Kelinta valanda gulgot miegoti nakciai? As tai stengiuosiu 9 vakaro, kad jau miegotu. Dazniausiai taip ir buna. O kaip pas jus?
9 - 9.30 bet jeigu pramogaujam tai ir 10.30 pasitaiko, laimei jokių pervargimo požymių į lovytę ir labanakt.
Tika dabar nuėjo šiandien, nors visalaik apie 21 miega, bet šiandien ožiai buvo
Pradedame ruoštis miegui 22 val. tačiau kol išsimaudom, pavalgom ir užmiegam ateina 23 val. Užtat mes miegam iki ryto 9 val
QUOTE(mutantė @ 2005 05 18, 23:25) Nu tie oziai pas visus periodiskai buna QUOTE(Emulis @ 2005 05 19, 09:19) Nu tie oziai pas visus periodiskai buna Mano Emilia eina miegoti 8 vakaro, iki veliau ji neisbuna. o ko jus taip velai vaikus guldot? QUOTE(Loretta @ 2005 05 19, 14:11) Nu ne velai. As irgi kartais 8 vakaro bandau migdyti, ziurint kiek diena miegojo r kada atsikele. Jei labai zyzia tai guladau 8val. O kaip mogdot vaikus? As tai paguldau i lovele ir viskas, ji pati uzmiega.
Mano vaikas eina miegoti 24-1 val. Anksčiau ji nenori, o aš jos specialiai niekada nemigdau - užmiega valgydama pieną. 23 val. dar valgo vakarienę. Man toks režimas labai gerai, nes tada ryte pamiega ilgiau - iki 8-10 val, o papo kelias tik 1 kartą apie 7 val
Gal ir keistas toks režimas, greičiau jo nebuvimas
Musu vakarine rutina prasideda 8:30 (t.y. maudymas, valgymas) 9 val. jau gulim lovytej. Ismiega per visa nakti. Keliasi 7 ryto, ir dar labai daznai pavalges vel nuluzta
Čia kažkokie labai geri visų vaikai, net susinervinau
QUOTE(leuleu @ 2005 05 20, 08:01) o beje, ar jūs maitinate krūtimi, kad taip gerai visą naktį išmiega? Sako, kad pradeda išmiegot, kai nostoja MP valgyt, mums jau beveik 7 mėnesiai, o mes dar vis užkandžiaujam Aš krūtimi maitinu, tai nuo 8 mėn pradėjo miegot maždaug nuo 24 val iki 7 val, tada užvalgo ir dar pamiega kažkiek O draugė turėjo tikrai problemą dėl kėlimosi naktį, tik nustojo maitint ir miega ilgiausiai iškart - 15 mėn buvo vaikui, jai tik ritualo pasirodo reikėjo, o ne pieno
Maniske irgi velai uzmiega apie 23val.,anksciau niekaip.
mano airida visada apie 9 valanda nulusta, ilgiau niekaip
Mūsų mažė tai dabar jau apie 22 val. eina miegoti, anksčiau apie 21 val., nes pasidarydavo irzli, ilgiau nepratempdavo.
Dabar vakarais, po 20 val. pradedam ruoštis miegui (maudytis, persirenginėti ir t.t. ir pan.), po to nuo kokios 21 val. dar žaidžiam, kol pavargsta, gauna papą ir nusminga bevalgydama. Dabar jau ismiega iki kokios 5 val., gauna pieno ir dar 2-3 val. miega. O tada jau lovytės žaidžia ir tėvelius budina Labai laukiu to momento, kai išmiegos iki kokių 7 ryto
O mes einame miegoti stabiliai nuo pat gimimo: uzmiegame 10 val, keliames taip pat 10 val.
Urtę pradedam ruošti miegeliui nuo 21.30. Kol išmaudom, pamaitinam, ateina 22.30. O tada jau miegelis trunka iki 5-6 val ryto.
o maniškis tai anksčiau lūždavo apie 18,00 - ir stabiliai kas 2-3 h keldavosi užkrimst MP
mes einame apie 22 val., bet būna, kad truputį tas laikas pasislenka tarp 21-23 val.
