Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas labiausiai nervina buityje?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4
Freiza
Mane tai labai nervina kambariu tvarkymas blush2.gif
Kazkaip anksciau taip nebudavo, nu tvarkydavau ir viskas, o dabar kazkas pasidare, tiesiog per prievarta kaip sakoma tvarkau. blush2.gif
Ypac virtuveje valyti dujine vyrykle ir plauti grindis blush2.gif
O kas jums labiausiai nepatinka? g.gif
Laisvė
Sunku net pasakyti g.gif
Jau kai nervina, tai nervina viskas: skalbimas, lyginimas, tvarkymas...
O kai pagauna įkvėpimas (ale gaila, kad pastaruoju metu kažkodėl retokai), tai viską iš eilės dirbu ir negaliu tuomet atsidžiaugti savo darbštumu thumbup.gif
Freiza
QUOTE(Laisvė @ 2005 05 19, 16:17)
Sunku net pasakyti g.gif
Jau kai nervina, tai nervina viskas: skalbimas, lyginimas, tvarkymas...
O kai pagauna įkvėpimas (ale gaila, kad pastaruoju metu kažkodėl retokai), tai viską iš eilės dirbu ir negaliu tuomet atsidžiaugti savo darbštumu thumbup.gif
*

Man ikvepimas irgi buna, bet nedaznai mirksiukas.gif
safarikids
Mane jau kurį laiką nervina (ir vargina) maisto pirkimas. Net nupurto, kai pagalvoju, kad reikės vėl eiti į marketą ir krauti visokius maistus į vežimą..... Brrr...
Shalimar
O vat pirkti tai as labai megstu ax.gif tik moketi ne blink.gif blush2.gif
nekenciu lyginimo ir siuksliu nesimo schmoll.gif
arden
labiausiai nervina, sakyčiau, net siutina, remonto būtinumas, o $ nėra cry.gif cry.gif cry.gif dabar to bardako net rankos nekyla tvarkyt
Freiza
QUOTE(safarikids @ 2005 05 19, 17:17)
Mane jau kurį laiką nervina (ir vargina) maisto pirkimas. Net nupurto, kai pagalvoju, kad reikės vėl eiti į marketą ir krauti visokius maistus į vežimą..... Brrr...
*

Aha cia irgi geras punktas thumbup.gif Mane tai kaip kada, kartais maisto prekiu pirkimas patinka, o kartais nusibosta, ypac kai nebezinai ka cia be pagaminti ir ka nusipirkti mirksiukas.gif
ViShy
Man nepatinka langu valymas...vis neprisiruosiu savo kambari ju issivalyti blush2.gif doh.gif
November
Paskutiniu metu aplamai nervina buitis,kai ikvepima pagaunu tai tvarkausi,kartais tas ikvepimas praeina puse darbo padarius.Ir labai nervina valgio gaminimas,noretusi kazko ivairesnio o fantazijos jau pritruksta. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Freiza
As tai jei tureciau daug pinigu tai samdyciau zmogu kuris tvarkytu kambarius ir valgyt darytu mirksiukas.gif Nes su valgio darimu tai tikrai kartais fantazija nebenesa ka padaryti, nes viskas jau ziauriai nusibode cry.gif
Faina
Mane nervina, kad pačiai viską reikia daryti, naminuko nėr kuris viską atliktų tongue.gif
milabra
Nemėgstu plauti grindų. Siaubingiausias darbas iš visų. Geriau jau dailylentes kalti smile.gif O lyginti man visai nieko - atsistoju prieš teliką, pageidavimus įsijungiu ir brūžinu biggrin.gif
Freiza
QUOTE(milabra @ 2005 05 19, 19:12)
Nemėgstu plauti grindų. Siaubingiausias darbas iš visų. Geriau jau dailylentes kalti  smile.gif O lyginti man visai nieko - atsistoju prieš teliką, pageidavimus įsijungiu ir brūžinu  biggrin.gif
*

