as viska gardinu naturaliu jogurtu su bazilikais.
Oi, kokia smagi temele. Tik gaila, kad ne visi receptukai nekaloringi, pvz. aviziniai blynelia. Is patrties zinau (nes laaabai juos megstu ir karstus, ir saltus
as viska gardinu naturaliu jogurtu su bazilikais. QUOTE(Dryžuota @ 2008 01 10, 14:23) Oi, kokia smagi temele. Tik gaila, kad ne visi receptukai nekaloringi, pvz. aviziniai blynelia. Is patrties zinau (nes laaabai juos megstu ir karstus, ir saltus as viska gardinu naturaliu jogurtu su bazilikais. Aš kepiau ant tefloninės keptuvės. QUOTE(Sierra @ 2007 12 19, 20:49) AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ BLYNELIAI 50g Avižinių dribsnių 70g Mū 1proc pieno 50g Morka 10g Sojų dribsnių kepimui 10g Sėlenų 30g Svogūnas 1 (50g) kiaušinis Viso: 320g = 539kcal 100g = 168kcal Avižinius dribsnius prieš sumaišant pamirkyti piene. Gavosi keturi blyneliai. Kažkuom priminė bulvinius Skanaus! skamba labai skaniai! aciu uz receptuka
Troškinys
340 g. virtų baltų pupelių 566 150g. tarkuotos morkos 67,5 150 g. svogūnų 57 10 g. aliejaus 88 50 g. pomidorų padažo 47,5 Tinka pipirai, karis, saldžioji paprika. 700 g. 826.5 100 g. troškinio - 120 kcal. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, morkas tarkuoti stambia tarka, sudėti pupeles, aliejų, pripilti vandens, prieskonių uždengus dangčiu troškinti kol svogūnai suminkštės. Pabaigoje įdėti pomidorų padažą ir dar kokias 5 min. patroškinti.
Vieną dieną labai užsinorėjau varškės apkepo, tai pabandžiau susiskaičiuoti, kiek tas malonumas turi kcal. Taigi:
3 pakeliai liesos varškės (600g) 2 kiaušiniai 50 g. krakmolo 70g. manų 140 g. cukraus pakelis vanilinio cukraus Viską sumaišau, įpilu truputį vandens, skardą iškloju kepimo popieriuje ir kepu Namie turiu visus tikslius paskaičiavimus. Bet atsimenu, kad iškepusio apkepo 100 g = 191 kcal. Valgau su liesu jogurtu. Labai gerai, kai kamuoja pms ir labai norisi ko nors saldaus p.s. vietoj cukraus galima naudoti saldiklį. Aš tiesiog pabaigusi jį buvau. Taip būtų dar mažiau kalorijų
būčiau labai dėkinga jei kuri išsamiau paaiškintumėt kaip varškės apkepas gaminamas,nemoku aš
Visai neseniai "atradau" naujas salotas. Ta prasme žvilgt į šaldytuvą, o ten nieko nėra. Teko kažka išradinėti:
Salotos Nr vienas Tarkuotos morkos per pusę su pjaustytais ir rankom minkytais kopūstais. Biskeliuką druskos, aliejaus ir pora šaukštų moliūgo sėklų. Salotos Nr du. Receptas atsirado po apsilankymo parduotuvej: Tarkuotos morkos, moliūgų sėklos, saulėgrąžos, linų sėmenys ir sezamo sėklos. Šlakelis aliejaus, druskos - ir viskas Produktai maišomi tokiu santykiu, kaip kam norisi Labai skanu, daug vitaminų ir sotu. QUOTE(Rose Prick @ 2008 01 23, 18:20) būčiau labai dėkinga jei kuri išsamiau paaiškintumėt kaip varškės apkepas gaminamas,nemoku aš 500 gr. varškės 3 kiaušiniai 3 šaukštai cukraus 3 šaukštai sviesto 5 šaukštai manų kruopų pusė stiklinės pieno manų kruopas reikia pamerkti piene pusvalandžiui, baltymus išplakti, svietą išlydyti - pasidaro greiai, o dar greičiau dingsta
manau razinos irgi nepamaishytu
bet kad varshkes apkepas nera toks jau ir lengvas maistas, nebent deti liesa varshke, bet tada irgi nelabai skanu..
