Dalytė xxx
2008 08 18, 17:58
QUOTE(Sonija145 @ 2008 08 14, 23:24) sveikos mamytes sakykit kiek reikia naudot vaikiskus miltelius as dar sklabiu su vaikiskais.. patarkit dekuj  Apskritai gydytoja sakė, kad vaikas alergiškas tampa ne vieną kartą išskalbus kokias milteliais, tai man patarė skalbti iki metų vaikiškais, o paskui patys ,,nekalčiausi'' ir vaikams alergijos nesukeliantys OMO arba TIDE SENSIVE. Aišku, čia dar ir nuo vaikelio priklauso. Tik vaikiukams reikia labai gerai rūbelius išskalauti.
Noriuks
2008 08 20, 14:01
nu kad Tide tai kaži ar tokie nekalti Paskutiniu metu skalbiam su Neutral
pina colada
2008 08 21, 10:21
sveikutes mes iki kokiu 5 men skalbem su Jelp ir Bobas, o dabar nusipirkom Dreft baby&sensitive. kazkaip visai man jie patinka. o minkstikli naudojam Chicco spec vaikiukams
nerciuke
2008 08 22, 14:33
QUOTE(Karolytė @ 2008 08 20, 14:01) nu kad Tide tai kaži ar tokie nekalti Paskutiniu metu skalbiam su Neutral  As dar neapsisprendziau kokius pirkt  Bet prisiskaicius visko vis labiau linkstu prie Neutral
iki 1 men vaikiuko rubelius skalbdavau rankomis su paprasciausiu ukiniu muilu RINGUVOS< veliau iki metuku su vaikiskais milteliais BOBOS , dabar skalbiu su ARIEL
Jei reikia rankomis greitai ką nors išskalbt, tai naudoju Ringuvos muilą arba muilo drožles. Skalbimo mašinoje skalbiu su Bobas milteliais ir pilu Neutral minkštiklį. Vaiko drabužėlius visada skalbiu atskirai
Moonstruck
2008 08 22, 22:29
Visu triju musu rubus skalbiu kartu, tik atskiriu baltus nuo tamsiu. Sviesius (juos daugiausia sudaro apatiniai) skalbiu su "Bobas" milteliais, tamsius (virsutinius +vyro kojines) su paprastais, naudoju kazkoki hipoalergini minkstiki.
Vaiko rūbelius skalbiu atskirai, su Neutral. Esu girdėjusi, kad minkštiklio geriau nenaudoti, nes jis gali sukelti alergija
perlixike
2008 08 23, 15:33
skalbiau su netrual, bet nelabai patiko, nes greit ruba nuskalbia, dabar skalbiu su persil, bet ketinu isbandyti amway
Jūrraitė
2008 08 23, 17:09
O mūsų paskutinis atradimas - Frosch skystieji skalbikliai ir minkštiklis. Baigėsi visos alerginės reakcijos ir skalbia normaliai  Tikrai rekomenduoju - vokiška kokybė ir saugios sudėtinės dalys.
Abieju vaiku rubelius skalbiu su Neutral arba Bobas skalbimo milteliais, minkstiklio jokio nenaudoju  Mano berniukai nera alergiski, bet kaip ipratau nuo mazens naudoti tuos miltelius, taip ir iki siol naudoju
As plaunu su Amway kudikiams skirtais milteliais, be jokiu minkstikliu
Primadona-A
2008 08 30, 12:41
Dabar skalbiame su Neutral. Bet tikriausiai greitu metu skalbsime su musu drabuziams skirtais milteliais.
