Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saulės gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4
mejja
QUOTE(Kettim @ 2008 08 08, 20:26)
Esi tikra saunuole,kag gimdei ir esi mylinti ir svelni mama.Reiketu smerkt,tas,kurios nuzudo savo vaikucius. verysad.gif Vaikutis norejo anksti ateiti i si pasali,isirinko tevelius ir kas cia smerktino?Manau labai saunu,vaikutis tures jauna mama. thumbup.gif
*

man sirdis neleido pasidaryti isvalymo.. kaip bebutu tai mano dalele wub.gif tikiuosi kad Saule irgi dziaugsis kad turi jauna mama... amziaus barjeras netrukdys su manimi bendrauti lyg su drauge rolleyes.gif smile.gif

myliu ja nuo pat tos dienos kai suzinojau jog laukiuosi... ir kuo toliau,su kiekvienu spyriu,echoskopija,didejanciu pilvu jos vis labiau laukiau wub.gif o kai pamaciau ta maza kuneli,kuri padejo man ant pilvo,norejosi verkti... sis mazas zmogeliukas gyveno mano viduje,as ji jauciau is vidaus,o dabar galiu paliesti,pabuciuoti wub.gif dar tada jos veidukas buvo sutines,nosyte didele,akytes beveik visada uzmerktos... bet ji man visada atrode pati graziausia wub.gif o dabar kasdien ismoksta vis kazko naujo,domisi pasauliu,ja supancia aplinka... kaip nenoriu kad ji greit uzaugtu.. noriu speti pasidziaugti jos kudikyste. o zinau kad laikas greit prabegs verysad.gif
Kettim
QUOTE(mejja @ 2008 08 10, 20:58)
man sirdis neleido pasidaryti isvalymo.. kaip bebutu tai mano dalele  wub.gif  tikiuosi kad Saule irgi dziaugsis kad turi jauna mama... amziaus barjeras netrukdys su manimi bendrauti lyg su drauge  rolleyes.gif  smile.gif 

myliu ja nuo pat tos dienos kai suzinojau jog laukiuosi... ir kuo toliau,su kiekvienu spyriu,echoskopija,didejanciu pilvu jos vis labiau laukiau  wub.gif  o kai pamaciau ta maza kuneli,kuri padejo man ant pilvo,norejosi verkti... sis mazas zmogeliukas gyveno mano viduje,as ji jauciau is vidaus,o dabar galiu paliesti,pabuciuoti  wub.gif  dar tada jos veidukas buvo sutines,nosyte didele,akytes beveik visada uzmerktos... bet ji man visada atrode pati graziausia wub.gif  o dabar kasdien ismoksta vis kazko naujo,domisi pasauliu,ja supancia aplinka... kaip nenoriu kad ji greit uzaugtu.. noriu speti pasidziaugti jos kudikyste. o zinau kad laikas greit prabegs  verysad.gif
*

Ir mano Kettytes nosis buvo didele,kai gime,galva susiplojus,bet ji i mus taip svelniai ziurejo,atrode laiminga islindus varksele po triju dienu kankyniu,net neverke, dairesi i mus,pradejo verkt tik,kai ja isnese svert tie gyvates,kurie ja tiek ilgai kankino.
Ir as nenoriu,kad ji greit isaugtu,norisi ja stipriai apkabint,stipriai prisiglausti,taip gera tada buna. cry.gif O ateis diena,kai mes busim nebe svarbiausi jos gyvenime. verysad.gif
Sunku mums mamoms.
rubbe
labai grazi istorija ir dukryte labai grazi,tikra saulyte. biggrin.gif
aukit sveikos,sekmes jums
thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2008 08 08, 17:28)
dekoju visoms uz palaikyma  wub.gif  bent cia nesu smerkiama,kad esu jauna mama  rolleyes.gif  blush2.gif

dekoju ir moderatoriams uz ivertinima  4u.gif
*

geda turetu buti tiems kurie smerkia gun_bandana.gif,o tu esi saunuole.as pirma mergaite pagimdziau 18m ir jai jau 12m biggrin.gif ,o man net minciu nekilo kad galetu jos nebuti.sekmes jums thumbup.gif
White Angel
Labai grazi Saulytes gimimo istorija wub.gif wub.gif Net apsiverkiau beskaitydama cry.gif 4u.gif
Tikiuosi kada nors ir as galesiu pasidalinti savo busimo leliuko istorija, bet kolkas dar teks palaukti... blush2.gif unsure.gif
mejja
rubbe,saunuole thumbup.gif wub.gif

