sveikos mamytes
Kuo mažiau kvapų ir visokių priedų
aš skalbiu su "normaliais" milteliai. tik dar jungiu Ag+ funkciją. nes vaiko nealergizuoja.jokių minkštiklių nepilu.
as apatinius baltinukus.na kur turi salyti su kunu skalbiu iki siol ringuva milteliais.aisku ju negalima bert i automatine skalbykle.o kitus drabuzelius paprastais milteliais kaip ir suaugusiuju.ir skalbiu kartu su visais drabuziais.
as savo dukrytes rubelius visada skalbiu atskirai nuo savu rubu.naudoju vaikams skirtus miltelius ir minkstykli.visada skalbiu su tom paciom priemonem
as tai BOBAS skalbiu, man labai gerai isskalbia ir vaikuciui viskas ok, tiesa uzdedu papildomo skalavimo funkcija
As tai atskirai skalbiu su vaikiskais milteliais (amway). Zurnale skaiciau, kad iki 2 m patartina skalbti atskirai vaiku rubus. Taciau kai kuriuos (ryskai raudonus) skalbiu su suaug. raudonais
as tai abieju vaikuciu rubelius iki puses metu skalbiau su bobas milteliais o kai jie nebuvo alergiski tai skalbiu su ariel tik vaiko rubelius visada dedavau atskirai ne sus savais rubais ir dedavau papildoma skalavima
skalbiu su BOBO ir naudoju silan balta minkstikli
Sunelio rubelius skalbiu su NEUTRAL skystu skalbikliu (geriau issiskalauja) ir niekada neskalbiu kartu su savais rubais
Kiek zinau, vaikuciu rubeliams skalbti tikrai nepatartina naudoti jokiu minkstikliu QUOTE(Kristele @ 2008 06 22, 23:22) Sunelio rubelius skalbiu su NEUTRAL skystu skalbikliu (geriau issiskalauja) ir niekada neskalbiu kartu su savais rubais Kiek zinau, vaikuciu rubeliams skalbti tikrai nepatartina naudoti jokiu minkstikliu man su neutral kieti drabuziai,o be minkstiklio kaip iskrakmolinti buna
Aš skalbiu su Surcare milteliais ir naudoju tokį pat minkštiklį. Man jie patinka, nes yra bekvapiai ir palyginus nebrangūs. Rūbelių kartu su suaugusių rūbais nededu.
Aš skalbiau su Neutral milteliais. Ir dabar, kai vaiką išberia nuo ko nors, naudoju juos ir plius Neutral skalbinių minkštiklį
Mes naudojam Bobas ir Neutral skalbimo miltelius.Abu geri, nealergizuoja.
dukrytes rubelius skalbiu su SA8
Pirmus du menesius skalbiau Neutral'u, o dabar tai jau Tide ir Bonux, manajam vyrukui nekenkia
Nuo pat gimimo naudoju JELP, kaina nesikandzioja, ir kokybe gera
Pradžiai skalbiau Bobas, bet jų labai daug reikia dėti, tai prie Jelp perėjau. Patinka, kad bekvapiai ir biologiškai suyrantys. Ir sau tokiais pat skalbliu, nes negaliu pakęst visokių ariel ir pan. kvapo, iškart čiaudėt norisi ir oda niežti.
