Įkraunama...
Įkraunama...

Vafliai - koks receptas?

Gal kas žinot Palangos vaflių receptą? Labai norėčiau išsikepti. Labi skanūs iš geltonos tešlos, bet nakie tokia tešla nesigauna. blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 rugsėjo 2012 - 12:12
tu turbūt kalbi apie belgiškus? tai receptus radau :vafliai

o ir šiaip manau ką skanaus ar panaušaus rasi visą temą peržiūrėjus mirksiukas.gif
Atsakyti
tie palangos supratau, kad yra belgiski vafliai, bet man niekaip nesigauna. dariau pagal koki tai uzsienini recepta, kieti gavosi, tai ir isvaizdos ir is kietumo panasus i plytas (aisku ner blogai, nes is nepavykiu vaflu tuoj ir nama pastatysiu smile.gif blink.gif nesuprantu, ka daryt , kad purus gautus
Atsakyti
Ačiū. Dabar žinosiu, kokie čia vafliai, bet gal kas žinot belgiškų valflių receptą?
Labai daug kepiau visokiais receptais, bet tokie geltoni nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(indreu @ 2008 06 27, 14:39)
Ačiū. Dabar žinosiu, kokie čia vafliai, bet gal kas žinot belgiškų valflių receptą?
Labai daug kepiau visokiais receptais, bet tokie geltoni nesigauna.


Del geltonumo, tai gal karotino kokio deda g.gif
Atsakyti
Dėl geltonumo: ten gal ne tikri kaiušiniai, o kiaušinių trynių ar baltymų milteliai. Kuo daugiau trynių miltelių, tuo geltonesni gaunasi. Manau, ne esmė, kad spalva atitiktų būtent tų Palangos vaflių, o svarbiau tai, kad skonis būtų panašus
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 07 05, 16:48)
Del geltonumo, tai gal karotino kokio deda g.gif

o gal kokios spalvos milteliu ar shafrano g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 07 05, 20:07)
Dėl geltonumo: ten gal ne tikri kaiušiniai, o kiaušinių trynių ar baltymų milteliai. Kuo daugiau trynių miltelių, tuo geltonesni gaunasi. Manau, ne esmė, kad spalva atitiktų būtent tų Palangos vaflių, o svarbiau tai, kad skonis būtų panašus

Taip, būtent tokio skonio aš ir šeimyna nori. Gal receptą žinai? smile.gif
Atsakyti
Šafranas per brangus tokiems dalykams g.gif , dėl geltonumo dedama ciberžolė (rusiškai:kurkuma) naudoju šį priekonį ir bulvių košei ir salduminams gražinti aišku jį tūri savo skonį, bet nieivieno patiekalo dar nesugadino mirksiukas.gif
O dėl vaflių recepto tai nežinau, tikrai labai skanus, ragavau Vilniuje per Kaziuko mugę, gal laikoma paslaptyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosha: 07 liepos 2008 - 17:22
Bet kas nors ta paslapti galetu ir isduoti mirksiukas.gif Kazkada kai atostogavom Sventojoje, viena is kepeju prasitare,kad i tesla dedasi migdolai, bet ar malti ar esencija, neprasitare g.gif .
Ei, merginos gal dar kuri ka nors zinote mirksiukas.gif ! Pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti
Mane taip pat labai domina tų vadinamųjų gofrų receptas nes jų galiu suvalgyti begalybę blush2.gif doh.gif biggrin.gif Kas žino, pasidalinkite kaip pasigaminti būtent palanginius gorfus namie 4u.gif 4u.gif 4u.gif O tai neprivažinėsi į Palangą vien dėl vaflių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 rugpjūčio 2008 - 16:44
QUOTE(cashmira @ 2008 07 07, 18:45)
Bet kas nors ta paslapti galetu ir isduoti mirksiukas.gif  Kazkada kai atostogavom Sventojoje, viena is kepeju prasitare,kad i tesla dedasi migdolai, bet ar malti ar esencija, neprasitare g.gif .
Ei, merginos gal dar kuri ka nors zinote mirksiukas.gif ! Pasidalinkite 4u.gif


Na jei esencijos ir ilasina pora lasiuku, tai geriausiu atveju. O siaip niekaip nepatikesiu, kad jie geltoni nuo safrano, kiausiniu, ar net karotino. schmoll.gif bijau, kad daziukais padazo, tai ir geltoni cool.gif
Atsakyti