Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Iš kelinto ciklo pastojote su pirmu vaikeliu?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4
renacik
Sveikos visos esamos ir busimos Mamytes,

labai prasau sudalyvauti mano apklausoje. As dar deje esu tik planuojanciuju pirma vaikeli burelyje. Jau du ciklai ir nieko verysad.gif Dabar laukiam trecio ciklo rezultatu... O kad tik pavyktu...
Nes taip norisi kuo greiciau susilaukti to mazo stebuklelio.. Kartais tokios niurios mintys aplanko, kad gali tekti jo ilgai ilgai laukti ir tada baisu ir graudu pasidaro. Man beveik 27 metai, o dar noretusi ir antro vaikiuko, ir apie trecia pasvajoju... mirksiukas.gif
Ech, bet kad tik Dievulis bent viena padovanuotu musu seimai...

Pasidalinkite savo patirtimi, kiek Jums teko laukti savo mazuciu stebukleliu.

Labai visoms aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bucinukas
QUOTE(renacik @ 2008 06 27, 20:45)
Sveikos visos esamos ir busimos Mamytes,

labai prasau sudalyvauti mano apklausoje. As dar deje esu tik planuojanciuju pirma vaikeli burelyje. Jau du ciklai ir nieko  verysad.gif Dabar laukiam trecio ciklo rezultatu... O kad tik pavyktu...
Nes taip norisi kuo greiciau susilaukti to mazo stebuklelio.. Kartais tokios niurios mintys aplanko, kad gali tekti jo ilgai ilgai laukti ir tada baisu ir graudu pasidaro. Man beveik 27 metai, o dar noretusi ir antro vaikiuko, ir apie trecia pasvajoju... mirksiukas.gif
Ech, bet kad tik Dievulis bent viena padovanuotu musu seimai...

Pasidalinkite savo patirtimi, kiek Jums teko laukti savo mazuciu stebukleliu.
Labai visoms aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

dar tikrai anksti pergyventi bigsmile.gif tuoj atkeliaus pas jus jūsų mažutėlis mirksiukas.gif mums pavyko per trečią ciklą, bet jau irgi buvau prisigalvojus visokių nesamonių blush2.gif beje, man irgi buvo beveik 27 metai kai pastojau rolleyes.gif sėkmės gaudant gandrus 4u.gif
Jūržolė
Mums tai pirmasis buvo netyčiukas, fainas netyčiukas. Pasiseks ir jums, atsipalaiduokit, pajauskit malonumą ir lelius pats ateis smile.gif
dovilyteee:)
mes tik suplanavome ir va,is karto ir netgi dvynukai thumbup.gif
inesa marija
sveikos,

o mes isvis nesisaugojome, bet pastojau tik praejus pusantro metu ax.gif ir minciu visokiausiu buvo, jau galvojome begti tikrintis abudu blush2.gif
Intimacy
QUOTE(dovilyteee:) @ 2008 07 07, 10:27)
mes tik suplanavome ir va,is karto ir netgi dvynukai thumbup.gif
*

Net susijaudinau, kaip nuostabu, kaip Jums pasisekė wub.gif wub.gif wub.gif

Papasakokit visos ne tik tai, kaip greitai Jus aplankė gandrai- bet ir kaip juos prišaukėte? Kokiu dažnumu darėte ND, ar stebėjote ciklą, kokių pastebėjimų turite, kokių patarimų toms, kurios dar tik pradeda- pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Nes prisiskaitau visko, vienos daro ND tik per O, kitos kas antrą dieną, kitos- kas trečią, dar kitos pasitiki tam tikromis pozomis blush-anim-cl.gif
Ką supratau aš (dar iš patirties negaliu pasakyti), tai kad labai svarbu mylėtis ne dėl pareigos pastoti, vien apie tai galvojant, bet dėl geismo savo vyrui blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Svajūnė
Su pirmu vaikeliu pastojau per 2 ciklą. Man tuo metu jau buvo 27 m ir tai tikrai nėra taip jau ir daug. Tikrai tikiu, kad iki 35 metų bus ir antras, o trečią gimdysiu būdama 35 metų (jei anksčiau neateis mažiukas). Taip kad visoms ir viskam savas laikas.

