na ir istorija...
Fantastika
nu tikrai kazkas is fantastikos srities
skaiciau netekusi zado sekmes
Nu bet tu superine mamyte
Nesugalvociau dievazi pati saremiaudama vaziuot i gimdymo namus, o ir dukryte mama su taksu galejo atvaziuot pasiimt, bet buvo, kaip buvo. Gerai, kad pakeliui nepagimdei QUOTE(daluzenik @ 2008 06 27, 21:38) Nu bet tu superine mamyte Nesugalvociau dievazi pati saremiaudama vaziuot i gimdymo namus, o ir dukryte mama su taksu galejo atvaziuot pasiimt, bet buvo, kaip buvo. Gerai, kad pakeliui nepagimdei Jeigu mama šeštadienį per "Kauno dienas" būtų sugalvojusi su taksu atvažiuoti pas mane, tai kokią valandą aš jau būčiau namie pagimdžiusi
Dievazi, truksta zodziu...
Su tokia MAMYTE stipria, ryztinga ir istverminga vaikuciams tikrai jokios negandos gyvenime nebaisios Sekmes jums visiems dideliausios
Tokia istverme ir savitvarda - truksta zodziu
Mazai jau ta ligonine ir bereikalinga buvo...
Dieve kokia drasi mamyte
nu neitiketina istorija
as tai manau buciau seniai visoms priemime veidelius pagrazinus
Saunuole mamyte
nu nereali mamyte
Labai gražiai parašyta
labai smagi istrija, vis skaiciau ir galvojau kazin ar spesi i gimdykla ar taip kiemeli ant zolytes ir pagimdysi
cia balioncikas jusu seimynai
Labai dėkoju visoms įvertinusioms
Nu mamytė duoda
as taip pat pagimdziau greitai ir lengvai. sveikinam ir dziaugiames uz jus
Dėkui
Aš vis pagalvoju, kaip būtų trečią kartą?
Prisijungiu prie issakytu nuomoniu. Saunuole tikra
a bet ir kantrybe..
Šaunuole mamytė
Nu tikrai nuostabi istorija
nerealu
Nerealus gimdymas
Juokinga, graži ir optimistiška gimdymo istorija.
Mamytei linkiu sitprybės ir toliau trykštati optimizmu Keiti, o kaip su mokslais? Ar leido toks sunkus nėštumas juos tęsti ir baigti?
na nieko sau................
QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 07, 15:08) Juokinga, graži ir optimistiška gimdymo istorija. Mamytei linkiu sitprybės ir toliau trykštati optimizmu Keiti, o kaip su mokslais? Ar leido toks sunkus nėštumas juos tęsti ir baigti? Dėkui už linkėjimus Šį semestrą labai daug gulėjau ligoninėse, tai teko per kelias dienas perlaikyti visus koliokviukus ir tris egzaminus parašyti. Rezultatai neypatingi, bet kitais metais studijuosiu neakivaizdžiai, tai dešimtukų man ir nereikia
o kur dukrytes gimdymo istorija?
Na ir istverme
super mama
QUOTE(Keiti @ 2008 07 07, 18:41) Šį semestrą labai daug gulėjau ligoninėse, tai teko per kelias dienas perlaikyti visus koliokviukus ir tris egzaminus parašyti. Rezultatai neypatingi, bet kitais metais studijuosiu neakivaizdžiai, tai dešimtukų man ir nereikia Šaunuolė Taigi istorijos pradžioje rašei, kad paskaičiavot, kada gandrus kviestis, kad iškart išsilaikius egzaminus gimdyti būtų galima.
Ot žiopla
Saunuole mamyte
na bet ir saunuole tu
nieko sau
tikrai saunuole tu, kad nepanikavai o jau biurokratija ligoninese tai irgi, jei ne per tas duris iejei, gali ir numirti, nes juk neuzpildei dokumentu.. nu patyliu QUOTE(septyntaske @ 2008 07 09, 17:56) nieko sau tikrai saunuole tu, kad nepanikavai o jau biurokratija ligoninese tai irgi, jei ne per tas duris iejei, gali ir numirti, nes juk neuzpildei dokumentu.. nu patyliu Kvailiausia, kad vis aplanko tas jausmas - "na štai, viskas, atėjau, dabar jau galėsiu gimdyti", o tave išveja prie kitų durų, ten nuvažiavus vėl atrodo - "pagaliau", bet be reikalo, nes dar pakankamai privaiko... Jeigu trečią kartą būtų sustabdę, laikytų mano kūdikį ant rankų
Keiti, idomi kudikio atejimo istorija, bet ir gydytojai atlaidus, nemato kad moteris tuoj gimdys, tai dzin siuntineja visur
didžiausi sveikinimai. tu esi tikrai supermama
beveik neturiu žodžių... Mamytė iš didžiosios M
Labai geros nuotaikos pasakojimas, taip skaniai perskaičiau!
ir toliau linkiu būt tokios geros nuotaikos, aukit sveikučiai ir didučiai
Tikra Supermamytė
Nors mano istorija labai panaši. Visą naktį iš šeštadienio į sekmadienį spazmavo,bet nesigilinau.Ryte dar nepraėjo,bet nekreipiau dėmesio,sakau paruošiamieji sąrėmiai.Tai išsikankinau visą dieną,niekam nieko nesakius.Vakare buvom pakviesti į svečius aplankyt ką tik gimusios lėlytės.Susimetėm daiktus ir išlėkėm,ten dar vištienos prikirtau,porą gurgšnelių šampano,nors akys iš skausmo iš orbitų lipo Bet tas seseles ir priėmime dirbančias felčerkas,šaudyt reik,tyčiojas iš nėštukių,mato kad kenčiam,dar tąso bile kur.Fui... QUOTE(opalė @ 2008 07 10, 14:13) saunuole - linkejimai jusu seimynai ir mazajam jos nariui beje, tai ne tris valandas Daug kas sako, kad neva mano gimdymas greitas, na man jis neatrodo toks jau labai greitas. vis tik trys mėnesiai nuolatinių sąrėmių nėra taip jau labai mažai. Pirmą dukrą gimdžiau 12 val. tai žinokit mane mažiau išsekino nei šis nėštumas ir gimdymas.
oho
šaunuolė, medalis mamytei, tai bent kantrybė
Tikra saunuole
|