sena tema
Dauguma virtuviu vienoje vietoje
Alno programa virtuves planavimui
Macarenos virtuve

Susirenkam čia jau net nebežinau kelinta kartą, tiesiog pamečiau skaičių
sena tema Dauguma virtuviu vienoje vietoje Alno programa virtuves planavimui Macarenos virtuve ![]() ![]() ![]() ![]()
ko tokie tylus naujieji namuciai?
Niu ka, kad jau taip ramu, pagyvinsim turputi tema
Kažkas apie viotetine spalva užsiminė pamenu,tai radau kelis variantus visai idomius ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Man labei QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 21, 13:03) Niu ka, kad jau taip ramu, pagyvinsim turputi tema Kažkas apie viotetine spalva užsiminė pamenu,tai radau kelis variantus visai idomius ![]() Mergaitės, kaip ši baldų spalva lietuviškai vadinama - kreminė, smėlio ar dar kaip nors? Labai norėčiau tokių sienų QUOTE(dute_a @ 2008 06 20, 11:38) Susirenkam čia jau net nebežinau kelinta kartą, tiesiog pamečiau skaičių sena tema Dauguma virtuviu vienoje vietoje Alno programa virtuves planavimui Macarenos virtuve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bet as tai to gartraukio nesuprantu... QUOTE(čelsė @ 2008 06 21, 15:13) Mergaitės, kaip ši baldų spalva lietuviškai vadinama - kreminė, smėlio ar dar kaip nors? Labai norėčiau tokių sienų Sitoj nuotraukoj ivardijama kaip soft cream, bet kiek nuotraukose ziuriu, tai dramblio kaulo spalva ir kremine labai nedaug viena nuo kitos skiriasi virtuves tokias beziurint net ir neatskirsi kai nera aprasymo As irgi ta spalva isimylejus tik niekur nerandu kaip atrodytu derinys su ryzu stalvirsiu. Visur derina su juodu, sokolado arba bordo ![]() QUOTE(Macarena @ 2008 06 21, 20:39) veikia veikimo budu nors as tokio ir nesideciau turbut, bet atrodo tikrai idomiai QUOTE(dute_a @ 2008 06 20, 11:38) Macarenos virtuve Kokia grazi
Sveikos
Sorry už negalutinį vaizdą, vakar dar bvo nenuvalyta, o šiandien pamiršau nufotkinti kai nusivaliau iš kairės: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, viryklė/orkaitė, cargo krepšys, stalčiai ![]()
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 01:55) Sveikos Sorry už negalutinį vaizdą, vakar dar bvo nenuvalyta, o šiandien pamiršau nufotkinti kai nusivaliau iš kairės: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, viryklė/orkaitė, cargo krepšys, stalčiai ![]() ![]() Man patiko tavo virtuve. Viskas atrodo savo vietose. labai tvarkingai sudėliota. . ir spalva QUOTE(išprotėjus @ 2008 06 22, 00:29) Aciu QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 00:55) Sveikos Zhiema, grazi virtuvyte QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 00:55) Sveikos Sorry už negalutinį vaizdą, vakar dar bvo nenuvalyta, o šiandien pamiršau nufotkinti kai nusivaliau iš kairės: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, viryklė/orkaitė, cargo krepšys, stalčiai Gražu - viskas suderinta ir skoninga, spalvytė irgi Klausimėlis - jūsų indaplovė įmontuojama? Klausiu, nes pabodo galvą sukti: dabar nepirksim indaplovės, bet ketinau pasidaryti šalia kriauklės spintelę ir ateityje ją ten įtalpinti, bet sako, kad nebus taip galima, tiksliau viskas galima, bet stalviršį reikės keisti, kad ją ten įdėti. Taip ir nesusigaudau, ar pasilikti vietos tai indaplovei ar čia tas variantas - jei ne dabar, tai niekad QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 10:54) Gražu - viskas suderinta ir skoninga, spalvytė irgi Klausimėlis - jūsų indaplovė įmontuojama? Klausiu, nes pabodo galvą sukti: dabar nepirksim indaplovės, bet ketinau pasidaryti šalia kriauklės spintelę ir ateityje ją ten įtalpinti, bet sako, kad nebus taip galima, tiksliau viskas galima, bet stalviršį reikės keisti, kad ją ten įdėti. Taip ir nesusigaudau, ar pasilikti vietos