Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kirpykla 1,5 metu vaikui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2
Savannaa
Nenoriu kirpt plikai blink.gif o kirpt reik nes plaukuciai tankoki, garbanojas. suprakaituoja kai karsta. Pati apkirpt niekaip negaliu, nesiduoda doh.gif
Nagus net mieganciam kerpu biggrin.gif
Gal kuri mama pazysta kantria ir mokancia apkirpt toki pypli kirpeja ?
Buciau lanbai dekinga : 4u.gif
Savannaa
nieks nekerpat kirpykloje g.gif
cikalinat patys ? biggrin.gif
Pookelis
Mes buvom kirpykloj kirpčių kirpti. Sėdėjo ramiai, galvos nesukiojo. Šiaip namie, tai nesileisdavo kerpama, vieną sruogą nukirpau ir vaikščiojo apipešiota tokia. Kitą kartą galvoju pas girežtą pusseserę eiti šiai procedūrai
Solemi
Nors mums jau 1.9m, bet mes dar neturim ka kirpti blush2.gif Bet jei ir butu, tai jauciu kirpciau kazkokiu budu namuose, nes labai abejoju, ar toks mazas vaikiukas leisis kerpamas kirpykloje nepazistamos tetos. g.gif
Savannaa
QUOTE(Solemi @ 2008 06 30, 01:35)
Nors mums jau 1.9m, bet mes dar neturim ka kirpti  blush2.gif Bet jei ir butu, tai jauciu kirpciau kazkokiu budu namuose, nes labai abejoju, ar toks mazas vaikiukas leisis kerpamas kirpykloje nepazistamos tetos. g.gif
*

as ir kirpdavau kol galejau, viena puse apkerpu vienu maudyniu metu, kita kitu...o dabar nerealu... g.gif
butu kirpykla skirta maziukam tikrai vesciau. pats tik "kepuryte" apkirpt gali, vaikscios kaip ivanushka duraciok smile.gif
antrakartmamyte
O mes dabar 1,6 metų apsikirpom Kaune vaikų kirpykloje smile.gif Super kirpėja, faina aplinka ir mano mažius super, nes visai nebijo, tik žvalgosi į teletabių filmuką, žaislus ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif
Tatli
man tai vargas su tais plaukais doh.gif ilgi daug turi tai kerpu po srogele ir tai vartosi ,bando pabegti, nervuojasi doh.gif
tai manau kirpikloje butu aliarmas mirksiukas.gif
Savannaa
QUOTE(antrakartmamyte @ 2008 07 03, 16:02)
O mes dabar 1,6 metų apsikirpom Kaune vaikų kirpykloje  smile.gif  Super kirpėja, faina aplinka ir mano mažius super, nes visai nebijo, tik žvalgosi į teletabių filmuką, žaislus ir t.t.  doh.gif  lotuliukas.gif
*

radau ta kirpykla internete. gaila, kad Vilniuje nera verysad.gif
Rasmuze
mes tai siandien eisim apsikyrpti ,tad po proceduru parasysim.
rimulele
mano dukrytei metukai ir 3 men, jau du kartus kirpom kirpykloje, nes labai i kais lenda, o segtukus ima lauk. tai kirpykloje jinai pakankamai ramiai sedjo, gavojau,kad bus baisiau smile.gif
Ziwiliux
Jau kirpom plaukucius 4 kartus blink.gif
Kirpykloj nesidave, nei zaislai, nei kirpejos irankiai nesudomino schmoll.gif Bet neverke, tik galva purte i visas puses doh.gif
Patys kerpam vonioj. Kantriai, po kuoksteli... Kokia valanda taip kamuojames, kol apkerpam... Bet visai neblogai iseina biggrin.gif Galvoju, gal reikes specialybe keist... buciau nebloga vaiku kirpeja, tik va apkirpt sugebeciau gal tik kokius 5-6 pyplius per diena lotuliukas.gif
Ir is tikruju, mamytes, gal kas zinot kokia gera ir kantria kirpeja Vilniuje? 4u.gif
pucka
mums irgi laikas jau kirptis,bet nesileidzia net plauku paliesti sako :ne ne ne..nors 2 kart kirpykloj per asaras nukirpom,bet dabar kazkaip bijau vesti nes iskart sako ne
VOLVIKE
As tai savo pypli pati kerpu ir gan sekmingai truputi moku pati kirpti ax.gif ,vyras senai jau nebeina i kirpykla pati kerpu, tik man tenka pacei pasilepinti kirpikloje thumbup.gif
MENA
Geriausia kirpykla pas močiutę,ten ramiai,gražiai sėdi.
Kai aš bandžiau kirpti muistėsi labai schmoll.gif
**Amore Dea**
smile.gif as irgi namie kas menesi pakerpu,daugiau tetukas kerpa sedi nejudedama tada. rolleyes.gif
lawanda
bijau pagalvot apie kirpima plauku, vos kirpciukus tik sugebam pakirpt ir tai vyras laiko suspaudes, o tas zviegia doh.gif Jauciu iki pirmos klases kasas auginsim unsure.gif
Savannaa
na vat, pavyko man be asaru mazaji apkirpt tik, kai jam 1,8 men suejo
sakau, ziurek koks tu susiveles ir negrazus, nukerpam truputi... jis garbanotas, tai, kaip Budulajus... biggrin.gif
mano pacios nuostabai leidosi.
po to ilgai lakste i veidrodi ziurejo, nes vis kartojau, koks jis grazus biggrin.gif
mammy

