QUOTE(Uuoga @ 2010 02 03, 23:28)
auginam ir mokomes visos mes
Sveikutes,
as jau susipainiojau nebezinau kiek ir kas kiek laiko turetu valgyti tokio men vaikutis.Pasimeciau nes maniskis nebevalgo jokiu krupu kosiu-ir pati gaminau ir su priedais ir be nieko. ir pirktines,pradeda verkti. ir kai kur raso toki dienos principa:pusryciai,priespieciai,pietus,pavakariai,vakariene. musu diena dabar tokia: 9h-misinukas(150-180) 13-darzoviene 16-duodavau koses,bet dabar tik misinukas.(150-180) 20-misin(180-210) ir liulia-eina anksti miegoti ir dar 12 ir 04.keliasi misinuko-iprotis greiciausiai,bet neturiu jegu atpratinti. tai dabar kaip cia ivardinti kur musu pavz priespieciai,pavakariai-nes jiems yra siuloma duoti tyreliu,jogurtuku ir pan.-ar man kazkaip koreguoti val.jeigu duociau kas 3h.ir jeigu dar valgytu nakti tai net 7maitinimai gaunasi..ar bandyti kokia pieniska kose ryte duoti.nebezinau. aciu uz bet kokius jusu patarimus. QUOTE(pumyte83 @ 2010 02 05, 17:20) Sveikutes, as jau susipainiojau nebezinau kiek ir kas kiek laiko turetu valgyti tokio men vaikutis.Pasimeciau nes maniskis nebevalgo jokiu krupu kosiu-ir pati gaminau ir su priedais ir be nieko. ir pirktines,pradeda verkti. ir kai kur raso toki dienos principa:pusryciai,priespieciai,pietus,pavakariai,vakariene. musu diena dabar tokia: 9h-misinukas(150-180) 13-darzoviene 16-duodavau koses,bet dabar tik misinukas.(150-180) 20-misin(180-210) ir liulia-eina anksti miegoti ir dar 12 ir 04.keliasi misinuko-iprotis greiciausiai,bet neturiu jegu atpratinti. tai dabar kaip cia ivardinti kur musu pavz priespieciai,pavakariai-nes jiems yra siuloma duoti tyreliu,jogurtuku ir pan.-ar man kazkaip koreguoti val.jeigu duociau kas 3h.ir jeigu dar valgytu nakti tai net 7maitinimai gaunasi..ar bandyti kokia pieniska kose ryte duoti.nebezinau. aciu uz bet kokius jusu patarimus. Na va, kad nevalgo kosius grudiniu tai negerai, sunku tada. Nors ir taip sunku tokiems pypliams ivairesni maista parinkti. Nezinau ar as Jums pagelbesiu ar ne, bet parasysiu kaip mes valgeme pries savaite, ir kaip dabar valgome, kai jau isivedeme trecia kose. valgeme taip: 10 val grudine kose 130 ml 14 val minsinukas 150 ml 17-18 val darzoviu kose 130 ml 22 val misinukas 150 ml 2 val nakties misinukas 150 ml 6 val misinukas 150 ml kai sugalvodavau duodavau obuoliuko ar sausainuko, barankytes...paciulpet dabar valgome taip: 10 val grudine kose 130 ml 14 val darzoviene 130 ml 17-16 val kokia tyrele, obuoliukas, na kas nors... 19 val kose grudine 130 ml 22 val misinukas 150 ml nakti tik arbatele 5-6 ryte misinukas 150 ml o as noreciau paklausti ar nebandet, kai verdate kosytes ipilti jau naturalaus pienuko biski? o ar duodate jau jogurtukus ir varskytes?