QUOTE(berry_girl @ 2005 05 30, 20:38) Urtę pradedam ruošti miegeliui nuo 21.30. Kol išmaudom, pamaitinam, ateina 22.30. O tada jau miegelis trunka iki 5-6 val ryto. ir pas mus panasiai,tik stengiuos valanda anksciau viska pradet, o ismiega poto iki kokiu 4-5val., jei prabunda, o as dar nosiu pamiegot, pasiimu pas save, valanda dar ismiegam, tada maitinames
Anksčiau guldydavau apie 24 val., bet išmiegodavo iki 10 val., bet kai pagalvojau, kad visgi reikalingas režimas pradejau guldyti 22 val. (dažniasiai užmiegam apie 21,30 val.). O artėjant 1 gimtadieniui šį laiką nukelsim kokiai 21 val. (nes nuo metu planuoju griįžti į darbą).
Pas mus griežtai- devintą or miegoti. Jau net neatsimenu, piu, piu, piu, kad būtų kada vėliau nuėję miegoti- tvarka, yra tvarka, o be to kūdikiams režimas labai svarbus
Dabar stengiuos migdyti visad apie 21 val., kol dantys nepradejo nervinti,
atrodo, kad tinka si valanda...
Na maniske tai anksciau jau po 20 val. luzdavo, o dabar kai atejo vasara ir ilgai sviesu tai vos nuguldau tarp 21.30 - 23 val. Nu niekaip anksciau neina ir viskas
oj mano vaikinas kasvakara 23h luzta, keliasi ryte 10-11. noretusi kitokio ritmo, bet esu peleda todel man dar geriau, kad vaikas miega ilgiau, galiu issimiegiti.
Dabar mano lelius eina gultis 9-10 val. Anksčiau eidavo gultis apie 12 val. Geriausia eiti miegoti 9-10 val. nes pasiilsi smegenys, o jei vėliau- tai ne. Nu kažkaip panašiai. Vadinasi ne be reikalo visus varo gultis vėliausiai 10 val.
maniskis miega visa diena , o nakciai miegot "eina" 24-01 valanda nakties. Po to valgo 2-3 val. , po to vel valgo 5-6 valanda. Mane sitas jo rezimas labai vargina. As pati esu linkus eiti miegoti anksciau...Kaip pratinti kudiki miegoti anksciau? Jei pavyzdziui eis miegot 21-22 valanda , tai atitinkamai ir kelsis po keliu valandu valgyt?
Kai mano mažei buvo 2 mėn., ji užmigdavo apie 22 val. ir atsikeldavo apie 10 val. ryte
Mes migdomes 9 vakaro, tai buna ramu teveliams, galim TV pazet, paskaityt. Bet keltis turim kartu su savo angeliuku, 6-7 ryto
mano dvynukės eina megoti 23 val., po to 2-3 valgo, po to 5-6 vėl valgo ir jau nemiega.Tai toks režimas jau baigia mane davaryt.Kada gi jos atsisakys tų naktinių maitinimų ir ilgiau miegos?
Mums 3,5 menesio, bet visa laika miegoti einam laaabai velai, apie 24 - 1val. Valgom tik mamos pienuka, tai ji uzmiega zysdama kruti. Keliasi tik ryte, apie 8 -9 val. Visa nakti ismiega neprabudusi. Nuo pat antro menesio ismiega visa nakti. Aisku, pagalvoju, kad biski nenormalu eiti miegoti vidurnakty, bet as nieko nedarau, ji pati tokiu laiku uzmiega, nesupu ir nemigdau specialiai. Matyt, jai taip gerai. Juk normalus rezimas nusistoves tik apie 1metukus. Ir gydytoja sako, kad svarbiausia, kaip kudikis jauciasi. Jei prabunda rami, guvi ir pailsejusi, tai viskas
Agnee 22, mano vaikiukas būdamas tokio amžiaus taip pat ėjo tokiu pat laiku miegoti. O režimą nusistatys pats vaikiukas, kaip jam patogiau. Dabar mano mazgius jau senokai eina miegoti apie 9-10 val.
