Kazkaip anksciau taip nebudavo, nu tvarkydavau ir viskas, o dabar kazkas pasidare, tiesiog per prievarta kaip sakoma tvarkau.
Ypac virtuveje valyti dujine vyrykle ir plauti grindis
O kas jums labiausiai nepatinka?
Mane tai labai nervina kambariu tvarkymas
Kazkaip anksciau taip nebudavo, nu tvarkydavau ir viskas, o dabar kazkas pasidare, tiesiog per prievarta kaip sakoma tvarkau. Ypac virtuveje valyti dujine vyrykle ir plauti grindis O kas jums labiausiai nepatinka?
Sunku net pasakyti
Jau kai nervina, tai nervina viskas: skalbimas, lyginimas, tvarkymas... O kai pagauna įkvėpimas (ale gaila, kad pastaruoju metu kažkodėl retokai), tai viską iš eilės dirbu ir negaliu tuomet atsidžiaugti savo darbštumu QUOTE(Laisvė @ 2005 05 19, 16:17) Sunku net pasakyti Jau kai nervina, tai nervina viskas: skalbimas, lyginimas, tvarkymas... O kai pagauna įkvėpimas (ale gaila, kad pastaruoju metu kažkodėl retokai), tai viską iš eilės dirbu ir negaliu tuomet atsidžiaugti savo darbštumu Man ikvepimas irgi buna, bet nedaznai
Mane jau kurį laiką nervina (ir vargina) maisto pirkimas. Net nupurto, kai pagalvoju, kad reikės vėl eiti į marketą ir krauti visokius maistus į vežimą..... Brrr...
O vat pirkti tai as labai megstu
nekenciu lyginimo ir siuksliu nesimo
labiausiai nervina, sakyčiau, net siutina, remonto būtinumas, o $ nėra
QUOTE(safarikids @ 2005 05 19, 17:17) Mane jau kurį laiką nervina (ir vargina) maisto pirkimas. Net nupurto, kai pagalvoju, kad reikės vėl eiti į marketą ir krauti visokius maistus į vežimą..... Brrr... Aha cia irgi geras punktas
Man nepatinka langu valymas...vis neprisiruosiu savo kambari ju issivalyti
Paskutiniu metu aplamai nervina buitis,kai ikvepima pagaunu tai tvarkausi,kartais tas ikvepimas praeina puse darbo padarius.Ir labai nervina valgio gaminimas,noretusi kazko ivairesnio o fantazijos jau pritruksta.
As tai jei tureciau daug pinigu tai samdyciau zmogu kuris tvarkytu kambarius ir valgyt darytu
Mane nervina, kad pačiai viską reikia daryti, naminuko nėr kuris viską atliktų
Nemėgstu plauti grindų. Siaubingiausias darbas iš visų. Geriau jau dailylentes kalti
Tiesiog siaubingai negaliu pakęsti indų plovimo. Galiu bet ką daryti, skalbti rankom, valyti langus, siurbti, bet indus plauti
O maistą gaminti aš mėgčiau, tik, kad valgantys pas mane tai
Vieno vienintelio darbo namie nepakenčiu ir man tai tikrų tikriausia kančia - laistyti gėles
Nemėgstu tvarkyti stalčių
mane tai nervina lanų plovimas,
O aš nemėgstu lyginti ir sukiotis virtuvėje. Tvarkyti namus man visai patinka, tada taip faina namie, kai viskas kvepia ir švaru
kaip paskaitau, tai man daug ko nepatinka daryti, bet ,kad toks gyvenimas ir iseities nera, reikia tvarkytis, negyvensi apsivertus...
mane tiesiog nervina,siutina ir drasko virtuveje grindu plovimas
man tai viskas keiciasi pagal nuotaika, kartais visi darbai toookie mieli atrodo, o kartais net paprasciausias tualetinio popieriaus pakeitimas isveda is kantrybes
Dar prisiminiau nemėgstamą darbą - dukters žaislų tvarkymą (kartais tenka, nes negaliu pakęsti nuogų Barbių orgijos). Taip norisi beveik viską į konteinerį išnešti
Man kol kas visai patinka namuose sukiotis ir viska tvarkyti: ir indus plauti, ir grindis plauti, ir langus valyti, kai geras oras, ir lyginti... Bet vis tik yra dalykas kurio negaliu pakest - tai valyti dulkes!
Na,man pats baisiausias darbas LYGINIMAS.
Aš irgi labai nemėgstu lyginimo..... brrrrrr
Nesvietiskai nekenciu indu plovimo. Tai paskutinius trejus su biskiu metus kai esu su vyru jis ir tik jis tai daro. Dar nekenciu grindu plovimo, o kai yra beveik dveju velniukste tai vos ne nuolats turbut reiktu tai daryt.
