Sveikutes
Labai jau cia pas jus viskas skanu
Lyg ir maciau pas jus kazkada toki recepta su nuotrauka, kur iskobtos bulves, prideta farso ir kazkaip grietinelej troskinta. Jei galit kuri parasykit ar nukreipkit kur ieskoti. Is anksto didelis aciu
QUOTE(mykolina @ 2008 07 10, 15:29)
Sveikutes
Labai jau cia pas jus viskas skanu
Lyg ir maciau pas jus kazkada toki recepta su nuotrauka, kur iskobtos bulves, prideta farso ir kazkaip grietinelej troskinta. Jei galit kuri parasykit ar nukreipkit kur ieskoti. Is anksto didelis aciu
Labai jau cia pas jus viskas skanu
Lyg ir maciau pas jus kazkada toki recepta su nuotrauka, kur iskobtos bulves, prideta farso ir kazkaip grietinelej troskinta. Jei galit kuri parasykit ar nukreipkit kur ieskoti. Is anksto didelis aciu
neturiu laiko ieskoti, bet pabandyk pati pasiskaityneti receptu sarasiuka, kuris yra antru patiekalu skyriaus virsuje (tema receptai su nuotraukom)
Neryte ,net neturiu zodziu ka pridurti del tavo risotto ..
QUOTE(aguonele @ 2008 07 10, 16:03)
Neryte ,net neturiu zodziu ka pridurti del tavo risotto ..
nugis didelis aciu uz toki bezodi iverinima!
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 10, 16:29)
Siandien gaminau risotto
Labai graziai atrodo
Musu pietus-braskes su pienu ir kugelis su rukytom kojytem(Aguonele uzkrete )
Tarkius nusunkiau, pyliau daug virinto pieno.Svieste pakepinau svogunus ir sudejau pjaustytas rukytas kojytes.Kepiau puode 3 val.
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 10, 06:29)
Siandien gaminau risotto
jums reikes
Vistienos,sulinio, balto vyno, ryziu, paprikos, sviesto, svoguno ir morkos (visur ieskojau zaliu sv. zirneliu, bet negavau ), nuotraukoj pamirsau nufotkinti parmezana
pakepinam svieste svoguna, morka, vistiena, pilam vyna, kai isgaruoja skysciai, pilam ryzius, kelias min. pakepinam, pastoviai maisant, sudedam paprika, pilam sultini ir kokias 20-25 min. maisant ir dapilinejamt sultini ir vyna troskinam, baigiant idedam parmezano, pipiru, baziliko siek tiek ir vistienos prieskoniu
skonis pasakiskas
"didysis" valgytojas neislauke kol nuotrauka padarysiu
jums reikes
Vistienos,sulinio, balto vyno, ryziu, paprikos, sviesto, svoguno ir morkos (visur ieskojau zaliu sv. zirneliu, bet negavau ), nuotraukoj pamirsau nufotkinti parmezana
pakepinam svieste svoguna, morka, vistiena, pilam vyna, kai isgaruoja skysciai, pilam ryzius, kelias min. pakepinam, pastoviai maisant, sudedam paprika, pilam sultini ir kokias 20-25 min. maisant ir dapilinejamt sultini ir vyna troskinam, baigiant idedam parmezano, pipiru, baziliko siek tiek ir vistienos prieskoniu
skonis pasakiskas
"didysis" valgytojas neislauke kol nuotrauka padarysiu
oj kaip uzsimaniau tik neturiu balto vyno gal tiks raudonas?
QUOTE(Srove @ 2008 07 10, 17:21)
Musu pietus-braskes su pienu ir kugelis su rukytom kojytem(Aguonele uzkrete )
Tarkius nusunkiau, pyliau daug virinto pieno.Svieste pakepinau svogunus ir sudejau pjaustytas rukytas kojytes.Kepiau puode 3 val.
Tarkius nusunkiau, pyliau daug virinto pieno.Svieste pakepinau svogunus ir sudejau pjaustytas rukytas kojytes.Kepiau puode 3 val.
