Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anekdotas, o ne gimdymas :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
MO
na ir istorija... unsure.gif sedejau iki paskutinio zodzio kaip prikaustyta... unsure.gif gerai, kad kur nors pakeliui nepagimdei karsta.gif saunuole, didvyre mamyte, nuosirdziausi sveikinimai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dudute
Fantastika 4u.gif
tauskalyte
nu tikrai kazkas is fantastikos srities smile.gif
skaiciau netekusi zado smile.gif
sekmes 4u.gif
daluzenik
Nu bet tu superine mamyte doh.gif thumbup.gif
Nesugalvociau dievazi pati saremiaudama vaziuot i gimdymo namus, o ir dukryte mama su taksu galejo atvaziuot pasiimt, bet buvo, kaip buvo.
Gerai, kad pakeliui nepagimdei cool.gif
Keiti
QUOTE(daluzenik @ 2008 06 27, 21:38)
Nu bet tu superine mamyte doh.gif  thumbup.gif
Nesugalvociau dievazi pati saremiaudama vaziuot i gimdymo namus, o ir dukryte mama su taksu galejo atvaziuot pasiimt, bet buvo, kaip buvo.
Gerai, kad pakeliui nepagimdei cool.gif
*

Jeigu mama šeštadienį per "Kauno dienas" būtų sugalvojusi su taksu atvažiuoti pas mane, tai kokią valandą aš jau būčiau namie pagimdžiusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mmuliukas
drinks_cheers.gif geras
Fudzijama
Dievazi, truksta zodziu... blink.gif
Su tokia MAMYTE stipria, ryztinga ir istverminga vaikuciams tikrai jokios negandos gyvenime nebaisios thumbup.gif
Sekmes jums visiems dideliausios 4u.gif
Arven
Tokia istverme ir savitvarda - truksta zodziu thumbup.gif
Mazai jau ta ligonine ir bereikalinga buvo...
Jullie
Dieve kokia drasi mamyte 4u.gif Sveikatytes jums. Ikvepe tavo istorija ir mane but drasesnei blush2.gif
Edeva
blink.gif oho tikrai saunuole aukit sveikuciai ir grazuciai wub.gif
spygliuliukas
nu neitiketina istorija bigsmile.gif ne daug tokiu stipriu zmoniu yra kaip tu 4u.gif
as tai manau buciau seniai visoms priemime veidelius pagrazinus ax.gif
Fi Fi
Saunuole mamyte 4u.gif Aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif
Simpson
nu nereali mamyte thumbup.gif drinks_cheers.gif blink.gif
Fa
Labai gražiai parašyta wub.gif wub.gif 4u.gif
starke
labai smagi istrija, vis skaiciau ir galvojau kazin ar spesi i gimdykla ar taip kiemeli ant zolytes ir pagimdysi biggrin.gif
cia balioncikas jusu seimynai 4u.gif
Keiti
Labai dėkoju visoms įvertinusioms ax.gif
Emilija44
Nu mamytė duoda biggrin.gif šaunuolė ...
luisana
as taip pat pagimdziau greitai ir lengvai. sveikinam ir dziaugiames uz jus biggrin.gif
Keiti
Dėkui ax.gif
Aš vis pagalvoju, kaip būtų trečią kartą? blink.gif Greičiausiai namie pasigimdyčiau lotuliukas.gif
pukepuke
Prisijungiu prie issakytu nuomoniu. Saunuole tikra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
širlė
a bet ir kantrybe.. thumbup.gif super istorija, atitinka savo pavadinima thumbup.gif sekmes
Joam
Šaunuole mamytė thumbup.gif , aš turbut visus ten medikus primusčiau smile.gif , siaubas dabar dokumentai svarbesni , o ne žmogus doh.gif
lullu
nono.gif As taip pat juokavau kad antra vaika pagimdysiu namie , bet taip ir isejo biggrin.gif
QUOTE(Keiti @ 2008 07 05, 13:30)
Aš vis pagalvoju, kaip būtų trečią kartą? blink.gif Greičiausiai namie pasigimdyčiau lotuliukas.gif
*

aureka
Nu tikrai nuostabi istorija smile.gif ir verkt ir juoktis norisi .Keliu kepure pries tokia saunia mamyte hi.gif
happymama
nerealu lotuliukas.gif thumbup.gif
Baffie
Nerealus gimdymas thumbup.gif Tiesiog super thumbup.gif Sėkmės jums 4u.gif
Svajūnė
Juokinga, graži ir optimistiška gimdymo istorija. thumbup.gif Buvo įdomu skaityti nuo pirmo iki paskutinio istorijos žodžio.

