Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: zema temperatura
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
linucka
sveikos,
ar kamnors buvo nestumo pradzioj temperatura 36.2 - 36.4 ir taip visa diena, nepakyla aukstesne...
apskritai, mano visada buvo zemas kraujo spaudimas ir temperatura panasi, retai kada pakyla iki 36.6, bet kai skaiciau apie nestumo pozymius, tai pakilusi temperatura yra vienas is pozymiu g.gif ar nebutinai?
lb laukiu ats...
VaiPė
Nebūtinai turi būti pakilus.Kiekvienai individualiai.Man tik vakarais būdavo apie 37.Žinoma,nenoriu gąsdinti,bet ar buvai jau pas ginę g.gif ?Arba HCG gal tyreisi?Dėl viso pikto pasitikrink ax.gif
Tefnut
O ar matavaisi rytinę temp, t.y. tik nubudus, dar neatsikėlus iš lovos? Dar klausimėlis- ar anksčiau matuodavaisi temperatūrą? Nes tas "pakilusi" gali būti sąlyginis dalykas, lyginant su ankstesne temp- jei tavo visad rytinė yra pvz. 36,5, tai 36,8 bus pakilusi. + priklauso kurioj vietoj matuoji ir koks termometras.
linucka
jau ruosiuos vizitui pas gine, uzsiregistravau kitai savaitei....dar norejau siek tiek islaukti, nes jei viskas gerai, tai nera ko skubeti, bet jauciu jau kad nerimas ima virsu... unsure.gif
taigi, nueisiu ir bus ramu...tikiuos rolleyes.gif

Papildyta:
na siryt pasimatavau dar lovoj...buvo 36.7, tai istikruju jau pakilus kaip man, nes visada apie 36.2 budavo...

Papildyta:
o matuojuosi su elektroniniu termometru, pazasty...gal jis ir nera lb tikslus... g.gif
na antradieni pas gien ir viskas bus aisku... rolleyes.gif
linucka
na va, teko sian apsilankyt pas gine..tai nei nudziugino nei nuliudino..tik pasake kad dar labai mazas zirniukas ir nelabai eina suprasti ar auga.. nueisiu dar sestadieni, tada pamatuos, matys ar paaugo...
o del zemos temperaturos tai sake nelabai normalu...visgi turi buti pakilus(netgi virs 37)...tai dabar saziningai matuosiuos...ir jau ne pazasty blush2.gif kazkaip nezinojau kur reikia matuot... rolleyes.gif
kazkaip man vis sukasi mintys apie nesivystanti, nors taip noriu tiketi kad bus viskas gerai unsure.gif
pukepuke
QUOTE(linucka @ 2008 07 01, 21:12)
na va, teko sian apsilankyt pas gine..tai nei nudziugino nei nuliudino..tik pasake kad dar labai mazas zirniukas ir nelabai eina suprasti ar auga.. nueisiu dar sestadieni, tada pamatuos, matys ar paaugo...
o del zemos temperaturos tai sake nelabai normalu...visgi turi buti pakilus(netgi virs 37)...tai dabar saziningai matuosiuos...ir jau ne pazasty blush2.gif kazkaip nezinojau kur reikia matuot... rolleyes.gif
kazkaip man vis sukasi mintys apie nesivystanti, nors taip noriu tiketi kad bus viskas gerai  unsure.gif
*

Neliudek, tak dabar matuok neilipus is lovos, termometra padek prie lovos kad nereiketu keltis. Patartina tuo paciu metu matuotis visalaik. Nepertraukiamo miego trukme turi buti ne mazesne nei 6 val. Laikyk 7 min.
Turi buti 37-32.2 temperatura. As keik matojuosi (apie 2 sav.) tai visalaik 37.2
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2008 07 03, 10:01)
Neliudek, tak dabar matuok neislipus is lovos, termometra padek prie lovos kad nereiketu keltis. Patartina tuo paciu metu matuotis visalaik. Nepertraukiamo miego trukme turi buti ne mazesne nei 6 val. Laikyk 7 min. termometra.
Turi buti 37-37.2 temperatura. As keik matojuosi (apie 2 sav.) tai visalaik 37.2
*

linucka
aciu pukepuke uz naudinga patarima...siryt pasimatavau..ir parode 37.0 thumbup.gif
pasirodo neteisingai viska dariau... unsure.gif
jau pradedu patiketi kad viskas bus gerai su mano nestuke.gif
dar ryt turiu vizita pas gine.jau buvau antradieni, tai ismatavo mano zirniuka ir rytoj pamatuos paziureti ar auga...tikiuos kad bus paauges...tada jau tikrai bus ramu smile.gif
Niune
QUOTE(linucka @ 2008 07 04, 07:04)
aciu pukepuke uz naudinga patarima...siryt pasimatavau..ir parode 37.0  thumbup.gif
pasirodo neteisingai viska dariau... unsure.gif
jau pradedu patiketi kad viskas bus gerai su mano  nestuke.gif
dar ryt turiu vizita pas gine.jau buvau antradieni, tai ismatavo mano zirniuka ir rytoj pamatuos paziureti ar auga...tikiuos kad bus paauges...tada jau tikrai bus ramu smile.gif
*

na kaip sekesi pas gine? ar paaugo zirniukas?? wub.gif
linucka
buvau pas gine, ir nieko neramiau, nes negalejo pasakyti ar paaugo zirniukas - kaip ir ana karta nejo iziureti echoskopu... ta prasme pats tas nestumo maisas paauges, bet embriono jame nesimato...
nuosprendis - laukti dar 10d. verysad.gif
zose123
siaip temperatura matuojama bazine, o ne kuno, tai reiskia, kad ne pazasti,o kur ir kaip geriau matuoti parasyta internete ir apie visus temperaturos svyravimus forume planuojancioms
kepuryte
QUOTE(linucka @ 2008 07 01, 21:12)
kazkaip man vis sukasi mintys apie nesivystanti, nors taip noriu tiketi kad bus viskas gerai  unsure.gif
*

pas mane niekada nebuvo visada tokia kaip pas tave ir ryte ne velnio nepakildavo doh.gif nors man irgi aiskino kad turi butinai pakilt doh.gif bet ne velnio tik nesinervuok ir lauk va as jau bandau kopti i II trimestra mirksiukas.gif
linucka
na as tikrai dar turiu daug vilciu, nes dabar kai jau moku kaip matuoti BT tai pasimatuoju ir visada rodo 37, o tai jau neblogas zenklas smile.gif
beto, kai gimdziau vaikeli man dare cezario pjuvi, tai gine sako gal nesimato embriono del to kad randas uzstoja...
tiesiog kai praeity buvo visokiu nesekmiu, tai del to tas nerimas ir sustipreja... taip norisi isgirsti kad "sirdute plaka, viskas gerai".tai va, lauksiu... aciu uz palaikyma.. mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.