Mums tik 2 men., bet jau turim problemu su miegeliu. Labai sunku uzmigti nakciai
QUOTE(melanezija @ 2005 12 18, 22:35) Mums tik 2 men., bet jau turim problemu su miegeliu. Labai sunku uzmigti nakciai na pas mus irgi is pradziu budavo tokiu problemeliu,bet tiek ilgai neuzsitesdavo... as visada paguldzius suneli isjungdavau sviesa ir stengdavausi ,kad jokie garsai jam netrukdytu,o ypac jo nekalbindavau...leisdavau suprasti ,kad tai nakties miegelis...aisku,kantrybes reikejo,bet...dabar jokiu problemu neturime ...nusimaude,pavalge,atsibuciuojame ir paguldytas tamsoje pats uzmiega...
Mano dukriokas neužmiega iki 2-3 nakties. Košmaras. Nešiok ją ir fsio. O ji šypsosi patenkinta.
Sveikutes.
Mano mazoji, 3menesiu panele miegoti eina 23.45h. Siaip pries tai nusnaudzia valandele. Taciau dabar ji jau ismiega visa nakti iki 9-9.30h. Anksciau ismiegodavo tik iki 6-6.30h, o kai pradejau maitinti misinuku, pradejome gyventi tokiu rezimu.
Na, o mumus jau greit du men. su miegeliu lyg problemyčių ir neturim. Pradedam ruoštis miegui apie 22 val, aišku užmiega tik 23.30 - 24 val. ir taip kasnakt, bet jau mano mažoji išmiega visa nakti.
Laba, gal kas kokį patarimą turit ką daryt, kad vaikas eitų vienu metu vakare miegot? O tai kitą kart 9 kitą kart ir 12 nakties eina miegot... Labai lauksiu atsakymo...
Mano mergytei dabar3,5mėn.
Pas mus leliukas eina miegoti visada apie 9 val., kartais iškarto "atsijungia"
Tam kad vaikas eitu vienodu metu miegoti, reikia vienodu laiku jį migdyti
mano vyriokas anksciau 12 vakare neuzmiega ir galiu net nebandyti anksciau uzmigdyti tai ryte miega mzdaug iki 10 - 12.
Manoji pradejo nuo 9, paskui guldavo 10, o dabar eina 10.30. Nezinau ka daryti.
Uzmiegam apie trecia buna ir puse keturiu
o mes užmiegam 21-22 val. Valgom naktį 2 kartus o keliamės 8 ryto
Nakčiai gulamės miegoti 12 val., nes prieš tai dar pavalgom paskutinį valgymą, o keliamės 6 val. Taip išeina, kad naktį visai nesikeliam
Mums jau 8 mėnesiai. Iki to, miegojimo laikas keitėsi. Pirmą mėnesį guldydavome pirmą nakties, nes kitaip neišeidavo - verkdavo iki šios valandos. Antrą mėnesį bandėm guldyti nuo 11 iki 12 nakties. Ne visada pavykdavo, nes dukrytė buvo megėja paverkti. Pirmus du mėnesius dieną vaikas visai nemiegojo ir nuolat verkdavo. Tai naktį jei užmigdavo, tai keldavosi tik vieną kartą. Nuo trečio mėnesio vaikas pradėjo geriau jaustis, nustojo pūsti pilvuką ir ji jau guldavosi apie 11 val. vakaro. O nuo keturių mėnesių guldome 10 val. ir taip iki šiol. Vaikas visada keldavosi vieną kartą valgyti, o nuo keturių mėn. išmiega visą naktį.
