Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dute_a
Susirenkam čia jau net nebežinau kelinta kartą, tiesiog pamečiau skaičių blush2.gif Dalinkimės ir toliau savo patirtimi, nuomonėmis, patarimais, nepamirškim ir savo virtuves parodyti rolleyes.gif

sena tema

Dauguma virtuviu vienoje vietoje

Alno programa virtuves planavimui

Macarenos virtuve wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
rokinuke
first.gif bis.gif

ko tokie tylus naujieji namuciai? unsure.gif
NirN
Niu ka, kad jau taip ramu, pagyvinsim turputi tema biggrin.gif

Kažkas apie viotetine spalva užsiminė pamenu,tai radau kelis variantus visai idomius 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
cudo
user posted image

Man labei thumbup.gif
čelsė
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 21, 13:03)
Niu ka, kad jau taip ramu, pagyvinsim turputi tema  biggrin.gif

Kažkas apie viotetine spalva užsiminė pamenu,tai radau kelis variantus visai idomius 4u.gif

user posted image

Mergaitės, kaip ši baldų spalva lietuviškai vadinama - kreminė, smėlio ar dar kaip nors? Labai norėčiau tokių sienų wub.gif O ir baldai čia labai thumbup.gif
uogute
QUOTE(dute_a @ 2008 06 20, 09:38)

*

bet koks tas garu surinktuvas ydomus bigsmile.gif
rokinuke
QUOTE(dute_a @ 2008 06 20, 11:38)
Susirenkam čia jau net nebežinau kelinta kartą, tiesiog pamečiau skaičių blush2.gif Dalinkimės ir toliau savo patirtimi, nuomonėmis, patarimais, nepamirškim ir savo virtuves parodyti rolleyes.gif

sena tema

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*

bet as tai to gartraukio nesuprantu... lotuliukas.gif kaip jis veikia? unsure.gif
Macarena
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 21, 20:33)
bet as tai to gartraukio nesuprantu... lotuliukas.gif kaip jis veikia? unsure.gif
*

veikia veikimo budu lotuliukas.gif mirksiukas.gif O siaip jei rimtai, veikia kaip ri visi kiti gartraukiai: isijungia ir galingumas reguliuojasi mygtukais desiniam sone, ijungi ir traukia garus per ta tarpa aplink ta apvalia dali. mirksiukas.gif
NirN
QUOTE(čelsė @ 2008 06 21, 15:13)
Mergaitės, kaip ši baldų spalva lietuviškai vadinama - kreminė, smėlio ar dar kaip nors? Labai norėčiau tokių sienų  wub.gif O ir baldai čia labai  thumbup.gif
*

Sitoj nuotraukoj ivardijama kaip soft cream, bet kiek nuotraukose ziuriu, tai dramblio kaulo spalva ir kremine labai nedaug viena nuo kitos skiriasi virtuves tokias beziurint net ir neatskirsi kai nera aprasymo doh.gif

As irgi ta spalva isimylejus tik niekur nerandu kaip atrodytu derinys su ryzu stalvirsiu. Visur derina su juodu, sokolado arba bordo g.gif

user posted image

rokinuke
QUOTE(Macarena @ 2008 06 21, 20:39)
veikia veikimo budu  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif O siaip jei rimtai, veikia kaip ri visi kiti gartraukiai: isijungia ir galingumas reguliuojasi mygtukais desiniam sone, ijungi ir traukia garus per ta tarpa aplink ta apvalia dali.  mirksiukas.gif
*

nors as tokio ir nesideciau turbut, bet atrodo tikrai idomiai lens.gif kokia cia firma/
dute_a
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 21, 21:33)
nors as tokio ir nesideciau turbut, bet atrodo tikrai idomiai  lens.gif  kokia cia firma/
*

jeigu nesumeluosiu tai elica mirksiukas.gif
Emerencija

Kokia grazi wub.gif mmmmm šaldytuvas, mano svajone rolleyes.gif
Zhiema
Sveikos 4u.gif Macarena 4u.gif labai graži jauki virtuvė thumbup.gif na ką, kaip žadėjau pasirodau ir aš smile.gif virtuvė paprasta kaip trys kapeikos lotuliukas.gif bet is 3,3 m ne ką tepadarysi cool.gif nors ir nuosavas namas doh.gif man užteks ax.gif
Sorry už negalutinį vaizdą, vakar dar bvo nenuvalyta, o šiandien pamiršau nufotkinti kai nusivaliau smile.gif be krano dar ir be rozečių, vyro alaus butelį pamačiau tik dabar ant palangės blush2.gif sakykim jo nėra biggrin.gif ir grindys nepabaigtos ...
iš kairės: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, viryklė/orkaitė, cargo krepšys, stalčiai 4u.gif

user posted image
user posted image
Macarena
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 21, 21:33)
nors as tokio ir nesideciau turbut, bet atrodo tikrai idomiai  lens.gif  kokia cia firma/
*

