Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: karas vakarais
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Gintarėtarė
Mano sesiamete dukra streikuoja vakarais: nenori praustis, sako nusipraus is ryto doh.gif kada pas jusu vaikus atsirado poreikis praustis? negi taip ir kariausiu iki paauglystes kas vakara, kol bernai ims patikti ir pati is vonios neislys biggrin.gif
Chikipiki
Sveikute, mano mergyte nuo pat pirmo karto pamilo vandeneli, taigi greiciausiai tai nuo vaiko priklauso. Bet tu gali isbandyti ja sudominti. Lai pati issirinka sau prausimosi geli, muila, kempine, rankslosti, sampuna, balzama, kremuka ir t t (jug dabar jaunom panelem tiek daug visko yra, pvz is serijos BRATZ). Kai tai bus jos pasirinkimas, patikek, tikrai nores isbandyti. Nupirk jai i vone konfeti, geliciu kuriuos ištirpsta, kad butu linksma.
Pabandik isnagrinieti ka darai ne taip, gal ka nors, kas jai labai nepatinka prausimosi metu? Gal nagus karpi jai iskarto po vonios?
Niu vienu zodziu, sekmes jums.
Manau susitvarkysite. 4u.gif
indreu
kai nenori praustis ir neprausiu. Saku, eik taip murzinas. Darželyje visi vaikai juoksis. Tada pats nulekia ir nusiprausia.
sena niekšė
mano sūnus praustis irgi nelabai mėgsta. vakare -- nes tai reiškia kad pramogos baigtos, ir laikas miegoti. o iš ryto -- skuba kuo greičiau žaisti ir prausimasis bereikalingas gaišimas.
šiaip tą karą aš dažniausiai laimiu organizuodama bendrą visos šeimos prausimąsi, po kurio kažką veiksim visi kartu. bet jeigu suorganizuot nepavyksta, tai tada ateina ožys dry.gif

šiaip maudytis vonioj su putom ir guminiais žuviukais tai labai mėgsta.
Gintarėtarė
na maudytis ji tai megsta, net labai thumbup.gif pridarau as jai putu, priduodu zaislu, o po to dar ir masaziuku su kremukais pasilepinam. Jokios bedos. Bet darbo dienom, kai grizam velai po darbu, ja pasiimam is aukles, ir reikia skubeti ruostis kitai dienai ir mokyklai, tai tiesiog varau kojytes ir uzpakaliuka kuo greiciau apsiprausti, dantis issivalyti ir i lova. Nes laiko nera teliushkuotis ir zhaisti... va tada ir prasideda: schmoll.gif galima is ryto??? ax.gif ir t.t. Tai vat ir mastau, kada ji pati prades jausti poreiki apsiprausti kas ryta, kas vakara, ir be jokiu ikalbinejimu smile.gif
sena niekšė
gal nereikėtų atidėti to prausimosi į visai vėlų vakarą, kada jau vaikas pavargęs ir irzlus. ir kad to nereikėtų daryti paskubom ar pusiau miegant.
Voverė
Mano karalaitė bijo vorų, todėl jei kartais sugalvodavo nesipraususi maklinti į lovą, tai taip ir sakydavau ..... vorai tavo lovoje apsigyvens biggrin.gif Mėgsta gi jie tamsias, nešvarias, drėgnas vietas biggrin.gif
twins2
Mes prausiames su dideliu noru, bet pazystama skundesi, kad jos sesiametis, nenori praustis, po lauko galetu eiti murzinas miegoti, gal cia toks 6-ciu streikas g.gif
Niktė
Namuose su prausimusi problemų nėra, žino kad pasakiau ir šventa biggrin.gif bet kai leidau pas mamą miegoti, tai man paskui pasakojo kad karas vyko tiesiogine to žodžio prasme blink.gif negalėjau patikėti, tai kai pasakiau kad daugiau nebeleisiu pas močiutę miegoti, baigėsi visos bėdos cool.gif
SSandrute
oi kovoju su savo keturmeciu,kai reikia eit praustis. doh.gif kartais padeda lenktynes,kas greiciau iki vonios nubegs,kas greiciau iki lovos.. biggrin.gif
klopedija
QUOTE(indreu @ 2008 06 25, 21:47)
kai nenori praustis ir neprausiu. Saku, eik taip murzinas.
*
Aš dar nuvilkčiau patalynę ir vietoj paklodės patiesčiau laikraštį lotuliukas.gif .
Terė
ir mano šešemečiui vienu momentu buvo užėjęs noras nesiprausti vakarais... vis sakydavo rytoj doh.gif ... nenusileidau ir nenusileisiu schmoll.gif ... bet, kad pats susivoktų ir nusipraustų nesakant dar taip nebuvo nei ryte, nei vakare doh.gif nuo mažiuko labai mėgo vandenį ir prausiasi ir dabar vonioj su žaislais ir jau kai prausiasi ir išlipti nenori tongue.gif gal čia koks tingulys pas juos atkeliauja apie 6 metus g.gif
musyte015
mes irgi tokia beda turim nors jau 10 metu vyrukui , tai tik po kokio pusvalandzio ikalbinejimu nueina praustis , ir taip kiekviena vakara doh.gif , o maziukas tai nori ir pats sako kad einam praustis ir miegot . manau kad cia nuo kiekvieno vaiko atskirai priklauso .
ingusetija
tikriausiai vaikai tingi, geriau pazaistu ka per ta laika. biggrin.gif mano dar mazesni ir tai nenori eiti, kai reikia tik trumpai, be zaidimu apsiprausti. tik kai pasakau, kas pirmas, vyresnelis lekia viska metes. lotuliukas.gif jam butinai reikia laimeti.
IceDragon
Sveikutes.. 4u.gif
Jei galima, isiterpsiu ir as..Augina mergyte, 6.5 metuku..Tai mes suprausimosi neturejom jokiu problemu..Labai labai dievina vandenuka.. bigsmile.gif Sako, as undinele.. rolleyes.gif Gali valandu valanas mirk vonioj, uzsikimsus kriaukle pusvalandi plaut rankas, thumbup.gif Leidziu isirnk jai duso zele, turi savo ranksluostuka megstama, nuperku vonios putu, zaislu..Tai niekaip neatsiprausia ji pas mus.. lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.