Išsiskyrėme prieš du metus. Kadangi nenorėjo mokėti vaikui alimentų, užrašė jam butą. Nors pirkome jį jau santuokoje, bet didžiąją dalį pinigų davė jo tėvai. Tad vis sulaukiu priekaištų, ypač kai paprašau duoti pinigų sūnaus reikmėm. Šiandien radau laišką: ,,...mano tėvų pinigais nupirktame bute sėdi tas tavo manekenas (t.y.draugas), taip pat tu gyveni ant svetimo gero. Pasisekė tau, kad man tada taip žiauriai buvo aptemęs protas. Jei dabar būtų buvę skyrybos - būtum likusi taip kaip stovi. Aš čia tik šiaip samprotauju, kai jau viskas post factum. Gyvenk sau i sveikatą,,. Ar jūsų ex irgi neduoda jums ramiai gyventi? Gal čia tik aš leidžiuosi įžeidinėjama?
Nekreipk demesio i tuos priekaistus. Kas jis tau? Sulaukiu ir as skambuciu su asarojimais arba priekaistais, (mes jau beveik 1,5m atskirai) taciau pas mane "manekeno" nera, o ir pinigu is jo vaiku islaikymui neprasau(alimentu vaikai negauna). Tai tie priekaistavimai vis retesni ir retesni.
Dee_Dee
2005 05 18, 10:16
Atsakymas labai paprastas : bando save išteisint, pabrėžt savo "gerumą" ar pan. Nieko naujo, įtariu kiekvienai teko bent jau tokį periodą išgyvent... Praeis...
brangute
2005 05 18, 10:57
Teko išgyvent. ir pakankamai ilgą. Bjauru buvo. Paliko su keturiais vaikais ir dar kažkokius priekaištus drįsdavo reikšti. Bet praėjo. dabar jei tik [pakelia balsą, iš karto nusodinu ir viskas. Privalo mane gerbt
nerkasa
2006 03 30, 15:58
Aš prie skyrybų slenksčio. Dar jos neįvyko, bet jaučiu kad bus tas pats kaip jums. Jau užtenka to, kad jis dabar pasakoja kad aš savo gyvenimo per jį daugiau neturėsiu. Jis sutvarkys visus mano būsimus draugus. Jau dabar dėl to nerimauju
QUOTE(nerkasa @ 2006 03 30, 15:58) Aš prie skyrybų slenksčio. Dar jos neįvyko, bet jaučiu kad bus tas pats kaip jums. Jau užtenka to, kad jis dabar pasakoja kad aš savo gyvenimo per jį daugiau neturėsiu. Jis sutvarkys visus mano būsimus draugus. Jau dabar dėl to nerimauju hm....manau, cia toks vyro bandymas tau pagrasinti... Visi jie tokie
nerkasa
2006 03 30, 22:44
Bet ko kištis į mano gyvenimą jei būsime išsiskyrę, o jis su manim vistiek negali gyventi? Argumentuoja kad jo vaiko joks jabakas neaugins. O pats? Per dvi savaites vaiko nei karto neaplankė.
Svajoklė
2006 04 01, 16:11
QUOTE(nerkasa @ 2006 03 30, 16:58) Jau užtenka to, kad jis dabar pasakoja kad aš savo gyvenimo per jį daugiau neturėsiu. Jis sutvarkys visus mano būsimus draugus. Jau dabar dėl to nerimauju
QUOTE(nerkasa @ 2006 03 30, 23:44) Argumentuoja kad jo vaiko joks jabakas neaugins
Ir man grasina tuo pačiu.Dar sako, kad atims iš manęs vieną iš dviejų savo vaikų.O kai šiandien atėjo vaikų lankymo grafikas (sudarytas Vaikų Teisėse)- tai nepasirodė.Jis jų nematė jau daugiau, nei 3 savaites.O iki šiandienos jis man į telefoną tiek prirašęs yra  , kad jį kankinu, kad jis negali vaikų matyt ir t.t.