Iš pradžių skalbiau su Neutral, o dabar jau skalbiu su tais pačiais kaip savo, tik merginos atskirai
Pirmaisias menesiais skalbiau su Neutral
skalbiu su Forever living firmos skalbimo priemone "Forever Aloe MPD" su alavijais, kartu ir minkstina
o vaikucio drabuzelius skalbiu atskirai nuop musu - suaugusiuju
Nuo gimimo naudojam BOBAS (ir mašinoj ir rankomis skalbiant). Tikrai jokių alergijų ir jokių dėmių
Iki šiol skalbiau su Amway firmos SA8
As neskalbiu su jokiais milteliais
QUOTE(Ecola @ 2008 07 06, 11:00) As neskalbiu su jokiais milteliais O pati siunteisi? Kiek siuntimas kainavo? QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 06, 10:30) na, mes gyvenam Anglijoj, tai problemu nebuvo QUOTE(Ecola @ 2008 07 06, 13:06) na, mes gyvenam Anglijoj, tai problemu nebuvo Lietuvoj 199,90lt, tai ir stabdo. Reiks draugės prašyt, kad atsiųstų, bet jai gimdyt kitą savaitę... Ai, kaip nors susiveiksiu, ačiū kad priminei, apie šią skalbimo priemonę. beje, tema apie ekologinę motinystę vyksta skyrely "po gimdymo", ten ji šiek tiek gyvesnė nei čia QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 06, 11:23) Lietuvoj 199,90lt, tai ir stabdo. Reiks draugės prašyt, kad atsiųstų, bet jai gimdyt kitą savaitę... Ai, kaip nors susiveiksiu, ačiū kad priminei, apie šią skalbimo priemonę. beje, tema apie ekologinę motinystę vyksta skyrely "po gimdymo", ten ji šiek tiek gyvesnė nei čia Dekui as jau pasiskaiciau skytelyje Ekologinis gyvenimo budas.. ten nemazai info As manau kad pirkti tuo Eco bals kad ir uz 200lt yra nebrangu.. vienas skalbimas kainuotu apie 20 centu kazkur.. nelabai zinau kiek kainuoja paprasti skalbimo milteliai LT, bet Anglijoj tai tikrai pigiau iseina su jais skalbti.. nekalbant apie kitus pliusus
as Amway vaiku rubams skirtus miltelius naudoju.. vistiek reikes,neskalbsit gi visa gyvenima atskirai vaiko rubelius. o jau kas naudoja vaik.miltelius-niekam gi bloga nebuna. tiesa ir nuo paprastuju irgi. skalavima papildoma ijungt ir viskas..
na nebent kakzkoios problemos pas vaikeli, pas mus tfutfu
ARIEL skalbiu jau seniai ir jokiu problemu nera
Pirma menesi skalbiau su vaikiskais Jelp milteliais, o dabar kisu i bendra "katila". Nieko nepastebejau, kad butu kazkas panasaus i alergija.
Mes jau nusipirkome Neutral milteliu 8dezes
Mes naudojam Neutral
Mes naudojam Neutral skystą skalbiklį....
As naudoju Jelp skalbimo miltelius. Superiniai milteliai labai gerai iskalbia
iki 3 men. skalbiau vaikams skirtais milteliais, o paskui, jau paprastais..
na reik ziureti, ar vaiku odelems viska sgerai, kad nealergizuotu. QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 22, 15:36) nu nezinau rimulia kaip tau jie skalbia.....as juos dabar buvau nusipirkus, tipo superiniai milteliai, galvoju reik pabandyti....bet .... mano vaiko rubeliu neiskalbia. tai arba mano masina neskalbia arba maze didziausia parsiuke...nesuprantu....kaip iskalbti mano mazes padarytas demes ant rubeliu....???
as isbandymui nusispirkau bobas, tai visai liuks milteliai
QUOTE(Raiduke @ 2008 07 30, 21:44) as isbandymui nusispirkau bobas, tai visai liuks milteliai Mes irgi Bobas perkam, gerai išskalbia rūbelius ir nealergizuoja. Neutral pirkom, bet jie per brangūs.
Ir as jungiuos prie jusu
skalbiam su "fairy non bio"
Mes irgi skalbem su Neutral, kazkaip labiausiai patiko, nors ir brangu, bet pusmeti koki galima pakenteti, po to prie paprastu po biski pereiti.
O mes tik su Ringuvos drožlėm,vienintelė priemonė kuri neberia mūsų odelės
as uzsikabinau ant "amway baby" jie brangus, bet ilgam uztenka. Pries gimstant mazyliui - pirkau jam (rugsejo men), pradejau skalbti visai seimai, vakar paemiau trecia pakuote per metus (jie platinami)
mes naudojam Neutral arba Bobas, bandem Ringuvos drozles, bet nepatiko. ir dar naudojam minkstikli ara Surcare arba Minirisk
sveikos mamytes sakykit kiek reikia naudot vaikiskus miltelius as dar sklabiu su vaikiskais.. patarkit dekuj
|