaila taip daryt

QUOTE(Elina @ 2008 06 19, 15:12)
na cia ne musimas, simboliskai, ir poto reikia labai grieztgai kalbeti, susiraukus ))))) o antsnukius nebandet? as pudeliukui buvau uzdejus antsnuki, irgi naudos buvo! o gal kokie n ors spec vitaminai yra???
Nu as tai nelabai noriu antsnuki det aplinkiniai pagalvos kad agresyvus suo
Ir seip jam neuzdeciau nes jis per mazas yra

Ir seip jam neuzdeciau nes jis per mazas yra

Ir aš turiu tą pačią problemą...

Bet antsnukio nenoriu bandyt... Labai jau smagiai mes per pasivaikščiojimus su pagaliukais žaidžiam...

QUOTE(KaZantipA @ 2008 06 19, 13:42)
Man iškilo toks klausymas, ar jusu suo lauke renka maista??? Su maniske sunku labai, visada prirista ja laikyt negaliu, nes yra labai aktyvi, nori issilakstyti, antsnuki uzsideti, gaila, tik 4 menesiai dar, drauges suniui 7 metai, irgi viska renka, ka galetumt patarti? 

Vos prieš keletą dienų apie tą patį buvo kalbama štai čia: http://www.supermama...?...5200&st=324