Mamytei linkiu sitprybės ir toliau trykštati optimizmu 4u.gif Sūneliui- augti sveikučiui 4u.gif

Keiti
, o kaip su mokslais? Ar leido toks sunkus nėštumas juos tęsti ir baigti? smile.gif
Deisi
na nieko sau................ thumbup.gif
Keiti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 07, 15:08)
Juokinga, graži ir optimistiška gimdymo istorija.  thumbup.gif Buvo įdomu skaityti  nuo pirmo iki paskutinio istorijos žodžio.

Mamytei linkiu sitprybės ir toliau trykštati optimizmu  4u.gif Sūneliui- augti sveikučiui  4u.gif

Keiti
, o kaip su mokslais? Ar leido toks sunkus nėštumas juos tęsti ir baigti?  smile.gif
*

Dėkui už linkėjimus 4u.gif

Šį semestrą labai daug gulėjau ligoninėse, tai teko per kelias dienas perlaikyti visus koliokviukus ir tris egzaminus parašyti. Rezultatai neypatingi, bet kitais metais studijuosiu neakivaizdžiai, tai dešimtukų man ir nereikia smile.gif Tris egzaminus nusikėliau į rugpjūtį, jeigu išsilaikysiu, beliks paskutinis kursas. Beje, o iš kur žinai, kad mokausi? g.gif bigsmile.gif
joviliukste
o kur dukrytes gimdymo istorija? 4u.gif
-Aiva-
Na ir istverme blink.gif tukstanti kartu SAUNUOLE thumbup.gif
Keiti
QUOTE(joviliukste @ 2008 07 07, 18:04)
o kur dukrytes gimdymo istorija?  4u.gif
*

Dukrytės gimimas buvo standartiškas, tai nebūtų taip įdomu skaityti, nors kita vertus, kiekvienas gimdymas yra ypatingas smile.gif
Jurada
QUOTE(Keiti @ 2008 07 07, 20:33)
Dukrytės gimimas buvo standartiškas, tai nebūtų taip įdomu skaityti, nors kita vertus, kiekvienas gimdymas yra ypatingas smile.gif
*

Kiekvienai mamai savų vaikų gimimai įsimintini visam gyvenimui drinks_cheers.gif
Žoržetta
blink.gif is kur mergaitei tiek drasos ir istvermes? unsure.gif saunuole mamka notworthy.gif
tomulexxx
super mama 4u.gif wub.gif 4u.gif o kad gimdymas istikruju butu toks greitas kaip pas tave ax.gif sveikinimai didziausi 4u.gif thumbup.gif
Svajūnė
QUOTE(Keiti @ 2008 07 07, 18:41)
Šį semestrą labai daug gulėjau ligoninėse, tai teko per kelias dienas perlaikyti visus koliokviukus ir tris egzaminus parašyti. Rezultatai neypatingi, bet kitais metais studijuosiu neakivaizdžiai, tai dešimtukų man ir nereikia smile.gif Tris egzaminus nusikėliau į rugpjūtį, jeigu išsilaikysiu, beliks paskutinis kursas. Beje, o iš kur žinai, kad mokausi? g.gif  bigsmile.gif
*

Šaunuolė 4u.gif Viską išsilaikysi ir sėkmingai baigsi paskutinį kursą 4u.gif Ir vaikučiai bus paauginti jau 4u.gif bigsmile.gif

Taigi istorijos pradžioje rašei, kad paskaičiavot, kada gandrus kviestis, kad iškart išsilaikius egzaminus gimdyti būtų galima. ax.gif Man ir pasidarė įdomu, ar pavyko planus įgyvendinti mirksiukas.gif
Keiti
Ot žiopla doh.gif Matyt nemiga savo daro... biggrin.gif
Ramašiška
Saunuole mamyte wub.gif Aukit diduciai ir sveikuciai supermama.gif supermama.gif
brilly
na bet ir saunuole tu thumbup.gif as tokiu atveju prie priimamojo turbut buciau pasakius kad atsisesiu cia ant zemes ir gimdysiu, jei niekas nesiruosia man padet! doh.gif lotuliukas.gif
septyntaske
nieko sau ax.gif
tikrai saunuole tu, kad nepanikavai 4u.gif
o jau biurokratija ligoninese tai irgi, jei ne per tas duris iejei, gali ir numirti, nes juk neuzpildei dokumentu.. nu patyliu g.gif humaniskumas vis tik klesti
Keiti
QUOTE(septyntaske @ 2008 07 09, 17:56)
nieko sau  ax.gif
tikrai saunuole tu, kad nepanikavai  4u.gif
o jau biurokratija ligoninese tai irgi, jei ne per tas duris iejei, gali ir numirti, nes juk neuzpildei dokumentu.. nu patyliu  g.gif  humaniskumas vis tik klesti
*

