Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rusnė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Eripa
noreciau suzinoti daugiau nuomoniu apie Rusnes varda.. ax.gif
BonaDona
Na man šis vardas tobulas tiesiog 4u.gif Visą laiką jį nešioju širdį ir jei 3 vaikas bus mergaitė( jei iš viso 3 bus) , tai bus Rusnytė ax.gif 4u.gif

Kaip matau jau turit Rusnytę bigsmile.gif , tai kodėl klausiat?
doviliuke
tikrai grazus,trumpas vardukas thumbup.gif
Sidabrinė
Grazus vardas bigsmile.gif
Vilsen
labai labai grazus vardas thumbup.gif thumbup.gif
*KAJA*
Labai grazus thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif tik kad jau ju daugeja smarkiai.
Lars
Pats gražiausias vardas. O kad daugėja tai dzin, neduosi gi vaikui negražaus vardo vien tam, kad jis retas.
Isila
QUOTE(Lars @ 2008 06 20, 14:18)
Pats gražiausias vardas. O kad daugėja tai dzin, neduosi gi vaikui negražaus vardo vien tam, kad jis retas.
*

bet nesinori, kad pašaukus vardu dar 5 atsisuktų bigsmile.gif
suvalke
QUOTE(Eripa @ 2008 06 19, 22:45)
noreciau suzinoti daugiau nuomoniu apie Rusnes varda.. ax.gif
*

grazus vardukas 4u.gif
cognac
man vienas is graziausiu vardu rolleyes.gif
Kristtute
Visai nieko ax.gif
tasha
Man irgi vienas is graziausiu varduku mergytei wub.gif
Ridikute
Grazus didis.gif
marytexxx
4u.gif
QUOTE(Ridikute @ 2008 06 20, 17:57)
Grazus didis.gif
*

gražus drinks_cheers.gif
rytoj
Vardas tai gražus, nors savo vaiko taip nevadinčiau. Iš panašios serijos Ūla man gerokai gražiau rolleyes.gif

Bet vis tiek būsiu bjauri ir paklausiu - o koks temos tikslas, jei vaikas jau pavadintas? Ir man kažkaip šviečiasi, kad tokia tema jau yra unsure.gif mastau.gif
Birbiziukas
man gražus thumbup.gif
Fioneta
Labai grazus vardas thumbup.gif
fainulkina
Vietovardis cia ne vardas... schmoll.gif Cia tas pats kas berniuka kokiu Rietavu pavadinti...
indre-g.
grazu, viena mergaite pazistu tokiu vardu, charakteris lb isskirtinis ...
Eripa
QUOTE(BonaDona @ 2008 06 19, 23:12)
Kaip matau jau turit Rusnytę bigsmile.gif , tai kodėl klausiat?
*

QUOTE(rytoj @ 2008 06 20, 21:14)
Vardas tai gražus, nors savo vaiko taip nevadinčiau. Iš panašios serijos Ūla man gerokai gražiau rolleyes.gif

Bet vis tiek būsiu bjauri ir paklausiu - o koks temos tikslas, jei vaikas jau pavadintas? Ir man kažkaip šviečiasi, kad tokia tema jau yra unsure.gif mastau.gif
*

o todel kad tris metus svaigau del Danieles vardo..visad sakiau, kad jei turesiu mergyte, ji tikrai bus daniele..net pagimdzius ja vadinau Daniele..Bet poto kazkaip pradejo lyst i galva ivairiausi vardai, maniau Daniele per ilgas, sunku mazybiniu vardeliu istarti blush2.gif ir nutariau pavadinti Rusne... Dabar kirba mintis, kad visgi neturejau keisti savo pasirinkimo, ir manau gal pakeisti i Daniele g.gif nors vyras siulo nesimetyti ir palikti vaikui ta varda... O man kazkodel atrodo kad vardas susijes su likimu, ir galbut pakeitus nuomone del Danieles, kazka pakeiciau jos gyvenime unsure.gif
Blue_berry
QUOTE(Eripa @ 2008 06 29, 15:37)
o todel kad tris metus svaigau del Danieles vardo..visad sakiau, kad jei turesiu mergyte, ji tikrai bus daniele..net pagimdzius ja vadinau Daniele..Bet poto kazkaip pradejo lyst i galva ivairiausi vardai, maniau Daniele per ilgas, sunku mazybiniu vardeliu istarti blush2.gif  ir nutariau pavadinti Rusne... Dabar kirba mintis, kad visgi neturejau keisti savo pasirinkimo, ir manau gal pakeisti i Daniele g.gif  nors vyras siulo nesimetyti ir palikti vaikui ta varda... O man kazkodel atrodo kad vardas susijes su likimu, ir galbut pakeitus nuomone del Danieles, kazka pakeiciau jos gyvenime unsure.gif
*

