noreciau suzinoti daugiau nuomoniu apie Rusnes varda..
Na man šis vardas tobulas tiesiog
Kaip matau jau turit Rusnytę
tikrai grazus,trumpas vardukas
Grazus vardas
labai labai grazus vardas
Labai grazus
Pats gražiausias vardas. O kad daugėja tai dzin, neduosi gi vaikui negražaus vardo vien tam, kad jis retas.
man vienas is graziausiu vardu
Visai nieko
Man irgi vienas is graziausiu varduku mergytei
Grazus
Vardas tai gražus, nors savo vaiko taip nevadinčiau. Iš panašios serijos Ūla man gerokai gražiau
Bet vis tiek būsiu bjauri ir paklausiu - o koks temos tikslas, jei vaikas jau pavadintas? Ir man kažkaip šviečiasi, kad tokia tema jau yra
man gražus
Labai grazus vardas
Vietovardis cia ne vardas...
grazu, viena mergaite pazistu tokiu vardu, charakteris lb isskirtinis ...
QUOTE(BonaDona @ 2008 06 19, 23:12) QUOTE(rytoj @ 2008 06 20, 21:14) Vardas tai gražus, nors savo vaiko taip nevadinčiau. Iš panašios serijos Ūla man gerokai gražiau Bet vis tiek būsiu bjauri ir paklausiu - o koks temos tikslas, jei vaikas jau pavadintas? Ir man kažkaip šviečiasi, kad tokia tema jau yra o todel kad tris metus svaigau del Danieles vardo..visad sakiau, kad jei turesiu mergyte, ji tikrai bus daniele..net pagimdzius ja vadinau Daniele..Bet poto kazkaip pradejo lyst i galva ivairiausi vardai, maniau Daniele per ilgas, sunku mazybiniu vardeliu istarti QUOTE(Eripa @ 2008 06 29, 15:37) o todel kad tris metus svaigau del Danieles vardo..visad sakiau, kad jei turesiu mergyte, ji tikrai bus daniele..net pagimdzius ja vadinau Daniele..Bet poto kazkaip pradejo lyst i galva ivairiausi vardai, maniau Daniele per ilgas, sunku mazybiniu vardeliu istarti Siūlyčiau nekeist. Kalbu iš savo patirties. Aš pati buvau Agnė, bet po kiek laiko tapau Viktorija ir tikrai nesu patenkinta Gal kai užaugs paskui sakys, kad jai Rusnė buvo gražesnis QUOTE(Eripa @ 2008 06 29, 14:37) o todel kad tris metus svaigau del Danieles vardo..visad sakiau, kad jei turesiu mergyte, ji tikrai bus daniele..net pagimdzius ja vadinau Daniele..Bet poto kazkaip pradejo lyst i galva ivairiausi vardai, maniau Daniele per ilgas, sunku mazybiniu vardeliu istarti na mano nuomone Daniele grazesnis vardas, nei Rusne. Nors abu vardai turi savo zavesi
Aciu visiems uz nuomones
Savo dukryte pavadinau Rusne, esu labai patenkinta, nes girdziu tik gerus atsiliepimus, kaip pasakau varda, visi koks grazus, koks grazus. Aisku, tai nieko nekeicia, nes jau kokius 10 metu tvirtai zinojau, kad mano dukryte bus Rusnyte.
QUOTE(Eripa @ 2008 06 29, 14:37) o todel kad tris metus svaigau del Danieles vardo..visad sakiau, kad jei turesiu mergyte, ji tikrai bus daniele..net pagimdzius ja vadinau Daniele..Bet poto kazkaip pradejo lyst i galva ivairiausi vardai, maniau Daniele per ilgas, sunku mazybiniu vardeliu istarti o tai kaip pakeisit? Juk tik per 3 mėn galima vaikiuką užregistruotm po to tik 18 metų įmanoma pasikeist.
grazus vardukas
Man labai grazus
Labai grazus vardas,norejau pavadinti savo dukriuka,bet kazkodel labiau tiko vardas Migle....bet,jei kada nors turesiu antra dukryte,ji tikrai bus Rusne arba Ruste
Rusnė - gražus vardas, bet Danielė - gražesnis...
Gražus vardas
Asmeniskai man begalo grazus
kai laukiausi trecio vaikelio su vyru nusprendem jei gims mergaite pavadinsim Rusne. man sis vardas
Man labai grazus
Labai grazus vardukas trumpas, skambus
gražus vardas
Koks skirtumas, jeigu jau sitas vardas yra duotas mergytei
QUOTE(fainulkina @ 2008 06 23, 15:35) Taip, sutinku, lygiai tas pats, kas duodami vaikams vardai Nemunas, Uosis, Ąžuolas, Beržas, Dobilas ir panašūs, bet mano mergaitė vardu Rusnytė ir kitoks jai tiesiog netiko QUOTE(fainulkina @ 2008 06 23, 14:35) negi nepažįsti nė vienos Neringos? Papildyta: QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 10, 10:47) III. Naujieji lietuviški vardai:[/b][/color] 3. Vietovardiniai: Neringa, Nemunas. Pagal Kuzavinis K., Savukynas B. Lietuvių vardų kilmės žodynas. Vilnius: MELI, 2007. QUOTE(Stasikė @ 2008 08 03, 16:12) Taip, sutinku, lygiai tas pats, kas duodami vaikams vardai Nemunas, Uosis, Ąžuolas, Beržas, Dobilas ir panašūs, bet mano mergaitė vardu Rusnytė ir kitoks jai tiesiog netiko
Man vardas RUSNE yra labai grazus
Kai laukiausi pirmo vaiko, turejau mergaitei parinkusi du vardus Rusne arba Saule. Vyrui labiau patiko Saule. Antras gime sunus. Jei kada dar turesiu viena dukryte - bus tiktai RUSNE
ciki
Man labai grazus
Labai labai grazus
mano vyras jau nuo pirmų
labai grazus vardas,toki tikrai galeciau isrinkti savo vaikui
Vakar kaip tik parduotuvej girdejau, mergaite tokiu vardu sauke, taip nuostabiai nuskambejo
..
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 06, 15:39) mano vyras jau nuo pirmų Tikrai? Mano vyras pats nebūtų tokio sugalvojęs QUOTE(maybe24 @ 2008 08 08, 18:23) QUOTE(ciuke @ 2008 08 08, 18:25) Na tikrai fainai...Malonu girdėti Džiaugiuosi, kad mano dukrytė su tokiu vardeliu |