gal ir teisybe, tik manau kad riebesne varshke visgi skaniau. reiks su liesa pabandyt
QUOTE(Net @ 2006 02 24, 12:56) Žuvies apkepukas su mocarella : 4 žuvies filė (jūros lydekos ar kt.) 4 rutuliukai mocarella (galima mažiau, galima improvizuoti su Šilano ar picarella) 1 v.š. garstyčių 1 v.š. aliejaus 1 v.š. citrinų sulčių 6 vidutiniai pomidorai (nulupti ar ne - pagal jūsų norus) džiovintas raudonėlis čiobrelis druska pipirai Indą ištepti aliejumi. Žuvies file nuplauti, nusausinti. Abi žuvytės filė puses aptepti mišinuku iš: garstyčių, citrinų sulčių, aliejaus, prieskonių. Žuvytę dėti į indą, apdėlioti sūrio ir pomidoro griežinėliais. Ant viršaus galima dar pabarstyti čiobrelių. Kepti 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Šiandien pietums išbandžiau, tik dėjau Fetos sūrį, tai net MB apsilaižė, nors žuvies nelabai mėgsta QUOTE(Sierra @ 2007 12 19, 19:49) AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ BLYNELIAI 50g Avižinių dribsnių 70g Mū 1proc pieno 50g Morka 10g Sojų dribsnių kepimui 10g Sėlenų 30g Svogūnas 1 (50g) kiaušinis Viso: 320g = 539kcal 100g = 168kcal Avižinius dribsnius prieš sumaišant pamirkyti piene. Gavosi keturi blyneliai. Kažkuom priminė bulvinius Skanaus! skaniai skamba, reikia isbandyt QUOTE(Sierra @ 2007 12 19, 20:49) AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ BLYNELIAI 50g Avižinių dribsnių 70g Mū 1proc pieno 50g Morka 10g Sojų dribsnių kepimui 10g Sėlenų 30g Svogūnas 1 (50g) kiaušinis Viso: 320g = 539kcal 100g = 168kcal Avižinius dribsnius prieš sumaišant pamirkyti piene. Gavosi keturi blyneliai. Kažkuom priminė bulvinius Skanaus! taij 4 blynai 539 kcal?
Turbut visos zinot kiek koloriju turi sauja ryziu,o kiek tunas turi parasyta ant dezutes.Taigi,labai paprasta:
Isvirtus ryzius sumaisyti su tuno koneservu(geriau naturalaus)+ saukstelis alyvuogiu aliejaus, galima valgyti salta ir silta (paragaukit ir taip ir taip,man skaniau salta)Nesilaikancios dietos gali visa sita sumaisyti su majonezu...nepatieksit,bet laaaabai paprasta ir skanu.Mano maze net kartu su manimi valgo Papildyta: QUOTE(Rose Prick @ 2008 01 23, 18:20) būčiau labai dėkinga jei kuri išsamiau paaiškintumėt kaip varškės apkepas gaminamas,nemoku aš O as i apkepa niekada krakmolo nededu 500 gramu varskes,1 st manu kruopu,3 kiausiniai,sladiklis.Viska sumaisyti iki vientisos mases ir palaikyti kol manai isbrinks (apie 30 min.) Siaip razinas dar dedu,varskes apkepas be razinu QUOTE(monyte @ 2008 02 24, 17:44) Turbut visos zinot kiek koloriju turi sauja ryziu,o kiek tunas turi parasyta ant dezutes.Taigi,labai paprasta: Isvirtus ryzius sumaisyti su tuno koneservu(geriau naturalaus)+ saukstelis alyvuogiu aliejaus, galima valgyti salta ir silta (paragaukit ir taip ir taip,man skaniau salta)Nesilaikancios dietos gali visa sita sumaisyti su majonezu...nepatieksit,bet laaaabai paprasta ir skanu.Mano maze net kartu su manimi valgo as irgi panasiai valgau, tik dar svogunu laisku idedu ir valgau su pomidoru QUOTE(linnde @ 2008 02 24, 20:49) as irgi panasiai valgau, tik dar svogunu laisku idedu ir valgau su pomidoru Gal cia sltas tunas toki nelabai malonu kvapa skleidzia
Labai skanu ir greitai pagaminama
Tilapijos file Tilapijos file apibarstyti zuvies prieskoniais, krapais ir kt. prieskoniais, pagal jusu skoni. Griezineliais supjaustyti pomidora ir cukinija. Darzoves isdelioti ant kepimo skardos. Ant virsaus pakloti zuvies file. Orkaiteje kepti apie 10-12 min. (Zuvi geriau deti ant cukinijos griezineliu). Skanaus! P.S. Atsiprasau, nezinau, kiek siame patiekale kaloriju, taciau as net nenaudoju aliejaus, tai, manau, kad nedaug
Aš dažniausiai naudoju skorpijonžuvę, Supjaustau norimo dydžio gabaliukais ir pabarstau visokiais žuvies prieskoniais ir palieku pastovėti. Supjaustytas morkas ir svogūnus pakepinu įdedu majonezo išmaišau ir dedu ant žuvies gabaliukų. Baigiant kepti uždedu fermentinio sūrio. Labai skanu.