Cia skonio reikalas ax.gif Firma, kaip ir dute_a, atsake, Elica Collection 4u.gif
aitiii
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 01:55)
Sveikos  4u.gif Macarena  4u.gif labai graži jauki virtuvė  thumbup.gif  na ką, kaip žadėjau pasirodau ir aš smile.gif virtuvė paprasta kaip trys kapeikos  lotuliukas.gif bet is 3,3 m ne ką tepadarysi  cool.gif nors ir nuosavas namas  doh.gif man užteks  ax.gif
Sorry už negalutinį vaizdą, vakar dar bvo nenuvalyta, o šiandien pamiršau nufotkinti kai nusivaliau smile.gif be krano dar ir be rozečių, vyro alaus butelį pamačiau tik dabar ant palangės  blush2.gif sakykim jo nėra  biggrin.gif ir grindys nepabaigtos ...
iš kairės: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, viryklė/orkaitė, cargo krepšys, stalčiai  4u.gif

user posted image
user posted image
*

Man patiko tavo virtuve. Viskas atrodo savo vietose. labai tvarkingai sudėliota. . ir spalva thumbup.gif
Macarena
QUOTE(išprotėjus @ 2008 06 22, 00:29)
Kokia grazi  wub.gif  mmmmm šaldytuvas, mano svajone  rolleyes.gif
*

Aciu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 00:55)
Sveikos  4u.gif Macarena  4u.gif labai graži jauki virtuvė  thumbup.gif  na ką, kaip žadėjau pasirodau ir aš smile.gif virtuvė paprasta kaip trys kapeikos  lotuliukas.gif bet is 3,3 m ne ką tepadarysi  cool.gif nors ir nuosavas namas  doh.gif man užteks  ax.gif

Zhiema, grazi virtuvyte wub.gif Gal tik mano akim ziurint, kriaukle per arti saldytuvo, bet matyt, norejot didesnio darbastalio ? 4u.gif
čelsė
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 00:55)
Sorry už negalutinį vaizdą, vakar dar bvo nenuvalyta, o šiandien pamiršau nufotkinti kai nusivaliau smile.gif be krano dar ir be rozečių, vyro alaus butelį pamačiau tik dabar ant palangės  blush2.gif sakykim jo nėra  biggrin.gif ir grindys nepabaigtos ...
iš kairės: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, viryklė/orkaitė, cargo krepšys, stalčiai  4u.gif

Gražu - viskas suderinta ir skoninga, spalvytė irgi thumbup.gif (kanangi aš tamsių baldų gerbėja).
Klausimėlis - jūsų indaplovė įmontuojama? Klausiu, nes pabodo galvą sukti: dabar nepirksim indaplovės, bet ketinau pasidaryti šalia kriauklės spintelę ir ateityje ją ten įtalpinti, bet sako, kad nebus taip galima, tiksliau viskas galima, bet stalviršį reikės keisti, kad ją ten įdėti. Taip ir nesusigaudau, ar pasilikti vietos tai indaplovei ar čia tas variantas - jei ne dabar, tai niekad verysad.gif
marytexxx
QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 10:54)
Gražu - viskas suderinta ir skoninga, spalvytė irgi  thumbup.gif (kanangi aš tamsių baldų gerbėja).
Klausimėlis - jūsų indaplovė įmontuojama? Klausiu, nes pabodo galvą sukti: dabar nepirksim indaplovės, bet ketinau pasidaryti šalia kriauklės spintelę ir ateityje ją ten įtalpinti, bet sako, kad nebus taip galima, tiksliau viskas galima, bet stalviršį reikės keisti, kad ją ten įdėti. Taip ir nesusigaudau, ar pasilikti vietos tai indaplovei ar čia tas variantas - jei ne dabar, tai niekad  verysad.gif
*

