Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skalbimo milteliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
meskute23
sveikos mamytes smile.gif norejau paklaust jusu nuomones.as dabar savo zuikiui naudoju kudikiams skirtus skalbimo miltelius.ar as galeciau prdet naudoti kitus,ar geriau nebandyt.gal vaikuciai alergiski wub.gif ir ar butu galima naudoti skalbiniu minkstikli?
mylimuke
Kuo mažiau kvapų ir visokių priedų mirksiukas.gif Mažiukams labai tinka Neutral, Ringuva, kiti vaikams skirti nealergizuojantys milteliai. Aš beveik iki metukų skalbiau su jais ir atskirai nuo suaugusių rūbų. Aišku gali bandyti skalbti su paprastais, tik stebėk, ar neberia, o minkštiklių ir kvapiklių geriau venk blush2.gif Skalbk su skystu skalbikliu, tada drabužėliai būna šiek tiek minkštesni ir geriau išsiplauna skalbimo priemonė iš audinių.
Cukraus pudra
aš skalbiu su "normaliais" milteliai. tik dar jungiu Ag+ funkciją. nes vaiko nealergizuoja.jokių minkštiklių nepilu.
smelita
as apatinius baltinukus.na kur turi salyti su kunu skalbiu iki siol ringuva milteliais.aisku ju negalima bert i automatine skalbykle.o kitus drabuzelius paprastais milteliais kaip ir suaugusiuju.ir skalbiu kartu su visais drabuziais.
edita1
as savo dukrytes rubelius visada skalbiu atskirai nuo savu rubu.naudoju vaikams skirtus miltelius ir minkstykli.visada skalbiu su tom paciom priemonem biggrin.gif
Shiraz
as tai BOBAS skalbiu, man labai gerai isskalbia ir vaikuciui viskas ok, tiesa uzdedu papildomo skalavimo funkcija thumbup.gif
rutuliukas1
As tai atskirai skalbiu su vaikiskais milteliais (amway). Zurnale skaiciau, kad iki 2 m patartina skalbti atskirai vaiku rubus. Taciau kai kuriuos (ryskai raudonus) skalbiu su suaug. raudonais blush2.gif
laimav
as tai abieju vaikuciu rubelius iki puses metu skalbiau su bobas milteliais o kai jie nebuvo alergiski tai skalbiu su ariel tik vaiko rubelius visada dedavau atskirai ne sus savais rubais ir dedavau papildoma skalavima
bimkutele
skalbiu su BOBO ir naudoju silan balta minkstikli thumbup.gif
Kristele
Sunelio rubelius skalbiu su NEUTRAL skystu skalbikliu (geriau issiskalauja) ir niekada neskalbiu kartu su savais rubais smile.gif O kartais kai reikia ka skubiai isplauti - naudoju Ringuva muila thumbup.gif
Kiek zinau, vaikuciu rubeliams skalbti tikrai nepatartina naudoti jokiu minkstikliu ax.gif
bimkutele
QUOTE(Kristele @ 2008 06 22, 23:22)
Sunelio rubelius skalbiu su NEUTRAL skystu skalbikliu (geriau issiskalauja) ir niekada neskalbiu kartu su savais rubais smile.gif O kartais kai reikia ka skubiai isplauti - naudoju Ringuva muila thumbup.gif
Kiek zinau, vaikuciu rubeliams skalbti tikrai nepatartina naudoti jokiu minkstikliu  ax.gif
*

man su neutral kieti drabuziai,o be minkstiklio kaip iskrakmolinti buna doh.gif
Kristele
QUOTE(bimkutele @ 2008 06 22, 22:25)
man su neutral kieti drabuziai,o be minkstiklio kaip iskrakmolinti buna doh.gif
*