Dew drop
2006 04 01, 16:50
QUOTE(Edma @ 2005 05 18, 10:08) Ar jūsų ex irgi neduoda jums ramiai gyventi? Gal čia tik aš leidžiuosi įžeidinėjama? išmesk tą laišką ir pamiršk  Įžeidinėjimų ir priekaištų buvo ir man pakankamai. Kai mano gyvenime atsirado dabartinis vyras, tai net ex motina buvo pas jį apsilankiusi ir prišnekėjo visokių "grožybių' apie mane. Plepalai buvo iš piršto laužti...Buvo net skambučiai, a la mano meilužio, kuris aiškino, kad jis su manim miega (čia aš labai gražiai išsireiškiau  ), o mano vyras su ragais... Kai trūko kantrybė, pasakiau ex, kad parašysiu pareiškimą į policiją dėl šmeižto ir persekiojimo, tada viskas baigėsi. Situacija kai įžeidinėja ir pnš. tikrai nėra maloni, bet iš kitos pusės žmonės pilnai atsiskleidžia, parodo savo tikrąjį veidą. Lengviau juos įvertinti ir išbraukti iš savo gyvenimo. Tiesa, dar kai susituokėm su dabartiniu vyru ir pasitaikė eilinis išsiplūdimas iš mano ex, tai maniškis paskambino jam ir pasakė: kas pas jus buvo, tas buvo, dabar ji mano žmona, dar koliosies, galvą nutrauksiu... Nuo tada mano ex kreipiasi į mane tik kultūringais, kartais net malonybiniais žodžiais
nerkasa
2006 04 02, 10:39
QUOTE(Dew drop @ 2006 04 01, 18:50) išmesk tą laišką ir pamiršk  Įžeidinėjimų ir priekaištų buvo ir man pakankamai. Kai mano gyvenime atsirado dabartinis vyras, tai net ex motina buvo pas jį apsilankiusi ir prišnekėjo visokių "grožybių' apie mane. Plepalai buvo iš piršto laužti...Buvo net skambučiai, a la mano meilužio, kuris aiškino, kad jis su manim miega (čia aš labai gražiai išsireiškiau  ), o mano vyras su ragais... Kai trūko kantrybė, pasakiau ex, kad parašysiu pareiškimą į policiją dėl šmeižto ir persekiojimo, tada viskas baigėsi. Situacija kai įžeidinėja ir pnš. tikrai nėra maloni, bet iš kitos pusės žmonės pilnai atsiskleidžia, parodo savo tikrąjį veidą. Lengviau juos įvertinti ir išbraukti iš savo gyvenimo. Tiesa, dar kai susituokėm su dabartiniu vyru ir pasitaikė eilinis išsiplūdimas iš mano ex, tai maniškis paskambino jam ir pasakė: kas pas jus buvo, tas buvo, dabar ji mano žmona, dar koliosies, galvą nutrauksiu... Nuo tada mano ex kreipiasi į mane tik kultūringais, kartais net malonybiniais žodžiais  Šauniai susitvarkei avo gyvenimą. Nuoširdžiai sveikinu. Aš tik žinau kad jei žmogus yra nekultūringas, neturi skrupulų, jis neduos ramiai gyventi ir kitiems, o ypač kai pajus kad jie nori arba gyvena ramiau, tvarkingiau ir geriau. Maniškis niekad neturėjęs pats normalaus gyvenimo. Šeima buvo bile kokia, jis nesupranta turbūt kaip ten reikia gyventi šeima, su šeima ir dėl jos. Jam bile yra vaikas, auginanti jį žmona, o jis gali daryti bet ką. Ir kitaip net negali būti, jis to nedaleis. Nuodins gyvenimą sau ir kitiems.
Dew drop
2006 04 02, 18:38
QUOTE(nerkasa @ 2006 04 02, 11:39) Šauniai susitvarkei savo gyvenimą. Nuoširdžiai sveikinu. Ačiū  prieš kokius 7-8 metus apie gyvenimo susitvarkymą net nesvajojau  Linkiu, kad visoms mums aplinkybės keistųsi tik į gerą QUOTE(nerkasa @ 2006 04 02, 11:39) Aš tik žinau kad jei žmogus yra nekultūringas, neturi skrupulų, jis neduos ramiai gyventi ir kitiems, o ypač kai pajus kad jie nori arba gyvena ramiau, tvarkingiau ir geriau. Ir kitaip net negali būti, jis to nedaleis. Nuodins gyvenimą sau ir kitiems. paprastai tokie "didvyriai" ....( intelekto nesužaloti, tsakant  ) būna gana bailūs ir jiems užtenka parodyti, kad jų nebijoma, o gal net jiems pagrąsinti (nors keliai oi kaip dreba  ar gal naujas draugas su laiku tai padarys  ) ... pajautę rimtesnę jėgą dažnai dingsta kaip pirdalai į vandenį...