labai tamsi,skuduro kiekvienas dryžis matosi,ir neskani ji man schmoll.gif
gyde
QUOTE(marytexxx @ 2008 06 22, 11:59)
labai tamsi,skuduro kiekvienas dryžis matosi,ir neskani ji man schmoll.gif
*

kaip suprantu virtuve sujungta su kita erdve, atsiras valgomasis stalas, kiti baldai, ir ta "neskani virtuvele" kitame kontekste kitaip ir atrodys.
Zhiema
QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 09:54)
Gražu - viskas suderinta ir skoninga, spalvytė irgi  thumbup.gif (kanangi aš tamsių baldų gerbėja).
Klausimėlis - jūsų indaplovė įmontuojama? Klausiu, nes pabodo galvą sukti: dabar nepirksim indaplovės, bet ketinau pasidaryti šalia kriauklės spintelę ir ateityje ją ten įtalpinti, bet sako, kad nebus taip galima, tiksliau viskas galima, bet stalviršį reikės keisti, kad ją ten įdėti. Taip ir nesusigaudau, ar pasilikti vietos tai indaplovei ar čia tas variantas - jei ne dabar, tai niekad  verysad.gif
*

Ačiū mergaitės 4u.gif pas mane sienos labai šviesios, tai durys, laiptai ir korpusiniai baldai prašosi akcento, kad nebūtų ligoninė ax.gif o spalva tamsiai ruda dryžuota wub.gif aš grindų tamsių norėjau, bet gerai kad atkalbėjo - laiptų nespėju plauti doh.gif dėl kriauklės sutinku, bet gaila buvo vietos man, nes pačios matot kokia didelė virtuvė, užsigriozdint nenoriu schmoll.gif laikausi principo, kad kuo mažiau vietos joje, tuo mažiau bereikalingų daiktų ax.gif pamasčiau, kad visgi prie kriauklės nestovėsiu ilgai, yra indaplovė tai ir palikau kamputyje 4u.gif
dėl indaplovės tai jei išsirinksit modelį ir rozetės bus vietoj tai tikrai padaryt gali dėžę o įstatysit kai nuspirksit ir dureles pritvirtins. Su baldžiais pasitark, bet turėtų būti viskas ok, nes maniškiai tai prašė tik išmatavimų, bet mes užsisakėm kad atvežtų vienu metu su baldais tai ir įstatė 4u.gif
dėl skuduro dryžių lotuliukas.gif rašiau kad nevalyta, nes čia baldžiai kažkokiu skysčiu valė nuo gamyklinių brudukų visokių mirksiukas.gif galėsiu šiandien nufotkint be dryžių ir su maišytuvu, rozetėmis drinks_cheers.gif
čelsė
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 11:27)
Ačiū mergaitės  4u.gif pas mane sienos labai šviesios, tai durys, laiptai ir korpusiniai baldai prašosi akcento, kad nebūtų ligoninė  ax.gif o spalva tamsiai ruda dryžuota  wub.gif aš grindų tamsių norėjau, bet gerai kad atkalbėjo - laiptų nespėju plauti  doh.gif :
*

Dar klausimėlis ax.gif Kokie sienų dažai? Norėčiau kažko šviesaus, sakykim vadinamos kreminės, bet kažkaip sunkiai randu paletėje (žiūrėjau sadolino berods, dar kažkokius).
O dėl to, kad dabar matosi visi brūžiai ant baldų, tai net nepagalvojau, kad čia "galutinis variantas", neabejoju, kai nuvalysi su baldų valymo priemone, tikrai bus thumbup.gif

Beje, tamsių virtuvių gerbėjoms įdedu (man) labai fainą virtuvytę iš www.bustovizija.lt, kur vyksta virtuvių interjero konkursas. Šiaip nieko ten labai įspūdingo, bet ši man thumbup.gif Skoninga, paprasta ir kartu modernu. Tarp spintelių plytelės (o gal net stiklas, neįžiūriu ax.gif ) thumbup.gif

user posted image
bialetti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 21, 20:39)
veikia veikimo budu  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif O siaip jei rimtai, veikia kaip ri visi kiti gartraukiai: isijungia ir galingumas reguliuojasi mygtukais desiniam sone, ijungi ir traukia garus per ta tarpa aplink ta apvalia dali.  mirksiukas.gif
*

grazaus dizaino tavo garu surinkejas,o jei ne paslaptis kiek toks kainuoja.Internete ieskojau neradau tokio.Bet as noreciau juodo. 4u.gif
linuxe1981
o gal HPL plokste durstyta
čelsė
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 22, 13:07)
o gal HPL plokste durstyta
*

