Mano sesiamete dukra streikuoja vakarais: nenori praustis, sako nusipraus is ryto
Sveikute, mano mergyte nuo pat pirmo karto pamilo vandeneli, taigi greiciausiai tai nuo vaiko priklauso. Bet tu gali isbandyti ja sudominti. Lai pati issirinka sau prausimosi geli, muila, kempine, rankslosti, sampuna, balzama, kremuka ir t t (jug dabar jaunom panelem tiek daug visko yra, pvz is serijos BRATZ). Kai tai bus jos pasirinkimas, patikek, tikrai nores isbandyti. Nupirk jai i vone konfeti, geliciu kuriuos ištirpsta, kad butu linksma.
Pabandik isnagrinieti ka darai ne taip, gal ka nors, kas jai labai nepatinka prausimosi metu? Gal nagus karpi jai iskarto po vonios? Niu vienu zodziu, sekmes jums. Manau susitvarkysite.
kai nenori praustis ir neprausiu. Saku, eik taip murzinas. Darželyje visi vaikai juoksis. Tada pats nulekia ir nusiprausia.
mano sūnus praustis irgi nelabai mėgsta. vakare -- nes tai reiškia kad pramogos baigtos, ir laikas miegoti. o iš ryto -- skuba kuo greičiau žaisti ir prausimasis bereikalingas gaišimas.
šiaip tą karą aš dažniausiai laimiu organizuodama bendrą visos šeimos prausimąsi, po kurio kažką veiksim visi kartu. bet jeigu suorganizuot nepavyksta, tai tada ateina ožys šiaip maudytis vonioj su putom ir guminiais žuviukais tai labai mėgsta.
na maudytis ji tai megsta, net labai
gal nereikėtų atidėti to prausimosi į visai vėlų vakarą, kada jau vaikas pavargęs ir irzlus. ir kad to nereikėtų daryti paskubom ar pusiau miegant.
Mano karalaitė bijo vorų, todėl jei kartais sugalvodavo nesipraususi maklinti į lovą, tai taip ir sakydavau ..... vorai tavo lovoje apsigyvens
Mes prausiames su dideliu noru, bet pazystama skundesi, kad jos sesiametis, nenori praustis, po lauko galetu eiti murzinas miegoti, gal cia toks 6-ciu streikas
Namuose su prausimusi problemų nėra, žino kad pasakiau ir šventa
oi kovoju su savo keturmeciu,kai reikia eit praustis.
ir mano šešemečiui vienu momentu buvo užėjęs noras nesiprausti vakarais... vis sakydavo rytoj
mes irgi tokia beda turim nors jau 10 metu vyrukui , tai tik po kokio pusvalandzio ikalbinejimu nueina praustis , ir taip kiekviena vakara
tikriausiai vaikai tingi, geriau pazaistu ka per ta laika.
Sveikutes..
Jei galima, isiterpsiu ir as..Augina mergyte, 6.5 metuku..Tai mes suprausimosi neturejom jokiu problemu..Labai labai dievina vandenuka.. |