,as tai dar siandien savojo ir likucius valgysiu.ant daug sviesto pasikepsiu,net skaniau nei iskart keptas. As pamirsau pamineti,kad ir dedu visa laika apkeptus sparnelius i vidu O tu ir nededi kiausiniu?? O puoda kisi i orkaite ar ne?
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 10, 13:29)
Siandien gaminau risotto
Wow,kaip skaniai atrodo,turiu kaip tik tu ryziu,bet neturiu,vistienos,ai kaip negerai,o taip noriu..
QUOTE(Srove @ 2008 07 10, 14:21)
Musu pietus-braskes su pienu ir kugelis su rukytom kojytem(Aguonele uzkrete )
O kugelis tai is vis pasakiskas,ir dar su rukutom kojom,neturit sazines sitaip erzinti,tai voverusku prideda,tai rukytu koju...Nieko pas mus nera
QUOTE(mykolina @ 2008 07 10, 16:29)
Sveikutes
Labai jau cia pas jus viskas skanu
Lyg ir maciau pas jus kazkada toki recepta su nuotrauka, kur iskobtos bulves, prideta farso ir kazkaip grietinelej troskinta. Jei galit kuri parasykit ar nukreipkit kur ieskoti. Is anksto didelis aciu
Labai jau cia pas jus viskas skanu
Lyg ir maciau pas jus kazkada toki recepta su nuotrauka, kur iskobtos bulves, prideta farso ir kazkaip grietinelej troskinta. Jei galit kuri parasykit ar nukreipkit kur ieskoti. Is anksto didelis aciu
Cia ,tik paaiskinkit ,su kuo jas valgyt,nes pati sian jas darysiu
mano siandienos pietus buvo PICA:
ingredientai [COLOR=red]
3 picu padai,
padazas (majonezas, tomatas smulkinti cesnakai, grietine),
6 sutarkuotos desreles,
1 smulkiai pjaustytas svogunas,
1 smulkiai pjaustytas agurkas,
1/2 smulkiai pjaustyto pomidoro,
picu prieskoniai,
apie 380 gr tarkuoto surio.
na, ir viska tepiau ir dejau is eiles
rezultatas [COLOR=red]
skanu ir laaabai sotu as puse tik suvalgiau
ir vakaryksciai pusryciai
sutarkuotos bulves ir i jas ideta vegetos, iskepta keptuvej, o iskepus uzdeta grietines greita paprasta ir skanu!
soriukas, foto nekokia...
ingredientai [COLOR=red]
3 picu padai,
padazas (majonezas, tomatas smulkinti cesnakai, grietine),
6 sutarkuotos desreles,
1 smulkiai pjaustytas svogunas,
1 smulkiai pjaustytas agurkas,
1/2 smulkiai pjaustyto pomidoro,
picu prieskoniai,
apie 380 gr tarkuoto surio.
na, ir viska tepiau ir dejau is eiles
rezultatas [COLOR=red]
skanu ir laaabai sotu as puse tik suvalgiau
ir vakaryksciai pusryciai
sutarkuotos bulves ir i jas ideta vegetos, iskepta keptuvej, o iskepus uzdeta grietines greita paprasta ir skanu!
soriukas, foto nekokia...
QUOTE(seksimeske @ 2008 07 10, 19:05)
su dantim
o jei rimtai, tai mes valgem su salotom ]
ai, dar padaziuka buvau padarius
QUOTE(Dorinda @ 2008 07 10, 16:31)
oj kaip uzsimaniau tik neturiu balto vyno gal tiks raudonas?
nelabai... tada nedek vyno, uzteks sultinio skonis nenukentes jei turi parmezano
QUOTE(daividija @ 2008 07 10, 16:59)
Wow,kaip skaniai atrodo,turiu kaip tik tu ryziu,bet neturiu,vistienos,ai kaip negerai,o taip noriu..
gali daryti klasikini risotto