Turėjai minty tarp tų spintelių? Tikrai gali būti. Idėja thumbup.gif Man kilo mintis ax.gif O jei aš taip sudurčiau wenge su balta (nes baldai pas mane taip bus - balta su tamsiu)? Ar jau čia visai nušneku blush2.gif ? Kaip galvoji?
Macarena
QUOTE(coris @ 2008 06 22, 13:01)
grazaus dizaino tavo garu surinkejas,o jei ne paslaptis kiek toks kainuoja.Internete ieskojau neradau tokio.Bet as noreciau juodo. 4u.gif
*

Siti yra ir juodi, ir dar platesni. Maniskio plotis - 55, dar yra 80 mirksiukas.gif Mokejom apie 2400 4u.gif
Zhiema
QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 11:35)
Dar klausimėlis  ax.gif Kokie sienų dažai? Norėčiau kažko šviesaus, sakykim vadinamos kreminės, bet kažkaip sunkiai randu paletėje (žiūrėjau sadolino berods, dar kažkokius).
O dėl to, kad dabar matosi visi brūžiai ant baldų, tai net nepagalvojau, kad čia "galutinis variantas", neabejoju, kai nuvalysi su baldų valymo priemone, tikrai bus  thumbup.gif

Beje, tamsių virtuvių gerbėjoms įdedu (man) labai fainą virtuvytę iš www.bustovizija.lt, kur vyksta virtuvių interjero konkursas. Šiaip nieko ten labai įspūdingo, bet ši man  thumbup.gif Skoninga, paprasta ir kartu modernu. Tarp spintelių plytelės (o gal net stiklas, neįžiūriu  ax.gifthumbup.gif

user posted image
*

žiauriai faina virtuvė wub.gif mano vyro svajonė - juoda cool.gif bet kai bendra erdvė man baldai turi būti tokie kaip ir svetainės, o visur juodi pas mane negerai butų, nes erdvė man rodos per maža, apie 40kv..
dažai mūsų Tikkurila silk kažkokie man rodos, jei reikia, galėčiau kodą pasakyti. ne iš pirmo karto pataikėm blush2.gif vienus buvom nusipirkę, atrodė tikrai labai balintos kakavos, kai nudažėm, išlindo kažkoks ružavas atspalvis, tada bandėm dar kitą kodą (gerai kad nuo drabužinės pradėjom) ir gavosi tokia kokios norėjau - iš rudos paletės, labai balintos kakavos ar dramblio kaulo nžn kaip pavadint (dramblio kaulo gal kiek į geltonumą ar ne?)žodžiu, jei nežiūri į lubas(jos baltos), tai atrodo kartais beveik balta.
na va, nuvalyta ir su maišytuvu, tik rozečių neradom metalico spalvos sad.gif jau ir indaplovę išbandžiau thumbup.gif nerealus dalykėlis wub.gif
user posted image

dar susinervinau doh.gif nežinau ar čia brokas ar taip turi būti.... gartraukio spintelės rankenėlės kitame lygyje nei kitos šalia.. matuota atstumas nuo apačios, tai taip ir gavosi.. nežinau kaip turėtų būti g.gif ne bet pamačiau ne aš pati, tai gal nebadys akių (matyt pat g.gif i dar per daug džiaugiuosi virtuve lotuliukas.gif kad nemačiau, o aš išleisdama baldžius vis mąsčiau- negi nerasiu prie ko prisikabint g.gif aš visada randu lotuliukas.gif )
a79
Trumpai tariant - man tai labai gražu thumbup.gif

Ir dar biškį ne į temą, o aš ieškau balintos kakavos spalvos, bet nerandu, bent jau toj paletėj, kur dažytojas paliko (Sadolin)
bialetti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 22, 21:24)
Siti yra ir juodi, ir dar platesni. Maniskio plotis - 55, dar yra 80  mirksiukas.gif  Mokejom apie 2400  4u.gif
*

dekoju uz atsakyma.Nu labai grazus gartraukis.
čelsė
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 22:00)
dažai mūsų Tikkurila silk kažkokie man rodos, jei reikia, galėčiau kodą pasakyti. ne iš pirmo karto pataikėm  blush2.gif vienus buvom nusipirkę, atrodė tikrai labai balintos kakavos, kai nudažėm, išlindo kažkoks ružavas atspalvis, tada bandėm dar kitą kodą (gerai kad nuo drabužinės pradėjom) ir gavosi tokia kokios norėjau - iš rudos paletės, labai balintos kakavos ar dramblio kaulo nžn kaip pavadint (dramblio kaulo gal kiek į geltonumą ar ne?)žodžiu, jei nežiūri į lubas(jos baltos), tai atrodo kartais beveik balta.