Labai skanus ir lengvas žuvies patiekalas:
MENKĖ SU POMIDORAIS 2 PORCIJOS 2 pomidorai 1 didelis svogunas menkes file du gabaliukai džiūvesėlių šaukštelis petražolių saujelė pusė puoduko buljono (ištirpinus pusė kubelio sultinio koncentrato) pipirai, druska sviesto keli gabaliukai Pomidorus nuplykom, nulupam, supjaustom kubeliais, įdedam į indą, skirtą kepti orkaitėje. Ant viršaus sudedam smulkiais pjaustytą kvadratukais svogūną ir ant jų dedam žuvies gabaliukus. Pabarstom druska, pipirais, petražolėm, buljonu, džiūvesėliais ir sviesto gabaliukais. Kepam 200 C orkaitėje apie 40 min. Valgoma su ryžiais, nros galima ir be jų, tiesiog su salotom Labai skanu. Net MB LABAI patiko, kuris gana išrankus maistui.Kalorijų tikrai nedaug. Papildyta: Dar vienas mūsų išbandytas ir labai mėgstamas lengvas patiekalas pietums: RIZOTTO SU VIŠTIENA 2 porcijos Rizotto ryžių (būna pirkti specialūs, nes jie nepasidaro košė, nenaudokite kitokių) svogūno galvutė obuolių sulčių stiklinė Džiugo sūrio maža saujelė vištienos viena nedidelė filė Pakepam pjaustytus svgūnus, įdedam vištienos mažus gabaliukus, pakepam. Tada įpilam ryžius, porą minučių pakepam, kad sugertų riebalus, pilam obuolių sultis ir vis pamaišom kas porą minučių. Tada turim pasiruošę puodą su verdančiu vandeniu (apie tris stiklines), kur įverta keli kvapnieji pipirai ir lauro lapas (šis vanduo būna aromatingas) ir kai tik ryžiai sugeria sultis, pilam po samtuką šio vandens ir vsi pamaišom rizotto, sugeria ir vėl įpilam. Visas procesas turi užtrukti ne ilgiau nei 20 min. Praeina 20 min. ir visk1 nuimat ir nieko nebepilat. Turi gautis tokia klampi ryžių košė. Įdedam druskytės, pipirų. Labai švelnus skonis ir jei valgot nedidelę porciją, tikrai lengvas ir nekaloringas patiekalas. Ant viršaus šiek tiek džiugo pabarstom dėl kvapo
Norint lengvo ir nekoloringo žuvies recepto, tuomet siūlau jums žuvį ne kepti,o garuose virti. Yra ir majonezų neriebių, tokiu atveju sūrio galima ir nedėti.
