Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Koks dvimetuko ūgis?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Vaivorykštė
Idomu suzinoti , kokio ugio buna dvimetukai.Esu auksta , tai visi sako, kad mano mergele auksta, o man ji atrodo, kaip visu g.gif Dabar jai 2.2- ugis 90cm. Lygiai dvieju buvo 87cm. Idomu kaip jusu vaikuciai. Ir dar - kokio dydzio batukus nesiojat? blush2.gif
*Jalta*
Mūsų ūgis 2 metukų buvo 86 cm. smile.gif Batukus nešiojam 24 dydžio, dabar 2.3 metai. smile.gif 4u.gif
Vaivorykštė
katuksss, aciu.Pasiskaiciau ir matau, kad visai normalus jos ugis. Visai viduriukas bigsmile.gif Mes nesiojam 22d batuku dydi mirksiukas.gif
Laumiux
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 06 22, 23:17)
katuksss, aciu.Pasiskaiciau ir matau, kad visai normalus jos ugis. Visai viduriukas bigsmile.gif Mes nesiojam 22d batuku dydi mirksiukas.gif
*

O tai mano dukrytė labai didelė smile.gif
Dabar jos ūgis 83 cm, bet batus nešioja 23-24 dydžio...
natural
sveikos mamytes,visu musu vaikuciai yra normalaus ugio,nesvarbu ar 80cm ar 92cm,juk jie visi individualybes,kaip ir mes suauge,juk esam skirtingi tongue.gif .beje mano dukrytei 2,6metai jos ugis yra 98cm,nors as pati neaukstauge,tetis taip pat vidutinio ugio,visi esame superiniai thumbup.gif . grazios jums dienos!!!!!!!!!!!!
Vaivorykštė
Teisybe,natural.Bet, kai pastoviai akcentuoja , kad labai didele.Tai pasidaro baisu, kad neuzaugtu 2m, nes mes abu su vyru auksti mirksiukas.gif
doka
Maniskiui 2metai ir 8 men.tai ugis 1.06 thumbup.gif
Ziemine
Mes abu irgi ne iš mažųjų,turbūt ir panelė neatsiliks...Dabar jai 2metai ir 10 mėn,ūgis 97 cm. smile.gif
*Liūtukė*
Mano giminei visi neaukšti,o vat vyro aukšti, tai jaučiu ir mano sūnelis į vyro giminę, nes 2metai ir4mėn. - ūgis 1.02, o nešiuoja 26d. batukus ax.gif
Vaivorykštė
Smagu, kad mano mergickai tiek aukstu vaikinu auga yahoo.gif Tikiuosi neliks senmerge doh.gif hihihi.gif
livida
maniskiui 2,5m ,dabar buvom 1men lt tai isiziojau gryzusi,pries isvaziavima ugys buvo 93cm,o dabar 98cm clap_1.gif sunglasses2.gif
dangausvaivorykste
Na mano berniuko ugis apie 93cm,,o dabar 2,2metukai
natuliona
Mums 2m ir ugis tik 82 cm ax.gif
Stellute
Mums du metai, ugis 88 cm
Vaivorykštė
O kokio dydzio kojytes? Tiesiog smalsu blush2.gif
joviliukste
mano coliukei 1m.8men. ugis 82 cm. o batukai 23 mirksiukas.gif
Solemi
Na, mums dar nera dvieju, bet jau greitai bus... Dabar mano saulytei 1m.9men. ugis 90cm, o batukus nesiojam 24dydi. ax.gif
Ode
Sūnus 1 m. 8 mėn. buvo 87 cm. Nešioja ~23 dydį.
Dukra visą laiką irgi buvo aukščiau viduriuko. Kaip paaiškino pusseserė medikė - normalu, kad šiais laikais vaikai didesni: tai natūrali žmonijos vystymosi proceso dalis. smile.gif (akseleracija, kaip mano mama sako biggrin.gif )
Amie
Maniskiui 1,5 metuku, ugis 89 cm ax.gif Aukstos mergytes mums nebaisios mirksiukas.gif biggrin.gif
lineva
Mums beveik 1m ir 8 mėn, o jau esame 90cm wub.gif
Natoske
Musiskiui 2 su trupuciu,ugis 86cm,o batukus nesiojam 23 dydi.
matux
Mano pupa 2.4 metuku ugis 85,o kojytė 23 išmierytės.
laurada
Mums 2metukai ugis 88cm, batuku 23 dydis smile.gif
ovimama
Sunui 1m.5men. ir ugis 87cmt.o batukus devim 22-23 ismiera.Bet jis man visvien mano maziukas kudikielis wub.gif
ramux
Mano dukrytei 2m. 3 mėn. ir išstypo iki 94 cm. smile.gif
^Braškytė^
o musu 2,5 metuku tai ugis 96cm o batukus devim tai 25-26dydi ,na dar priklauso nuo pacio batuko (bet pedute yra 16cm ) 4u.gif
ausritukas
Abejų berniuku ūgis 92cm,o kojos dydis 23-24.Mums jau greit būs 1,7mėn.
freewind
maniskei bus 2 metai uz menesio 84cm turbut maziausia is visu blush2.gif
pedute 13 cm nesioja 21 ar 22 dydi nuo batu priklauso, tik plati kojyte sunkiai batukus randu kad nespaustu dzn berniukiskus perku nes panelyciu kiti labai jau siauri buna doh.gif
natuliona
QUOTE(freewind @ 2008 07 01, 22:40)
maniskei bus 2 metai uz menesio 84cm turbut maziausia is visu  blush2.gif
pedute 13 cm nesioja 21 ar 22 dydi nuo batu priklauso, tik plati kojyte sunkiai batukus randu kad nespaustu dzn berniukiskus perku nes panelyciu kiti labai jau siauri buna doh.gif
*

