Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Panevėžio dvynukai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
aloevera
Kaip sekasi Panevezio dvynuku mamytems?

butu smagu susitikti ir paplepeti bigsmile.gif
o musu kinderiukams dvynukams pazaisti smile.gif
neresap
registruojuos naujoj temelej 4u.gif

laukiam ir daugiau dvynuku mamyciu. idomu pasidalinti patarimais ir patirtimi, ar siaip paplepeti biggrin.gif
aloevera
valio! jau dvi mamos ir 4 leliukai!!!!!!! ax.gif
kadama
Kaip sakoma: "dėl sportinio intereso" :-) ir dėl įdomiosios statistikos :-) užsiregistruosiu ir aš :-)
svenag1978
neresap, sveikinu su dvynukais, siaip tai sveikinu visas mamytes, bet neresap pagimde per mano gimtadieni 4u.gif 4u.gif ax.gif
Uzsukit i dvynukai 2008, ten mes bedavojames ir dalinames patirtimi visos, bus malonu dar ir daugiau mamuliu sulaukus biggrin.gif
neresap
QUOTE(svenag1978 @ 2008 06 26, 19:11)
neresap, sveikinu su dvynukais, siaip tai sveikinu visas mamytes, bet neresap pagimde per mano gimtadieni 4u.gif  4u.gif  ax.gif
Uzsukit i dvynukai 2008, ten mes bedavojames ir dalinames patirtimi visos, bus malonu dar ir daugiau mamuliu sulaukus biggrin.gif
*

aciu uz sveikinimus 4u.gif
aloevera
Sveikutes. Smagumelis, kad musu panevezieciu mamyciu daugeja!
Beje, Neresap vaikuciu grazumelis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dija tokia princesyte, ir Simucio grazumas.
Papildyta:
QUOTE(svenag1978 @ 2008 06 26, 20:11)
neresap, sveikinu su dvynukais, siaip tai sveikinu visas mamytes, bet neresap pagimde per mano gimtadieni 4u.gif  4u.gif  ax.gif
*

o Neresap pagimde per mano vyro gimtadieni ax.gif
manosios irgi jaucio zenkle gimusios. bigsmile.gif
neresap
kaip Panevezio dvynuku mamytem sekasi? 4u.gif
mes tai augame labai greitai. gydytoja sake, kad imant pagal standartus, tai bernelis mano jau ir per didelis smile.gif miega va abu isluze aukseliai mano, tai sakau pasisupermaminsiu rolleyes.gif
aloevera
QUOTE(neresap @ 2008 07 05, 12:55)
kaip Panevezio dvynuku mamytem sekasi?  4u.gif
mes tai augame labai greitai. gydytoja sake, kad imant pagal standartus, tai bernelis mano jau ir per didelis  smile.gif  miega va abu isluze aukseliai mano, tai sakau pasisupermaminsiu  rolleyes.gif
*

saunuoliai Jus, kad sparciai augate!!!!!!
broliukas pralenks sesute smile.gif

maniskes jau skiriasi 500 gr. pirmoji sveria 9 kg., kita -9,5 kg. Siaip pagal amziu jos atrodo coliukes, nors valgo nemazai.
Papildyta:
QUOTE(neresap @ 2008 07 05, 12:55)
kaip Panevezio dvynuku mamytem sekasi?  4u.gif
mes tai augame labai greitai. gydytoja sake, kad imant pagal standartus, tai bernelis mano jau ir per didelis  smile.gif  miega va abu isluze aukseliai mano, tai sakau pasisupermaminsiu  rolleyes.gif
*

Dijai atidejau laaaaaaaaaaaabai grazia suknyte. buvau uzmirsusi, kad tokia turiu . tai, kai radau - nei viena nebeilenda lotuliukas.gif
neresap
QUOTE(aloevera @ 2008 07 09, 12:34)
saunuoliai Jus, kad sparciai augate!!!!!!
broliukas  pralenks sesute    smile.gif

maniskes jau skiriasi 500 gr. pirmoji sveria 9 kg., kita -9,5 kg. Siaip pagal amziu jos atrodo coliukes, nors valgo nemazai.
Papildyta:
Dijai atidejau laaaaaaaaaaaabai grazia suknyte. buvau uzmirsusi, kad tokia turiu . tai, kai radau - nei viena nebeilenda  lotuliukas.gif
*