Na as ne experte tokiais klausimais bet man pirma i galva sovusi mintis: "nu nesusikloste vyrukui gyvenimas po skyrybu, tai lieja inirsi dabar"  Gal uzpavydejo tam manekenui?
o kaip pavadint tada toki pavyda, kai pats senokai gyvena su kita, bet buvusiai zmonai negalima turet net pazystamu vyru, o ka kalbet apie drauga ar net vyra. o issiskyre tai 10 metu
gekoniuke
2006 04 14, 14:53
Mergaites neleiskit saves skriausti. Parase grasinanti laiska-saugokit. Atsivilko exs anyta-pasikvieskit kaimyne i svecius, irasykit grasinimus. Ir t.t. dabar tiek budu yra apsigint nuo gazdintoju. Dar ir neturtines zalos kompensacija prisiteist galit.. Svarbiausia but drasioms, zinot savo teises ir ju reikalaut. O tokie gazdintojai zodziu:advokatas,teismas,apmokesi islaidas bijo, kaip velniai kryziaus. Sekmes.
Kaimo_Vaikis
2006 04 18, 18:26
Net neisivaizduoju,kaip galima grasinti Moteriai.
Langoza
2006 04 18, 19:03
QUOTE(Kaimo_Vaikis @ 2006 04 18, 19:26) Net neisivaizduoju,kaip galima grasinti Moteriai.  ha, visokiu yra. yra tokiu, kurie tik grasina. bet buna, kad ir zodzio laikosi! sugyvulejimas visiskas
bedugne
2006 04 19, 11:42
QUOTE(Kaimo_Vaikis @ 2006 04 18, 19:26) Net neisivaizduoju,kaip galima grasinti Moteriai.  Nu tai gal geras esi?  O zmona, vaiku turi?Gal vienisas dar esi?  ....O kokio kaimo tu vaikis?O vaikis -tai cia kiek nuo gimimo tau jau?
voveriukas36
2006 04 20, 01:33
nenoriu čia susilaukt akmenų krušos, bet regis, kad abi pusės vienodai šunybių prikrečia. Pirmasa dalykas - reikia civilizuotai išsiskirt. Jei tai nebuvo kažkoks kriminalas, o tiesiog charakterių nesutapimas, tai manau, kad nėra jau toks absurdiška buvusio vyro reakcija, kai tėvo lovai dar neatšilus kitas į tą patį patalą susirango. Juo labiau, jei vyras palieka didesnę dalį turto buvusiai žmonai. Konkrečiai situacijai to netaikau, bet biškį absuradiška visada ir viską verst tik vyrams. Reikia kartais ir į save pažiūrėt. Sorry.
nu kas yra draugiskai issiskiria???? as NOREJAU draugisku skyrybu- baigesi tuo kad jos truko 3 metus, vos nepraradau vaiko- jis ten kazkoki ''eksperta'' nusmade, kuris sunui smegeneles praplove. baiges tuo,kad savo sunu nusipirkau. paliaku jam su jo meiluze SAVO nama, atsisakiau bet kokio islaikymo viakui ir pasizadejau per VISAS mokyklos atostogos atvezt vaika tevui..... po 1 metu po skyrybu tetis neberanda vaiko sunui.....paskaiu NEBEVESIU, sako- duosiu i teisma. DUOK! as savo pazadus vykdau. taigi ir nera kuo skustis,. o visus tokius absurdiskus laiskus saugoti reikia. nezinai kada prireiks.
p.s. manau kad tavo ex bando kazka tarp jusu is naujo sulipint, tik va nezino kaip is cia ir agresija...