mes tai jau valgom jogurtukus ir varskytes vaikiskas, tik varskyte jam labiau patinka, as i kruopines truputi virinto pieno 2,5 proc ipilu
Sveikos mamytės, sumasčiau ir aš pasidalinti savo mažosios valgiaraščiu
9h-bio avižų košė,įtarkuoju obuoliuko dar ~150ml 13h-daržovienė(morka,bulvė,brokolis arba kalafijoras ir stirniena)~200ml 17h-mišinukas,už kokios valandos banano pasmaguriaujam 20-21h-truputį miego košės ir mišinuko Visiškai tikslaus grafiko tai neturim,kartais ir naktį pavalgom,bet jau ir nemažai naktų be maistelio išmiegam QUOTE(vikmanvik @ 2010 02 07, 12:21) Sveikos mamytės, sumasčiau ir aš pasidalinti savo mažosios valgiaraščiu 9h-bio avižų košė,įtarkuoju obuoliuko dar ~150ml 13h-daržovienė(morka,bulvė,brokolis arba kalafijoras ir stirniena)~200ml 17h-mišinukas,už kokios valandos banano pasmaguriaujam 20-21h-truputį miego košės ir mišinuko sveika mes taip pat stirniena valgome... o gal ir kitokios zverienos jau davei??
Sveikos,pasidalinsiu ir as
9ryto-aptamil 2 - 200gr 12val-pieniska kosyte-darzoviene+mesyte 15val-varske arba jogurtas,miau,ir pan. 18val- bananas,darzoviene+mesyte,arba be mesytes,tik darzoves,iviariai 21.30 -aptamil2 240gr 02- arbatele,buna po valandos keliasi pieno nori ,tai duodu pienuko 06- aptamil 2 duodu ir makaroniukus virtus su buljoniuku,ir tarpauose lasiniu duodu paciulti vaizdas nerealus surio geltono siek tiek kai pati valgau ikisu paciulpet..Na jau hipp sausainuku esu davusi,tik reikia stebeti kad neuzspringtu.O arbatele geriam daug.
Musu dienotvarke tokia:
8 ryto misinukas 11-12 val darzoviene (bulve, brokolis, kopustas, cukinija, morka+ g.b. jautiena, kalakutiena ir t.t.) 13 val pietu miegas 17 val misinukas, o jei nenori misinuko 16 val grudu kose (verdu ant paprasto pieno, keiciu avizines, 4 grudu koses, grikiu ir pan. kad butu skaniau, idedu vaisines tyreles bet kokios) 20 val misinukas ir ciucia liulia tarpuose, duodu obuolio, idedu i maisto maitintuva, tai nebaisu, kad pasprings, o lialius mano labai megsta
Sveikos, noriu paklausti kokias duodate arbateles ir ar dedate cukriuko i arbateles?
QUOTE(Asterija @ 2010 02 08, 12:17) Musu dienotvarke tokia: 8 ryto misinukas 11-12 val darzoviene (bulve, brokolis, kopustas, cukinija, morka+ g.b. jautiena, kalakutiena ir t.t.) 13 val pietu miegas 17 val misinukas, o jei nenori misinuko 16 val grudu kose (verdu ant paprasto pieno, keiciu avizines, 4 grudu koses, grikiu ir pan. kad butu skaniau, idedu vaisines tyreles bet kokios) 20 val misinukas ir ciucia liulia tarpuose, duodu obuolio, idedu i maisto maitintuva, tai nebaisu, kad pasprings, o lialius mano labai megsta sveikos, Ar kas nors maitinate krutimi? Kokia jusu dienotvarke? Ne cukriuko nereikia. Papildyta: QUOTE(dagera @ 2010 02 08, 15:25) Mes taip gyvename: 6-7 MP 9 vaisiu tyrele su jogurtu ar grudais apie 100 ml. Bananas labai kietina viduriukus.Obuolio nemegsta 10 MP ir miegas 12 darzoviene su mesa 200ml 13 miegas 15 MP 17 vaisiai 100ml. 19.30 kruopiene 160ml 22 - 1 - 3 MP kiek nori dantu netui, arbateliu ir sulciu nemegsta, geria vandenuka is puodelio QUOTE(dagera @ 2010 02 08, 15:31) sveikos, Ar kas nors maitinate krutimi? Kokia jusu dienotvarke? Ne cukriuko