tai brolis jau 1200g sunkesnis ir 4 cm didesnis mirksiukas.gif

buvom mes i kaimo turizmo sodyba su leliukais isleke vienai nakciai bigsmile.gif pasiganem po laukus, as proteli pravedinau nuo namu ir nuo vyro, tai dabar tokiu jegeliu nauju is kazkur atsirado ir vel norisi is namu kazkur begt lotuliukas.gif
neresap
4u.gif 4u.gif 4u.gif
aloevera
QUOTE(neresap @ 2008 07 20, 12:31)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Tu vairuoji? Jei taip ,atlek pas mane i sodyba, tai atsipalaiduosim ;-). Leliam grynas oras,gerai miegos, o mums siek tiek ramybes smile.gif
neresap
QUOTE(aloevera @ 2008 07 21, 11:37)
Tu vairuoji? Jei taip ,atlek pas mane i sodyba, tai atsipalaiduosim ;-). Leliam grynas oras,gerai miegos, o mums  siek tiek ramybes  smile.gif
*

vairuoju vairuoju bigsmile.gif , tik kad masina ne visada turiu unsure.gif
aloevera
QUOTE(neresap @ 2008 07 23, 21:38)
vairuoju vairuoju  bigsmile.gif , tik kad masina ne visada turiu  unsure.gif
*

tai reikia susibegti,kad ir si savaitgali. tik duok zinot. thumbup.gif tel. nr. zinai
jei turesi laiko ir noro - atlek. bigsmile.gif
neresap
QUOTE(aloevera @ 2008 07 23, 21:32)
tai reikia susibegti,kad ir si savaitgali. tik duok zinot.  thumbup.gif  tel. nr. zinai
jei turesi laiko ir noro - atlek.  bigsmile.gif
*

savaitgalius mano vyras okupuoja dazniausiai blush2.gif o siaip labai noreciau susitikti ir tavo dukrytes pamatyti bigsmile.gif 4u.gif
neresap
nu karsciai nerealus karsta.gif net mano kleckai karjere kojytes imerke buvo biggrin.gif tik nelabai suprato, kas ten ivyko wub.gif
aloevera
tai reikia kokia paprasta diena susibegti. bigsmile.gif
aisku, kada tau butu patogiau, nes tavo mazieji - didieji virsininkai, pagal juos visa dienotvarke. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neresap @ 2008 07 28, 20:24)
nu karsciai nerealus  karsta.gif net mano kleckai karjere kojytes imerke buvo  biggrin.gif  tik nelabai suprato, kas ten ivyko  wub.gif
*

mano isdykeles vakar maudesi baseinelyje, tai ilgiausiai negalejau istraukti ju is vandens. o rekimo, klykimo buvo doh.gif , kai istraukem.
neresap
seniai nebuvau uzsukus, bet kad ir laiko labai jau sumazejo, niekur nebespeju, o noru tiek daug doh.gif sunus mano jau du dancius uzsiaugino thumbup.gif
aloevera
baigia numirti ta musu temele. blink.gif
nors daug matyti dvynuku mamyciu......
Papildyta:
Gal reiktu Panevezio dvynuku susitikima suorganizuoti? Susibegtume, paplepetume, o leliai musu pazaistu ax.gif
neresap
QUOTE(aloevera @ 2008 10 14, 11:24)
baigia numirti ta musu temele.  blink.gif
nors daug matyti dvynuku mamyciu......
*

tiesiog gal ne visos mamytes internetu naudojasi, arba laiko neranda prisesti SM ax.gif

kaip jum sekasi Aloevera? kaip panelytes tavo gyvena? mirksiukas.gif
aloevera
merdi musu temele....... Panevezio mamytes neuzsuka. galetume gi dvynuku meeta padaryti ir savo mieste. Juk nemazai musu tokiu dvynuku ? -u mamyciu yra g.gif
neresap
QUOTE(aloevera @ 2008 11 23, 12:50)
merdi musu temele....... Panevezio mamytes neuzsuka. galetume gi dvynuku meeta padaryti ir savo mieste. Juk nemazai musu tokiu dvynuku ? -u mamyciu yra g.gif
*

besistumdanciu su vezimais dvynius tai nemazai vasara teko matyt ax.gif bet kad gal SM mazai kas bendrauja unsure.gif
Džinė
QUOTE(aloevera @ 2008 06 25, 13:17)
Kaip sekasi Panevezio dvynuku mamytems?
butu smagu  susitikti ir paplepeti  bigsmile.gif
o musu kinderiukams dvynukams pazaisti  smile.gif
*

! 
Tema turi būti užvesta lietuviškom raidėm. Kitą kartą bus skirtas įspėjimas už taisyklių nesilaikymą.

ir eisiu pasižiūrėt ar nėra tokios temos bendraminčiuose.
neresap
4u.gif
neresap
user posted image
neresap
unsure.gif
neresap
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.