Armando mamyte
2008 08 31, 10:34
as tik pirma menesi skalbiau vaikiskais milteliais, bet vaikutis neelergiskas, tai dabar jau senai skalbiu ir ariel, ir persil...jokiu problemu
MagnolijaB
2008 09 02, 10:29
O mes atsiradus dukriukui ir savo drabužius pradėjome skalbti Natural'u arba Bobas'u ir kažkaip nesinori grįžti prie paprastų skalbiklių....
skalbiu paprastais nuo gimimo( t. y. omo, ariel ir pan), nes mes jiems nealergiški. tik jungiu du skalavimus. minkštiklio nenaudoju, nes jo gerai neišskalauja.
dalmentina
2008 09 05, 09:58
su Bobas
ilga laika naudojau bobas, nuo metu jau nebeskyriau labai, bet ir savus drabuzius skalbiu su sensitive (tide, persil). minkstiklio retkarciais truputi ipildavau bekvapio.
Ramunelek
2008 09 06, 09:41
Kaip gime tai skalbiau kelis menesius su muilu riguva,bet veliau isitikinau kad nealergiska ir skalbiu kaip ir visos seimos su ariel,persil,omo,ir viskas gerai..
indruška
2008 09 06, 20:55
Mes su bobas, neutral bandėm, bet kaina didesnė, o kokybė nieko išskirtinio  . Bet būna, kad baigiasi, o skalbt reikia, tai su įprastiniais išskalbiu ir nieko, manau iki metų dar skalbsiu su specializuotais, o vėliau kaip išeis
ryt.bus.geriau
2008 09 12, 16:44
Ash skalbiau su Dreft, Ariel Sensitive, Sun Care, dabar nusipirkom Neutral. Visi nieko blogo nepadare  Ir taip pat nuo pat gimimo visada naudoju Lenor Sensitive minkshtikli. Gal nerejketu? bet labai tada kvepia drabuzheliai, tas kvapas dabar visada primena mano dukryte ir dar kai buvo naujagime  taip pat visada ijungiu programa specialiai vaikams, 65 temperaturos
7linute
2008 09 13, 11:21
O as naudoju Bobas miltelius
meskiukasjau
2008 09 13, 12:03
as tai naudoju bet kokiu milteliu ir viskas ok....
joojoooj
2008 09 15, 11:02
as BOBAS naudoju, esu patenkinta
renaciukas2
2008 09 17, 06:46
QUOTE(joojoooj @ 2008 09 15, 13:02) as BOBAS naudoju, esu patenkinta Man sie miltelei irgi patinka,bet neutral patys geriausi
Undinelle
2008 09 17, 09:04
QUOTE(renaciukas2 @ 2008 09 17, 07:46) Man sie miltelei irgi patinka,bet neutral patys geriausi  Vakar nusipirkau Neutral, isbandysiu ir labai tikimes, kad maziukui musu tiks.
QUOTE(joojoooj @ 2008 09 15, 12:02) as BOBAS naudoju, esu patenkinta Sveiki, nusipirkau as irgi Boba, nu ir nenoriu cia negraziai pradet rasyti. tik ka galima pasakyti apie miltelius vaikam, jei man rankas nuede. Ne milteliai, o s....
Undinelle
2008 09 17, 15:06
QUOTE(Meduvė @ 2008 09 17, 14:59) Sveiki, nusipirkau as irgi Boba, nu ir nenoriu cia negraziai pradet rasyti. tik ka galima pasakyti apie miltelius vaikam, jei man rankas nuede. Ne milteliai, o s.... Juk ant pakuotes parasyta, kad dirginanti medziaga (toks Xi zenkliukas). Kadangi tu lietei koncentruotus miltelius, tai ir sudirgino oda. O kai issitirpina nedidelis kiekis vandenyje, jie skiedziasi ir tada viskas buna gerai.
meskiukasjau
2008 09 18, 10:07
geriau plauti aisku atskirai jeigu imanoma
jjurgitas
2008 09 18, 15:12
kadangi mano mazyliai neelergiski, tai mums nera jokio skirtumo kokiais
SKalbiu ir vaikų, ir mūsų tik ekologiškais skystais skalbikliais Almawin arba Sonnet. Labiausiai patinka Almawin Clearnut spalvotiems. Kvapas nerealus, gerai skalbia. Gaila, tik kad parduodami šie skalbikliai tokiose nepatogiose vietose, kur nėra kur parkuotis.