nereikia. Papildyta: Mes taip gyvename: 6-7 MP 9 vaisiu tyrele su jogurtu ar grudais apie 100 ml. Bananas labai kietina viduriukus.Obuolio nemegsta 10 MP ir miegas 12 darzoviene su mesa 200ml 13 miegas 15 MP 17 vaisiai 100ml. 19.30 kruopiene 160ml 22 - 1 - 3 MP kiek nori dantu netui, arbateliu ir sulciu nemegsta, geria vandenuka is puodelio Ir vis galvoju kada duoti pusryciams kruopiene, nes vaisiu nelabai megsta. Del pieno produktu reikia ziureti kiek yra baltymo, nes dar tokio amziaus nebrandus inkstai ir gali juos pazeisti. Su burokeliais neskubeti tik nuo 1m. I darzovienes butina aliejuko, kad pasisavintu vitaminus a,e,d,k QUOTE(vikmanvik @ 2010 02 07, 12:21) Sveikos mamytės, sumasčiau ir aš pasidalinti savo mažosios valgiaraščiu 9h-bio avižų košė,įtarkuoju obuoliuko dar ~150ml 13h-daržovienė(morka,bulvė,brokolis arba kalafijoras ir stirniena)~200ml 17h-mišinukas,už kokios valandos banano pasmaguriaujam 20-21h-truputį miego košės ir mišinuko Visiškai tikslaus grafiko tai neturim,kartais ir naktį pavalgom,bet jau ir nemažai naktų be maistelio išmiegam taip tikrai idomu, ar galima duoti dar kokios zverienos? sakykim sernienos? kaip ja apdoroti? as kosytes verdu elektriniame garu puode. QUOTE(zurzuli @ 2010 02 08, 19:15) taip tikrai idomu, ar galima duoti dar kokios zverienos? sakykim sernienos? kaip ja apdoroti? as kosytes verdu elektriniame garu puode. Tiksliai nežinau,bet kokią šernieną gal nuo metų kokių galima būtų duot,gal truputį anksčiau,o apdorojimas paprastas,geriausia-išvirti Kažkas klausįė apie arbatytes,tai mes daugiausia duodam Hipp miego arbata su ramunėlem,melisom.Pirkom ir pankolių,bet jos mano mažė nelabai gėrė
O ar dedat bent truputį druskytes, nes as pastebejau, kad kai tik įdedu druskytes, mažoji daug skaniau ir daugiau suvalgo?
Mamytės,ar duodat kokių sulčių mažyliams?Mes buvom lyg ir Hipp obuolių nusipirkę,bet atsirado veikėjų,kurie jas išgėrė mums nespėjus paragaut
QUOTE(vikmanvik @ 2010 02 11, 13:25) Mamytės,ar duodat kokių sulčių mažyliams?Mes buvom lyg ir Hipp obuolių nusipirkę,bet atsirado veikėjų,kurie jas išgėrė mums nespėjus paragaut as pati rankom spaudziu obuolio sultyciu, kartais vandenuku praskiedziu ir geria Buvom su kosem susipyke, siandien pabandziau truputi sviestuko idet, tai visa sukapojo ir panasu kad dar norejo. Ziuresiu kaip ryt bus
O mes gerim sultytes, visokes, ypac tos geros su saltalankiais. is K raides vadinasi jos. mums iskart su viduriukais geriau
sveikos mamytes, na ir mes jau prisijungiam prie septinto menesiuko. turiu klausimeli - kai pavalgome darzovienes su mesyte, po kiek laiko galiu duoti atsigerti MP? kiek zinau reikia palaukti kokia valandele?
Vat tos sultytes vadinasi "Kinella". snd pirkau norfoje, yra ir maximoje. Sudetis labai gera, nera jokiu gliutinu, cukraus, rugsciu
Sveikos, mano dukrytei septyni su puse menesio bet jau kokias tris dienas ji atsisako gerti pieneli (misineli), koses valgo gerai, tustinasi irgi gerai. Duodu arbateliu, sulciu bet ir jas atsisako gerti. Nezinau ka daryti, juk vaikui skysciu tai reikia. Bandau duoti is saukstelio, bet kiek ji ten nuryja. Kodel septyniu menesiu vaikas nenori gerti pieno? Gal yra kuriai taip buve.
