QUOTE(dlambliukas @ 2008 07 10, 09:56)
Gerai, kad jau pusryčiavau, nes kitaip
O čia mūsų pusryčiai šiandieniniai
batono riekelės pavoliotos plaktame kiaušinyje su prieskoniais ir pakeptos keptuvėje
Skanaus
aha, mes šituos skurdžiaisiais riteriais vadinam..
ir valgom saldžiai, prieš kepant į kiaušinio plakinį cukraus ir cinamono dedam.. skanumėlis..
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 10, 19:27)
nelabai... tada nedek vyno, uzteks sultinio
skonis nenukentes jei turi parmezano
gali daryti klasikini risotto
tinka ir raudonas vynas risotto, tik tada ne su vištiena daryt reikia, o su pievagrybiais pavyzdžiui, arba yra dar galybė variantų..
---------------------------
o čia mūsų vakarienė - orkaitėj keptas upėtakis su daug įvairių daržovių ir šviežiom bulvėm.. tik sorry, kad nepatiekiau gražiai, skubėjau forkint..
o prieš pietus dar ir plikytą duonytę kepiau, receptas tai iš SM kažkurio skyrelio, jau ne pirmą kartą kepu, tai neprisimenu kur radau..