egleegle , butinai pabandysiu, nes tikrai jau "kuda"
o as paskutiniu metu pasinesiau ant darzoviu. Nusiperki saldytu darzoviu pakeli (misini), suberi i stiklini inda arba molinius indelius, uzpili liesa 10% kavos grietinele (nereikia, kad apsemtu, vos vos ant dugnu, kad liktu), pabarstau prieskoniais ir pasaunu i ikaitinta orkaite kol suminksteja. Pasaka QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 04, 19:49) Norint lengvo ir nekoloringo žuvies recepto, tuomet siūlau jums žuvį ne kepti,o garuose virti. Yra ir majonezų neriebių, tokiu atveju sūrio galima ir nedėti. aš tai vsi nedrįsti į garpuodį žuvį dėt, vis atrodo, kad pasmerktas tada patiekalas neskanumui...Ar kuri bandėt, ar skanu?... QUOTE(Llauritta @ 2008 03 04, 19:21) aš tai vsi nedrįsti į garpuodį žuvį dėt, vis atrodo, kad pasmerktas tada patiekalas neskanumui...Ar kuri bandėt, ar skanu?... Jei turėčiau garpuodį, tai apačioje sudėčiau mėgstamas daržoves: (morkas, žirnelius, svog. česn. truputį galima ir bulvių) ant viršaus sudėti žuvį. Prieš tai ji turi būti pabarstyta žuvies prieskoniais ir trupučiu druskytės. Aš taip darau BAUER puoduose, labai skanu. QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 06, 14:01) Jei turėčiau garpuodį, tai apačioje sudėčiau mėgstamas daržoves: (morkas, žirnelius, svog. česn. truputį galima ir bulvių) ant viršaus sudėti žuvį. Prieš tai ji turi būti pabarstyta žuvies prieskoniais ir trupučiu druskytės. Aš taip darau BAUER puoduose, labai skanu. pas mane tai tas garpuodis kur su skylutėm tie plastmasiniai indai, viens ant kito užsideda, tai dražove sreik atskirai, žuvį atskirai...tai vat ir įdomu ar kuri bandėt
Priklauso nuo to kiek porcijų darai. Jeigu tik sau tai gali viską į vieną aukšta sudėti. Tik jeigu daržovės šaldytos ir stambiai pjaustytostai pagarink kokias 15 min o paskui žuvį dėk. Nes žuviai tai maximum 20min užtenka ( čia šviežiai ir atšildytai). O jei daugiau porcijų ar keliems kartama, tai pirmam aukšte nuo apačios daržoves sudėk, o kitam aukšte žųvį. Nes pagal taisykles, viršutiniam aukšte turi būti tas kas greičiausiai išverda
Papildyta: Skaniausia puode garintažuvis ta kuri riebesnė būna t.y lašiša, upėtakis arba bet kuri kita su kaulu. Nes man asmeniškai file garinta per sausa gaunasi
Siandien gaminau kupustu kotletukus. Na, pasaka
Sutarkuoji kopusta burokine tarka, imusi kiausini, prieskoniu iberi (as dejau troskintu darzoviu) ir manu kruopu, kad butu tirsta. kepiau orkaiteje ant folijos, be riebalu valgiau su jogurtiniu-krapiniu salotu padazu (100 g - tik 206 kcal). Visoms rekomenduoju. Kopustai turi daug skaidulu, kurios valo organizma, daug vit. C ir labai mazai kcal -100 g tik 19 kcal QUOTE(hifi @ 2008 03 06, 18:05) Priklauso nuo to kiek porcijų darai. Jeigu tik sau tai gali viską į vieną aukšta sudėti. Tik jeigu daržovės šaldytos ir stambiai pjaustytostai pagarink kokias 15 min o paskui žuvį dėk. Nes žuviai tai maximum 20min užtenka ( čia šviežiai ir atšildytai). O jei daugiau porcijų ar keliems kartama, tai pirmam aukšte nuo apačios daržoves sudėk, o kitam aukšte žųvį. Nes pagal taisykles, viršutiniam aukšte turi būti tas kas greičiausiai išverda Papildyta: Skaniausia puode garintažuvis ta kuri riebesnė būna t.y lašiša, upėtakis arba bet kuri kita su kaulu. Nes man asmeniškai file garinta per sausa gaunasi ok, pabandysiu, ačiū QUOTE(Apvalute @ 2008 03 07, 02:18) Siandien gaminau kupustu kotletukus. Na, pasaka Sutarkuoji kopusta burokine tarka, imusi kiausini, prieskoniu iberi (as dejau troskintu darzoviu) ir manu kruopu, kad butu tirsta. kepiau orkaiteje ant folijos, be riebalu valgiau su jogurtiniu-krapiniu salotu padazu (100 g - tik 206 kcal). Visoms rekomenduoju. Kopustai turi daug skaidulu, kurios valo organizma, daug vit. C ir labai mazai kcal -100 g tik 19 kcal Ir aš esu tokius kopūstų kotletukus gaminusi. Tikrai patiko Jėga.