noriu paklausti tu kurios maitina MP, ar pradejus papildoma maisteli pradeda maziukai reciau pieneli gerti? nes maniske jau 3 kartus pradejau kose duot, o p[ieno valgymo kartai kol kas nemazeja
sveikos mamytes, ilgai nebuvau prisijungus nes nebuvo interneto =] na, mes tai is mesyciu. valgom, aviena, jautiena, vistiena, na aisku darzovytes, vaisiukus, viska darau pati, nes pirktiniu jau nebevalgo
labiausiai megstama kosyte tai aviziniu/kvietiniu dribsniu+bananas+tarkuotas obuoliukas. sita valgom ryte ir vakare. per pietus darzoviene duodu, bandysim per pietus jau ir mesytes imaisyt. Ryte arba vakare irgi noreciau kazkokia kita kose duot, nes ta pati kaip matau jau nusibosta, bet nesugalvoju kokai duot. gal ka patartumet?
sveikos mamytės.mes va su tokiu klausimėliu
QUOTE(maidala @ 2010 02 17, 14:53) noriu paklausti tu kurios maitina MP, ar pradejus papildoma maisteli pradeda maziukai reciau pieneli gerti? nes maniske jau 3 kartus pradejau kose duot, o p[ieno valgymo kartai kol kas nemazeja Tai labai dziaukites, kad valgo pienuka ir gerai valgo koses. Nereikia sukti galvos nei del sulciu ar vandenuko. Kai protestuoja pries MP tada ir pienuko mazeja ir nezinia ka daryti kai ir daugiau nieko negeria, o su buteliuku tik zaidzia. Papildyta: QUOTE(maidala @ 2010 02 19, 12:37) labiausiai megstama kosyte tai aviziniu/kvietiniu dribsniu+bananas+tarkuotas obuoliukas. sita valgom ryte ir vakare. per pietus darzoviene duodu, bandysim per pietus jau ir mesytes imaisyt. Ryte arba vakare irgi noreciau kazkokia kita kose duot, nes ta pati kaip matau jau nusibosta, bet nesugalvoju kokai duot. gal ka patartumet? Na mes visokias koses isbandę Hipp, Semper, Bebi. Megsta pieniskas su ryziais. As kartais maisau pora saukstu vienos ir pora kitos idedu. Kaip labai isalkes valgo gerai. Tik kai maitini MP sunku suprasti kada isalksta. O kiek suvalgo koses ir darzovienes? QUOTE(Širšiukė @ 2010 02 19, 12:42) sveikos mamytės.mes va su tokiu klausimėliu As darzoviu kosytem naudoju moliuga, bulves, kopusta, brokoli, morkas, kaliarope, kalafijora, zirnelius salsytus. noreciau kukuruzu idet, bet tu marinuotu nenoriu det, o kur gauti burbuoliu? kad skonis butu kitiks kazko nededu, kazka pakeiciu...ir mesyte keiciu, tai aviena su jautiena maisyta, tai kalakutiena, tai triusiena. vis gaunasi skonis kitas. ypac herai man suvalgo: kopustas, bulve ir avienos -jautienos mesyte. taip pat morka, moliugas kalakutiena ar triusiena. Papildyta: QUOTE(Uuoga @ 2010 02 18, 17:01) sveikos mamytes, ilgai nebuvau prisijungus nes nebuvo interneto =] na, mes tai is mesyciu. valgom, aviena, jautiena, vistiena, na aisku darzovytes, vaisiukus, viska darau pati, nes pirktiniu jau nebevalgo Jusu svoris geras kokius vaisius duodate savo dukrytei? QUOTE(zurzuli @ 2010 02 19, 22:16) Is vaisiuku valgom obuoliuka - jis musu megstamiausias, pamaisom kriausytes, kartais banano, ilasinu kokius du laselius apelsino sulciu