tai indaplovei ar čia tas variantas - jei ne dabar, tai niekad labai tamsi,skuduro kiekvienas dryžis matosi,ir neskani ji man QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 09:54) Gražu - viskas suderinta ir skoninga, spalvytė irgi Klausimėlis - jūsų indaplovė įmontuojama? Klausiu, nes pabodo galvą sukti: dabar nepirksim indaplovės, bet ketinau pasidaryti šalia kriauklės spintelę ir ateityje ją ten įtalpinti, bet sako, kad nebus taip galima, tiksliau viskas galima, bet stalviršį reikės keisti, kad ją ten įdėti. Taip ir nesusigaudau, ar pasilikti vietos tai indaplovei ar čia tas variantas - jei ne dabar, tai niekad Ačiū mergaitės dėl indaplovės tai jei išsirinksit modelį ir rozetės bus vietoj tai tikrai padaryt gali dėžę o įstatysit kai nuspirksit ir dureles pritvirtins. Su baldžiais pasitark, bet turėtų būti viskas ok, nes maniškiai tai prašė tik išmatavimų, bet mes užsisakėm kad atvežtų vienu metu su baldais tai ir įstatė dėl skuduro dryžių QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 11:27) Ačiū mergaitės Dar klausimėlis O dėl to, kad dabar matosi visi brūžiai ant baldų, tai net nepagalvojau, kad čia "galutinis variantas", neabejoju, kai nuvalysi su baldų valymo priemone, tikrai bus Beje, tamsių virtuvių gerbėjoms įdedu (man) labai fainą virtuvytę iš www.bustovizija.lt, kur vyksta virtuvių interjero konkursas. Šiaip nieko ten labai įspūdingo, bet ši man
QUOTE(Macarena @ 2008 06 21, 20:39) veikia veikimo budu grazaus dizaino tavo garu surinkejas,o jei ne paslaptis kiek toks kainuoja.Internete ieskojau neradau tokio.Bet as noreciau juodo.
o gal HPL plokste durstyta
QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 11:35) Dar klausimėlis O dėl to, kad dabar matosi visi brūžiai ant baldų, tai net nepagalvojau, kad čia "galutinis variantas", neabejoju, kai nuvalysi su baldų valymo priemone, tikrai bus Beje, tamsių virtuvių gerbėjoms įdedu (man) labai fainą virtuvytę iš www.bustovizija.lt, kur vyksta virtuvių interjero konkursas. Šiaip nieko ten labai įspūdingo, bet ši man ![]() žiauriai faina virtuvė dažai mūsų Tikkurila silk kažkokie man rodos, jei reikia, galėčiau kodą pasakyti. ne iš pirmo karto pataikėm na va, nuvalyta ir su maišytuvu, tik rozečių neradom metalico spalvos ![]() dar susinervinau
Trumpai tariant - man tai labai gražu
Ir dar biškį ne į temą, o aš ieškau balintos kakavos spalvos, bet nerandu, bent jau toj paletėj, kur dažytojas paliko (Sadolin) QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 22:00) dažai mūsų Tikkurila silk kažkokie man rodos, jei reikia, galėčiau kodą pasakyti. ne iš pirmo karto pataikėm Aišku, ačiū
Šiaip aš turėjau dvi paletes, vienos pastelinės, kitos ryškesnes. svarbu iūrėti visus atspalvius vienoj toj lentelėj, kad nebūtų kitų spalvų, pvz bordo ar dar kokios.
Off topic tai ką - turbūt apleidžiu šią temelė (dar užeisiu pažiūrinėti jūsų virtuvėlių QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 22:00) dar susinervinau grazi virtuve o man rankeneles uzkliuvo, kad vienur vertikaliai, o kitur horizontaliai sudetos.. QUOTE(vvandene @ 2008 06 22, 22:59) taigi taigi.. man jos irgi kliuvo... bet kitaip neišeina.. ant stalčių (ir tų viršutinių spinteliu gulsčiu su tuo mandru QUOTE(dute_a @ 2008 06 20, 11:38) Susirenkam čia jau net nebežinau kelinta kartą, tiesiog pamečiau skaičių sena tema Dauguma virtuviu vienoje vietoje Alno programa virtuves planavimui Macarenos virtuve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sveika, labai patiko virtuve
Macarena, išduok paslaptį kiek pas tave cm prie ilgosios sienos?
Turiu klausima:Kaip jus issirenkat kur gaminti virtuves baldus?Planuojam daryti virtuvej remonta ,bet neissivaizduoju kur pradeti rinktis,nes pasiula tokia didele...
