Musu mergaitei beveik 5 men, uzmiega visada 21 val, ir paskui kas 2 - 2,5 keliasi MP
Sveikos, mamytės, norėjau patarimo. Mano dukrytei beveik 3 mėnesiukai ir turim tokią problemėlę - išmaudau ją 20.30 (toks rėžimas jau mėnesį), seniau užmigdavo iškart po maudynių ir keldavosi kas 3 valandas. Dabar 2 savaites užmiega po maudynių pavalgius valandai, tada baisus rėkimas, nurimsta tik nešiojant, kartais visas šviesas reikia uždegti, kad nurimtų, tada iki 1 nakties kol užmigdau, paguldai sekundei - baisus klykimas, bandėm porą minučių palikti, kad nurimtų, tai taip įsirėkė iki mėlynumo. Gal kas galėtų patarti, ar vėliau maudyti, ar anksčiau maudyti? Nuo 1 nakties išmiega be MP iki 6-7 valandos ryto.Taip pat ir dieną pati neužmiega, tik prie krūties ir jau žinda tik gulint, ant rankų nepalaikysi, žviegia..
einame miegoti apie 23-24H...
jeigu oziukai tai uzmiega ir apie 1h... Ryte miega iki kol tetukas pradeda ruostis i darba t.y iki 6... bet pavalgo,pasikeiciam sauskelnes ir toliau miega iki 11h QUOTE(ilona_78 @ 2012 01 25, 11:46) Sveikos, mamytės, norėjau patarimo. Mano dukrytei beveik 3 mėnesiukai ir turim tokią problemėlę - išmaudau ją 20.30 (toks rėžimas jau mėnesį), seniau užmigdavo iškart po maudynių ir keldavosi kas 3 valandas. Dabar 2 savaites užmiega po maudynių pavalgius valandai, tada baisus rėkimas, nurimsta tik nešiojant, kartais visas šviesas reikia uždegti, kad nurimtų, tada iki 1 nakties kol užmigdau, paguldai sekundei - baisus klykimas, bandėm porą minučių palikti, kad nurimtų, tai taip įsirėkė iki mėlynumo. Gal kas galėtų patarti, ar vėliau maudyti, ar anksčiau maudyti? Nuo 1 nakties išmiega be MP iki 6-7 valandos ryto.Taip pat ir dieną pati neužmiega, tik prie krūties ir jau žinda tik gulint, ant rankų nepalaikysi, žviegia.. sveikutia, mums taip pat taip buvo... Buvome perdaug ipratine rankose... padejo mums po maudyniu valandele ar dvi pazaisti,tada pavalgome suvystyti,atsirugstame ir rankose migdome suvystyta su tutuku ... tada kai jau iminga nunesame i lovele ir ramiai miega.. sekmes
Maniskis nera labai ramus miegalius. Diena pietu miega savo lovytej. Ismiega ramiai ir atsibunda su nuotaika. Nakti miegam kartu, nes atsibundineja daug kartu, reikia paglostyti, vel uzmigdyti, tai kartu miegant lengviau. Siaip uzmiega 21-22, tada prasibunda gal kokia 01-02 nakties, vel uzmigdau, tada apie 04-05val prabunda pienuko atsigert, o tada jau kartais su atsibudimu, kartais be miega iki 8-8.30. Va taip ir vargstam, nors as jau pripratau prie tokio rezimo ir atrodo, kad padoriai issimiegu.
Mes nuo 9 menesiu bandem ivest rezima, gulames 21:00 plius, minus, tai vaikui dabar 1,4 m. eina visada tokkiu laiku, pats uzmiega, tik salia reik pastovet:)
Nuo pat pirmų gyvenimo dienų einame miegoti 20.30-21 val. ir taip iki pat darbar
guldau apie 9
Einam apie 22-23 val.