Taigi dabar mes gulames 10 val. o keliames, 8-9 ryto ir išmiegame visą naktį. mes užmiegam 19.30-20h. keliamės 1 kartą per naktį, geriam pieno ir miegam iki 7.30 kažkur.
mano dukrytė užmiega 23 val. jei užmigdau anksčiau, tai ji numiega kokių 40 min ir tada "džiazuoja" iki 1 val.....bet užtat keliamės 10 - 11 ryte (būna ir 12 val). tiesa, nuo 8 ryto įsikrausto pas mane į lovą. galbūt taip yra todėl, kad pietų ji išmiega apie 4 val
Uzmiega apie 24 val, tada apie 4 val ir 8 val keliames valgyti ir parpiame iki 9.30 val.
O anksciau be 2 val niekaip neidavo miegoti
mes einam miegoti apie 21:30 - 22 ir miegam visa nakti
Ziuriu, KItanos bernuzelis su maniske viena diena gimes. Mes irgi laikomes panasaus vakaro rezimo, kai gult einam apie puse desimtos - desimta. Uztai nakti keliasi kokius keturis kartus, o kartais ir daugiau...Pavydziu mamoms, kuriu vaikai taip ramiai miega.
pas mus buvo labai įvairiai.
Kai buvom mažutėliai, tai sunkiai su tuo miegu. Kažkur nuo 3-4mėn. šiek tiek pbuvo pagerėję, po to vėl išsiderino. Buvo jau įpratęs ir pats užmigt, bet užpuolė sloga: sunku užmigt, kvėpuot, tai teko ant rankų nešiot, migdyt................. Kadangi sloga mus jau kamavo 3 kartus, tai visda ir sugriūdavo viso dienotvarkės bei režimai. Dabar šiek tiek ilgiau pamiega dieną, vieną kartą, apie 2,5-3val (būna, ad prabunda po 1,5val, bet dar pamigdau ant rankų ir vėl išmiega dar 1,5val), tai einam miegot apie 21.30 Aišku vaikas jau nuvargęs būna, bet ką daryt, juk 19H nepradėsiu mjigdyt antro miegelio? O jei guldysiu nakčiai 20val (esam tai bandę), tai po keliasi apie 3-4h ir valandą nerimsta ir po to keliasi 6h, ir visą naktį zirzalioja: išmeta soskę, pradeda verkt, nenurimsta ir t.t. Kelis kartus net homeopatinius vaistukus dėl miego: lyg acomininum, vartojom.
einam miegoti 21-22val,keliamės dažniausia 8
Miegoti einam 20,30 - 21,30 val, keliasi mažius apie 7,00 - 7,30
mum beveik 6 men ir einame miegoti panasiai kaip ir visi cia aprasyti vaikuciai apie 21 val, ir jau kokios 3 sav keliames apie 7-8 val neatsikele nei karto per nakti:)
Ir mes einam gultis 21val.,keliamės apie 8val.,bet naktį valgo kas 2-3val.
Mano ir pirmas vaikutis iki metų migdydavosi apie 19 val.ir dabar dukrytė ir tokiu pat laiku migdosi kaip ir brolis. Naktį dažnai keliasi,o ir ryte anksti prabunda.
Mum 2.5men. ir mes valgom paskutini karta 23.30 ir uzmiegam 23val. o atsikelem tik 8val. ryto ir jokiu naktim kelimusi
Mes pradedam migditis 21val.,o uzmiegam tik tai 22.30-23 val. Anksciau niekaip neuzmiega:)Uztat keliasi pavalgyt 6-6.30 ir vel miega iki10val.
Nors pagal protingas knygas miegas iki vidurnakcio yra zimiai vertingiasnis
mums jau 7mėn gulamės 21val keliamės 8val. naky nevalgom
Kažkaip įvairiai, tai 21 tai 22val. Anksčiau keldavos 9val. dabar 8val. Ir naktį dažnai nori papulio
Mes nuo 6 men.,nuo pat pirmo dantuko dygimo,uzmiegam ne anksciau 23 val.,labai retai 22 val.Naktys su prabudimais,keliames 8-9 val.