Kaimo_Vaikis
2006 04 20, 20:39
QUOTE(bedugne @ 2006 04 19, 12:42) Nu tai gal geras esi?  O zmona, vaiku turi?Gal vienisas dar esi?  ....O kokio kaimo tu vaikis?O vaikis -tai cia kiek nuo gimimo tau jau?  Rodos,kad geras.  Vienisas esu.  Agluonenai kaimo,netoli Klaipedos.Nu nedaug, man 20 bus uz menesio.  Dabar tikriausiai,nuvertinsit mane,kad toks jaunas. Papildyta:QUOTE(lil @ 2006 04 20, 04:40) nu kas yra draugiskai issiskiria???? as NOREJAU draugisku skyrybu- baigesi tuo kad jos truko 3 metus, vos nepraradau vaiko- jis ten kazkoki ''eksperta'' nusmade, kuris sunui smegeneles praplove. baiges tuo,kad savo sunu nusipirkau. paliaku jam su jo meiluze SAVO nama, atsisakiau bet kokio islaikymo viakui ir pasizadejau per VISAS mokyklos atostogos atvezt vaika tevui..... po 1 metu po skyrybu tetis neberanda vaiko sunui.....paskaiu NEBEVESIU, sako- duosiu i teisma. DUOK! as savo pazadus vykdau. taigi ir nera kuo skustis,. o visus tokius absurdiskus laiskus saugoti reikia. nezinai kada prireiks. p.s. manau kad tavo ex bando kazka tarp jusu is naujo sulipint, tik va nezino kaip is cia ir agresija... Ir ka jus matot kaip renkates vyrus?Vat dabar paklausiu i ka jus ziuredavot kai budavot jaunesnes?Dabar tai yra taip: kuo vaikinas "kietesnis" tuo geriau,kuo daugiau keikiasi dar geriau,jeigu ruko isvis nuostabu,jeigu yra dvasios ubagas,neziuri i ateiti,nevertina moteru,musa,tai Tuo tokie labiausiai traukia merginas kiek as pastebejau..Nezinau kuom bet taip yra..Ir kaip moteris gali su tokiu jaustis saugi?nebijoti del ateities?Nebijoti,kad ji gali ja palikti?kaip galima isvis su tokiu gyventi?  Niekada toks nebuvau ir Nebusiu!
Na ir šaunuolis-niekada ir nebūk.
QUOTE(Kaimo_Vaikis @ 2006 04 20, 20:39) Rodos,kad geras.  Vienisas esu.  Agluonenai kaimo,netoli Klaipedos.Nu nedaug, man 20 bus uz menesio.  Dabar tikriausiai,nuvertinsit mane,kad toks jaunas. Papildyta:Ir ka jus matot kaip renkates vyrus?Vat dabar paklausiu i ka jus ziuredavot kai budavot jaunesnes?Dabar tai yra taip: kuo vaikinas "kietesnis" tuo geriau,kuo daugiau keikiasi dar geriau,jeigu ruko isvis nuostabu,jeigu yra dvasios ubagas,neziuri i ateiti,nevertina moteru,musa,tai Tuo tokie labiausiai traukia merginas kiek as pastebejau..Nezinau kuom bet taip yra..Ir kaip moteris gali su tokiu jaustis saugi?nebijoti del ateities?Nebijoti,kad ji gali ja palikti?kaip galima isvis su tokiu gyventi?  Niekada toks nebuvau ir Nebusiu! netikiu kad merginos sitaip renkasi. mano standartai buvo ir yra nepasikeite. jokiu keiksmazodizu, jokiu rukymu, jokiu savaitgaliniu uzgerimu ir siaip pre progos, zmogus turi but gerso sirdies, patikimas, santurus, su humoro jausmu ir kibirkstele akyse. kad moketu bendraut, kad pristabdytu ane kai isivaziuoju, kad turetu pomegiu ir is paskos kaip sunytis nesekiotu. kad gatveje i ji paziurejus negaletum paskayt- baltasis jis ar raudonasis.ir nebijau as NIEKO> vyrai moteru nepalieka, jos pacios juos atstumia. tikiu kad moterys renkasi su kuo joms gyventi, o ne atcvirksciai. todel ir gyvenu taip kaip noriu. ir esu laiminga. tieisog buk SAVIMI, buk kitoks ir tikrai neliksi nepastebetas!
