Štai koks dar mažutis

Taip vadinamus lietuviškuosius jau turiu ir daug.
pažiūrėsim kas iš kiniško išaugs
Šai apie juos info
http://www.maninfo.lt/index.php/pageid/423
Na va, ką tik įsigijau Kinų pinigų medį.
Štai koks dar mažutis ![]() Taip vadinamus lietuviškuosius jau turiu ir daug. pažiūrėsim kas iš kiniško išaugs Šai apie juos info http://www.maninfo.lt/index.php/pageid/423
Turiu ir as toki
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 27, 11:01) o, geras, kaip jėgiškai atrodo. Man labai gražu. O kadangi jau tokį užsiauginai, gal gali pasakyti kur jis labiau mėgsta būti. Ant palangės? ar mėgsta saulę?, tiesioginius spindulius ar pavėsį? Kol mažiukas, tai laikysiu ant rytinės palangės. QUOTE(Lietuva @ 2008 06 27, 10:38) o, geras, kaip jėgiškai atrodo. Man labai gražu. O kadangi jau tokį užsiauginai, gal gali pasakyti kur jis labiau mėgsta būti. Ant palangės? ar mėgsta saulę?, tiesioginius spindulius ar pavėsį? Kol mažiukas, tai laikysiu ant rytinės palangės. nemėgsta perlaistymo ir labai tiesioginės saulės. Esu laikiusi ir ant rytinės palangės, dabar gyvena ant vakarinės, buvo per žiemą prie pietinio lango tai pavasariop pernešiau, nes lyg pradėjo ryškėti nudegimo žymės
Aš ją laikau ant palangės.Tiesioginės saulės gauna tik vakare.Dabar lieju gausiai,žiemą saikingai.Kolkas labai gražiai auga,tankiai lapelius leidžia ir jau vaikuojas
laba
QUOTE(vaiduter @ 2008 07 07, 11:53) laba Kiek matau, tai labai greitai jinai auga ir vaikuojasi. Maniškė per nepilnus 2 mėnesius jau gerokai ūgtelėjo ir matau, kad jau iš žemelės vaikiukas kalasi
as irgi tokia pasisodinau pries kelias dienas. Laukiu kol prades augti
Auga šta gėlytė labai greit ir visai nelepi.Aš auginau,tai daug vaikučių iš šono išleisdavo.Bet dabar jau neauginu,padovanojau pusseserei.
labai graziai atrodo gal kaune kuri turi vaikuti labai noreciau ir as tokios
va mes prigijome pasodintos...
ritele as tau taip pat pritariu
taip as ir tokios noriu ,bet niekur negaunu
QUOTE(symutja @ 2008 09 23, 09:35) Nu tai mano kai kiek paaugs - mielai padovanočiau vaikiuką. Tik veiksmas Vilniuje, o jūs kur esate? O va ir skelbimas apie šios gėlės pardavimą http://www.skelbiu.lt/4559821.html
Labai graži gėlė,rytoi skambinsiu gal dar bus neparduota.
Pasisodinau maza vaikiuka ir jau prigijo. Dziaugiuosi - visai nelepi.
Pagaliau sužinojau šito grožio pavadinimą
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 27, 09:01) o maniškiai kažkodėl meta apatinius lapelius.Tai dabar paaugę atrodo kaip palmės QUOTE(trista @ 2009 01 28, 12:50) o maniškiai kažkodėl meta apatinius lapelius.Tai dabar paaugę atrodo kaip palmės manoji gėlė irgi pabarsto nuo apčios po lapelį kitą tačiau kaip matosi toje foto, ji jau apsivaikavusi, prileidusi naujų atžalų, tai bendro vaizdo negadina, nes tie vaikiukai paslepia pliktelėjusį stiebą. Gal tavajai trūksta šviesos ar šilumos. Manoji per žiemą gyvena ant vonios palangės, panašu, kad ta atmosfera jai tinka. Vonioje maudomės ne itin dažnai, dažniau dušu pasitenkinam, tai garų per daug nebūna, o šiaip šilumos pakanka matyt ir visai gerai ji jaučiasi
Mano mama turejo didzžiuli sitoki piniguoti, bet jis prileido daugybe daugybe vaiku ir visas sunyko, mama ispjauste tuos vaikus bet vistiek jau dabar tik styburas belikes... o man asmeniskai jie nelabai grazus
matyt gražūs tik kol išlaiko formą, o kai pradeda nesustabdomai plikti, tai manau reikia atjauninti, t.y griebti jauną vaikiuką ir pasodinti iš naujo atskirai. Abejoju ar likęs stimburys pradės leisti lapus, jis greičiausiai tik dar aktyviau vaikus daigins
QUOTE(jolaxus @ 2009 01 28, 14:57) matyt gražūs tik kol išlaiko formą, o kai pradeda nesustabdomai plikti, tai manau reikia atjauninti, t.y griebti jauną vaikiuką ir pasodinti iš naujo atskirai. Abejoju ar likęs stimburys pradės leisti lapus, jis greičiausiai tik dar aktyviau vaikus daigins arba yra kitas variantas neleisti apsivaikuoti ... QUOTE(jolaxus @ 2009 01 28, 12:57) matyt gražūs tik kol išlaiko formą, o kai pradeda nesustabdomai plikti, tai manau reikia atjauninti, t.y griebti jauną vaikiuką ir pasodinti iš naujo atskirai. Abejoju ar likęs stimburys pradės leisti lapus, jis greičiausiai tik dar aktyviau vaikus daigins O aš,manyčiau,kad gerai,jei vaikus daigins,juk tada gražiau atrodys nei tas stimburys.Bent jau as taip isivaizduoju:kai iš šonu tie vaikiukai,tai ir pilnesnė ta gėlė atrodo
Siūlau Kiniečių pinigų medį su vaikiukais
http://www.skelbiu.lt/siulau-graziai-balta...ja-5864456.html
OI, grazuolis.... Gal kas nors Siauliuose turi vaikiuka sitos gelytes?