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 23, 12:06) Aciu QUOTE(123OPA @ 2008 06 23, 13:46) sveika, labai patiko virtuve Stalvirsi isliejo "Baltijos marmuras" QUOTE(a79 @ 2008 06 23, 13:51) Zinok, net susimasciau, kuri cia pas mane ilgoji siena iseina. QUOTE(Drugelis123456789 @ 2008 06 23, 15:29) Turiu klausima:Kaip jus issirenkat kur gaminti virtuves baldus?Planuojam daryti virtuvej remonta ,bet neissivaizduoju kur pradeti rinktis,nes pasiula tokia didele... Geriausiai, kai gali rekomenduoti kas nors iš pažįstamų. Tada gali matyti rezultatą (pažįstamų baldus), pasiklausti kaip dizainerė (ar yra jai noro dirbti ir patarti ar tik atėjusi norės išgirsti, ko jūs norit), kaip dirba, kokios sąlygos, terminų ar laikosi ir pan. QUOTE(Macarena @ 2008 06 23, 17:31) Aciu Stalvirsi isliejo "Baltijos marmuras" Zinok, net susimasciau, kuri cia pas mane ilgoji siena iseina. Turbut kosmiskai kainavo QUOTE(123OPA @ 2008 06 23, 17:59) Turbut kosmiskai kainavo kad lyg ne tiek daug
Klausimeli turiu
P.S. neturime tamsaus kambario, jos saskaita pasididinome vonia QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 23, 18:51) Klausimeli turiu P.S. neturime tamsaus kambario, jos saskaita pasididinome vonia Darzoves kraunu i saldytva, o jei nusiperku didesni maisiuka bulviu- dedu i spintele, kurioje kraunu visokias atsargas, pvz vandens, sulciu butelius
O jai yra indaplove, šyla spintelės šonai
QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 23, 18:38) O jai yra indaplove, šyla spintelės šonai As paaukojau bulvem(ju juk negali i saldytuva deti), morkom ir svogunam spinteles apatini stalciu. Si spintele stovi pas mane sonu prie laukines sienos.
Zhiema, pagyrimai
spalva super (mano irgi tokia bus) jei viskas gerai, po svenciu turetu pabaigti montuoti, galesiu ir as savo ideti... Papildyta: dar susinervinau [/quote] gartraukio rankeneles ir negali buti kitaip, nes gartraukio briaunele matosi (buna ir visai paslepti integruojami gartraukiai..), tai ir logiska, kad visas rankeneles vienodai numatavo vat man labiau kliuna tas gartraukio gofro "apkalimas"...
Sveikos,
vis palandžiodavau šioje temoje, bet dabar jau rimtai užsiėmėm darbais Pirmiausiai klausimas, man kyla dėl dujų vamzdžio. Jis virtuvėj labai kvailai išvedžiotas. Vos ne zigzagais ant sienos Ieškau info bet nerandu- kaip įmanoma būtų pakeisti vamzdžius. Kur kreiptis? kiek tai užtrunka ir kiek kainuoja? Papildyta: ai ir dar klausimas- o tai kai įsideda ta įmontuojama indaplovė? kai būna valdymas priekyje viskas man aišku- plokštė priveržia iki to "skydelio" ir viskas čiki. O kaip būna su tokiom kur visi mygtukai ant durelių viršaus (briaunos). tai realiai tada uždarius ji pasislepia po stalviršium? tikiuosi kas nors suprato ko klausiau QUOTE(Elzė @ 2008 06 23, 22:13) Sveikos, vis palandžiodavau šioje temoje, bet dabar jau rimtai užsiėmėm darbais Pirmiausiai klausimas, man kyla dėl dujų vamzdžio. Jis virtuvėj labai kvailai išvedžiotas. Vos ne zigzagais ant sienos Ieškau info bet nerandu- kaip įmanoma būtų pakeisti vamzdžius. Kur kreiptis? kiek tai užtrunka ir kiek kainuoja? Papildyta: ai ir dar klausimas- o tai kai įsideda ta įmontuojama indaplovė? kai būna valdymas priekyje viskas man aišku- plokštė priveržia iki to "skydelio" ir viskas čiki. O kaip būna su tokiom kur visi mygtukai ant durelių viršaus (briaunos). tai realiai tada uždarius ji pasislepia po stalviršium? tikiuosi kas nors suprato ko klausiau Dėl dujų vamzdžio tai pas dujininkus kreipkitės, jie tiksliausiai viską pasakys O indaplovė ir pas mus tokia, bet dar nesumontuota, laukia baldų. Tikiuosi šią sav jau išbandyti
va ir as dabar taip mastau. bet jei sakykim ekstra reikia sustabdyti? tai nebeimanoma, nes nematai kokia programa vyksta? ir siaip jauciu patogiau tos kur priekyje valdymas
|