Mano gyvenime irgi buvo labai sunkus skyrybų ir po skyrybų etapas.Buvo visko:pradedant grasinimais, terorizavimu ir persekiojimu.Kai tik išsikrausčiau iš jo namų pasiėmiau tik savo daiktus ir savo mergaitę,.Jis nelankė vaiko apie 3 mėnesius sakė"Su pirštu pasidarei tai ir auginkis".Aš taip ir dariau gyvenau savo gyvenimą.Neturėjau nei kito vyro , nei draugo šalia tiesiog norėjau po visko atsigaut.Kol vieną dieną jis atvažiavo taikytis  Aš nesutikau ir nebenorėjau kaip sakoma"Rankų vėl į š...kišti", o tada pasipylė pretenzijos, gąsdinimai, kad atims vaiką, kad aš namo negrįšiu it t.tGal dvi savaites kiekvieną mielą dieną jo mašina pravažiuodavo pro mano namus.Jis stebėdavo ką aš veikiu, kur einu.Buvau išsigandusi labai.  Dar uošvienė kišo pagalius į ratus.Jis per vaiką ir dar šiandien bando man įkąsti, bet aš nekreipiu į tai dėmesio.Jei jis rėkia aš gražiai kalbu.Jį parina tai.Jau dabar ramiau mato kad man tas pats, tai ir nelenda per daug,O jei atvažiavęs pradeda kelt balsą tai aš jį greit išvarau ie liepiu savo namuose cirką daryti o ne pas mane
Dew drop
2006 04 24, 09:27
QUOTE(Kaimo_Vaikis @ 2006 04 20, 21:39) Vat dabar paklausiu i ka jus ziuredavot kai budavot jaunesnes?Dabar tai yra taip: kuo vaikinas "kietesnis" tuo geriau,kuo daugiau keikiasi dar geriau,jeigu ruko isvis nuostabu,jeigu yra dvasios ubagas,neziuri i ateiti,nevertina moteru,musa,tai Tuo tokie labiausiai traukia merginas kiek as pastebejau.. patikėk, kad kartais didžiausias šūdo kalnas būna ir švariom panagėm, ir nesikeikiantis, ir į Boss'o kostiumą įpakuotas..
tai va siandien mane izeide 2 forumiete, va taip nei uz ka...nepatiko joms kad as savo daiktelius pardavineju....zemesnem kainom ot kad prirase......susibiesinau labai.......arsikirtau as negraziai, bet vis tiek nuotaika
Constansa
2006 06 17, 00:13
ir šitoje temoje atsirado kaip pasireikšti. dar mėnuo nepraėjo, kaip mano "brungiausias" viską metė ir išvažiavo gyventi pas mamą, dar tik tvarkomi skyrybų dokumentai, o jau jis jaučiasi turįs teisę mane įžeidinėti. tai mane dar nieko, bet šiandien pradėjo kurti nebūtus dalykus apie mano šeimą, tėvus. jie visą laiką stengėsi su juo geruoju sutarti, padėti viskuom, o tas ... dar drįsta blogai prasižioti dar turėjau vilties, kad viskas gražiuoju pas mus susitvarkys. ir dar turiu kruopelę tos vilties. bet šiandien jau ir nustebau, kad jis taip gali. dar kad teisybę sakytų, o čia grynai blefuoja ir šneka nesamones. dar su manimi, tai aš ne auksas, galim pasikolioti, juolab, kad ir aš ne per geriausios apie jį nuomonės (kitaip ir nesiskirtume), bet prie ko čia mano artimieji. šiandien pradingo ir ta mažytė mažytė kruopelytė pagarbos, kurią buvau išsaugojusi savo buvusiam vyrui
MaxMara
2006 06 19, 09:08
Sveikos  , na taip...izeista vyriska savimeile leidzia jiems elgtis su mumis kaip su paskutinemis ... Mes issiskyre irgi neseniai, atseit "draugiskai"...Tai per ta trumpa laika jau teko tiek visko apie save isgirsti, tiek is jo asmeniskai, tiek is kitu (ta prasme - ka jis kalba)... Bet va kas blogiausia - butent jis stengiasi i visa sita suda ivelti ir mano gimines, artimus zmones, kurie yra visai ne prie ko  ... Tas ir skaudina labiausiai: prikalba mano mamai apie mane nebutu dalyku, prikalba savo mamai... O paskui ir man paciai visko prikalba... Ir dar drista po minutes isreiksti vilti, kad "mes vistiek busim kartu" (kuo toliau - tuo labiau be sansu)... Nu kosmaras kazkoks... Nesusigaudo zmogus visiskai savyje... Irgi prasidejo sekimai - kada as griztu, ar su vaiku ar be vaiko, kaip griztu, kur vaziuoju... Ir vos tik kas - iskart lozungai: "vaikas tau turi buti pirmoj vietoj!"... Nu tai ir yra man vaikas pirmoj vietoj, ne kitaip, juk rupinuosi savo vaiku...bet turiu gi teise ir i asmenini gyvenima, ar ne?