Aišku, ačiū 4u.gif Mano vyras kategoriškas, kad dažysim Sadolin dažais, reikės ieškot tos pačios pačios spalvytės.
Zhiema
Šiaip aš turėjau dvi paletes, vienos pastelinės, kitos ryškesnes. svarbu iūrėti visus atspalvius vienoj toj lentelėj, kad nebūtų kitų spalvų, pvz bordo ar dar kokios.
Off topic ax.gif šiaip Tikurila vieni geriausių dažų, mes ir fasadą jais dažėm thumbup.gif
tai ką - turbūt apleidžiu šią temelė (dar užeisiu pažiūrinėti jūsų virtuvėlių smile.gif ) einu skaityt kitų zonų biggrin.gif nors pas mane galvelėje viskas suplanuota dar tada, kai projektą tik derinom ax.gif bet įdomu kaip kuriasi kiti smile.gif
vvandene
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 22:00)
dar susinervinau  doh.gif nežinau ar čia brokas ar taip turi būti.... gartraukio spintelės rankenėlės kitame lygyje nei kitos šalia.. matuota atstumas nuo apačios, tai taip ir gavosi..
*

grazi virtuve bigsmile.gif
o man rankeneles uzkliuvo, kad vienur vertikaliai, o kitur horizontaliai sudetos..
Zhiema
QUOTE(vvandene @ 2008 06 22, 22:59)
grazi virtuve bigsmile.gif
o man rankeneles uzkliuvo, kad vienur vertikaliai, o kitur horizontaliai sudetos..
*

taigi taigi.. man jos irgi kliuvo... bet kitaip neišeina.. ant stalčių (ir tų viršutinių spinteliu gulsčiu su tuo mandru biggrin.gif mechanizmu) nepastatysi stačiai, o ant cargo krepšio ar indaplovės gulsčiai.. tai bandžiau bent šiokią tokią atsvarą išlaikyt.. nežinau ar gavosi, bet susitaikiau
rimulia12

Macarena nu kokia faina virtuve net uzpavydejau ( Sveikai aisku)

QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 21, 14:03)
user posted image
*

Nu sitas variantas man patiko
123OPA

sena tema

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*

sveika, labai patiko virtuve wub.gif , ypac sudomino stalvirsis, kuriame is karto islieta kriaukle, mes irgi tokios norim, kur uzsisakinejot ir kokia kaina? ax.gif
a79
Macarena, išduok paslaptį kiek pas tave cm prie ilgosios sienos?
FATMA
Turiu klausima:Kaip jus issirenkat kur gaminti virtuves baldus?Planuojam daryti virtuvej remonta ,bet neissivaizduoju kur pradeti rinktis,nes pasiula tokia didele... 4u.gif
Macarena
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 23, 12:06)
Macarena nu kokia faina virtuve net uzpavydejau ( Sveikai aisku)
*

Aciu 4u.gif

QUOTE(123OPA @ 2008 06 23, 13:46)
sveika, labai patiko virtuve  wub.gif , ypac sudomino stalvirsis, kuriame is karto islieta kriaukle, mes irgi tokios norim, kur uzsisakinejot ir kokia kaina?  ax.gif
*

Stalvirsi isliejo "Baltijos marmuras" ax.gif

QUOTE(a79 @ 2008 06 23, 13:51)
Macarena, išduok paslaptį kiek pas tave cm prie ilgosios sienos?
*

Zinok, net susimasciau, kuri cia pas mane ilgoji siena iseina. hihihi.gif Pamatavau, tai ta kur saldytuvas 3,30, o ta kur langas su kriaukle- 3,40 + baro virsus ax.gif
čelsė
QUOTE(Drugelis123456789 @ 2008 06 23, 15:29)
Turiu klausima:Kaip jus issirenkat kur gaminti virtuves baldus?Planuojam daryti virtuvej remonta ,bet neissivaizduoju kur pradeti rinktis,nes pasiula tokia didele... 4u.gif
*

Geriausiai, kai gali rekomenduoti kas nors iš pažįstamų. Tada gali matyti rezultatą (pažįstamų baldus), pasiklausti kaip dizainerė (ar yra jai noro dirbti ir patarti ar tik atėjusi norės išgirsti, ko jūs norit), kaip dirba, kokios sąlygos, terminų ar laikosi ir pan.