dekui blush2.gif
(Emili)
4u.gif saunuole mamyte 4u.gif 4u.gif daug meiles ir silumos jusu jaunai seimai thumbup.gif
mejja
QUOTE(Normanas @ 2008 08 19, 17:58)
4u.gif saunuole mamyte 4u.gif  4u.gif daug meiles ir silumos jusu jaunai seimai  thumbup.gif
*

dekui blush2.gif 4u.gif
Bertute
4u.gif labai graži istorija, net susigraudinau beskaitydama huh.gif . Tai tik patvirtina, kad pasaulyje nėra didesnės laimės kaip sūpuoti savo kūdikį.
mejja
Bertute,tikra tiesa wub.gif sveikinu su dukrytes gimimu 4u.gif
Carolina
Labai graziai parasyta. 4u.gif clap_1.gif
velniukste23
nuostabi naujo mazo zmogucio atejimo i si pasauli istorija, pagal mamytes pasakojima supratu kad ji yra labai subrendus asmenybe tu nesi jauna mama kaip yprasta sakyti, tu- esi TIESIOG JAU MAMA! aukit didutes ir sveikutes wub.gif
ramintukas
mirksiukas.gif 4u.gif Labai nuostabi istorija. Dziiugu, kad jauna mamyte taip i viska atakingai ziurejo. Sekmes jums vismes. 4u.gif
mejja
Carolina,Velniukste23,Ramintuk didelis aciu jums 4u.gif
*weita*
mejja pasaka wub.gif labai graziai parasyta wub.gif
Gelaite
wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
dinokis
Super thumbup.gif , skaiąiau, o ašaros byrėjo
Ievulyte
labai grazi istorija ir be galo grazi mergyte wub.gif
Magnetukas
Šauni istorija. Labai graži dukrytė, ypač šypsena biggrin.gif
mejja
labai aciu jums wub.gif
Tarškutė
Tiesiog be komentarų wub.gif wub.gif wub.gif
mejja
dekui wub.gif
Simsius
Super, didziausi sveikinimai 4u.gif
grazvidiene
wub.gif aukit sveikos 4u.gif
*Drugelio-sparnai*
Šaunuolės abi mergytės-aukit sveikos ir gražios 4u.gif
ginaema
4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuostabi istorija!Nuostabi mamytė! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
...Mano vyriausiam sūnui 17 metų. Jei tai būtų dukra - man labai sunku įsivaizduot, kad jau galėtų būt mama unsure.gif Bet matau, kad taip būna. Ką aš čia šneku - aišku, kad būna lotuliukas.gif . Tik mes visada tikimės kad mūsų vaikams taip neatsitiks... Bet Tu šaunuolė! Palaikau tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mejja
aciu uz palaikyma ir grazius zodzius visoms mamytems 4u.gif