Constansa
2006 06 19, 09:16
QUOTE(MaxMara @ 2006 06 19, 10:08) Sveikos  , na taip...izeista vyriska savimeile leidzia jiems elgtis su mumis kaip su paskutinemis ... Mes issiskyre irgi neseniai, atseit "draugiskai"...Tai per ta trumpa laika jau teko tiek visko apie save isgirsti, tiek is jo asmeniskai, tiek is kitu (ta prasme - ka jis kalba)... Bet va kas blogiausia - butent jis stengiasi i visa sita suda ivelti ir mano gimines, artimus zmones, kurie yra visai ne prie ko  ... Tas ir skaudina labiausiai: prikalba mano mamai apie mane nebutu dalyku, prikalba savo mamai... O paskui ir man paciai visko prikalba... Ir dar drista po minutes isreiksti vilti, kad "mes vistiek busim kartu" (kuo toliau - tuo labiau be sansu)... Nu kosmaras kazkoks... Nesusigaudo zmogus visiskai savyje... Irgi prasidejo sekimai - kada as griztu, ar su vaiku ar be vaiko, kaip griztu, kur vaziuoju... Ir vos tik kas - iskart lozungai: "vaikas tau turi buti pirmoj vietoj!"... Nu tai ir yra man vaikas pirmoj vietoj, ne kitaip, juk rupinuosi savo vaiku...bet turiu gi teise ir i asmenini gyvenima, ar ne? pasiskaitai per kelias temas visų istorijas ir bent jau aš galiu pastebėti kiek turim daug bendro su visom. ir kai kurios žinutės yra būtent kaip mano rašytos. analogiška situacija. todėl peršasi išvada, kad ... visi vyrai vienodi ir visi jie kiaulės
MaxMara
2006 06 20, 10:27
QUOTE(Rutele24 @ 2006 06 19, 10:16) pasiskaitai per kelias temas visų istorijas ir bent jau aš galiu pastebėti kiek turim daug bendro su visom. ir kai kurios žinutės yra būtent kaip mano rašytos. analogiška situacija. todėl peršasi išvada, kad ... visi vyrai vienodi ir visi jie kiaulės Na...aš visgi nenoriu taip kategoriškai teigti... Norisi tikėti, kad tarp tų kiaulių yra ir vienas kitas labai mielas paršelis
Constansa
2006 06 20, 12:36
QUOTE(MaxMara @ 2006 06 20, 11:27) išimtys patvirtina taisyklę kitą dieną iš pat ryto mano "brungiausias" paskambino ir atsiprašė. ir už tą dieną ir už ankstesnę. keista, kad neatsiprašė iš karto į ateitį, nes manau tik laiko klausimas kol pasikartos
QUOTE(Rutele24 @ 2006 06 20, 13:36) išimtys patvirtina taisyklę kitą dieną iš pat ryto mano "brungiausias" paskambino ir atsiprašė. ir už tą dieną ir už ankstesnę. keista, kad neatsiprašė iš karto į ateitį, nes manau tik laiko klausimas kol pasikartos Smagu nors tiek, kad sugeba atsiprasyti, maniskis ex ir to nesugeba padaryti. tik kai jau jam kokio reikia parasiuko is manes, tai tada jau toks malonus, kad gatavas ir subine islaizyti
nerkasa
2006 06 29, 14:59
QUOTE(Rutele24 @ 2006 06 20, 14:36) išimtys patvirtina taisyklę kitą dieną iš pat ryto mano "brungiausias" paskambino ir atsiprašė. ir už tą dieną ir už ankstesnę. keista, kad neatsiprašė iš karto į ateitį, nes manau tik laiko klausimas kol pasikartos Aš irgi negaliu patikėti kad yra vyrų, kurie gali atsiprašyti už negražų ištartą žodį, padarytą poelgį. Mano jei ir daro ką nors po įžeidinėjimo, tai tik tai, kad išaiškina kad aš pati tai išprovokavau ir jam gavos spontaniškai viskas. daugiau nieko. Rūtele, o gal vis dėl to jums dar kas nors išeis? Gal gi dar reikia ieškoti būdų susitaikyti.