123OPA
QUOTE(Macarena @ 2008 06 23, 17:31)
Aciu  4u.gif
Stalvirsi isliejo "Baltijos marmuras"  ax.gif
Zinok, net susimasciau, kuri cia pas mane ilgoji siena iseina. hihihi.gif Pamatavau, tai ta kur saldytuvas 3,30, o ta kur langas su kriaukle- 3,40 + baro virsus  ax.gif
*

Turbut kosmiskai kainavo rolleyes.gif , mes buvom nusiziureje virtuves baldus is Voke III ir matem toki varianta, kaip pas tave, kriaukle islieta paciame stalvirsyje, tai mums sake jei dabar neklystu kazkas apie 1200 lt kv/m g.gif
Macarena
QUOTE(123OPA @ 2008 06 23, 17:59)
Turbut kosmiskai kainavo  rolleyes.gif , mes buvom nusiziureje virtuves baldus is Voke III ir matem toki varianta, kaip pas tave, kriaukle islieta paciame stalvirsyje, tai mums sake jei dabar neklystu kazkas apie  1200 lt kv/m  g.gif
*

kad lyg ne tiek daug g.gif Pas mus siaip daug to akmens, ir tarpas tarp virsut.spinteliu ir stalvirsio, ir visas baras islietas, ir siaip pastorintas stalvirsis, tai gavosi daug- 10t blush2.gif
Nosferatu
Klausimeli turiu g.gif kur Jus sudedate daržoves: bulves, morkas, burokus ir t.t. kur nors numate virtuves balduose tokia vietele ? Rusyje per šilta, ir neneši 2kg,bulviu ir pan. prie siuksliu kibiro? g.gif na nerandu vietos kur padeti darzoves grizus is turgaus, gal kas išsprendėte dilema, pasidalinkite.
P.S. neturime tamsaus kambario, jos saskaita pasididinome vonia blush2.gif Balkone, saule šviečia : žiema šalta, vasara per karšta g.gif Vonioje ?nei šis nei tas doh.gif
Macarena
QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 23, 18:51)
Klausimeli turiu g.gif kur Jus sudedate daržoves: bulves, morkas, burokus ir t.t. kur nors numate virtuves balduose tokia vietele ? Rusyje per šilta, ir neneši 2kg,bulviu ir pan. prie siuksliu kibiro? g.gif na nerandu vietos kur padeti darzoves grizus is turgaus, gal kas išsprendėte dilema, pasidalinkite.
P.S. neturime tamsaus kambario, jos saskaita pasididinome vonia  blush2.gif Balkone, saule šviečia : žiema šalta, vasara per karšta  g.gif Vonioje ?nei šis nei tas doh.gif
*

Darzoves kraunu i saldytva, o jei nusiperku didesni maisiuka bulviu- dedu i spintele, kurioje kraunu visokias atsargas, pvz vandens, sulciu butelius 4u.gif Niekad namuose nieko nestabeliuoju dideliais kiekiais, o reikalui esant- nuvaziuoju i parduotuve. biggrin.gif
delita
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 21, 23:55)

user posted image
user posted image
*

Labai grazi virtuvyte wub.gif
Nosferatu
O jai yra indaplove, šyla spintelės šonai g.gif virtuve didele, ir nerandu i kuria puse det tas daržoves. Be abejo jai dviese gyvenant daug mažiau produktu reikia, o jai du vaikai g.gif , reikia tada daugiau indu, puodu virimui, technikos prisireikia, na žodžiu 18 kv.m virtuve, bet vietos nerandu daržovėms susidėt. doh.gif
123OPA
QUOTE(Macarena @ 2008 06 23, 18:49)
kad lyg ne tiek daug  g.gif Pas mus siaip daug to akmens, ir tarpas tarp virsut.spinteliu ir stalvirsio, ir visas baras islietas, ir siaip pastorintas stalvirsis, tai gavosi daug- 10t  blush2.gif
*

