renacik
2008 06 27, 20:45
Sveikos visos esamos ir busimos Mamytes, labai prasau sudalyvauti mano apklausoje. As dar deje esu tik planuojanciuju pirma vaikeli burelyje. Jau du ciklai ir nieko  Dabar laukiam trecio ciklo rezultatu... O kad tik pavyktu... Nes taip norisi kuo greiciau susilaukti to mazo stebuklelio.. Kartais tokios niurios mintys aplanko, kad gali tekti jo ilgai ilgai laukti ir tada baisu ir graudu pasidaro. Man beveik 27 metai, o dar noretusi ir antro vaikiuko, ir apie trecia pasvajoju... Ech, bet kad tik Dievulis bent viena padovanuotu musu seimai... Pasidalinkite savo patirtimi, kiek Jums teko laukti savo mazuciu stebukleliu. Labai visoms aciu
bucinukas
2008 06 29, 08:51
QUOTE(renacik @ 2008 06 27, 20:45) Sveikos visos esamos ir busimos Mamytes, labai prasau sudalyvauti mano apklausoje. As dar deje esu tik planuojanciuju pirma vaikeli burelyje. Jau du ciklai ir nieko  Dabar laukiam trecio ciklo rezultatu... O kad tik pavyktu... Nes taip norisi kuo greiciau susilaukti to mazo stebuklelio.. Kartais tokios niurios mintys aplanko, kad gali tekti jo ilgai ilgai laukti ir tada baisu ir graudu pasidaro. Man beveik 27 metai, o dar noretusi ir antro vaikiuko, ir apie trecia pasvajoju... Ech, bet kad tik Dievulis bent viena padovanuotu musu seimai... Pasidalinkite savo patirtimi, kiek Jums teko laukti savo mazuciu stebukleliu. Labai visoms aciu  dar tikrai anksti pergyventi  tuoj atkeliaus pas jus jūsų mažutėlis  mums pavyko per trečią ciklą, bet jau irgi buvau prisigalvojus visokių nesamonių  beje, man irgi buvo beveik 27 metai kai pastojau  sėkmės gaudant gandrus
Jūržolė
2008 07 07, 08:39
Mums tai pirmasis buvo netyčiukas, fainas netyčiukas. Pasiseks ir jums, atsipalaiduokit, pajauskit malonumą ir lelius pats ateis
dovilyteee:)
2008 07 07, 09:27
mes tik suplanavome ir va,is karto ir netgi dvynukai
inesa marija
2008 07 28, 11:06
sveikos, o mes isvis nesisaugojome, bet pastojau tik praejus pusantro metu  ir minciu visokiausiu buvo, jau galvojome begti tikrintis abudu
Intimacy
2008 08 02, 17:41
QUOTE(dovilyteee:) @ 2008 07 07, 10:27) mes tik suplanavome ir va,is karto ir netgi dvynukai  Net susijaudinau, kaip nuostabu, kaip Jums pasisekė Papasakokit visos ne tik tai, kaip greitai Jus aplankė gandrai- bet ir kaip juos prišaukėte? Kokiu dažnumu darėte ND, ar stebėjote ciklą, kokių pastebėjimų turite, kokių patarimų toms, kurios dar tik pradeda- pasidalinkite patirtimi Nes prisiskaitau visko, vienos daro ND tik per O, kitos kas antrą dieną, kitos- kas trečią, dar kitos pasitiki tam tikromis pozomis Ką supratau aš (dar iš patirties negaliu pasakyti), tai kad labai svarbu mylėtis ne dėl pareigos pastoti, vien apie tai galvojant, bet dėl geismo savo vyrui
Svajūnė
2008 08 02, 20:10
Su pirmu vaikeliu pastojau per 2 ciklą. Man tuo metu jau buvo 27 m ir tai tikrai nėra taip jau ir daug. Tikrai tikiu, kad iki 35 metų bus ir antras, o trečią gimdysiu būdama 35 metų (jei anksčiau neateis mažiukas). Taip kad visoms ir viskam savas laikas. O pastojau ND darydami kelis kartus per dieną visą savaitę iki O  . taip jau gavos, kad tuo metu gyvenom ne kartu, ir tą ciklą kartu praleidom tik savaitę.  (iki tol nesimatę buvom 1,5 mėnesio) Jokių išskirtinių pozų, jokių akrobatinių triukų, tik begalinė meilė ir mėgavimasis vienas kitu