Mums grėit bus 8 mėn ir užmiegam tik 23val,paričiui pora kartu pabunda kai soskės neberanda,o keliames tarp 8-9val
Na ir pasaka pas jus merginos
Nakti apie 3.00 pavalgo , ir ryte keliasi apie7.00 - 8.00 vėliausiai , diena po pusvalanduka miega
Maniškis užmiega 23- 24val, keliasi 9- 10val, tame tarpe kokius 3 kartus užkandžiauja. Išsimiegu. Nežinau, kas būtų, jei neišsimiegočiau, man miegas visada buvo labai svarbus. To bijojau kai laukiausi- kad nebus galimybės išsimiegot, o tada viskas taip nemiela aplink.. Juk ir vaikui nelabai smagu augt su irzlia mama
Laikykis, MICKEYO
mano vaikai gulasi 21.00 kol uzmiega ir 22.00 ateina, didysis nakti kokius 2 kartus prabudineja sisiuko ar dar ko, o mazasis kokius 10 kartu prabudineja, va........ o ryte jie keliasi 7-8 val.
KOSMARAS VIENU ZODZIU BEMIEGES NAKTYS JAU DU SU PUSE METU
Mums kiek daugiau nei 2,5 mėnesio ir jau turim tokį režimą: einam miegoti 21.00 - 22.00 ir miegam be prabudimo iki 5 - 6 val. Tada pavalgom, nusiprausiam uodegą ir dar pamiegam iki 9 - 10 val. Užtat dieną miega sumoj gal 2 - 3 valandas, tenka atidirbti už ramų naktinį miegą
Desimta mes jau sapnu karalysteje
Mes miegučio einam 20-20,30. Miegodami pavalgom mišinuką 23, ir miegam iki 7val. ir tai pas mus nuo 2 mėn., bet užtat dieną, mes tik nusnaudžiam 3kart po pusę val.
Mano Serena eina miegot apie 21.00, bet po to dazniausiai pabunda apie 22.30 ir tada jau turi su ja pabut kol uzmiega. Nebutinai nesiot ar supuot,uztenka uz rankytes palaikyt.Po to pabunda apie 3-3.30 nakti ir ka nori daryk neuzmiega, kol nepasiemu i savo lova... Cia tubut mes jau ja taip negerai ipratinom... Bet man kazkaip lengviau isikelt ja i lova ir ji uzmiega per puse minutes,nei nesiot po namus puse valandos. Kadangi mes nakti nebevalgom keliames apie 7.30-8.00 ir reikalaujam pusryciu:) Diena miegot eina kas dvi valandos. Miega kazkur tarp 20 min. ir 1 val. Ir viena karta po pietu ismiega apie 2-2.5 valandos.
Mūsų
musu sunelis eina 8-9 valanda vakaro
QUOTE(Emse @ 2005 05 18, 21:41) Kelinta valanda gulgot miegoti nakciai? As tai stengiuosiu 9 vakaro, kad jau miegotu. Dazniausiai taip ir buna. O kaip pas jus? Pas mus tai dar kaip ir nėra tos nakties, visada tas pats - maždaug kas 3 val. keliasi papuko O šiaip tai išmaudom iki 23-00, priklausomai, kada paskutinį kartą valgė ir bandom užmigti nakčiai
Apie 20 val jau miega.
na mes savo grafika irgi jau turime,nors ir anksciau negalejau skustys mazylio miegojimu,bet dabar tai jau viskas vienodu laiku...9 val maudomes..9.30 pienukas..ir lovyte...keliames kartu su teciu 7 val....
Mes liuliuko einam 23.00-24.00
Enytė jau porą mėnesiukų užmiega apie 19:30-20:00 val
Mes einam miegucio 20.30-21 val
Mes miegoti einam 21,30-22 val.Naktį keliames, kas 2-3 val.
Mes einam miegot 20 - 21 h. miegam visą naktį, kartais apie 4 ryto pasikelia pasupu ir vėl miega, o 7 jau visai keliasi ir eina žaist. |