ispaudus kartais, kartais maza gabaliuka kivio dedu,sausainuka idedu QUOTE(dagera @ 2010 02 19, 14:07) Tai labai dziaukites, kad valgo pienuka ir gerai valgo koses. Nereikia sukti galvos nei del sulciu ar vandenuko. Kai protestuoja pries MP tada ir pienuko mazeja ir nezinia ka daryti kai ir daugiau nieko negeria, o su buteliuku tik zaidzia. Papildyta: Na mes visokias koses isbandę Hipp, Semper, Bebi. Megsta pieniskas su ryziais. As kartais maisau pora saukstu vienos ir pora kitos idedu. Kaip labai isalkes valgo gerai. Tik kai maitini MP sunku suprasti kada isalksta. O kiek suvalgo koses ir darzovienes? na as kazkaip nelabai i tas pirktines koses mielai ziuriu, verdu pati. Tiksliai nezinau kiek suvalgo, nematuoju Maniske tai gerai parodo kai isalksta, balsu QUOTE(Vita26 @ 2007 01 29, 17:16) Sveikos mamytės Mano dukrytei 7 mėnesiai. Dabar ji suvalgo kasdien po visa indelį (125g) HIPP darzovienes, vakarienei apie 150 ml grūdų košės (be abejo, ryte ir vakare gauna mišinuką, dienos metu sulčių, vaisių tyrelių) Idomu nuo kada ir po kiek pradėti didinti daržovienių, košyčių kieki, ar tiesiog dažniau duoti valgyti? na bent mano mergyte valgo ir duodu koses kiek nori ji pati! bet tu hipp darzovieniu neduok geriau pati visk bulve morka jautienos farso gabaliuka ir viska sutrink dar sviesto biski idek ar pienuko ipilk,juk sveikiau nei tos dirbtines koses! Papildyta: QUOTE(maidala @ 2010 02 11, 14:57) as pati rankom spaudziu obuolio sultyciu, kartais vandenuku praskiedziu ir geria Buvom su kosem susipyke, siandien pabandziau truputi sviestuko idet, tai visa sukapojo ir panasu kad dar norejo. Ziuresiu kaip ryt bus na mano mergaitei taip pat patinka kosytes,su svietuku,as ji jau senai dedu! juk skaniau! o kaip jus ar dadate druskos? Papildyta: QUOTE(marce777 @ 2010 02 15, 19:42) Sveikos, mano dukrytei septyni su puse menesio bet jau kokias tris dienas ji atsisako gerti pieneli (misineli), koses valgo gerai, tustinasi irgi gerai. Duodu arbateliu, sulciu bet ir jas atsisako gerti. Nezinau ka daryti, juk vaikui skysciu tai reikia. Bandau duoti is saukstelio, bet kiek ji ten nuryja. Kodel septyniu menesiu vaikas nenori gerti pieno? Gal yra kuriai taip buve. na o koki misinuka geriat? ir koki nr? gal nesenai pekeitet numeriuka misinuko? Papildyta: QUOTE(Uuoga @ 2010 02 18, 19:01) sveikos mamytes, ilgai nebuvau prisijungus nes nebuvo interneto =] na, mes tai is mesyciu. valgom, aviena, jautiena, vistiena, na aisku darzovytes, vaisiukus, viska darau pati, nes pirktiniu jau nebevalgo na sveria nemazai o ka daktare sake? ar svoris ne per didelis? mano mergaite taip pat 7 men tai sveria 7.400kg QUOTE(maidala @ 2010 02 23, 16:47) na as tai dedu ir druskos ir cukraus!ka as zinau vaikui juk irgi norisi skaniai,neto mano drauge ji jau uzauginusi 2 dukrytes tai irgi sako dedavo ,nu zodziu darydavo kad vaikui skanu butu,ji man sako nu pabandyk pati tokia kose valgyti,juk tikrai neskanu!