Siūlyčiau nekeist. Kalbu iš savo patirties. Aš pati buvau Agnė, bet po kiek laiko tapau Viktorija ir tikrai nesu patenkinta doh.gif
Gal kai užaugs paskui sakys, kad jai Rusnė buvo gražesnis g.gif . Šiaip nemanau, kad vardas nulemia likimą. Jei bus dar vienas vaikas galėsi Daniele pavadint 2.gif
Renat1ke
QUOTE(Eripa @ 2008 06 29, 14:37)
o todel kad tris metus svaigau del Danieles vardo..visad sakiau, kad jei turesiu mergyte, ji tikrai bus daniele..net pagimdzius ja vadinau Daniele..Bet poto kazkaip pradejo lyst i galva ivairiausi vardai, maniau Daniele per ilgas, sunku mazybiniu vardeliu istarti blush2.gif  ir nutariau pavadinti Rusne... Dabar kirba mintis, kad visgi neturejau keisti savo pasirinkimo, ir manau gal pakeisti i Daniele g.gif  nors vyras siulo nesimetyti ir palikti vaikui ta varda... O man kazkodel atrodo kad vardas susijes su likimu, ir galbut pakeitus nuomone del Danieles, kazka pakeiciau jos gyvenime unsure.gif
*

na mano nuomone Daniele grazesnis vardas, nei Rusne. Nors abu vardai turi savo zavesi ax.gif bigsmile.gif
Eripa
Aciu visiems uz nuomones 4u.gif
laurek
Savo dukryte pavadinau Rusne, esu labai patenkinta, nes girdziu tik gerus atsiliepimus, kaip pasakau varda, visi koks grazus, koks grazus. Aisku, tai nieko nekeicia, nes jau kokius 10 metu tvirtai zinojau, kad mano dukryte bus Rusnyte.
Isila
QUOTE(Eripa @ 2008 06 29, 14:37)
*

o tai kaip pakeisit? Juk tik per 3 mėn galima vaikiuką užregistruotm po to tik 18 metų įmanoma pasikeist.
Alsė
grazus vardukas
Blond
Man labai grazus thumbup.gif Vienas is variantu buvo, kai rinkau savo dukrytei varda. Tiksliau vienas is atsarginiu variantu, nes kai pirma karta pries kokius 10 metu isgirdau varda Smilte, zinojau, kad tikrai taip pavadinsiu dukryte smile.gif Jei tureciau antra mergyte, tai greiciausiai butu Rusne 4u.gif
Midija
Labai grazus vardas,norejau pavadinti savo dukriuka,bet kazkodel labiau tiko vardas Migle....bet,jei kada nors turesiu antra dukryte,ji tikrai bus Rusne arba Ruste smile.gif
Juoda_Katė
Rusnė - gražus vardas, bet Danielė - gražesnis... rolleyes.gif
raudona
Gražus vardas wub.gif mūsų draugai savo dukrelei davė šį vardą wub.gif
Akutore
Asmeniskai man begalo grazus
malena44
kai laukiausi trecio vaikelio su vyru nusprendem jei gims mergaite pavadinsim Rusne. man sis vardas thumbup.gif
Surry
Man labai grazus wub.gif .Jei gims mergaite greiciausia pavadinsiu Rusne arba Dite.
Kreizy

Labai grazus vardukas trumpas, skambus wub.gif
Kolegė
gražus vardas smile.gif
Emerencija
Koks skirtumas, jeigu jau sitas vardas yra duotas mergytei biggrin.gif
Eripa
QUOTE(Emerencija @ 2008 07 20, 15:47)
Koks skirtumas, jeigu jau sitas vardas yra duotas mergytei  biggrin.gif
*

Didelis mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif
Olesta
QUOTE(fainulkina @ 2008 06 23, 15:35)
Vietovardis cia ne vardas... schmoll.gif  Cia tas pats kas berniuka kokiu Rietavu pavadinti...
*