Klepesova
2008 09 24, 23:41
Kai tik gimė naudojau Neutral skalbimo skystį ir iki 1 metukų skalbiau tik su juo- jokių minkštiklių ir miltelių. Kai suėjo metukai pradėjau skalbt su tuo pačiu kaip ir mūsų drabužius viskas
Kazkaip as dar nesugedau tiek [neisizeiskit, mamos  ], kad skalbciau su bet kuo... Ir sau, ir vaikams... Praktiskai tas pats, jog valgytumeme bet koki maista... Pasiskaitykime, kiek siais laikais alergisku zmoniu... Gal del maisto, gal del jautrumo uzterstai aplinkai, o gal ir del skalbimo milteliu... Zinot, nelabai suprantu tu, kurios renkasi pseudo ekologiskas skalbimo priemones, neziuredamos i chemine sudeti [bent jau galimai tikraja informacija]. Nesuprantu ir tu zmoniu, kuriu rankos automatiskai tiesiasi i Ariel ar i panasia reklamuojama produkcija-gaila, mano vyriskis yra taip pat eiline reklamines propagandos auka Iki vaiku 1 metuku vargau skalbdama rankomis su is anksto siltame vandenyje isbrinkintu Ringuvos muilo drozlemis  Dabar vaikams vis dar skalbiu atskirai, naudodama ta pati kaip ir mums skalbikli -skysta Effect spalvotiems, tik dar ijungiu papildoma intensyvaus skalavimo programa... Pasirinkau is daugelio skystuju si, nes isskalbia lygiai taip pat kaip kiti, o ir sudetis labiau patinka [ir kaina neispusta]  Visokiausiu Lenor nepripazistu del to, kad tai yra eiline chemija musu kunui-manau, daugiau zalos nei naudos  O jei norit kvapu-naudokit naturalius-pvz., patinkanciu eteriniu alieju lasiuka perskalaujant
Beautiful Life
2008 09 25, 09:21
Mes mazylei naudojam bobas, bet kadangi daznai reikia skalbt ir nedideli kieki, tai siuo metu ir savo rubus skalbiam irgi Bobu
daluzenik
2008 09 25, 09:49
Persil sensitiv , nuo kitokiu beria
LauRace
2008 09 29, 16:15
Mes tai isigijome milteliu SURCARE, puikiai isskalbia.
skalbiu su Neutral miltukais ir naudoju neutral minkstikli, nes be minkstiklio labai jau siurkstoki rubeliai palikdavo
As pabandysiu pasidaryti skalbimo geli kietam vandeniui bei skalbiniu minkstikli pati [informacija angliskai is cia :http://www.geocities.com/Heartland/Hills/9684/fabric.html] Jei netingit, pasiskaitykit ir cia: http://esu.tiems.kam.esu.lt/forum/viewtopi...p?f=11&t=29 Idomus straipsnis apie audiniu minkstiklius [angliskai]: http://www.care2.com/greenliving/fabric-so...y-greening.html
JasVita
2008 10 02, 19:46
as uz amway miltelius... ir savo rubus su jais skalbiam ir vaikucio su jais skalbsiu
domomama
2008 10 03, 00:24
su ariel, bonux, kai buvo mazas vaikis, su bobu skalbiau ar kaip ten jis vadinasi
*Sweetness*
2008 10 06, 15:17
Skalbiu su ARIEL,nuo gimimo,jokių alergijų nebuvo  Minkštiklį naudoju šaltuoju metų sezonu,kai drabužius džiovinu kambary.