Constansa
2006 06 29, 15:11
QUOTE(nerkasa @ 2006 06 29, 15:59) Aš irgi negaliu patikėti kad yra vyrų, kurie gali atsiprašyti už negražų ištartą žodį, padarytą poelgį. Mano jei ir daro ką nors po įžeidinėjimo, tai tik tai, kad išaiškina kad aš pati tai išprovokavau ir jam gavos spontaniškai viskas. daugiau nieko. Rūtele, o gal vis dėl to jums dar kas nors išeis? Gal gi dar reikia ieškoti būdų susitaikyti. nemanau. aš tik stengiuosi išlaikyti civilizuotus santykius. matai, kai prišika į dušią, sugriauna gyvenimą ir planus, tai vien atsiprašymo nepakanka. aš megėja esu pasiplanuoti, apsvarstyti ir kai visa tai netikėtai griūva be aiškios priežasties  mano dar labai atviros žaizdos ir nuoskaudos, kad galėčiau jam atleisti. ir dar jis mano turįs teisę kažkur kažkaip ir kažkada mane įžeidinėti
QUOTE Norisi tikėti, kad tarp tų kiaulių yra ir vienas kitas labai mielas paršelis
Zinot, as tik pasiklausius jusu istoriju pradedu suvokti, kokia as turiu buti laiminga, kad kad ir kiek skausmo man suteikia skyrybos, bet vis gi skiriuosi draugiskai ir kad man pasitaike tas "labai mielas parselis"
Constansa
2006 06 29, 15:22
QUOTE(mikke @ 2006 06 29, 16:16) Zinot, as tik pasiklausius jusu istoriju pradedu suvokti, kokia as turiu buti laiminga, kad kad ir kiek skausmo man suteikia skyrybos, bet vis gi skiriuosi draugiskai ir kad man pasitaike tas "labai mielas parselis"  kartais ir mano variantas atrodo panašiai, bet sunku kalbėti kol dar nebuvo posėdžio
O pas mus po skirybu, tai bangom tai mielas parselis, tai jau kai prikakos i dusia tai atrodo daugiau is vis nebebendrausiu. Praeita vasara sukure kita seima, tai ramybe nebepasirodo
gretuliuke
2006 06 29, 22:09
labuka mamytes,as cia dar naujoke  ,bet smagu,nes jauciuos ne viena.o mes ir skiriames,susiradau advokata,tai savo ex pasakiau,kad bendrautu su juo,nes as nesusisneku.grasina visu kuo.jei paprasysiu alimentu tai jis senatvej prisiteis atgal,jei noresiu buto dalies,tai  dar nesugalvojo kas tada.liudna
Constansa
2006 06 29, 22:15
QUOTE(gretuliuke @ 2006 06 29, 23:09) labuka mamytes,as cia dar naujoke  ,bet smagu,nes jauciuos ne viena.o mes ir skiriames,susiradau advokata,tai savo ex pasakiau,kad bendrautu su juo,nes as nesusisneku.grasina visu kuo.jei paprasysiu alimentu tai jis senatvej prisiteis atgal,jei noresiu buto dalies,tai  dar nesugalvojo kas tada.liudna sveika prisijungusi
QUOTE(gretuliuke @ 2006 06 29, 23:09) labuka mamytes,as cia dar naujoke  ,bet smagu,nes jauciuos ne viena.o mes ir skiriames,susiradau advokata,tai savo ex pasakiau,kad bendrautu su juo,nes as nesusisneku.grasina visu kuo.jei paprasysiu alimentu tai jis senatvej prisiteis atgal,jei noresiu buto dalies,tai  dar nesugalvojo kas tada.liudna Liudna tai tau dar viskas pries aky, o jau tokios nesamones dedasi Laikykis
gretuliuke
2006 06 30, 16:25
mamos pagelbekit,nelabai orentuojuosi lietuviskose kainose,nes jau 2 metai gyvenam airijoj,susiradau skyryboms advokata,kad jis pradetu skyrybas lietuvoje,ir kad kiek imanoma viskas butu padaryta kai mes grisim atostogu(jei grisim),jis avansinio mokescio paprase 700 lt,cia ne per daug? Papildyta: aciu uz palaikyma
QUOTE(Dew drop @ 2006 04 24, 09:27) patikėk, kad kartais didžiausias šūdo kalnas būna ir švariom panagėm, ir nesikeikiantis, ir į Boss'o kostiumą įpakuotas.. Gryniausia tiesa. Gretuliuke, tik neimk i galva jo kalbu apie prisiteisimus senatveje ir pan. Manau, kad iki senatves jam dar daug metu, dar tiek visko teks isgyventi, kad jis ir pats nenutuokia, kaip tai senatvei atejus elgsis, gyvens ir ko nores. Tusti zodziai, kuriu tikslas - izeisti, itakoti tavo elgesi dabar. Ramiai.