O pastojau ND darydami kelis kartus per dieną visą savaitę iki O blush2.gif . taip jau gavos, kad tuo metu gyvenom ne kartu, ir tą ciklą kartu praleidom tik savaitę. wub.gif (iki tol nesimatę buvom 1,5 mėnesio) Jokių išskirtinių pozų, jokių akrobatinių triukų, tik begalinė meilė ir mėgavimasis vienas kitu blush2.gif wub.gif
Loxxy
QUOTE(Intimacy @ 2008 08 02, 18:41)
Net susijaudinau, kaip nuostabu, kaip Jums pasisekė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Papasakokit visos ne tik tai, kaip greitai Jus aplankė gandrai- bet ir kaip juos prišaukėte? Kokiu dažnumu darėte ND, ar stebėjote ciklą, kokių pastebėjimų turite, kokių patarimų toms, kurios dar tik pradeda- pasidalinkite patirtimi  4u.gif
Nes prisiskaitau visko, vienos daro ND tik per O, kitos kas antrą dieną, kitos- kas trečią, dar kitos pasitiki tam tikromis pozomis  blush-anim-cl.gif
Ką supratau aš (dar iš patirties negaliu pasakyti), tai kad labai svarbu mylėtis ne dėl pareigos pastoti, vien apie tai galvojant, bet dėl geismo savo vyrui  blush2.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Aš pastojau per 2 ciklą. Pirmą ciklą nieko spec. nedariau, o antrą dariau O testus ir matavau BT. ND atlikinėjom tikrai ne pagal grafiką, bet pasistengėm, kad per O jie būtų atlikti ir mums pavyko thumbup.gif
Intimacy
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 02, 21:10)
Su pirmu vaikeliu pastojau per 2 ciklą. Man tuo metu jau buvo 27 m ir tai tikrai nėra taip jau ir daug. Tikrai tikiu, kad iki 35 metų bus ir antras, o trečią gimdysiu būdama 35 metų (jei anksčiau neateis mažiukas). Taip kad visoms ir viskam savas laikas.

O pastojau ND darydami kelis kartus per dieną visą savaitę iki O  blush2.gif . taip jau gavos, kad tuo metu gyvenom ne kartu, ir tą ciklą kartu praleidom tik savaitę.  wub.gif (iki tol nesimatę buvom 1,5 mėnesio) Jokių išskirtinių pozų, jokių akrobatinių triukų, tik begalinė meilė ir mėgavimasis vienas kitu  blush2.gif  wub.gif
*

QUOTE(Loxxy @ 2008 08 04, 15:04)
Aš pastojau per 2 ciklą. Pirmą ciklą nieko spec. nedariau, o antrą dariau O testus ir matavau BT. ND atlikinėjom tikrai ne pagal grafiką, bet pasistengėm, kad per O jie būtų atlikti ir mums pavyko  thumbup.gif
*

4u.gif
Na štai, abi naudojote OT ir Jums labai padėjo, jau turite rezultatus wub.gif
Sveikinu, labai gera girdėti, kad daug kam netenka labai ilgai laukti savo žirniuko- labai tikiuosi, kad ir mums taip bus wub.gif
Jei ką, reikės taip pat pagalvoti apie OT ax.gif
lunde
Mums pavyko is karto smile.gif .
Irina777
Mums pavyko is pirmo ckilo, ko pati nesitikejau doh.gif Buvau pasiruosus ilgam planavimui blush2.gif ND atlikinejom beveik kiekviena diena blush2.gif Idomu kaip dabar bus su antru vaikiuku.... noretusi kad vel taip greitai pavyktu wub.gif
Delija
Du vaikai is antro ciklo, treciaji ilgiau teko pagamint, bet irgi greit 4u.gif
*sandriukas*
Su pirmuoju pavyko, dabar jau galvoju, kad pakankamai greit, gal is kokio 4 bandymu ciklo, o antro laukeme beveik 1,5 metu 4u.gif
Li
7-as ciklas mums buvo sėkmingas. laukiamas pirmas 4u.gif
0desa
sveikutes mums su MB pavyko is pirmo karto 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif
Ruby Tuesday
Pastojau is penkto ciklo, bet pries tai pusantru metu KT vartojau, turbut tai itakos turejo.
jaringiux
mums pavyko is pirmo ciklo bigsmile.gif
mabi
mums is antro pavyko nestuke.gif
awileee
Mano atveju butu manau 13 variantas, nes pastojau pi 1,5 metu tai ilgai teko laukt to mazo stebuklelio smile.gif
ciombocka
Aš pastojau nestuke.gif iš antro ciklo thumbup.gif
gedrule
pirmas maziukas suniukas buvo netyciukas bigsmile.gif nors jau buvom vyras ir zmona niu tai koks cia ir netyciukas ax.gif biggrin.gif o antras pavyko is 4men, bet pabego musu mazulelis verysad.gif , tai ziuresim kaip cia bus su treciu smile.gif
Mannija
9 ciklas sėkmingas wub.gif
electra23
O mums 4 ciklas buvo sekmingas biggrin.gif
ienor
Pavyko per 2 ciklą, bet ND kas dieną iki galimos ovuliacijos ir dar maždaug kas 2 dieną, savaitę po jos bigsmile.gif Labai jau noras susilaukti vaikelio smegenis spaudė ax.gif
fonema_79
Mums pavyko 7 cikla, taciau musu maziukas nepanoro gyventi verysad.gif dabar ziuresim po kiek laiko pasiseks ax.gif
Angy183
QUOTE(fonema_79 @ 2009 06 20, 20:03)
Mums pavyko 7 cikla, taciau musu maziukas nepanoro gyventi verysad.gif dabar ziuresim po kiek laiko pasiseks ax.gif
*