Kvailiausia, kad vis aplanko tas jausmas - "na štai, viskas, atėjau, dabar jau galėsiu gimdyti", o tave išveja prie kitų durų, ten nuvažiavus vėl atrodo - "pagaliau", bet be reikalo, nes dar pakankamai privaiko... Jeigu trečią kartą būtų sustabdę, laikytų mano kūdikį ant rankų doh.gif
Krisitnaa&
Keiti, idomi kudikio atejimo istorija, bet ir gydytojai atlaidus, nemato kad moteris tuoj gimdys, tai dzin siuntineja visur doh.gif blink.gif siaubas kas per gydytojai siais laikais blink.gif
virvė
didžiausi sveikinimai. tu esi tikrai supermama thumbup.gif sveikatėlės jums mirksiukas.gif
TimbaLimba
beveik neturiu žodžių... Mamytė iš didžiosios M thumbup.gif wub.gif
vataipva
Labai geros nuotaikos pasakojimas, taip skaniai perskaičiau!

ir toliau linkiu būt tokios geros nuotaikos, aukit sveikučiai ir didučiai thumbup.gif
Lady_W
saunuole - linkejimai jusu seimynai ir mazajam jos nariui wub.gif wub.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 06 24, 20:09)
Nu nerealus gimdymas... Kai pagalvoju, kas gimdo 3 paras, o kas - 3 valandas lotuliukas.gif
*

beje, tai ne tris valandas g.gif biggrin.gif - o kaip supratau - visus tris menesius beveik biggrin.gif mirksiukas.gif - ziurint is kurios puses pazvelgsi ax.gif
NORIKA
Tikra Supermamytė thumbup.gif
Nors mano istorija labai panaši.
Visą naktį iš šeštadienio į sekmadienį spazmavo,bet nesigilinau.Ryte dar nepraėjo,bet nekreipiau dėmesio,sakau paruošiamieji sąrėmiai.Tai išsikankinau visą dieną,niekam nieko nesakius.Vakare buvom pakviesti į svečius aplankyt ką tik gimusios lėlytės.Susimetėm daiktus ir išlėkėm,ten dar vištienos prikirtau,porą gurgšnelių šampano,nors akys iš skausmo iš orbitų lipo lotuliukas.gif pamatęs vyras persuktą veidą,pats mane namo ištempė,grįžom 10.30val,surinko jis visus daiktus(tuo metu aš sakiau kad man dar ne laikas fool.gif),ištempė į ligoninę,ten kaip ir tave Keiti pratampė iš kabineto į kabinetą, po to sako,kaklelis 9cm,lekiam į gimdyklą. Ir 00.15 gimė mano žirniukas 4u.gif Kažkaip greit,ir skaudėjo rodos nepakankamai lotuliukas.gif
Bet tas seseles ir priėmime dirbančias felčerkas,šaudyt reik,tyčiojas iš nėštukių,mato kad kenčiam,dar tąso bile kur.Fui... gun_rifle.gif
Keiti
QUOTE(opalė @ 2008 07 10, 14:13)
saunuole - linkejimai jusu seimynai ir mazajam jos nariui wub.gif  wub.gif
beje, tai ne tris valandas g.gif  biggrin.gif  - o kaip supratau - visus tris menesius beveik biggrin.gif  mirksiukas.gif  - ziurint is kurios puses pazvelgsi ax.gif
*

Daug kas sako, kad neva mano gimdymas greitas, na man jis neatrodo toks jau labai greitas. vis tik trys mėnesiai nuolatinių sąrėmių nėra taip jau labai mažai. Pirmą dukrą gimdžiau 12 val. tai žinokit mane mažiau išsekino nei šis nėštumas ir gimdymas.
trr
oho swoon.gif vau bigsmile.gif good.gif
šaunuolė, medalis mamytei, tai bent kantrybė bigsmile.gif aš tai greičiausiai vyrą būčiau apšaukusi (švelniai tariant), kodėl ne šalia blush2.gif , ai ir visus kitus, ypač tokias budinčias, kurios be dokumentų net nekalba doh.gif
Vaiiva
Tikra saunuole thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.