Mes pirma karta apsikirpom vaiku kirpykloj pries pirmaji gimtadieni blush2.gif Reikejo pasipuosti savo sventei bigsmile.gif O dabar ten lankomes kas pora menesiu ir visai neblogai sekasi jau priprato. Buna asaru kai reikia isvest is ten doh.gif
shimmer
O mes pirma kart rimtai apsikirpom kirpykloje 2 su puse metu-visai neblogai sekesi, be riksmu, verksmu.
O siaip pati visada patrumpindavau blush2.gif
c@stell
As ir pati kerpu ax.gif Vyras net specialiai kirpeju zirkles nupirko, nes su jom daug greiciau gaunas (nes labai astrios) smile.gif Man tai labai patinka kirpt, tik kad mano manikenas nelabai leidzias biggrin.gif Bet kerpant per du kartus, visai neblogai gaunas ax.gif
Siaip noreciau nuvest i kirpykla, bet bijau, kad veltui sugaisinsim kirpejos laika doh.gif Kalbejau su savo kirpeja, ar ji kerpa mazus vaikus, tai sake kerpa, bet visko buna doh.gif Tai vat, ir kazkaip nesiryztu vest..
O dar patare, kad eiant i kirpykla, atsargai pasiimt kitus rubelius, nes buna taip, kad vaikai nenori tu skraisciu detis, tai tenka kirpt, taip kaip yra, o tada jau plaukuciu prikrenta ir kutena, grauzia. Tada gerai butu perrengti smile.gif
sleon
Mes pirma karta sunu nuskutome, kai jam buvo 10 men. Jis visai neverke ir nebijojo, tik pabodo. O dabar lankomes kas 2 menesius ir problemu nera bigsmile.gif
angeliux1
O gal kas gali Kauno vaiku kirpyklos adreseli parasyti? mes Vilnieciai ,bet ta proga ir nuvaziuotumem vaika patobulinti biggrin.gif
Moon_Light
Mus tai apkerpa mociute smile.gif Bet pries pirmaji gimtadieni pasigrainti vaziavom i kirpykla, mat jau baisiai ilgas garbanas turim ax.gif O ten tai buvo asaru kaip reikiant, nesedejo vietoj niekaip, tai po visko kaip pasiziurejau kaip apkirpo.... na auksines rankas moteris turi smile.gif Su tokiu mazyles spyriojimusi ir nesedejimu vietoj labai nepriekaistingas kirpimas smile.gif
salviss
Sveiki, kaip manote ar butu reikalinga specializuota vaikuciu kirpykla Vilniuje? Kaip galvojate kas labiausiai ramina besikerpanti vaika? Kuri vieta jums butu patogiausia? Aciu uz atsakymus
zzuzza
Nezinau,sunku atsakyti uz visus,bet manau maziai visi skirtingi ir juos visus domina skirtingi dalykai.Manajam,kas pries jo valia,nieko nepadarysi,nei apkirpsi,nei dar ka padarysi,jei pats susidometu,gal tada? g.gif
Kasandra81
O mano maziui labai patinka kirptis thumbup.gif Pati kerpu, net zirkles specialias kirpejos isigijau, kad geriau kirptu biggrin.gif Manau, greit teks specialybe keisti mirksiukas.gif
LeKrista
Labai idomu,o kazin kiek kainuoja vaikucio apkirpimas kirpykloje ax.gif
ILGAPLAUKE
Maniske nenusedetu,kirpau kirpciukus,tai vos vos,nenusedi vietoj mano mazyle 4u.gif
jjurgitas
o as visus savo vyrukus tame tarpe ir vyriausia vyra kerpu plauku kirpimo masinele thumbup.gif
Diamond
As jau du kartus trumpinau kirpciukus, pirma karta buvo lengva, nes buvau uzauginus nemazus. Tik segtuka via isimdavo, tai teko nukirpti. O antra karta tai buvo vargo, sedi sukinejasi su rankomis stumia, o dar zirkles plaukam neskirtos - neastrios doh.gif Jei butu vaiku kirpykla tikrai eiciau, tik aplinka turetu buti tikrai vaikiska, na pvz. kaip zaidimu kambarys ar pan. Kad vaikui laukti neprailgtu ir butu ka parodyti kad ramiai sedetu. Aisku ir kaina turi nesikandzioti, nes kitu atveju toliau vargciau namuose.
Saulyte mano
As kirapau vaika pas vyro kirpeja, ji taip kerpa, kad net ausu neuzkabina. Tai vat esme tame, kad ji specializavosi butent vaiku kirpime. Vaikas sedejo ramiai nes ji vis kalbino ji, sake ka ir kaip darys, kaip graziai jis atrodys, na, bendravo su juo. Labai gerai ir graziai ji apkirpo. Vaikui 2 metukai.
angeliux1
Nieks nenopri isduoti kur ta kirpykla yra Kaune verysad.gif
Diamond
QUOTE(Saulyte mano @ 2008 10 06, 17:03)
As kirapau vaika pas vyro kirpeja, ji taip kerpa, kad net ausu neuzkabina. Tai vat esme tame, kad ji specializavosi butent vaiku kirpime. Vaikas sedejo ramiai nes ji vis kalbino ji, sake ka ir kaip darys, kaip graziai jis atrodys, na, bendravo su juo. Labai gerai ir graziai ji apkirpo. Vaikui 2 metukai.
*