Taip, sutinku, lygiai tas pats, kas duodami vaikams vardai Nemunas, Uosis, Ąžuolas, Beržas, Dobilas ir panašūs, bet mano mergaitė vardu Rusnytė ir kitoks jai tiesiog netiko thumbup.gif nugirdau jį besilaukdama Rusnytės ir kadangi nėštumo metu buvo šiokių tokių asociacijų, tai tas vardas būtent jai ir dabar virvena, čiurlena kiaurą dieną nenustygdama lyg upelė, man gražu ir neimu į galvą, kad jų daugėja, tegu būna ir daugiau vaikų su gražiais vardukais thumbup.gif
muminukas
QUOTE(fainulkina @ 2008 06 23, 14:35)
Vietovardis cia ne vardas... schmoll.gif  Cia tas pats kas berniuka kokiu Rietavu pavadinti...
*

negi nepažįsti nė vienos Neringos? blink.gif be to:
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 10, 10:47)

III. Naujieji lietuviški vardai:[/b][/color]

3. Vietovardiniai: Neringa, Nemunas.

Pagal Kuzavinis K., Savukynas B. Lietuvių vardų kilmės žodynas. Vilnius: MELI, 2007.
*

Eripa
QUOTE(Stasikė @ 2008 08 03, 16:12)
Taip, sutinku, lygiai tas pats, kas duodami vaikams vardai Nemunas, Uosis, Ąžuolas, Beržas, Dobilas ir panašūs, bet mano mergaitė vardu Rusnytė ir kitoks jai tiesiog netiko thumbup.gif nugirdau jį besilaukdama Rusnytės ir kadangi nėštumo metu buvo šiokių tokių asociacijų, tai tas vardas būtent jai ir dabar virvena, čiurlena kiaurą dieną nenustygdama lyg upelė, man gražu ir neimu į galvą, kad jų daugėja, tegu būna ir daugiau vaikų su gražiais vardukais thumbup.gif
*

thumbup.gif
Šarka-Li
Man vardas RUSNE yra labai grazus wub.gif Rusnyte... Jeigu turesiu kada nors mergyte, tai vienas is vardu, kuriuos rinkciau jai ideti, butu sis thumbup.gif
Abai
Kai laukiausi pirmo vaiko, turejau mergaitei parinkusi du vardus Rusne arba Saule. Vyrui labiau patiko Saule. Antras gime sunus. Jei kada dar turesiu viena dukryte - bus tiktai RUSNE thumbup.gif
AGORIA
ciki thumbup.gif
Eripa
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 04, 11:27)
Man vardas RUSNE yra labai grazus  wub.gif 
*

QUOTE(Abai @ 2008 08 04, 12:47)
- bus tiktai RUSNE  thumbup.gif
*

QUOTE(AGORIA @ 2008 08 04, 12:59)
ciki thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
niamniuskyte
Man labai grazus thumbup.gif wub.gif
Vasaraitė
Labai labai grazus 4u.gif mirksiukas.gif , todel ir mano dukrytes toks vardas wub.gif
Užsispyrėlė
mano vyras jau nuo pirmų nestuke.gif dienų į pilvuką kreipiasi Rusnytės vardu. Sakė, jog nori būtent šito. Kažkaip abejojau, nors vardas man gražus, bet pergyvenau kaip kitiems jis skambės. Paskaičius šią temą supratau, jog daugumai jis patinka. vadinasi ties tuo vardu ir sustosiu smile.gif
maybe24
labai grazus vardas,toki tikrai galeciau isrinkti savo vaikui thumbup.gif
ciuke
Vakar kaip tik parduotuvej girdejau, mergaite tokiu vardu sauke, taip nuostabiai nuskambejo….. smile.gif
Eripa
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 06, 15:39)
mano vyras jau nuo pirmų  nestuke.gif dienų į pilvuką kreipiasi Rusnytės vardu. Sakė, jog nori būtent šito. Kažkaip abejojau, nors vardas man gražus, bet pergyvenau kaip kitiems jis skambės. Paskaičius šią temą supratau, jog daugumai jis patinka. vadinasi ties tuo vardu ir sustosiu  smile.gif
*

Tikrai? Mano vyras pats nebūtų tokio sugalvojęs biggrin.gif Sveikinu su išrinktu vardeliu 4u.gif

QUOTE(maybe24 @ 2008 08 08, 18:23)
labai grazus vardas,toki tikrai galeciau isrinkti savo vaikui thumbup.gif
*

thumbup.gif

QUOTE(ciuke @ 2008 08 08, 18:25)
Vakar kaip tik parduotuvej girdejau, mergaite tokiu vardu sauke, taip nuostabiai nuskambejo….. smile.gif

*

Na tikrai fainai...Malonu girdėti thumbup.gif
Džiaugiuosi, kad mano dukrytė su tokiu vardeliu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.