Is tikruju, po skirybu mane labiau terorizavo ex sirdies dama... kaip pasiutusi atakavo su grasinimais sugadinti man gyvenima... nereikalauju is jo nieko, alimentu taip pat, nors pavyko prisiteisti nemaza sumele moralines zalos. delsiu, dar nesikreipiau i antstolius, nors vykdomaji rasta turiu.
QUOTE(Daile @ 2006 07 14, 20:06) Is tikruju, po skirybu mane labiau terorizavo ex sirdies dama... kaip pasiutusi atakavo su grasinimais sugadinti man gyvenima... nereikalauju is jo nieko, alimentu taip pat, nors pavyko prisiteisti nemaza sumele moralines zalos. delsiu, dar nesikreipiau i antstolius, nors vykdomaji rasta turiu. Su tom antrom ju pusem amzinos problemos kaip pacios liks ant ledo, idomu ka darys
gretuliuke
2006 07 15, 15:01
ka gi daugiau darys,jei ne guosis  ,ieskos uzuojautos,pagalbos ir supratimo tarp musu,keikdamos ir koneveikdamos vyruku gimine. o mums visoms stiprybes ir kantrybes P.S.tiesiog sunku patiketi,kad tu gali buti ta paliktaja,kol taip nenutinka
QUOTE(gretuliuke @ 2006 07 15, 16:01) ka gi daugiau darys,jei ne guosis  ,ieskos uzuojautos,pagalbos ir supratimo tarp musu,keikdamos ir koneveikdamos vyruku gimine. o mums visoms stiprybes ir kantrybes P.S.tiesiog sunku patiketi,kad tu gali buti ta paliktaja,kol taip nenutinka As tai dabar kai jau gyvenu su antruoju, tai daznai pagalvoju, kad gyvenime gali taip atsitikti. Ir net tuoktis su juo per didelio noro nera po to vel ta dokumentacija, tai tik popieriu tepliojimas ir pinigu kisimas nezinia kam. Va jei skirsiuos, tai jau bus sunkiau pasidalinti turta
gretuliuke
2006 07 16, 15:44
as tai taip pat manu,kad antra kart yra sunkiau tam pasiryzti  ,tiesiog gal todel,kad zinom kaip skauda ir kaip sunku.na bet cia tik mano nuomone.as kaip pagalvoju apie antra santuoka,tai man plaukai piestu stoja  ,na bet manau,kad atjos koks princas ir viskas bus liuks
zigmantas
2006 07 16, 15:47
tik isiskisiu,bet mano manymu tas kuris zemina kita,pirmiausia zemina save,parodydamas savo labai zema lygi,ypac kai vyras izeidineja moteri,kalbu is vyriskos varpines
Langoza
2006 07 16, 15:51
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 16:47) tik isiskisiu,bet mano manymu tas kuris zemina kita,pirmiausia zemina save,parodydamas savo labai zema lygi,ypac kai vyras izeidineja moteri,kalbu is vyriskos varpines  bet kad taip mastantys vyrai - nykstanti rusis, deja...
zigmantas
2006 07 16, 15:52
QUOTE(leliux @ 2006 07 16, 16:51) bet kad taip mastantys vyrai - nykstanti rusis, deja... nu va matai vienas dar likes,bet uzimtas  tada jau turbut reikia pavydeti mano mylimai zmonai
gekoniuke
2006 07 16, 15:55
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 16:47) tik isiskisiu,bet mano manymu tas kuris zemina kita,pirmiausia zemina save,parodydamas savo labai zema lygi,ypac kai vyras izeidineja moteri,kalbu is vyriskos varpines  pritariu, todėl prisiminusi savo ex esu linkusi sukast dantis ir patylėt, bet kai sutinku tai taip norisi snukį išmalt, kad negaliųųų.. Čia jau iš moteriškosios varpinės  Et  verčiau pasidžiaukim, kad dabar laimingos
|
|