QUOTE(jurda @ 2005 05 21, 15:31) Mano megstamiausias darbas- lentynu,spintu ir stalciu tvarkymas, galeciau tvarkyti ir tvarkyti. Nemegstu patalynes pervilkinet-visur daug dulkiu atsiranda, kurias vel sugaudyt reikia Oi man irgi labai patinka visokias lentynas pertvarkineti, net jei jau ir tvarka, tai tipo, kaip nors kitaip sudelioti
Namu tvarkymas ir tam teisinga nuotaika - puikus derinys, tada viskas greiciau einasi. Kai tos nuotaikos nera, o tvarkytis REIKIA, tada blogai - dusauju, dejuoju ir ne kazin ka nuveikiu. Bet nervina ne pats namu tvarkymas, bet ka randi palikes sutvarkytus namus. Niekada nerandu kaip palikau. Bet ar gali pykti, kai tave pasitinka namuose zodziais nenusakoma sypsena ir dziaugsmas?
Man tai is namu ruosos darbu tikras baubas yra grindu ploimas. Man jas plauti tiesiog slykstu!!!
Ir dar ko nemegstu tai pervilineti kaldra. Pamazu pratinu vyra, kad jam tai geriau sekais padrayti...
Man ir siaubingai nepatinka plauti grindis
Siaubingai nepatinka patalyne pervilkinet. Na, nuvilkt dar galiu, bet apvilkt - nea. Ir ziauriai nepatinka, kad kiekviena diena turiu sugalvot, ka gamint valgyt. Fantazija didele nepasizymiu, o gi mano vyriskiui dvi dienas is eiles to paties geriau nesiulyti...
Galit sunešt man visus rūbus,aš lygint mėgstu nerealiai,o gal yra norinčių už mane indus išplaut?
Kaip juokauju su draugėm,turiu tris dalykus,kuriais mėgaujuos naktimis:vyrą,knygas ir lyginimą.Vis pakaitaliodama gyvenu taikoj su savimi
Aš galėčiau 100kartų tvarkyt kambarius, kad tik nereiktų daryt valgyt . Nekenčiu gaminimo
QUOTE(Rudakė @ 2005 06 01, 12:33) Galit sunešt man visus rūbus,aš lygint mėgstu nerealiai,o gal yra norinčių už mane indus išplaut? Kaip juokauju su draugėm,turiu tris dalykus,kuriais mėgaujuos naktimis:vyrą,knygas ir lyginimą.Vis pakaitaliodama gyvenu taikoj su savimi Jooo....Gerai tu čia sugalvojai. Suneškit panos man savo langus-išvalysiu P.S. nešti tik plastikinius, nes pastaruosius išvalai ir matai, kad valyti, o ne tie senieji tarybiniai
Na, nėra pas mėgstamiausias mano užsiėmimas kambarius tvarkyti, bet, kadangi mėgstu tvarką truputį jau gal manijakiškai, tai ir tvarkausi su įkvėpimu - tai jau kasdienis darbas. Kaip čia kažkuri mamulė minėjo, tikrai smagu, kai tvarkinga ir kvepia viskas - tada ir pailseti gera tokioj aplinkoj
Valgyt gamint irgi visai smagu (tik pavargus, aišku, ne), bet ko net ne nemėgstu, o net negaliu, na, darau tai tik išskirtiniais išskirtiniausiais atvejais didelėm valios pastangom - tai plauti indų VAKARE. Dieną nieko. Keista, bet jau taip yra Ir šiukšlių nešti nemėgstu labai
Nekenčiu valyti dulkių ir plauti grindų feeeeeeee
pats baisiausias darbas yra plaut indus. jau kaip nemegstu tai seubas
Aš nemėgstu valgyti gaminti ( labai retai kada yra toks noras), pervilkinėti patalynės, šluostyti dulkių ir valyti šaldytuvo
O aš, kaip ir daugelis čia, labiausiai nemėgstu plauti indų
As siaip tingine apskritai, na ir tvarkinguole saves nepavadinciau tikrai, bet labiausiai nemegstu rubus tvarkyti. Dziaustyti, paskui nurinkti ir lankstyti. Del to pas mane periodiskai istusteja spintos, ir atsiranda kruvos drabuziu ant lovos, kedes...dar kur nors... tokia betvarke mane baisiai erzina, bet kad pati ir priverciu
Mane nervuoja indu plovimas ir kai reikia sugalvoti ka padaryti valgyti. Kartais tos fantazijos taip truksta
aš jau gal tris savaites nelyginu... nes tingiu...
LYGINIMAS, na jau kaip nemegstu, tai siaubas, lyginu tada , kai jau spinta buna tuscia ir nebuna kuo apsirengt
Aš dabar praktikuoju vaikų auklėjimą darbu
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 14, 14:04) Tai sugalvok paskatinimo priemonę padėt mamytei - geram vaikučiui leist kartu darbuotis su suaugusiais Maniškiai jau išaugo iš tokių dalykų |