Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Iš kelinto ciklo pastojote su pirmu vaikeliu?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4
Crystalia
QUOTE(googa @ 2011 04 21, 15:25)
Iš pirmo karto abi dukrytės  ax.gif
*

super duper, smagu kaip 4u.gif
sigullka
4u.gif Abi mergytės pirmu kartu.. ax.gif
Shakyra
Is trecio.
*chiquita*
QUOTE(Shakyra @ 2011 08 23, 20:16)
Is trecio.
*

Viena karta sakot iš pirmo, kitą kartą iš trečio.. apsispreskit biggrin.gif

QUOTE(Shakyra @ 2011 08 23, 19:49)
AS pastojau po kt nutraukimo pirma menesi.
*

Via @@@
QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 23, 21:37)
Viena karta sakot iš pirmo, kitą kartą iš trečio.. apsispreskit  biggrin.gif
*

Gal per pirma menesi,bet is trecio karto biggrin.gif
akviliute
Per pirmaji cikla thumbup.gif
neila444
as su pirma pastojau is 3ciklo smile.gif o kaip dabar bus matyt rolleyes.gif
žvilgsnė
Po pirmojo ciklo džiaugėmės rezultatais:)
susiwelusi
Dukryte atsirado is pirmo bandymo thumbup.gif
rircik
po 3 men ir pastojau
Gaske
Prireikė pusmečio smile.gif
taram-param
Bliamba o aš galvojau, kad taip babakšt ir iš pirmo karto pavyksta. Bandom jau nuo Kalėdų, sugalvojom sau dovanų pasidovanot, bet kol kas nieko... Aš jau ir susirūpinus buvau. Galvoju 26 metai, gal jau vėluoju su savo biologiniu laikrodžiu, senstu, sunku daros pastoti... Nu tada dar reik stengtis, nes jau tokios niūrios mintys apima kai tos "pusseserės atvažiuoja" unsure.gif
Cuqui
Mums uzkibo is antro bandymo. Pirma karta bandeme birzelio menesi ir nesigavo, o antra karta bandeme tik po 7 menesiu ir is kart uzkibo. Manau birzeli neivyko ovuliacija, nes ta menesi nieko nejauciau, nors siaip visada ja gerai jauciu.
padraika22
mums is pirmo karto pavyko. mylejomes per ovuliacija. pries tai kelias dienas susilaikem, kad koncentracija butu didesne
bordo
Pirmas kaip užkibo-nepamenu,buvom jauni doh.gif
O antras iš antro ciklo.
alema
QUOTE(Intimacy @ 2008 08 02, 16:41)
Kokiu dažnumu darėte ND, ar stebėjote ciklą, kokių pastebėjimų turite, kokių patarimų toms, kurios dar tik pradeda- pasidalinkite patirtimi  4u.gif

*

Kas tas ND?
barbarise
ND - namu darbai (sexas) wink.gif
*Linelis*
mums gavosi po dvieju metu-skaiciavom dienas,bet kaip nesigavo taip nesigavo,o po to kai jau nebesekiau vaisingu dienu net nepastebejau,kad veluoja menesines biggrin.gif pradejo skaudeti nugara,itariau kazka,pasidariau testuka viena-vaiduoklis,kita -II..ir vuolia-26 sav.laukiam mergytes wub.gif
o del amziaus-man 27 metai,bet nemanau,kad tai itakoja pastojima,vaikuciai ateina tada,kada jiems to reikia lotuliukas.gif nenuleiskit ranku ir bandykit smile.gif
barbarise
QUOTE(*Linelis* @ 2012 05 21, 09:38)
mums gavosi po dvieju metu-skaiciavom dienas,bet kaip nesigavo taip nesigavo,o po to kai jau nebesekiau vaisingu dienu net nepastebejau,kad veluoja menesines biggrin.gif pradejo skaudeti nugara,itariau kazka,pasidariau testuka viena-vaiduoklis,kita -II..ir vuolia-26 sav.laukiam mergytes wub.gif
o del amziaus-man 27 metai,bet nemanau,kad tai itakoja pastojima,vaikuciai ateina tada,kada jiems to reikia lotuliukas.gif nenuleiskit ranku ir bandykit  smile.gif
*

Kaip smagu!!! Dziaugiuos uz jus! smile.gif
O per tuos du metus kokie gydymai buvo ar visada tik naturaliai planavot?
Mes laukiam stebukliuko jau daugiau nei 2 m ir dar vis tikimes wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.