Kadangi mano mažius vakarinį pokaituką miega nuo 18 iki19 val, tai nakčiai mes einam miegoti apie 22,30 val.
Musu mazutis miegoti eina tarp 21-22. Pabunda kaip laikrodukas 7 ryte. O as taip noriu pamiegoti ilgiau
Mes irgi einam miegoti 21-21.30.Ankščiau eidavom apie 23val.,bet pastebėjau,kad maniškei sunku išbūti todėl pradėjom gultis anksčiau
QUOTE(violet @ 2005 06 26, 11:53) mano dvynukės eina megoti 23 val., po to 2-3 valgo, po to 5-6 vėl valgo ir jau nemiega.Tai toks režimas jau baigia mane davaryt.Kada gi jos atsisakys tų naktinių maitinimų ir ilgiau miegos? pagarba tau mano vaikas nakti keliasi kokius 8-9 kartus (valgo arba siaip zindzia)... As suprantu kaip tau sunku kai du tokie pypliai... Juolab, kad as savajai kruti paduodu ir mes toliau snaudziam, o tau... O siaip maniske eina miegoti 22-22.30 ... bet 24 val ji jau "bujoja" - iesko kur ka pacilpti - zindukas netinka
Maniskis nuo dvieju menesiu ismiega visa nakti.Naktini kelimasi pajuntu tik,kai dygsta dantukai.Siaip miegot eina tikrai velai 24 ar net 1 val.Taciau keliasi 11 val.Pati esu peleda ir toks rezimas man tinka.Bandziau pratint miegot anksciau,bet nepavyko.Jei ryte anksciau pazadinu,miega diena ilgiau,o vakare gula tuo paciu metu.Bandziau migdyt diena tik viena karta,bet vakare nuluzes apie 22-23 val,iki 1 val.nakties normaliai neiminga.Blaskosi per miegus ir bent 3 kartus iki to laiko neprabudes suverkia.Tenka supt ant ranku.O siaip geriau tada papa i dantis ir kad uzmigtu veliau.
Na manoji eina miegoti 22val keliasi puse 2 ir 6 val. valgyti seip uzmiega pati jei nieko neskaudao jei nerami buna tenka supti
Sveikos, musu angelelis eina miegoti apie 24 val.
Labas visoms.Savąjį migdau apie 22val. Išmiega neatsibusdamas iki 7val.ryto.Mišinuką girdau nuo šešių mėnesių,bet ir maitinamas MP atsibusdavo naktį retai
paprastai einam 9,bet jei po pietu miego velai atsikelia tai tenka ir 9.30 ir 10.00
Manasis dazniausiai eina miegoti tarp 21.00 ir 22.00 val. Nors aisku buna visaip...bet va nakti tai vis dar "linksminames"....
sveikos, visa laik kai tik ateina 10-11valanda, taip ir sminga ir iki 8-9val ryto ismiega
Mes dabar juokaujam, kad mažius neina miegot, kol nesibaigia "Kelias į žvaigždes"
O as tai dabar kankinuos...
Mes einam miegucio 20.30-21val. ir keliames ryte 9 val. aisku nakti kelis kartus dar uzkandziaujam mamytes pienuko
Labukas,
mano mazutei 3men ir mes einame miegoti apie 21 val. nakti prabundame 2-3val ir 5-6 val. pavalgyti MP. vis laukiu, kai ismiegos visa nakti
o aš galvojau, kad čia tik pas mus taip..
eiti miegoti 24-1 val. bet yra ir daugiau tokių lialių pelėdžiukų šiaip, aš manau, kad reikia dar žiūrėti, koks kūdikių amžius. nes mūsų dukrytė nuo 2 mėnesių iki 5 mėnesių užmigdavo apie 22 valandą ir iki ryto 7 val. be prabudimų miegodavo.. o paskui.. gal dantys lauksim. žiūrėsim..
mano dukrytė nuo kelių mėnesių užmigdavo iš karto po vakarinio pienuko 10 valandą, bet dabar irgi "pagedo". eina miegoti apie 10 val. bet iki 12 val. būna intensyvūs dūkimai tamsoje
|