Man lyginti irgi visai nieko. Dar visai nieko siurbti kilimus, jeigu aisku siurblys geras biggrin.gif
game over
Tiesiog siaubingai negaliu pakęsti indų plovimo. Galiu bet ką daryti, skalbti rankom, valyti langus, siurbti, bet indus plauti schmoll.gif . Kartais vakare iš tos neapykantos kokį filmą debilišką pradedu žiūrėt, bile tik indų neplauti doh.gif .
O maistą gaminti aš mėgčiau, tik, kad valgantys pas mane tai doh.gif . Vienas to nemėgsta, kitas to, trečias iš viso koncervatorius, tik senovinius patiekalus pripažįsta verysad.gif . Arba iš vis valgyt nenori niekas cry.gif . Galėčiau bulkutėm šerti ir visi būtų laimingi. Tai jei ir darau ką įdomesnio, tai tik sau.
Rasma
Vieno vienintelio darbo namie nepakenčiu ir man tai tikrų tikriausia kančia - laistyti gėles doh.gif cry.gif
JOVITA A.
Nemėgstu tvarkyti stalčių schmoll.gif , vis atidėlioju tą darbelį ax.gif
mutantė
mane tai nervina lanų plovimas, ax.gif visad laukiu kol vyro kantrybė truks ir jis išplaus, o jis kai išplauna tai langai tikrai blizga thumbup.gif
Nerytė
O aš nemėgstu lyginti ir sukiotis virtuvėje. Tvarkyti namus man visai patinka, tada taip faina namie, kai viskas kvepia ir švaru mirksiukas.gif
Medona
kaip paskaitau, tai man daug ko nepatinka daryti, bet ,kad toks gyvenimas ir iseities nera, reikia tvarkytis, negyvensi apsivertus...
kikka
mane tiesiog nervina,siutina ir drasko virtuveje grindu plovimas cry.gif cry.gif cry.gif nu suprantu viena karta per diena galiu isplaut,bet kai paskutiniu metu reikia plaut po kiekvieno mazosios valgymo ar pasizaidimo virtuvej tai ne-be-ga-liu schmoll.gif
SD
man tai viskas keiciasi pagal nuotaika, kartais visi darbai toookie mieli atrodo, o kartais net paprasciausias tualetinio popieriaus pakeitimas isveda is kantrybes ax.gif tik vienintelio dalyko nepakenciu NIEKADA- geliu prieziuros... doh.gif
jurda
QUOTE(JOVITA A. @ 2005 05 19, 22:01)
Nemėgstu tvarkyti stalčių  schmoll.gif , vis atidėlioju tą darbelį  ax.gif
*

Mano megstamiausias darbas- lentynu,spintu ir stalciu tvarkymas, galeciau tvarkyti ir tvarkyti. Nemegstu patalynes pervilkinet-visur daug dulkiu atsiranda, kurias vel sugaudyt reikia
milabra
Dar prisiminiau nemėgstamą darbą - dukters žaislų tvarkymą (kartais tenka, nes negaliu pakęsti nuogų Barbių orgijos). Taip norisi beveik viską į konteinerį išnešti doh.gif
Elig
doh.gif Visokiausi stalčiukai ir sieninės spintos blink.gif Šiems darbams laukiu įkvėpimo !!!
slyva
Man kol kas visai patinka namuose sukiotis ir viska tvarkyti: ir indus plauti, ir grindis plauti, ir langus valyti, kai geras oras, ir lyginti... Bet vis tik yra dalykas kurio negaliu pakest - tai valyti dulkes! wacko.gif Uzknisa atkelineti kieviena suduka nuo lentynos, kad svariai nuvalyti...
baltavarna
Na,man pats baisiausias darbas LYGINIMAS. cry.gif ..Nelyginti negaliu,o kol prisiruošiu,didžiausią kalną surenku,kai jau nebėr sveikatos perlipti,o namiškiai neranda mėgstamų džinsų ar marškinių---dirbu tą baisuoklišką darbą...Paskui,tiesa,malonu žiūrėt į dailiai sudėtas drabužių lentynas,bet tik iki kito kalnelio............Brrrrrrr.Geriau jau indus paplausiu...indaplove... smile.gif
Nerytė
Aš irgi labai nemėgstu lyginimo..... brrrrrr schmoll.gif
Babaushe
Nesvietiskai nekenciu indu plovimo. Tai paskutinius trejus su biskiu metus kai esu su vyru jis ir tik jis tai daro. Dar nekenciu grindu plovimo, o kai yra beveik dveju velniukste tai vos ne nuolats turbut reiktu tai daryt.
Eimante
QUOTE(jurda @ 2005 05 21, 15:31)
Mano megstamiausias darbas- lentynu,spintu ir stalciu tvarkymas, galeciau tvarkyti ir tvarkyti. Nemegstu patalynes pervilkinet-visur daug dulkiu atsiranda, kurias vel sugaudyt reikia
*