10 t tik uz stalvirsi doh.gif na bet tikrai labai grazu didis.gif negaliu atsiziuret ax.gif
jblmami
QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 23, 18:38)
O jai yra indaplove, šyla spintelės šonai  g.gif virtuve didele, ir nerandu i kuria puse det tas daržoves. Be abejo jai dviese gyvenant daug mažiau produktu reikia, o jai du vaikai  g.gif , reikia tada daugiau indu, puodu virimui, technikos prisireikia, na žodžiu 18 kv.m virtuve, bet vietos nerandu daržovėms susidėt. doh.gif
*

As paaukojau bulvem(ju juk negali i saldytuva deti), morkom ir svogunam spinteles apatini stalciu. Si spintele stovi pas mane sonu prie laukines sienos.
irmutia
Zhiema, pagyrimai 4u.gif
spalva super (mano irgi tokia bus) thumbup.gif
jei viskas gerai, po svenciu turetu pabaigti montuoti, galesiu ir as savo ideti... ax.gif
Papildyta:
dar susinervinau doh.gif nežinau ar čia brokas ar taip turi būti.... gartraukio spintelės rankenėlės kitame lygyje nei kitos šalia.. matuota atstumas nuo apačios, tai taip ir gavosi.. nežinau kaip turėtų būti g.gif ne bet pamačiau ne aš pati, tai gal nebadys akių (matyt pat g.gif i dar per daug džiaugiuosi virtuve lotuliukas.gif kad nemačiau, o aš išleisdama baldžius vis mąsčiau- negi nerasiu prie ko prisikabint g.gif aš visada randu lotuliukas.gif )
*

[/quote]

gartraukio rankeneles ir negali buti kitaip, nes gartraukio briaunele matosi (buna ir visai paslepti integruojami gartraukiai..), tai ir logiska, kad visas rankeneles vienodai numatavo mirksiukas.gif
vat man labiau kliuna tas gartraukio gofro "apkalimas"... schmoll.gif
Elzė
Sveikos,

vis palandžiodavau šioje temoje, bet dabar jau rimtai užsiėmėm darbais doh.gif
Pirmiausiai klausimas, man kyla dėl dujų vamzdžio. Jis virtuvėj labai kvailai išvedžiotas. Vos ne zigzagais ant sienos blink.gif
Ieškau info bet nerandu- kaip įmanoma būtų pakeisti vamzdžius. Kur kreiptis? kiek tai užtrunka ir kiek kainuoja?
Papildyta:
ai ir dar klausimas- o tai kai įsideda ta įmontuojama indaplovė? kai būna valdymas priekyje viskas man aišku- plokštė priveržia iki to "skydelio" ir viskas čiki.
O kaip būna su tokiom kur visi mygtukai ant durelių viršaus (briaunos). tai realiai tada uždarius ji pasislepia po stalviršium? g.gif o kaip tada valdyti? g.gif
tikiuosi kas nors suprato ko klausiau rolleyes.gif
*Frėja*
QUOTE(Elzė @ 2008 06 23, 22:13)
Sveikos,

vis palandžiodavau šioje temoje, bet dabar jau rimtai užsiėmėm darbais  doh.gif
Pirmiausiai klausimas, man kyla dėl dujų vamzdžio.  Jis virtuvėj labai kvailai išvedžiotas. Vos ne zigzagais ant sienos  blink.gif
Ieškau info bet nerandu- kaip įmanoma būtų pakeisti vamzdžius. Kur kreiptis? kiek tai užtrunka ir kiek kainuoja?
Papildyta:
ai ir dar klausimas- o tai kai įsideda ta įmontuojama indaplovė? kai būna valdymas priekyje viskas man aišku- plokštė priveržia iki to "skydelio" ir viskas čiki.
O kaip būna su tokiom kur visi mygtukai ant durelių viršaus (briaunos). tai realiai tada uždarius ji pasislepia po stalviršium?  g.gif o kaip tada valdyti?  g.gif
tikiuosi kas nors suprato ko klausiau  rolleyes.gif
*

Dėl dujų vamzdžio tai pas dujininkus kreipkitės, jie tiksliausiai viską pasakys smile.gif
O indaplovė ir pas mus tokia, bet dar nesumontuota, laukia baldų. Tikiuosi šią sav jau išbandyti clap.gif Galvojau kad įjungiama programa, o tada durelės uždaromos mastau.gif
Elzė
va ir as dabar taip mastau. bet jei sakykim ekstra reikia sustabdyti? tai nebeimanoma, nes nematai kokia programa vyksta? ir siaip jauciu patogiau tos kur priekyje valdymas g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.