Na man tai neatrodo kad kieti ax.gif O tai priklauso nuo vandens minkstumo, milteliu kiekio, skalbimo programos mirksiukas.gif
maggota
Aš skalbiu su Surcare milteliais ir naudoju tokį pat minkštiklį. Man jie patinka, nes yra bekvapiai ir palyginus nebrangūs. Rūbelių kartu su suaugusių rūbais nededu. rolleyes.gif
Tobako
Aš skalbiau su Neutral milteliais. Ir dabar, kai vaiką išberia nuo ko nors, naudoju juos ir plius Neutral skalbinių minkštiklį 4u.gif Jie bekvapiai, o be to, minkštiklis tikrai juos padaro puresnius smile.gif
neringagin
Mes naudojam Bobas ir Neutral skalbimo miltelius.Abu geri, nealergizuoja.
doviliuke
dukrytes rubelius skalbiu su SA8 thumbup.gif
čiaudanti bitė
Pirmus du menesius skalbiau Neutral'u, o dabar tai jau Tide ir Bonux, manajam vyrukui nekenkia smile.gif
Akville
Nuo pat gimimo naudoju JELP, kaina nesikandzioja, ir kokybe gera thumbup.gif
Versmė
Pradžiai skalbiau Bobas, bet jų labai daug reikia dėti, tai prie Jelp perėjau. Patinka, kad bekvapiai ir biologiškai suyrantys. Ir sau tokiais pat skalbliu, nes negaliu pakęst visokių ariel ir pan. kvapo, iškart čiaudėt norisi ir oda niežti.
ramintukė28
Iš pradžių skalbiau su Neutral, o dabar jau skalbiu su tais pačiais kaip savo, tik merginos atskirai
Kamėja
Pirmaisias menesiais skalbiau su Neutral ax.gif , poto perejau prie Persil Sensitive ir su jais skalbiu iki siol thumbup.gif
vitionakas
skalbiu su Forever living firmos skalbimo priemone "Forever Aloe MPD" su alavijais, kartu ir minkstina thumbup.gif , be to sioje priemoneje nera fosfatu, ko daznai yra kitose skalbimo priemonese
o vaikucio drabuzelius skalbiu atskirai nuop musu - suaugusiuju smile.gif
MonaLina
Nuo gimimo naudojam BOBAS (ir mašinoj ir rankomis skalbiant). Tikrai jokių alergijų ir jokių dėmių thumbup.gif . Tik perkam maišeliuose, kad būtų pigiau mirksiukas.gif
briede
Iki šiol skalbiau su Amway firmos SA8 thumbup.gif Jokios alergijos. Dabar galvoju BOBAS nusipirkt pabandymui smile.gif
Ecola
As neskalbiu su jokiais milteliais schmoll.gif Paskaiciau, kad reikia bene 7 skalavimu kad issiskalautu rubeliai nuo chemijos, taigi pasirinkau eco balls - tikrai thumbup.gif ir palyginus nebramgu, nes uztenka laabai ilgam http://www.ethicalsuperstore.com/products/...CFQpYQgodPw32tQ ga kam bus idomu
Versmė
QUOTE(Ecola @ 2008 07 06, 11:00)
As neskalbiu su jokiais milteliais  schmoll.gif Paskaiciau, kad reikia bene 7 skalavimu kad issiskalautu rubeliai nuo chemijos, taigi pasirinkau eco balls - tikrai  thumbup.gif  ir palyginus nebramgu, nes uztenka laabai ilgam http://www.ethicalsuperstore.com/products/...CFQpYQgodPw32tQ ga kam bus idomu
*

O pati siunteisi? Kiek siuntimas kainavo? 4u.gif aš irgi juos planuoju įsigyt, tik vis neprisiruošiu.
Ecola
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 06, 10:30)
O pati siunteisi? Kiek siuntimas kainavo?  4u.gif  aš irgi juos planuoju įsigyt, tik vis neprisiruošiu.
*

na, mes gyvenam Anglijoj, tai problemu nebuvo smile.gif zinau kad ir LT kazkur galima nusipirkti, bet kainuoja brangiau. Apie 200 lt, taigi siustis tikriausiai butu pigiau. Turint galvoj kad ju uztenka 1000 sklabimui, + dezeje yra dar vienas pakeitimas rutuliams ir demiu isemiklis, manau kaina visai patraukli..
Versmė
QUOTE(Ecola @ 2008 07 06, 13:06)
na, mes gyvenam Anglijoj, tai problemu nebuvo smile.gif zinau kad ir LT kazkur galima nusipirkti, bet kainuoja brangiau. Apie 200 lt, taigi siustis tikriausiai butu pigiau. Turint galvoj kad ju uztenka 1000 sklabimui, + dezeje yra dar vienas pakeitimas rutuliams ir demiu isemiklis, manau kaina visai patraukli..
*

Lietuvoj 199,90lt, tai ir stabdo. Reiks draugės prašyt, kad atsiųstų, bet jai gimdyt kitą savaitę... Ai, kaip nors susiveiksiu, ačiū kad priminei, apie šią skalbimo priemonę. 4u.gif
beje, tema apie ekologinę motinystę vyksta skyrely "po gimdymo", ten ji šiek tiek gyvesnė nei čia
Ecola
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 06, 11:23)
Lietuvoj 199,90lt, tai ir stabdo. Reiks draugės prašyt, kad atsiųstų, bet jai gimdyt kitą savaitę... Ai, kaip nors susiveiksiu, ačiū kad priminei, apie šią skalbimo priemonę.  4u.gif
beje, tema apie ekologinę motinystę vyksta skyrely "po gimdymo", ten ji šiek tiek gyvesnė nei čia 
*

Dekui smile.gif

as jau pasiskaiciau skytelyje Ekologinis gyvenimo budas.. ten nemazai info smile.gif