Oi man irgi labai patinka visokias lentynas pertvarkineti, net jei jau ir tvarka, tai tipo, kaip nors kitaip sudelioti biggrin.gif lyginti nekenciu ax.gif pasakyciau, kas man lygina, bet nepatikesit, ko gero... Draugas mano blush2.gif nu ne viska blush2.gif bet jei kelnes su kantu tai jau jis darbuojasi blush2.gif patalyne irgi pas mus tik silkine, kurios lyginti nereikia... blush2.gif Jezau, rasau ir pati netikiu... Tai dabar jau reiki pagirt save kaip nors tongue.gif pavyzdziui megstu priziureti sodeli savo, geles...Megstu valgyt daryt! Labai patinka, ypac naujus patiekalus isbandyti thumbup.gif o tvarkytis tai kaip cia pasakius, nuo nuotakos priklauso. Geriausia tai ta tvarka nuolat palaikyti biggrin.gif Ir dar zinot kas gerai? Nepaskirt tvarkymosi dienos!! As pavyzdziui anksciau atsikeldavau penktadienio ryta ir iskart pirma mintis: ir vel tuos kambarius tvarkyt!!! Reikia tvarkyt kai noro yra biggrin.gif ner cia ko plesytis biggrin.gif aisku, pas mane vaikuciu nera, nera kam apverst namu biggrin.gif bet uztat gyvenu su trim bernais....irgi ne pyragai...
Letti
Namu tvarkymas ir tam teisinga nuotaika - puikus derinys, tada viskas greiciau einasi. Kai tos nuotaikos nera, o tvarkytis REIKIA, tada blogai - dusauju, dejuoju ir ne kazin ka nuveikiu. Bet nervina ne pats namu tvarkymas, bet ka randi palikes sutvarkytus namus. Niekada nerandu kaip palikau. Bet ar gali pykti, kai tave pasitinka namuose zodziais nenusakoma sypsena ir dziaugsmas?
Sypsenaa
Man tai is namu ruosos darbu tikras baubas yra grindu ploimas. Man jas plauti tiesiog slykstu!!! swoon.gif Tai pas namie visada grindis plauna vyras. Na kartais is bedos tebka ir man.... koki karta per metus... aciu Dievui, kad taip retai... tongue.gif
Ir dar ko nemegstu tai pervilineti kaldra. Pamazu pratinu vyra, kad jam tai geriau sekais padrayti... mirksiukas.gif
minimaus
Man ir siaubingai nepatinka plauti grindis doh.gif bet uz mane ju niekas neisplauna schmoll.gif
Leksa
Siaubingai nepatinka patalyne pervilkinet. Na, nuvilkt dar galiu, bet apvilkt - nea. Ir ziauriai nepatinka, kad kiekviena diena turiu sugalvot, ka gamint valgyt. Fantazija didele nepasizymiu, o gi mano vyriskiui dvi dienas is eiles to paties geriau nesiulyti...
Rudakė
Galit sunešt man visus rūbus,aš lygint mėgstu nerealiai,o gal yra norinčių už mane indus išplaut? ax.gif Nekenčiu to darbo siaubingai,bet darau,nes po 5žmonių pavalgymo lėkščių būna vajetau kiek!
Kaip juokauju su draugėm,turiu tris dalykus,kuriais mėgaujuos naktimis:vyrą,knygas ir lyginimą.Vis pakaitaliodama gyvenu taikoj su savimi biggrin.gif
Lu-ma
Aš galėčiau 100kartų tvarkyt kambarius, kad tik nereiktų daryt valgyt . Nekenčiu gaminimo cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
mangusta
QUOTE(Rudakė @ 2005 06 01, 12:33)
Galit sunešt man visus rūbus,aš lygint mėgstu nerealiai,o gal yra norinčių už mane indus išplaut? ax.gif Nekenčiu to darbo siaubingai,bet darau,nes po 5žmonių pavalgymo lėkščių būna vajetau kiek!
Kaip juokauju su draugėm,turiu tris dalykus,kuriais mėgaujuos naktimis:vyrą,knygas ir lyginimą.Vis pakaitaliodama gyvenu taikoj su savimi biggrin.gif
*

Jooo....Gerai tu čia sugalvojai. Suneškit panos man savo langus-išvalysiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
P.S. nešti tik plastikinius, nes pastaruosius išvalai ir matai, kad valyti, o ne tie senieji tarybiniai mega_shok.gif
Papugele
QUOTE(Dema @ 2005 06 01, 14:07)
Aš galėčiau 100kartų tvarkyt kambarius, kad tik nereiktų daryt valgyt . Nekenčiu gaminimo  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