QUOTE(Intimacy @ 2008 08 02, 18:41) Net susijaudinau, kaip nuostabu, kaip Jums pasisekė Papasakokit visos ne tik tai, kaip greitai Jus aplankė gandrai- bet ir kaip juos prišaukėte? Kokiu dažnumu darėte ND, ar stebėjote ciklą, kokių pastebėjimų turite, kokių patarimų toms, kurios dar tik pradeda- pasidalinkite patirtimi Nes prisiskaitau visko, vienos daro ND tik per O, kitos kas antrą dieną, kitos- kas trečią, dar kitos pasitiki tam tikromis pozomis Ką supratau aš (dar iš patirties negaliu pasakyti), tai kad labai svarbu mylėtis ne dėl pareigos pastoti, vien apie tai galvojant, bet dėl geismo savo vyrui  Aš pastojau per 2 ciklą. Pirmą ciklą nieko spec. nedariau, o antrą dariau O testus ir matavau BT. ND atlikinėjom tikrai ne pagal grafiką, bet pasistengėm, kad per O jie būtų atlikti ir mums pavyko
Intimacy
2008 08 04, 18:24
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 02, 21:10) Su pirmu vaikeliu pastojau per 2 ciklą. Man tuo metu jau buvo 27 m ir tai tikrai nėra taip jau ir daug. Tikrai tikiu, kad iki 35 metų bus ir antras, o trečią gimdysiu būdama 35 metų (jei anksčiau neateis mažiukas). Taip kad visoms ir viskam savas laikas. O pastojau ND darydami kelis kartus per dieną visą savaitę iki O  . taip jau gavos, kad tuo metu gyvenom ne kartu, ir tą ciklą kartu praleidom tik savaitę.  (iki tol nesimatę buvom 1,5 mėnesio) Jokių išskirtinių pozų, jokių akrobatinių triukų, tik begalinė meilė ir mėgavimasis vienas kitu  QUOTE(Loxxy @ 2008 08 04, 15:04) Aš pastojau per 2 ciklą. Pirmą ciklą nieko spec. nedariau, o antrą dariau O testus ir matavau BT. ND atlikinėjom tikrai ne pagal grafiką, bet pasistengėm, kad per O jie būtų atlikti ir mums pavyko  Na štai, abi naudojote OT ir Jums labai padėjo, jau turite rezultatus Sveikinu, labai gera girdėti, kad daug kam netenka labai ilgai laukti savo žirniuko- labai tikiuosi, kad ir mums taip bus Jei ką, reikės taip pat pagalvoti apie OT
Mums pavyko is karto  .
Irina777
2008 12 23, 00:38
Mums pavyko is pirmo ckilo, ko pati nesitikejau  Buvau pasiruosus ilgam planavimui  ND atlikinejom beveik kiekviena diena  Idomu kaip dabar bus su antru vaikiuku.... noretusi kad vel taip greitai pavyktu
Du vaikai is antro ciklo, treciaji ilgiau teko pagamint, bet irgi greit
*sandriukas*
2008 12 23, 21:12
Su pirmuoju pavyko, dabar jau galvoju, kad pakankamai greit, gal is kokio 4 bandymu ciklo, o antro laukeme beveik 1,5 metu
7-as ciklas mums buvo sėkmingas. laukiamas pirmas
Ruby Tuesday
2009 06 01, 12:06
Pastojau is penkto ciklo, bet pries tai pusantru metu KT vartojau, turbut tai itakos turejo.
jaringiux
2009 06 02, 09:13
mums pavyko is pirmo ciklo
mums is antro pavyko
awileee
2009 06 03, 09:52
Mano atveju butu manau 13 variantas, nes pastojau pi 1,5 metu tai ilgai teko laukt to mazo stebuklelio
ciombocka
2009 06 03, 14:53
Aš pastojau  iš antro ciklo
gedrule
2009 06 03, 16:01
pirmas maziukas suniukas buvo netyciukas  nors jau buvom vyras ir zmona niu tai koks cia ir netyciukas  o antras pavyko is 4men, bet pabego musu mazulelis  , tai ziuresim kaip cia bus su treciu
Mannija
2009 06 15, 15:12
9 ciklas sėkmingas
electra23
2009 06 15, 17:02
O mums 4 ciklas buvo sekmingas
Pavyko per 2 ciklą, bet ND kas dieną iki galimos ovuliacijos ir dar maždaug kas 2 dieną, savaitę po jos  Labai jau noras susilaukti vaikelio smegenis spaudė
fonema_79
2009 06 20, 20:03
Mums pavyko 7 cikla, taciau musu maziukas nepanoro gyventi  dabar ziuresim po kiek laiko pasiseks
Angy183
2009 06 20, 21:49
QUOTE(fonema_79 @ 2009 06 20, 20:03) Mums pavyko 7 cikla, taciau musu maziukas nepanoro gyventi  dabar ziuresim po kiek laiko pasiseks  Užjaučiu labai... bet linkiu kuo greičiau susilaukti mažo stebuklo.