QUOTE(ginaema @ 2008 11 09, 22:12)
*

aciu mirksiukas.gif nemanau,kad reikia bijoti tokio dalyko kaip vaikelis,nesvarbu kokio amziaus busima mamyte. jei ivyko taip tai ivyko smile.gif aisku nekalbu apie 13metes. bet buna visko. kartais tevai daro pernelyg didele tragedija is viso sito smile.gif ir nepagalvoje gali sitiek prisneketi ir iskaudinti savo dukra. jei mano dukrytei taip nutiktu,nepulciau rekti ir nesakyciau,na kodel taip nutiko mano vaikui???? padeciau is paskutiniuju,nes tikrai gerai zinau kaip yra reikalingas bent jau moraliskas palaikymas. ypac is tevu. ir taip jauna mergaite bijo tevams pranesti tokia zinia,o jei dar tevai puola,patikekit sunkiau nebuna. gyvenimas ir jaunyste nesugadinta tikrai smile.gif as jauna mama,bet turiu tikslu ir ju sekmingai siekiu. man vaikelis nei mokytis nei dziaugtis gyvenimu netrukdo. kaip tik sakyciau,dukryte man teikia tokia didziuli dziaugsma,tokia palaima wub.gif del jos padaryciau viska..
Sinelga
Labai graži istorija ir nuostabi dukrytė 4u.gif thumbup.gif
mejja
Sinelga,aciu 4u.gif
egle-kristina
net neabejoju, kad kada nors tavo dukryte padekos tau uz toki grazu laiska 4u.gif wub.gif
esi tikra saunuole, stipri mamyte wub.gif
aukit sveikutes 4u.gif
emmmi
Kaip faina.. šaunuolė kad ryžaisi tokiam atsakingam žingsniui ir sulaukei savo angeliuko..aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
katiusa20
linkejimai jusu saimai, aukit sveiki 4u.gif
Tyna4
Graziai parasyta thumbup.gif .Aukit dideles ir sveikos wub.gif
oksankaa
Kaip graziai aprasyta... wub.gif
Sveikinu 4u.gif
pumpuriele
Tikrai labai graži istorija thumbup.gif net susigraudinau cray.gif
mejja
labai jums aciu uz palaikyma wub.gif man tai labai svarbu wub.gif
susivelusi
Labai graži istorija 4u.gif Nuostabi tavo dukrytė wub.gif Aukit sveikutės mirksiukas.gif
Vilija2
Kabai jau graziai istorija aprasyta... wub.gif thumbup.gif Net apsiverkiau... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
saule08
thumbup.gif sveikinam mejja ir mazaja saulute. aukit sveikos, linksmos. lbai sauniai parasyta, daug jausmu, meiles ir silumos. labai grazu wub.gif thumbup.gif
cytrynka
Labai šilta istorija wub.gif Smagu, kad mamytė vis tik ryžosi gimdyt, nors ir būdama jauna 4u.gif
*Martyna*
Labai gražiai parašyta wub.gif Dukrytė tokia linksmuolė biggrin.gif Daug laimės jums ir nuostabių gyvenimo akimirkų 4u.gif
mejja
labai aciu jums uz palinkejimus smile.gif maniau,kad mano gimdymo istorija jau pamirsta blush2.gif mirksiukas.gif

Cytrinka,tikrai dziaugiuosi,kad nusprendziau gimdyti. del sio sprendimo nei sekundes nesigailejau wub.gif dabar mano dukrytei jau 10menesiu,moka net pabuciuoti mane wub.gif
DeilijoSa
labai graziai ,siltai ir jausmingai aprasei wub.gif apsiverkiau blush2.gif o dukryte tikra princesyte
PAGARBA,kad nepabijojai buti jauna mama
Zvaigzdute777
Labai grazi istorija smile.gif Nei as pirma nei as paskutine kuri apsiverkiau smile.gif Butinai susiruosiu ir parasysiu savo gimdymo istorija smile.gif thumbup.gif

Saunuole mamyte!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Panelė_Monika*
NuOstabi istOrija wub.gif Oj kaip noriu ir savO MažyliO sulaukti nestuke.gif wub.gif Jums laimės, sėkmės, svaikatos, džiauGsmo ir daugGg meilės mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
mejja
QUOTE(deisamama @ 2009 02 21, 12:19)
PAGARBA,kad nepabijojai buti jauna mama
*

aciu wub.gif dabar man tai net privalumas buti jauna,o ir ateity manau dukra dziaugsis,kad turi jauna mama smile.gif

QUOTE(Zvaigzdute777 @ 2009 02 21, 14:05)
Butinai susiruosiu ir parasysiu savo gimdymo istorija smile.gif 
*

aciu 4u.gif butinai parasykit smile.gif bus ir dukrytei prisiminimas.

QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 02 21, 15:08)
Oj kaip noriu ir savO MažyliO sulaukti
*

aciu uz palinkejimus mirksiukas.gif pamatysi,laaaabai greit laikas praeis,o paskui ilgesies mazylio judesiuku ir aplamai to nepaprasto jausmo buti nestuke nestuke.gif as jau ilgiuosi,bet antram dar ankstoka,nes daug planu turiu.
Vitalija. S.
labai graži istorija, šaunuolė mamytė mirksiukas.gif thumbup.gif
mejja
Vitulyte,aciu 4u.gif
balsima
Labai graziai parasyta!! thumbup.gif Daug laimes mazajai mergaitei ir jos teveliams!! 4u.gif
Eripa
Labai labai labai labai labai gražiai papasakojai mirksiukas.gif Miela buvo skaityti...Daug kur labai priminė mano gimdymą, kuris buvo vos po dviejų dienų rolleyes.gif wub.gif Sėkmės auginant dukrytę mirksiukas.gif
mejja
Balsima,Eripa,aciu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.