Ledai su karstomis avietemis:
saldytas avietes (100gr) (100gr/34kcal) atitirpinti mikrobangu krosneleje ir pasildyti, kad jos butu karstos, tada ismaisyti ir padaryti a la kosyte. ant ju deti " lengvu" vanilininiu ledu (250ml) (100ml/60kcal) pasaka, kaip skanu, salti ledai skoni persipina su uogu karstumu! kaloringumas: 185kcal QUOTE(Apvalute @ 2008 03 07, 01:18) Siandien gaminau kupustu kotletukus. Na, pasaka Sutarkuoji kopusta burokine tarka, imusi kiausini, prieskoniu iberi (as dejau troskintu darzoviu) ir manu kruopu, kad butu tirsta. kepiau orkaiteje ant folijos, be riebalu valgiau su jogurtiniu-krapiniu salotu padazu (100 g - tik 206 kcal). Visoms rekomenduoju. Kopustai turi daug skaidulu, kurios valo organizma, daug vit. C ir labai mazai kcal -100 g tik 19 kcal is kopustu nebandziau, bet vasara is burokeliu lapeliu kepdavau keptuveje tokius, seimyna klausdavo is kokios cia mesos ( nes raudoni ) QUOTE(Lusasita @ 2008 03 14, 17:28) jei norite, kad neisdziutu, dekite maziau manu kruopu, nes pats kopustas juk nera sausas- is jo net sultis spaudzia. Papildyta: QUOTE(Vilmaite @ 2008 03 14, 17:17) manau, kad laso tikrai neuztektu, nes darzoves turi tokia savybe - sugerti riebalus, bet, kas neskaiciuoja kcal, tai tikrai galima kepti keptuveje QUOTE(Apvalute @ 2008 03 14, 16:52) jei norite, kad neisdziutu, dekite maziau manu kruopu, nes pats kopustas juk nera sausas- is jo net sultis spaudzia. Papildyta: manau, kad laso tikrai neuztektu, nes darzoves turi tokia savybe - sugerti riebalus, bet, kas neskaiciuoja kcal, tai tikrai galima kepti keptuveje uztenka saukstelio aliejaus, tik reik ant ugnies nedickes kept ir dar dangciu uzdengus QUOTE(SilRa @ 2008 03 02, 16:19) dėkui už receptuką, įtariu, kad taip pat skaniai pasigamintų ir bet kokios kitos žuvies file norėjau paklausti, o kaip tie iškepę pomidorai, koks jų skonis? ar cukinija suminkštėja gerai? Na, pomidorai buvo tikrai gerai iskepe, gal net kiek issileido, bet buvo skanu. O cukinija gerai suminkstejo ten, kur buvo po zuvimi ir ziauriai patiko MB. Kai darysiu si recepta kita karta, tai dar desiu ant cukinijos citrinos griezinelius pamarinuotus medaus-imbiero padaze (t.y. 1 arbatinis saukstelis medaus, truputis smulkinto imbiero ir siek tiek vandens). Manau, citrina isliks rugsti, taciau tures labai skanu prieskoni nuo medaus ir imbiero.
pusryciams:
2kiausiniai (is ju 1 trynys) 1/3 st lieso pieno keli grezineliai cukinijos prieskoniu a.s. aluvuogiu aliejaus cukinija pakepinti. kiausinius (2 baltymus ir 1 tryni) isplakti, supilti piena, iberti truputi vegetos. ant pakepintu cukiniju pilti isplaktus kiausinius ir kepti... labai lengvas ir skanus maistelis Papildyta: o si varskes apkepo receptuka radau kitame psl.. dar nebandziau, bet manau tikraj skanu 400-500 g liesos varškės 10 šaukštų avižų (ne kvietinių!) sėlenų 3 šaukštai cukraus stiklinė tirštesnio jogurto (beveik pilna) 2 kiaušiniai 4-5 obuoliai (nulupti, supjaustyti mažiukais gabaliukais) 1 citrina saujelė razinų (auksinių) cinamono Paruošimo būdas: skardelės dugną iškloti kepimo popierium, šonus patepti sviestu. varškę pertrinti per sietelį ir išmaišyti su jogurtu, cukrum ir tryniais, berti nutarkuotą citrinos žievelę, sėlenas, išmirkytas razinas, cinamoną, obuolius, viską gerai išmaišyti ir atsargiai įmaišyti plaktus baltymus. dėti į įkaitintą iki 175 laipsnių orkaitę, kepti apie valandą. Kad jau negalite be padažiuko, tai valgykit su keliais šaukštais jogurto, o dar skaniau valgyti su trintom braškėm..