Labas visoms
Registruojuosi i 7 men gretas... Vakar pradejom ragaut mesyte, pradejau nuo kalakutienos, issiviriau nedideli gabaliuka, sublenderiavau ir idejau sauksteli i darzoviene, tai mazoji kaip visada suvalge 180 ml, turbut nieko nepajuto tos mesytes, bet gydytoja taip rekomendavo pirma savaite tik po sauksteli mesytes deti paskui vis didinti po sauksteli iki dienos normos 30-50 g. Misinuka valgom jau antra numeriuka Beje jokios druskos ar cukraus nededu, nes nereikia apkrauti vaikucio inkstuku, o del skonio juk vaikutis tik pradeda viska ragauti ir jeigu nepradesi deti druskos nuo pat pradziu tai jis ir pripras prie tokio skonio, o mums pacioms aisku, kad atrodys neskanu, juk visa gyvenima valgom sudyta maista... QUOTE(SALDUTE25 @ 2010 02 24, 08:39) na as tai dedu ir druskos ir cukraus!ka as zinau vaikui juk irgi norisi skaniai,neto mano drauge ji jau uzauginusi 2 dukrytes tai irgi sako dedavo ,nu zodziu darydavo kad vaikui skanu butu,ji man sako nu pabandyk pati tokia kose valgyti,juk tikrai neskanu! Sorry, papriestarausiu, pakartosiu ka sakiau savo anytai, kai paragavus darzovienes sako kokia cia neskania kose duodi, dek druskos. Sakau ji neragavus cepelinu, blynu ir tortu, kad zinotu kas yra tas kitoks maistas, skanesnis, tad nematau prasmes pratint prie druskos ir cukraus, pakankamai bus tokios bedos, kai paaugs ir nores saldumynu. QUOTE(floridija @ 2010 02 24, 13:36) Labas visoms Registruojuosi i 7 men gretas... Vakar pradejom ragaut mesyte, pradejau nuo kalakutienos, issiviriau nedideli gabaliuka, sublenderiavau ir idejau sauksteli i darzoviene, tai mazoji kaip visada suvalge 180 ml, turbut nieko nepajuto tos mesytes, bet gydytoja taip rekomendavo pirma savaite tik po sauksteli mesytes deti paskui vis didinti po sauksteli iki dienos normos 30-50 g. Misinuka valgom jau antra numeriuka Beje jokios druskos ar cukraus nededu, nes nereikia apkrauti vaikucio inkstuku, o del skonio juk vaikutis tik pradeda viska ragauti ir jeigu nepradesi deti druskos nuo pat pradziu tai jis ir pripras prie tokio skonio, o mums pacioms aisku, kad atrodys neskanu, juk visa gyvenima valgom sudyta maista... LABAS! NA KAZKAIP MAN IDOMIAI TIE DAKTARAI,MES JAU NUO 5 MENESIO MESYTE VALGOM,MUM DAKTARE SAKE! PRADEJOM NUO VERSIENOS IR KALAKUTIENOS DABAR JAU JAUTIENA VALGOM! NA KIEK VIENA SAVAIP MAITINA SAVO LELIU! AS TRUPUTUKA DRUSKOS IDEDU! IR CUKRAUS I MANU KOSYTE IDEDU,JAI LABAI PATINKA! Papildyta: KA DAR SKANAUS DUODAT VAIKIUKAM? QUOTE(Ramce @ 2010 02 24, 16:38) Sorry, papriestarausiu, pakartosiu ka sakiau savo anytai, kai paragavus darzovienes sako kokia cia neskania kose duodi, dek druskos. Sakau ji neragavus cepelinu, blynu ir tortu, kad zinotu kas yra tas kitoks maistas, skanesnis, tad nematau prasmes pratint prie druskos ir cukraus, pakankamai bus tokios bedos, kai paaugs ir nores saldumynu.