As manau kad pirkti tuo Eco bals kad ir uz 200lt yra nebrangu.. vienas skalbimas kainuotu apie 20 centu kazkur.. nelabai zinau kiek kainuoja paprasti skalbimo milteliai LT, bet Anglijoj tai tikrai pigiau iseina su jais skalbti.. nekalbant apie kitus pliusus smile.gif
Kaa
as Amway vaiku rubams skirtus miltelius naudoju.. vistiek reikes,neskalbsit gi visa gyvenima atskirai vaiko rubelius. o jau kas naudoja vaik.miltelius-niekam gi bloga nebuna. tiesa ir nuo paprastuju irgi. skalavima papildoma ijungt ir viskas..
na nebent kakzkoios problemos pas vaikeli, pas mus tfutfu ax.gif
^Braškytė^
ARIEL skalbiu jau seniai ir jokiu problemu nera
Jonsi
Pirma menesi skalbiau su vaikiskais Jelp milteliais, o dabar kisu i bendra "katila". Nieko nepastebejau, kad butu kazkas panasaus i alergija.
*Ciau ciau*
Mes jau nusipirkome Neutral milteliu 8dezes blush2.gif buvo maximoj nuolaida tai emem, o siaip abi mano seses naudojo siuos miltelius savo lelkom, jie nealergizuoja, skirti jautriai odai 4u.gif
*Brunetė*
Mes naudojam Neutral 4u.gif
bercike
Mes naudojam Neutral skystą skalbiklį....
rimulia12
As naudoju Jelp skalbimo miltelius. Superiniai milteliai labai gerai iskalbia thumbup.gif
Maia
iki 3 men. skalbiau vaikams skirtais milteliais, o paskui, jau paprastais..
na reik ziureti, ar vaiku odelems viska sgerai, kad nealergizuotu.
moliugiuke
QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 22, 15:36)
As naudoju Jelp  skalbimo miltelius. Superiniai milteliai labai gerai iskalbia thumbup.gif
*

nu nezinau rimulia kaip tau jie skalbia.....as juos dabar buvau nusipirkus, tipo superiniai milteliai, galvoju reik pabandyti....bet .... mano vaiko rubeliu neiskalbia. tai arba mano masina neskalbia arba maze didziausia parsiuke...nesuprantu....kaip iskalbti mano mazes padarytas demes ant rubeliu....???
Raiduke
as isbandymui nusispirkau bobas, tai visai liuks milteliai ax.gif ax.gif
Kiwija
QUOTE(Raiduke @ 2008 07 30, 21:44)
as isbandymui nusispirkau bobas, tai visai liuks milteliai ax.gif  ax.gif

Mes irgi Bobas perkam, gerai išskalbia rūbelius ir nealergizuoja. Neutral pirkom, bet jie per brangūs.
dia.dia
QUOTE(Kiwija @ 2008 08 02, 16:43)
Mes irgi Bobas perkam, gerai išskalbia rūbelius ir nealergizuoja. Neutral pirkom, bet jie per brangūs.
*

Sutinku, Neutral brangoki, todel naudojam Bobas.
PŪKITAS
Ir as jungiuos prie jusu ax.gif Kaip visada gimines pritempia savo baiku rubeliu it pan... tai noriu issiskalbt pries naudojima, uzbegau pasikonsultuot su kokiais geriau skalbt, ziuriu cia Neutral ir Bobas dominuoja smile.gif Na Neutral tikrai esu macius, o kaip su tais "Bobas"? g.gif Kazkaip negirdertas pavadinimas g.gif
ie_va
skalbiam su "fairy non bio"

daika
smile.gif skalbiam su Neutral
Shady
Mes irgi skalbem su Neutral, kazkaip labiausiai patiko, nors ir brangu, bet pusmeti koki galima pakenteti, po to prie paprastu po biski pereiti.
kiprute
O mes tik su Ringuvos drožlėm,vienintelė priemonė kuri neberia mūsų odelės
sddd
as uzsikabinau ant "amway baby" jie brangus, bet ilgam uztenka. Pries gimstant mazyliui - pirkau jam (rugsejo men), pradejau skalbti visai seimai, vakar paemiau trecia pakuote per metus (jie platinami)
Šilenė
mes naudojam Neutral arba Bobas, bandem Ringuvos drozles, bet nepatiko. ir dar naudojam minkstikli ara Surcare arba Minirisk
Sonija145
sveikos mamytes sakykit kiek reikia naudot vaikiskus miltelius as dar sklabiu su vaikiskais.. patarkit dekuj smile.gif
ssanta
QUOTE(Sonija145 @ 2008 08 14, 23:24)
sveikos  mamytes sakykit kiek reikia  naudot  vaikiskus miltelius  as dar  sklabiu su vaikiskais.. patarkit  dekuj smile.gif
*

aš tai gal nuo metų (gal vyresniam truputį) pradėjau skalbat su tai su kuriais mes skalbiam, tik iš pradžių pirkdavau tide sensitive, o dabar tai ariel mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.