Dazniausiai migdomes apie 21 - 22 val. Bet buna vakaru, kai uzmiegam tai 20 val., tai 23 val.
kazkur 22-22.30 maximum,dzn,jau 22.30 jau visi miegame
Uzmiega nuo 23 - 24 val ir iki 8.30 val ryto
mano 6 men sunelis uzmiega apie 12 nakties ir keliasi 10.30..uztat nakti kokius 3-4 kartus nori mamos pieno.
eina miegot tiek vyresnis tiek jaunesnis 20.30 - 21.00. Keliames su maziuku 8.30 - 10.00
mes ilgesniam miegeliui jau gulames apie 22.30 ir išmiegam iki 3 nakties daugiausiai, bet man jau čia daug, nes iš pradžių keldavo kas valandą ar pusantros
Mes eidavom miegoti apie 12, bet tikrai ne del to, kad as taip noreja, tiesiog kudikis pats susidare savo grafika
Mano mazoji uzmiega kazkur 12-1 val. nakties
as 'nuluztu' kartu su pupa apie 10h vakaro ir keliames apie 8-9h. na, nubundam tai zymiai anksciau
Mums 10 mėn., stengiames eiti gulti apie 10 val ir keliames 7-8 val
musu maziukui 8menesiukai,anksciau eidavo miegucio 19.30 dabar 20.30 jau miega mazius,bet 6 ryte kaip laikrodukas keliasi
bevei 4 menesiai einam miegot apie 23, keliasi 8.00-8.30 per ta laika 2 kartus valgom
22 val. eina miegot 10 mėn. dukrytė, o kelias7.30 val., bet buvo laikas, kai vos "užspausdavau" 24 val.
Berniukui 2,5 mėn, eina miegot apie 23 val, keliasi 7 - 8 val. Nuo 2 mėnesiukų pradėjo naktį nebesikelti, tikiuosi taip laikysis ir toliau
10 mėn. einam miegot 22 val. keliasi 6 val.
Beveiki 4men. Einam miegot 22.30, keliasi 7-7.30. Visa nakti miega.
uzmiega apie 9 val vakaro, keliasi kas tris valandas mazdaug
Oj tie kelimaisi
2 menesiu, 'nuluztu' kartu apie 22h, keliames 7-8h, o keliames 2-3 k per nakti valgyt ar pakeist pampi
mes einam miegot grieztai 21val., kai bunam kaime tai pasitaiko ir 21,30-22val.
Mes taip pat grieztai 21.00 ir taskas buna dukryte net anksciau nuluzta. mes va irgi buvom kaime bet vistiek grieztai laikomes rezimo kad ir kur bebutume.
Papildyta: QUOTE(tatjanka.p @ 2012 04 08, 20:02) Mano mazoji uzmiega kazkur 12-1 val. nakties mano mazoji irgi eidavo miegot dazniausiai 2 nakties budavo net iki 4 val ryto kankindavausi, kol nesusigriebiau perskaicius knygoje kaip kudiki pripratint eiti miegoti laiku. Tada trys dienos ir dukryte priprato, aisku kantrybes reikia turet, kad nenuiet kai zyzia ar verkia, bet patikeik tikrai verta
As mazaji guldau 20.00-20.15 ir sventa
maniske 7 menesiu eina miegot apie 21-22 valanda. bet iki 22 visada jau miega. o keliasi irgi skirtingai, tarp 7 iki 8.30 ryto
mūsų vaikui 7 mėn. bet vienu metu jo neįmanoma užmigdyti, nes kartais taip duodasi ir priešinasi, kad tenka pasiduot pačiai
Papildyta:
mano mazoji irgi eidavo miegot dazniausiai 2 nakties budavo net iki 4 val ryto kankindavausi, kol nesusigriebiau perskaicius knygoje kaip kudiki pripratint eiti miegoti laiku. Tada trys dienos ir dukryte priprato, aisku kantrybes reikia turet, kad nenuiet kai zyzia ar verkia, bet patikeik tikrai verta [/quote] Braskiautoja, o ka butent darete? noreciau ir as konkretaus vakarinio ritualo, nes mano kantrybe baigiasi su lig 24 val... jei uzmiega 21-23 val tai super, naktis bus rami, bet jei tik nepasiseka tai tada sakes, gali tekt eit miegot 2 ar 3 val arba kai netekus kantrybes duodi papuli kaip soske ir tada jau kelias min pazindes uzmiega. bet zinda ne del maisto poreikio o del nusiraminimo, o as nenoriu kad mano papulis butu kaip soske, o soskes nenaudojam... tai net nezinau kaip elgtis tai sunkiais vakarais. dazniausiai tokie orkestrai buna tada kai vaikas tarp paskutiniu valgymu numiega pusvalandi ar valandziuke (tarp 19-21 val). bet ir taip vakare vaikas buna nuvarges ir zirzlys tai kartais tiesiog sunku islaikyti, kad vaikas tame tarpe nuuzmigti...nezinau kadaryt...help...
Pirmagimis isvis kazin ar eidavo miegot
|