o temele radau aktualia
mano mazoji valgo koses du kart dienoj...kartais viena(nes mama pamirsta isvirt kose vakare dazniausiai)... ryte geria MP, per pietus kosyte su mesa - kaitalioju triusi su vistiena, dabar dar bandysim kalakutiena...nuo 8men jau ir jautiena ivediensiu..o vakarais valgom milupos kosytes ...per diena uzkandziaujam duoniuka, obuoli, baronkyte...geriam vandens ...jokiu sulciu ar kazkokiu kompotu neduodu - nematau reikalo.. o siaip mergina nesiskundzia apetitu, kiek mato tiek valgo QUOTE(marce777 @ 2010 02 15, 18:42) Sveikos, mano dukrytei septyni su puse menesio bet jau kokias tris dienas ji atsisako gerti pieneli (misineli), koses valgo gerai, tustinasi irgi gerai. Duodu arbateliu, sulciu bet ir jas atsisako gerti. Nezinau ka daryti, juk vaikui skysciu tai reikia. Bandau duoti is saukstelio, bet kiek ji ten nuryja. Kodel septyniu menesiu vaikas nenori gerti pieno? Gal yra kuriai taip buve. Sveikute
sveikos mamos ;]
kaip leliukai jusu gyvena?;] mes tai sia savaite kotai prastai valgom, vos kokia kose ar darzoviene galiu isiulyti,, Papildyta: QUOTE(SALDUTE25 @ 2010 02 22, 21:11) na bent mano mergyte valgo ir duodu koses kiek nori ji pati! bet tu hipp darzovieniu neduok geriau pati visk bulve morka jautienos farso gabaliuka ir viska sutrink dar sviesto biski idek ar pienuko ipilk,juk sveikiau nei tos dirbtines koses! Papildyta: na mano mergaitei taip pat patinka kosytes,su svietuku,as ji jau senai dedu! juk skaniau! o kaip jus ar dadate druskos? Papildyta: na o koki misinuka geriat? ir koki nr? gal nesenai pekeitet numeriuka misinuko? Papildyta: na sveria nemazai o ka daktare sake? ar svoris ne per didelis? mano mergaite taip pat 7 men tai sveria 7.400kg mano daktare vista, as gyvenu anglijoje tai hmm hmmm.tyliu apie daktarus cia..Sako - viskas gerai, o parodziau kad pedute kreivai stato, tai sako - ai, nieko tokio, gerai...
o kaip košytę išvirt su pienu
QUOTE(Širšiukė @ 2010 02 25, 13:34) o kaip košytę išvirt su pienu as kaip verdu kose pradedu vist vandenuke! pvz kai verdu triju gudu kose, kol ji verda kol isbrinksta, verda vandenyje o kai jau matau kad kose beveik isvire tada dapilu pienuko ir dar perverdu piene neilgai! va ir tada biski idedu svietuko nedaug! Papildyta: QUOTE(Uuoga @ 2010 02 25, 01:37) sveikos mamos ;] kaip leliukai jusu gyvena?;] mes tai sia savaite kotai prastai valgom, vos kokia kose ar darzoviene galiu isiulyti,, Papildyta: mano daktare vista, as gyvenu anglijoje tai hmm hmmm.tyliu apie daktarus cia..Sako - viskas gerai, o parodziau kad pedute kreivai stato, tai sako - ai, nieko tokio, gerai... na mes nuo 4 men vidurio pradejom prie maistuko pratintis! o zinok musu panele ir pradejo kazko mazai valgyti,tikriausiai dantukai kalti! QUOTE(SALDUTE25 @ 2010 02 25, 20:26) as kaip verdu kose pradedu vist vandenuke! pvz kai verdu triju gudu kose, kol ji verda kol isbrinksta, verda vandenyje o kai jau matau kad kose beveik isvire tada dapilu pienuko ir dar perverdu piene neilgai! va ir tada biski idedu svietuko nedaug! Papildyta: na mes nuo 4 men vidurio pradejom prie maistuko pratintis! o zinok musu panele ir pradejo kazko mazai valgyti,tikriausiai dantukai kalti! Maniske dabar l. mazai MP geria, ir valgo mazai, bet lnksma, Anglijoj nera arbateliu hipp, tai internetu uzsakiau, ryt bus, pabandysiu duot vaisines, gal bent arbatuka gers.. QUOTE(Uuoga @ 2010 02 25, 20:44) Maniske dabar l. mazai MP geria, ir valgo mazai, bet lnksma, Anglijoj nera arbateliu hipp, tai internetu uzsakiau, ryt bus, pabandysiu duot vaisines, gal bent arbatuka gers.. na o kiek laiko tavo lekiui? na manoji tai arbatos nelabai geria,nebent jau labai nori gerti! QUOTE(SALDUTE25 @ 2010 02 26, 10:18) mano mazajai 7 men 25 dienos ;] na ji tik viena kart man buvo visa buteliuka isgerus vandenuko ;] o taip tai tik zaidzia su buteliuku, o kiek kart dienoje valgot rimta maista jus?
O mano mažiukas visiškai nevalgo daržovienės
|