Na, mums pavyko is 8 ciklo. Bet per daug ir nesistengem, nes MB tai budavo isvykes, arba manes nebudavo,o uztaikyti dieneliu nelabai pavyko...O jau kai kibom rimtai i darbus, pavyko is pirmo ciklo.
iš 3-io
pandaba
2009 06 22, 14:35
Mes is 4-o Kantrybes ir viskas bus gerai
Burbulytis
2009 06 24, 13:49
Planavome 1,5 metu...Uz tai nestuma s ir gimdymas buvo labai lengvi, negali juk viskas sektis
lauroone
2009 10 28, 19:40
Pastojau is trecio ciklo, o mylejomes tik geismo pagauti visiskai atsiduodami viens kitam
spanieliuke
2009 10 29, 11:49
2-tras ciklas mums laimingas
indigo7
2009 10 29, 15:47
Mums is antro, bet maziuko netekome  . Dabar vel planuojame
Na mums pirmoji dukra kibo is 2 ciklo, atrasis zirniukas taip pat is antro, bet deja...pabego  nuo sio ciklo vel pradesime planuoti, tikiuosi tai neuzsites ilgiau nei 2 ciklai  Beja matavau ir su pirmaja ir su antru BT, dabar taip pat naudosiuosi siuo metodu + OT Indigo atsimenu tave is geguziuku  uzjauciu mergyt  atrodo ir data musu buvo ta pati geguzes10
Is pirmo ciklo-per savaite laiko pasigaminom musu zirni
Mums irgi pavyko is pirmo karto. Visiskai nesitikejom, kad musu pupa taip skubes  Siaip visada ciklas budavo nereguliarus, kartais po du menesius nesirgdavau, gine vis zysdavo, kad blogai, siule KT gerti, bet nesutikau. Pasirodo, ir nereikejo
@mamyčiukas@
2009 11 01, 15:44
is pirmo ciklo
Mums užteko tik vieno vienitelio karto nepasisaugot ir turim viena namu darkytoja
Is pirmo
LINUTE24
2009 11 06, 15:00
Mums pasiseke per sesta cikla
lenke555
2009 11 07, 13:12
mums pasiseke tik po 2metu ir 8men,  bet dabar jau turim savo dziaugsmuka.
mes irgi gretai: iš antro mėnesio
Spangalytė
2009 11 09, 17:42
sekmingas buvo 10 ciklas
Abu kartus pavyko pirmaji planavimo cikla Pirmas nestumas ir gavosi pagal visa plana chuligana, antraji karta, nors ir pavyko iskart, bet ... "zmogus planuoja, o Dievas juokiasi" - zirniukas pabego Ziuresim kaip gausis dabar, praejus rekomenduojamam palaukti laikui,  nelabai tikiu kad imanoma, kad visus kartus iskart pavyktu...
saule08
2009 12 27, 23:29
abu kartus is pirmo ciklo  linkiu to visoms norincioms tapti
Faustyte
2009 12 28, 19:10
is karto  kai tik prireikė ir buvo
Vasarina
2010 01 05, 19:02
QUOTE(Faustyte @ 2009 12 28, 21:10) is karto  kai tik prireikė ir buvo  Tas pats ir man, is pirmo ciklo
As taip pats pastojau is pirmo, tik gaila, gerai nesibige  Gal kad gali pasakyti, kodel man neleidzia prabalsuoti?
*Chardonnay*
2010 01 08, 16:47
QUOTE(Aisy @ 2010 01 07, 16:46) As taip pats pastojau is pirmo, tik gaila, gerai nesibige  Gal kad gali pasakyti, kodel man neleidzia prabalsuoti? nes esate dar naujoke  man atrodo reikia lyg 20 zinuciu surinkt, bet nesu tikra
Aa, na aisku, vadinasi reikes dazniau cia man bendrauti
|
|