Gal kirpeja dirba Vilniuje?
mammy
QUOTE(angeliux1 @ 2008 10 06, 22:08)
Nieks nenopri isduoti kur ta kirpykla yra Kaune  verysad.gif
*

Ta kirpykla Kanto g. 14, va cia galite paziuret : http://www.grozionamai.lt/index.php?topic=...age&kid=838 , tik patariu uzsiregistruot, nes retai buna vietu atejus siaip. Kazkas klause kainos, mes mokam 20-25litus topsecret.gif biggrin.gif . Eisim sia savaite vel grazintis nail.gif
rikutis
Taip ir neradau kirpyklos vaikams adresiuko Vilniuje,gal kas pagelbėsit?
valiusiuke
Kaip gerai kad turim nuosavą kirpėją tėvelį thumbup.gif
user posted image
Dovile B.
Musu mazius kirpykloje pradejo lankytis nuo 1.3men. Mes jau gimem su ilgais plaukais tai teko nukirpti smile.gif jau esam buve 4 kartus, nes labai greit auga doh.gif artimiausiu metu vel eisim smile.gif
Mes kerpames kirpykloj "Simona" . Ten super kirpeja thumbup.gif yra ir jam ji labai patinka. Kaina truputeli didoka, bet vaikui negaila 4u.gif
Saulyte mano
QUOTE(Diamond @ 2008 10 07, 22:28)
Gal kirpeja dirba Vilniuje?
*

Aha, Vilniuje, netoli VMI.
Marniukas
O gal kas placiau parasytu kur vaika galima butu normaliai apkirpt Vilniuje? nes mum tai labai aktualu.....Iki siol pati vis kirpdavau vonioje kol zaidzia o jau ligiau padarydavau kol miega,o kitaip jokiu sansu apkirpt verysad.gif
rrence
QUOTE(Marniukas @ 2008 11 03, 16:25)
O gal kas placiau parasytu kur vaika galima butu normaliai apkirpt Vilniuje? nes mum tai labai aktualu.....Iki siol pati vis kirpdavau vonioje kol zaidzia o jau ligiau padarydavau kol miega,o kitaip jokiu sansu apkirpt verysad.gif
*