Man dar gaminimas nieko...Bet kaip nemegstu puodu plauti doh.gif
Yogaile
Na, nėra pas mėgstamiausias mano užsiėmimas kambarius tvarkyti, bet, kadangi mėgstu tvarką truputį jau gal manijakiškai, tai ir tvarkausi su įkvėpimu - tai jau kasdienis darbas. Kaip čia kažkuri mamulė minėjo, tikrai smagu, kai tvarkinga ir kvepia viskas - tada ir pailseti gera tokioj aplinkoj tongue.gif
Valgyt gamint irgi visai smagu (tik pavargus, aišku, ne), bet ko net ne nemėgstu, o net negaliu, na, darau tai tik išskirtiniais išskirtiniausiais atvejais didelėm valios pastangom - tai plauti indų VAKARE. Dieną nieko. Keista, bet jau taip yra g.gif
Ir šiukšlių nešti nemėgstu labai schmoll.gif - tai ir neša brangiausias smile.gif
Wagamama
Nekenčiu valyti dulkių ir plauti grindų feeeeeeee schmoll.gif doh.gif
madrid
pats baisiausias darbas yra plaut indus. jau kaip nemegstu tai seubas doh.gif tai mudu su diedu pasidaline visa laika savaitemis - viena savaite as tvarkau, kita - jis. tai jau kaip atsipuchiu, kai ne mano tvarkymo savaite.... thumbup.gif
babouziuke
Aš nemėgstu valgyti gaminti ( labai retai kada yra toks noras), pervilkinėti patalynės, šluostyti dulkių ir valyti šaldytuvo blush2.gif . O šiaip plauti grindis man jau įprastas dalykas, nes auginu dukrytę ir dar laikau šunį, kuris labai šeriasi. Nesu labai jau pedantė, bet negaliu pakęsti ir betvarkės, mane jinai tiesiog varo į depresiją.
avei
O aš, kaip ir daugelis čia, labiausiai nemėgstu plauti indų cool.gif Bet aš jų ir neplaunu smile.gif , kadangi, dar labai seniai vyrui pasakiau, kad nuo indų plovimo mane beria baisiais spuogais, nes man alergija biggrin.gif Ir vyras plauna pats thumbup.gif todėl aš jį ir myliu wub.gif
Aries
As siaip tingine apskritai, na ir tvarkinguole saves nepavadinciau tikrai, bet labiausiai nemegstu rubus tvarkyti. Dziaustyti, paskui nurinkti ir lankstyti. Del to pas mane periodiskai istusteja spintos, ir atsiranda kruvos drabuziu ant lovos, kedes...dar kur nors... tokia betvarke mane baisiai erzina, bet kad pati ir priverciu smile.gif
EvelinaZ
Mane nervuoja indu plovimas ir kai reikia sugalvoti ka padaryti valgyti. Kartais tos fantazijos taip truksta g.gif
filifjonka
aš jau gal tris savaites nelyginu... nes tingiu... blush2.gif
Jurgitele
LYGINIMAS, na jau kaip nemegstu, tai siaubas, lyginu tada , kai jau spinta buna tuscia ir nebuna kuo apsirengt doh.gif namu generalinio tvarkymo nemegstu, kai reikia lovos atitraukinet, kilimai i lauka nest, fuiiiiiiiiiiiiii , bet jau kai buna ikvepimas, tada jau viskas tvarkausi net issijuosus, thumbup.gif ale pas mane ikvepimas buna 2 kartus i metus doh.gif
game over
QUOTE(filifjonka @ 2005 06 14, 12:11)
aš jau gal tris savaites nelyginu... nes tingiu... blush2.gif
*

Aš beveik išvis nelyginu smile.gif . Nes taip tingiu ax.gif , kas pas mane beveik vien nelyginami drabužiai biggrin.gif
game over
Aš dabar praktikuoju vaikų auklėjimą darbu smile.gif . Kai tik susipeša ar šiaip neklauso tuoj surandu ką veikti smile.gif . Indus plauti, kambarius tvarkyti.... ir jiem auklėjimo priemonė ir man nereikia art biggrin.gif . Tik va kai geri būna, tai tenka pačiai viską tvarkyt doh.gif .
liepsnele
QUOTE(LinaBoo @ 2005 06 14, 13:46)
Tik va kai geri būna, tai tenka pačiai viską tvarkyt  doh.gif .
*

Tai sugalvok paskatinimo priemonę padėt mamytei - geram vaikučiui leist kartu darbuotis su suaugusiais ax.gif
game over
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 14, 14:04)
Tai sugalvok paskatinimo priemonę padėt mamytei - geram vaikučiui leist kartu darbuotis su suaugusiais  ax.gif
*

Maniškiai jau išaugo iš tokių dalykų sad.gif . Na mažiukas dar kartais ką susimąsto, bet didžioji jau nebe schmoll.gif . Na nebent reikia ką nors daug daryti, gimtadieniui kokiam ar Kalėdoms. Tai čia jau taisyklė, dirbam visi, kas ką sugebam ir be kaprizų smile.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.