Užjaučiu labai... bet linkiu kuo greičiau susilaukti mažo stebuklo. 4u.gif
Ainu
Na, mums pavyko is 8 ciklo. Bet per daug ir nesistengem, nes MB tai budavo isvykes, arba manes nebudavo,o uztaikyti dieneliu nelabai pavyko...O jau kai kibom rimtai i darbus, pavyko is pirmo ciklo.
Uksnė
iš 3-io smile.gif
pandaba
Mes is 4-o ax.gif
Kantrybes ir viskas bus gerai wink.gif 4u.gif
Burbulytis
Planavome 1,5 metu...Uz tai nestuma s ir gimdymas buvo labai lengvi, negali juk viskas sektis bigsmile.gif
lauroone
Pastojau is trecio ciklo, o mylejomes tik geismo pagauti visiskai atsiduodami viens kitam wub.gif
spanieliuke
2-tras ciklas mums laimingas rolleyes.gif wub.gif
indigo7
Mums is antro, bet maziuko netekome verysad.gif. Dabar vel planuojame ax.gif
Finn@
Na mums pirmoji dukra kibo is 2 ciklo, atrasis zirniukas taip pat is antro, bet deja...pabego verysad.gif nuo sio ciklo vel pradesime planuoti, tikiuosi tai neuzsites ilgiau nei 2 ciklai smile.gif Beja matavau ir su pirmaja ir su antru BT, dabar taip pat naudosiuosi siuo metodu + OT ax.gif
Indigo atsimenu tave is geguziuku unsure.gif uzjauciu mergyt verysad.gif atrodo ir data musu buvo ta pati geguzes10 verysad.gif
Puma84
Is pirmo ciklo-per savaite laiko pasigaminom musu zirni biggrin.gif
EXTRAA
Mums irgi pavyko is pirmo karto. Visiskai nesitikejom, kad musu pupa taip skubes lotuliukas.gif Siaip visada ciklas budavo nereguliarus, kartais po du menesius nesirgdavau, gine vis zysdavo, kad blogai, siule KT gerti, bet nesutikau. Pasirodo, ir nereikejo thumbup.gif
@mamyčiukas@
is pirmo ciklo thumbup.gif
Gioia
Mums užteko tik vieno vienitelio karto nepasisaugot ir turim viena namu darkytoja doh.gif lotuliukas.gif
babsi
Is pirmo wub.gif
LINUTE24
Mums pasiseke per sesta cikla rolleyes.gif
lenke555
mums pasiseke tik po 2metu ir 8men, unsure.gif doh.gif bet dabar jau turim savo dziaugsmuka. biggrin.gif
pupune
mes irgi gretai: iš antro mėnesio 4u.gif
Spangalytė
sekmingas buvo 10 ciklas smile.gif
Dieva
Abu kartus pavyko pirmaji planavimo cikla blink.gif
Pirmas nestumas ir gavosi pagal visa plana chuligana, antraji karta, nors ir pavyko iskart, bet ... "zmogus planuoja, o Dievas juokiasi" - zirniukas pabego verysad.gif
Ziuresim kaip gausis dabar, praejus rekomenduojamam palaukti laikui, g.gif nelabai tikiu kad imanoma, kad visus kartus iskart pavyktu... blush2.gif
saule08
abu kartus is pirmo ciklo 4u.gif
linkiu to visoms norincioms tapti nestuke.gif
Faustyte
is karto tongue.gif kai tik prireikė ir buvo smile.gif
Vasarina
QUOTE(Faustyte @ 2009 12 28, 21:10)
is karto  tongue.gif  kai tik prireikė ir buvo smile.gif
*

Tas pats ir man, is pirmo ciklo nestuke.gif
Aisy
As taip pats pastojau is pirmo, tik gaila, gerai nesibige verysad.gif Gal kad gali pasakyti, kodel man neleidzia prabalsuoti?
*Chardonnay*
QUOTE(Aisy @ 2010 01 07, 16:46)
As taip pats pastojau is pirmo, tik gaila, gerai nesibige verysad.gif Gal kad gali pasakyti, kodel man neleidzia prabalsuoti?
*

nes esate dar naujoke 4u.gif man atrodo reikia lyg 20 zinuciu surinkt, bet nesu tikra 4u.gif
Aisy
Aa, na aisku, vadinasi reikes dazniau cia man bendrauti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.