ne kol kas mes maziausi blush2.gif 2m 82 cm ax.gif
werute007
smile.gif idomu mano jau metai ir 7men o ugis 90cm
*Dorotėja*
mano dukrytei beveik 1metai ir 8 menesiai ugis 87, nesiojam 23 dydzio batukus
BooMe
2 metuku 95cm, batuku dydis 25 smile.gif
Semile
va ka tik matavomes pas daktare pries 2 -ji gimtadieni tai ugis 92cm. o batuku didis 25d. o kaikiuriu ir 26 biggrin.gif
ausravait30
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 06 22, 17:15)
Idomu suzinoti , kokio ugio buna dvimetukai.Esu auksta , tai visi sako, kad mano mergele auksta, o man ji atrodo, kaip visu g.gif Dabar jai 2.2- ugis 90cm. Lygiai dvieju buvo 87cm. Idomu kaip jusu vaikuciai. Ir dar - kokio dydzio batukus nesiojat?  blush2.gif
*

Mano suneliui dabar beveik trys metukai - ugis 96 cm, batukus nesiojam 25 ismeros.
paulapaula
mums jau 1.8 men,ugis 92cm,o nesiojam jau 24 batuku dydi mirksiukas.gif
diva3
Na, o mes prie coliukiu 2m. 83cm. O batukus perkam 22 dydzio smile.gif
DianaG
Mažoji 2 m. ūgis 94 cm.,batų dydis 25 smile.gif
VOLVIKE
Na mes tai busim dvieju ir ugi turim 95cm. batukai 25-26d. smile.gif
**Amore Dea**
4u.gif 4u.gif na mano mazylei 2,5metu,ugis 88,5cm,batu dydis 24-25,kai kuriu 26.
Minėja
Dukra 2 metu buvo 99cm ugio. Batukus nesiojo 26-27 dydzio smile.gif
Dzanetukas
Manoji 2 metuku 91 cm ir gal iki rudens piaugsim 22 ismera batuku ax.gif
Braškutė
dabar ugis 97cm(2.3m) o batukai 25-26d smile.gif
emanuele12
Mano suneliui dar tik 1,7 men.bet jis jau 91cm.
Gyvačiukas
Maniškės ūgis 98 cm,basutės 26 dydžio,bet jau pirštai lenda doh.gif
babumm
Na maniskis tai didziapedis, batukus pradejom 26 dydzio nesiot, o ugis 90cm
shimmer
Maniškis apie 92cm, batukai 24-25 dydis.
jurale
mano dukryte metu ir 9 men buvo 91 cm ugio g.gif na aukstoka, bet gydytoju lenteliu ribu neperzengia rolleyes.gif nemanau, kad beda, nes as ir pati nesu zema cool.gif
o batukus jau avi 23 dydzio blush2.gif
pucka
Mes esam aukstoki 98cm o batuku dydis 7-8,tai cia 26-27d
Daile
Jaunele aukstauge - 2m - 93cm batuku dydys 25-26 (dabar 2,4m 96cm)
Neseniai gulejom ligoninej, tai gydytoja sake,kad kai ji mokinosi medicinos tai dvieju metu vaiko ugi reikia dauginti is dvieju ir tuomet suzinosi, koks jo ugis bus suaugus.
pagal siuos apskaiciavimus mano mazoji bus - 186 doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.