Kiniečių pinigų medį su vaikiukais (be vazono) jau atiduodu už 10 Lt. (Vilnius)
http://www.skelbiu.lt/siulau-graziai-balta...ja-5864456.html
Kas galėjo atsitikti mano pinigų medeliui - puikiausiai augo, bet kai prasidėjo šildymo sezonas, lapeliai pradėjo gelsti ir byrėti
QUOTE(jediara @ 2009 10 17, 20:48) Kas galėjo atsitikti mano pinigų medeliui - puikiausiai augo, bet kai prasidėjo šildymo sezonas, lapeliai pradėjo gelsti ir byrėti jei pati sieji tą byrėjimą su šildymo sezono pradžia, tai tikėtina, kad šiai gėlei nepatinka temperatūros svyravimai mano piniguotis visą vasarą stovėjo vėsiausiame kambaryje ir dabar vietos nepakeičiau, ir dabar tai vėsiausias kambarys, kur temperatūra atvėsus orams daugų daugiausiai pasiekia 17-18 laipsnių, tai nepastebėjau ypatingai didesnių pokyčių, apart nuolat vieno kito prarandamo lapelio Papildyta: jei skaitai rusiškai, tai štai čia paskaitinėk. Šią minutę neturiu laiko labai gilintis, tačiau permetus akimis užkliuvo, kad laistyti rekomenduojama geriau rečiau, kai gerokai pradžiūsta, bet gausiai, o šiaip rašo, kad net iki 0 temperatūros išgyvena Papildyta: neiškenčiau, dar paskaitinėjau. Dar du sudominę pastebėjimai: 1. kuo silpnesnis apšvietimas, tuo didesni lapai 2. žema temperatūra žiemos metu (+5-7 laipsniai) stimuoliuoja augalo žydėjimą kitam sezone. Tačiau po žydėjimo nusensta..... Štai kodėl ji pas mane garai jaučiasi šiauriniame kambaryje, pasirodo jai tai nelabai sukelia stresą, tik su laistymu reikėtų rečiau suktis QUOTE(jediara @ 2009 10 18, 12:11) ir kartu laistymą sumažink gerokai, kad vėsioje patalpoje nesurūgtų drėgna žemė beje, taviškis pinigėlis irgi padoriai ūgtelėjęs, nepasakytum, kad jam kažkas blogai, atrodo sveikai
Ačiū, tik jis kažko pageltęs, o gal jam trąšų trūksta?
labai grazus is kur perkat?
dovanų gaunam
Aš tai įsigijau
kazkur maciau gal ligoninei
QUOTE(milereta @ 2009 10 20, 09:21) Oy negaliu Taip ir isivaizduoju..iseini viena grazia diena i laiptine o ten se tau trejos devynerios kaip koks grybas netiketai Pilea uzaugo Cia siaip Prie tos pacios progos idesiu savaja grazuole ![]() Siaip tai nustebau paskaiciusi jus cia kaip sakot, kad laistyti kuo maziau reikia. Is mano praktikos ji kaip tik labai dregme megstanti gele Dar vienas pastebejimas is mano praktikos. Jei nenorite kad vaikuotusi sodinkite i didesni vazona ![]() taij vaiku nespejau geneti Tai tiek mano pastebejimu
Vaikučius tai ji tikrai mėgsta auginti, bet dabar persodinau į didesnį vazonėlį, tai gal pradės pati augti
O štai mano peperomia,
kažkokios ligos požymiai ant lapelių, juodi grublėti taškiukai... ![]() QUOTE(Marijka @ 2009 10 27, 11:44) O štai mano peperomia, Čia ne pilea Peperomioides, klausk patarimo kitam skyrelyje. |