aš irgi vaiką kerpu vonelėje, t.y. tik kirpčiukus, nes nesiduoda, net ir žaislai nepadeda. Bet yra lazdynuose kirpykla , ten jau senai kerpames su vyru, tai kirpėja sakė,kad galiu atvesti ,bet reikia nusiteikti 5 min rėkimo. O draugė sakė,kad davė į rankytę saują saldainiukų ir kol vaikiukas perrinkinėjo ,kirpėja pakirpo. Mano leliui jau plaukai pečius siekia, bet vis nenusiteikiu vest pas kirpėją... blink.gif
Tinar
reiktu ir musm jau i kirpykla...na greitu laiku keliausim, papasakosiu kaip ten sekesi.. rolleyes.gif
rrence
pagaliau mes apsikirpome.. bet tai buvo, galima sakyti ,baisu. iš pradžių kol kirpėja ruošė sostą viskuo domėjosi, apžiūrinėjo, bet kai pasodinom į kėdę, nepadėjo, net kirpėjos duotas saldainis.. tiesa, spėjo jį susikišti į burnytę, bet kai rėkė, net bijojom, kad nepaspringtų. vienu metu net pasigailėjau viską pradėjusi, bet gi neisi su pusiau apkirpta galva. tai iškentėm viską iki galo.. buvom abu šlapi ir labai susinervavę. manau, kad dabar ligai nenorės pakartoti tos procedūros, bet buvo verta, nes mano sūnelis jau panašus į tikrą vyruką, o tai užkniso komentarai
"kokia graži mergaitė"...
Taip kad mielosios , linkiu stiprybės pasiruošusioms pakirpti savo mažiukus.
katyteee
QUOTE(rrence @ 2008 11 19, 16:27)
pagaliau mes apsikirpome.. bet tai buvo, galima sakyti ,baisu. iš pradžių kol kirpėja ruošė sostą viskuo domėjosi, apžiūrinėjo, bet kai pasodinom į kėdę, nepadėjo, net kirpėjos duotas saldainis.. tiesa, spėjo jį susikišti į burnytę, bet kai rėkė, net bijojom, kad nepaspringtų. vienu metu net pasigailėjau viską pradėjusi, bet gi neisi su pusiau apkirpta galva. tai iškentėm viską iki galo.. buvom abu šlapi ir labai susinervavę. manau, kad dabar ligai nenorės pakartoti tos procedūros, bet buvo verta, nes mano sūnelis jau panašus į tikrą vyruką, o tai užkniso komentarai
"kokia graži mergaitė"...
  Taip kad mielosios , linkiu stiprybės pasiruošusioms pakirpti savo mažiukus.
*

net susijuokiau balsu apie jusu kirpimosi procedura!

ir as galvoju savo dukrytei 1.4m pakirpt grikute, nes lenda tie plaukuciai i akytes nenori ristis ji ju, ir sagucius ir gumytes meta lauk! Tik nenoriu pati kirpt, o tai bilekas dar gausis...bet tik kad jai sunkiai iseina surist plaukus, vis krutina galva, arba beganciai risu biggrin.gif tai jauciu sansu nerbus kad sedetu ramiai!
giedre g
mes tai vezam i kirpykla kaune. l. patenkintas,ramiai sedi, mes su vyru tik spejam nest zaislus, ziurim multikus..zodziu visi bunam uzimti i geros nuotaikos bei patenkinti iseinam is kirpyklos.
user posted image

user posted image
mazulia
2 kartus kirpau pati. 1 kart 1.1men su zirklutem, o kt kart 1.2 su masinele thumbup.gif thumbup.gif
Breira
Mano sūneliui 1.5m, kirpau pati jau gal kokius 5 kartus.
1 karta bandziau su masinele ir buvo tikras košmaras - reke, cype...tai kol kas neįsivaizduoju,kaip reiks kirptis kirpykloje doh.gif
rrence
taip ir mums buvo kirpykloje, kol neįjungė mašinėlės palyginti buvo ramu, bet kai suburzgė... Nuėjus pirmą kartą reikia paprašyti, kad kirptų be mašinėlės, bus ilgiau, bet garantija, kad mažiukas neišsigąs pirmą kartą. cray.gif
*Savana*
O aš savajį visada kerpu namie pati su elektrine kirpimo mašinėle 4 numeriu smile.gif jis ramiai sėdi, kartais net pats ateina ir sako kirpti smile.gif
iinnggaa
na mums ir laikas jau kirptis nes plaukucai jau ilgoki ir labai neleidzia galvos isplaut tai nutariau pati apkirpt su masinele ,bet vis dar nesiryztu vis atidedu rytojui ax.gif ,viena kart buvo kirpykloje tai visa laika prareke,tai kazkaip baisu ir vest antra kart g.gif
Dakine
As apkirpau pati,kai mazulis ramiai sau valge ir neatitraukdamas akiu ziurejo i tv reklamas .Ne nepastebejo:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.