Nu o aš suimprovizavau ir pagal kažkurios merginos receptą ( pangasijų file, su pomidorais ir cuknoj kepta orkaiteje) padariau savaim.
Taigi žuvis kepta orkaiteje su daržovėm. Imam mėgstamų šaldytų daržovių pusė rinkinio, mažiukė cukinija, kalafojorų arba brokolių 150g , pamidorų 150g ir bet kokos zuvies file 400g. Nugi pasiimam stiklinį indą ir sluoksniuojam. Pirmiausiai dedam cukinijas supjaustytas griežinėliais, po to išvirtus ir susmilkintus kalafiorus ar brokolius, ir megstamą išvirtą daržovių mišinį, ant viršaus griežinėliais pjaustytą pamidorą, o tada žuvies filę ( aš dejau menkes file) . Ir viską užpilam tokiu ale padažu: apie 200ml pien, šaukštas miltų, priesknių megstamų ir 50g fermentinio siūrio. Nu ir pašaunam į orkaitę, kepam apie 30min kol padažas išgaruos ir viskas gražiai apskrus. Valgom su bulvėm, ryžiais ar duona. Skaičiavau porcija apytiksliai išeina 205kcal, o iš viso gaunasi 4-5 porcijos. Skanaus
ITIN PAPRASTAS PRIEŠPIEČIŲ VARIANTAS DIRBANČIOMS
1 virtas kiaušinis (70kcal) truputis svogūno arba poro, labai skanu - jei turite šviežių laiškų (5kcal) keletas riekelių agurko (5kcal) 1a.š. majonezo (30kcal) Svogūną ir agurką supjaustyti kvadratėliais, kiaušinį sutrinti šakute, viską sumaišyti, pagardinti majonezu, druska, pipirais, šviežiais ar džiovintais krapais. Masę tepti ant duonos ir valgyti. Taigi: kiaušinių mišinys 110kcal + duonos riekė per visą kepalą 90kcal = 200kcal sotus patiekaliukas priešpiečiams biure. Man patinka valgyti šį sumuštinį su arbata Skanaus P.S. būtų smagu, jei kas nors dar pamėtėtų lengvų darbinių priešpiečių patiekalų receptukų
Visai patogu isidet tokiu salotu:
Orkaiteje keptos kalakutienos krutineles mazdaug penktadalis (kepiau su zverienos prieskoniais - labai skanu), kelios alyvuoges, aisbergo salotu lapeliai, puse saukstelio majonezo arba alyvuogiu aliejaus ir citrinu uzpilo. Agurko (nerekomenduoju pomidoro, nes jis per dienele isskysta - nemalonus vaizdas). Viska supjaustyti ir susipakuoti Jei del duonos uztepu, tai labai skanu Kietai virtas kiausinis, kalakutienos kumpio, puse saukstelio tarkuoto geltono surio ir saukstelis majonezo, prieskoniu pagal skoni.
sveikutes zinau nebloga receptuka tik va nezinau kiek kcal...
pekino kopustas pomidorai krabai agurkai vistos krutinele (pakepinta savose sultyse galima trupti ir aliejaus bet nedaug ir prieskoniu pagal skoni ) ryziai sitaip kaip surasyta susloksniuojam ir aptepam liesu majonezu jei kas megsta su liesa grietine...nereikia jokiu prieskokiu labai skanu bent jau man
Mano šiandienos išradimas
(proporcijas galima keisti, tada ir kalorijų kiekis keisis, aš čia tiesiog pateikiu pagal tai, kiek kokių likučių radau šaldytuve KALAKUTIENOS SALOTOS SU MAKARONAIS 100g kalakutienos krūtinėlės (mano buvo kepta, gali būti ir virta ar rūkyta) (260) 100g virtų makaronų (165) 25g poro (5) 60g agurko (10) 100g pekino kopūsto (25) 30g majonezo (100) 50g salotų padažo (13) Viską supjaustyti kubeliais, sumaišyti su užpilu, pagardinti druska ir pipirais. Patiekalo išeiga - 480g, kaloringumas - 120kcal /100g. Manau, kad 200g porcija yra daugiau negu sotu. Skanaus |