Panelė_Monika*
2008 10 06, 15:22
Mano draugės vyras iš užsienio parvežė kažkokius miltelius, bet superiniai tokie  nepamenu tik pavadinimo  o taip tai leliuko drabužėliai - minkštučiai, švelnučiai  o ir kvepia  tikrai super
joojoooj
2008 10 07, 11:20
vaikiskus rubelius skalbiu su BOBu, SURCARE, tinka ir ARIELis
Valentine
2008 10 08, 13:50
Jelp net jei vaikas ir nealergiskas visiems arielams, juose vistiek labai daug chemijos, kuri patenka ant vaiko odos. plius jie labai tersia gamta
QUOTE(Valentine @ 2008 10 08, 14:50) Jelp net jei vaikas ir nealergiskas visiems arielams, juose vistiek labai daug chemijos, kuri patenka ant vaiko odos. plius jie labai tersia gamta  As, pasiskaiciusi sia tema, pastebejau tokia tendencija: jei vaiko odele nuo prigimties sveika, vaikas nera labai alergiskas, tai mamoms kazkodel svarbiausia, kad rubeliai butu minkstuciai bei gerai kvepetu  Patikekit, mamos, minkstumas bei kvapas yra tik del daug daug sintetiniu minkstikliu, kvapikliu bei, atvirai pasakius, visokio kitokio s... O kvapas del to ir lieka, kadangi rubelius isplovus juose lieka cheminiai kvapikliai, kurie labai gerai dirgina odele P.S. Neisizeiskit, bet prisiminkit chemija bei retkarciais pasistudijuokit chemine plovikliu, skalbikliu bei minkstikliu sudeti-naturalaus ten kaip ir nera-gal tik vanduo, NaCl [valgomoji druska], NaHCO3 [soda], kai kur ukinis muilas bei dar gal keletas maziau kenksmingu cheminiu medziagu
QUOTE(atenaz @ 2008 10 09, 09:39) As, pasiskaiciusi sia tema, pastebejau tokia tendencija: jei vaiko odele nuo prigimties sveika, vaikas nera labai alergiskas, tai mamoms kazkodel svarbiausia, kad rubeliai butu minkstuciai bei gerai kvepetu  Patikekit, mamos, minkstumas bei kvapas yra tik del daug daug sintetiniu minkstikliu, kvapikliu bei, atvirai pasakius, visokio kitokio s... O kvapas del to ir lieka, kadangi rubelius isplovus juose lieka cheminiai kvapikliai, kurie labai gerai dirgina odele P.S. Neisizeiskit, bet prisiminkit chemija bei retkarciais pasistudijuokit chemine plovikliu, skalbikliu bei minkstikliu sudeti-naturalaus ten kaip ir nera-gal tik vanduo, NaCl [valgomoji druska], NaHCO3 [soda], kai kur ukinis muilas bei dar gal keletas maziau kenksmingu cheminiu medziagu   as naudoju neutral skalb miltelius, taip pat kai skalbiu rankomis lebgvus rubus - ukiska muila naudoju... jokiu ariel, bonux ir panasiai
*Svajone*
2008 10 25, 19:20
Naudoju kūdikio drabužėliams skalbti skalbimo miltelius Bobos kolkas neteko nusivilti jokios alergijos nepastebėjau  minkštiklių jokių nepilu nes manau kad tai nebūtina,iki metų naudosiu kūdikiams skirtus miltelius būtent kuriuos parašiau o vėliau bandysiu skalbti su įprastais milteliais
@@vandeniuke@@
2008 10 27, 07:32
Sveikutes Nepamenu tiksliai nuo kurio men ar tai 2, ar 3 skalbiu su normaliais milteliais. Is pradziu skalbiau is Vokietijos parveztais, o siuo metu skalbiu su REX. Minkstikliu jokiu nepilu, ijungiu papildoma programa, kad geriau isplautu.Skalbiu su visais rubais. Ir viskas
lora2006
2008 10 30, 21:48
Skalbiu bendrai. Naudoju Bobas miltelius.  Visai gerai skalbia.
7linute
2008 10 31, 10:04
Na mes irgi naudojam BOBAS miltelius ir CHIKO minkstikli  jie mums tinka.
|
|