laba diena,
man labai idomu ka mano vyrai apie savo gyvybes apsidraudima?juk vyrams visokiu nelaimiu dazniau atsitinka.del seimos geroves ar esate apsidraude?
laba diena,
man labai idomu ka mano vyrai apie savo gyvybes apsidraudima?juk vyrams visokiu nelaimiu dazniau atsitinka.del seimos geroves ar esate apsidraude?
draustis turi visi- tiek vyrai, tiek moterys. as apsidraudus.ramiau
labukas !
man atrodo kad vaikams labiau draudimo reikia , todel kad je pastovei lenda visur ir jems susizaloti yra kur lengviau negu suaugesem!!! as noriu pasakyti kad pirma vaika apdrausti o poto jai lieshu uztenka tai jau ir patiems isigyti! bet cia mano nuomone! QUOTE(Dedushkas-LT @ 2009 01 04, 20:47) as noriu pasakyti kad pirma vaika apdrausti o poto jai lieshu uztenka tai jau ir patiems isigyti! Vaikai pinigų neuždirba ir šeimos neišlaiko. Kam juos drausti? Lietuvoje gydymas nemokamas, o jei numirs, tai galima pasigimdyti arba įsivaikinti kitą. QUOTE(Medinis @ 2009 01 04, 20:11) Vaikai pinigų neuždirba ir šeimos neišlaiko. Kam juos drausti? Lietuvoje gydymas nemokamas, o jei numirs, tai galima pasigimdyti arba įsivaikinti kitą. nu kvailai parasei!!! aiskus kad vaika reikiai apdrausti,lietuvoje gydimas nemokamas???
Taip, visa šeima ir tėčio iniciatyva tai padarėm
Aš apsidraudžiau, kadangi esu pagrindinis maitintojas šeimoje ir moku paskolą, etc. Vaikų drausti tikrai nereikia, o ypač jokiais ten gyvybės, investicijų ar studijų draudimais. Verta drausti tik tą, kuriam numirus iš esmės pasikeistų šeimos gyvenimo sąlygos, bet irgi be jokių ten investicijų, kaupimų, etc.
QUOTE(Renata85 @ 2008 06 19, 20:26) laba diena, man labai idomu ka mano vyrai apie savo gyvybes apsidraudima?juk vyrams visokiu nelaimiu dazniau atsitinka.del seimos geroves ar esate apsidraude? be abejo apsidraudes, tik ne kaupiamuoju. QUOTE(Dedushkas-LT @ 2009 01 04, 20:47) 1.man atrodo kad vaikams labiau draudimo reikia , todel kad je pastovei lenda visur ir jems susizaloti yra kur lengviau negu suaugesem!!! 2.as noriu pasakyti kad pirma vaika apdrausti o poto jai lieshu uztenka tai jau ir patiems isigyti! bet cia mano nuomone! 1. o kam vaikui draudimo? ir pats draudiesi ne tam , kad susizaloji ar gali susizaloti, juk suaugusiam mazesne rizika susizalotipagal tave, o tam, kad susizalojes tampi nedarbingas. Juk draudibusta nuo gaisro, ne tam, kad gali sudegti namas, o tam, kad gali likti be gyvenamo busto. 2.cia klysti-prioritetai kiti
[quote=SIMPL,2009 01 08, 17:58]
as esu apdraudusi savo vaika,kaupemuoju,ir pati buvau apdrausta kai buvau vaikas,jus galite drausti ka tik norit jusu reikalas,suauges zmogus draudze savo givybe kam?nuo nelaimingu acitikimu,o ju yra pilna,jus paziurekit kiek per diena vaiku atveza i ligonines,nusideginusius,susilauze buna rankyte ar kojite ir t.t.t begalo,tai?dar pamastikim kam visdelto reikia apdrausti vaika?ar verta?
Kaupiamasis draudimas neapsaugo nuo nelaimių, nusideginimų ir pan. Nekaupiamasis - irgi. Kai vaikas susižeidžia - jį atveža į ligoninę ir gydo nemokamai. Tai nebent jei vaistų reikėtų, bet suma išmokų paprastai nedidelė būna.
Na, nuo nelaimingų ir traumų - gal, bet bet kokiu investiciniu ir kaupiamuoju - tikrai nesąmonė.
[quote=2xhush,2009 01 09, 09:43]
Aga !! nu nesamone tikra!!! eikit pirmiause susizinokit o veliau piskinkit nesamones!!!
Gabija, gal galėtumėte patikslinti, kuri vieta yra nesąmonė visiška? Ar ta, kad kaupiamasis draudimas neapsaugo nuo nelaimių?
As dirbu programuotoju, tad jei nuo kedes nenuvirsiu ir su tusinuku akies neisidursiu, tai manau, kad daugiau man to draudimo nereikes... Todel esu neapsidraudes. Zinoma, jei mano darbas butu pavojingas arba uzsiimciau kokiu nors sportu, tada tikrai drausciaus, o dabar manau, kad tikrai neverta...
as ir vaikas esam apsidraude
Bet net ir dirbdamas prie kompiuterio jus nesate tikras, jog nesusirgsite kokia rimta liga, ar isejes i gatve neissisuksit kojos, ar kas neuzmus prie iejimo. Nu ziauriai sakau, bet toks gyvenimas.
Taip, AVIVA.Labai patenkintas,kaupiamasis draudimas,sykiu ir taupymas ir apsauga.Imoka pasirenki kaip ir visus pagal norima suma.As 350 kas menesi,bet verta.
Mane buvo apemusi panika, kad reikia apsidrausti
Nesu apsidraudusi, jei jei tureciau daugiau pinigeliu, tai apsidrausciau, maza kas
Esame visi apsidraude.Nuo ligu taip pat. Jau keleta ismoku gavau, nes suspejau per kelis menesius net 3 ligom susirgti.Niekada niekas nera tikras kas gali ivykti rytoj. Kodel sakote, kad kaupiamasis draudimas negerai?As apdraudziau dukra 10 metu kartu su kaupimu nuo ligu ir traumu.
Nei as,nei vyras nesam apsidraude,nors vaikai abu apdrausti.
esu.
10metų. tik save. compensa kaupiamasis. galima įmokas susigrąžint kas metai. čia man l.svarbu.(deklaruojant pajamas.) visos pajamos užrašytos vaikui, po 10metų, taip kad...
Paskaičiavome, kad kaupti banke ir protingai investuoti yra pelningiau nei draustis...
Mes visi esam apsidraudę kaupiamuoju ir nuo traumų prieš 6 metus
|