Ką manote apie Dormeo pagalves?
Kudikiams? Jiems iki metu jokios pagalves nerekomenduojamos.
O jei apskritai,tai ne i ta skyreli pataikei. QUOTE(mamakubu @ 2008 06 28, 15:42) Nezinau, kam tau pagalves sau ar kudikiui, jei kudikiui tai jiems nereikia pagalves, o jei sau as turiu dormeo klasikine, ir gailiuosiu nes baisiai skauda kakla ant jos neina isimiegoti, ant jos gerai tik telika ziureti atsiremus
Labas,
Isbandziau Dormeo memosan ortopedine pagalve - super! Gailiuosi kad nepirkau kai Top shope akcija buvo, dabar su pasto islaidomis viena kainuoja virs 100 Lt.... gaila. Gal kas turit ir esat nepatenkinti? Naudota pirkciau uz puse kainos.
vaikui iki metų nereik nei jokios dormeo, nei feretti, nei dar kokios anokios ar kitokios
Aš turiu dormeo čiužinuką ir ortopedines pagalves labai džiaugiuosi. Labai geras yra čiužinukas, labai patogu kai važiuoji atostogauti jis nestoras gali vežtis kartu ir pasitiesti ant betkokio paviršiaus, kad ir ant žemės vistiek miegas yra puikus.
mes tai turim dormeo ciuzini ortomedini tai tikrai saunus daiktas
o kudikiui tai tikrai pagalves nereikia
Super temelė
Tai negi visi vienodai patogūs? Ten tie aprašymai man labai asociuojasi su reklaminiais tekstais
Papildyta: QUOTE(indruška @ 2008 09 12, 16:00) O tas dormeo ortopedic labiau prie kietesnio ar prie minkštesnio?
Nu sako, kad ir sveikiau ant kieto
Megoje Kaune yra top shop parduotuve galima ciuzinius isbandyti, tai as kai ziurejau man visi daug maz panasus ar ortopedinis ar memosan tik kainyte skyresi, ir ortopediniam duoda maziau garantijos lyg 6 metus o memosan 12 metu, jei nemaisau, o pagalves turim klasikines ir jos man per dideles noreciau ortopedines ji mazesne gal kas mainyti nori
Jo, į garantiją aš irgi atkreipiau dėmesį, bet tada gaunas, kad ne už čiužinį o už garantiją moki
QUOTE(indruška @ 2008 09 13, 20:25) Jo, į garantiją aš irgi atkreipiau dėmesį, bet tada gaunas, kad ne už čiužinį o už garantiją moki nezinau kaip cia viena aisku memosan brangesni nei ortopediniai, bet kai as ant ju atsiguliau jie abu man pasirode vienodi negaleciau pasakyti kuo skyresi, o ka garantinis duoda gal kad neisigules, medziaga neisdils, nors mes kai nusipirkom ta ciuzini tai ten buvo laaaabai daug prirasyta kas gali ivykti del vartotojo kaltes su tuo ciuziniu, manau jei kas nutiktu butu sunku irodyti jog tai ne tavo kalte QUOTE(Agape @ 2008 09 13, 23:27) nezinau kaip cia viena aisku memosan brangesni nei ortopediniai, bet kai as ant ju atsiguliau jie abu man pasirode vienodi negaleciau pasakyti kuo skyresi, o ka garantinis duoda gal kad neisigules, medziaga neisdils, nors mes kai nusipirkom ta ciuzini tai ten buvo laaaabai daug prirasyta kas gali ivykti del vartotojo kaltes su tuo ciuziniu, manau jei kas nutiktu butu sunku irodyti jog tai ne tavo kalte sutinku 100%
ačiū už info
Visur aplink girdziu tik pagyras apie Dormeo produkcija. Taigi nusipirkau ir as turiu pagalve (paprasta) ir ciuzini memori (na ta brangiausia). Ir NUSIVYLIAU. Mes su vyru abu turim problemu su stuburu. Karta isvaziavus anytai, mes su vyru pora naktu permiegojom pas juos ant ciuzinio. O ten naujas tik ka is parduotuves (Iris), spyruoklins. Labai patiko, net kunas tirpo is malonumo. Na ir uzsimanem ir mes. Aisku pasidavem reklamai ir dar internete pilna pagyru. Taigi isigyjom Dormeo. Emem ta brangiausia, nes pigesnio reikejo net 1men. ilgiau laukti (gudrybe Pagalves tos tradicines formos. Mums jos pasirode per kietos ir per aukstos. Teko to paralono isimti, bet ir tai nekas. Daugiau nepirksiu nieko is Dormeo. Geriau kokia pigesne, bet minktesne ir patogesne pagalve isigyt. Kas liecia tas ortopedines pagalves, as pati naud., Tempur, bet cia ne visiems patogu. O ciuzinio trukumai tokie: mes su vyru miegam ne ant tos puses, kurios priklauso (taip mums maziau skauda nugaras), nes ant tos geros puses, kazkaip idumbi. Na nezinau atsikeliam su skadanciais raumenimis. Dar vienas trukumas, ji po isigijimo puse metu reikia vartyti. Na tipo, kad nessiguletu (zinot tokia nesamone as pirma karta isgirdau). Paskui garantija atskirai vidui ir apvalkalui (dar viena prekybininku gudrybe). Vienu zodziu jeigu noretumet pasikeist ar grazint, reiktu pereit kryziaus kelius. Ir pas didziausias trukumas, begulint ciuzinis nuo tavo kuno isyla ir pradeda tau ta siluma atiduot, man per karsta ant jo miegot net ziema. Nezinau ka reiks daryt vasara. Na dabar jau geriau buciau pridejus dar 300 lt. ir nusipirkus ta spiruoklini ciuzini kaip anytos. Va ten tai poilsis
Na Jum netiko ir nepatiko. Kiekvienam individualiai
O kas del pagalviu - tai ant tu mazuciu ir as negaliu miegoti,nepatogu tiesiog...bet tos klasikines dideles pagalves tai tikrai liuks
O gal kas turit silko pagalves ZARA,cia taip pat is dormeo.Idomu butu apie jas atsiliepimus paskaityt
QUOTE(Indraja22 @ 2009 04 02, 16:33) Visur aplink girdziu tik pagyras apie Dormeo produkcija. Taigi nusipirkau ir as turiu pagalve (paprasta) ir ciuzini memori (na ta brangiausia). Ir NUSIVYLIAU. Mes su vyru abu turim problemu su stuburu. Karta isvaziavus anytai, mes su vyru pora naktu permiegojom pas juos ant ciuzinio. O ten naujas tik ka is parduotuves (Iris), spyruoklins. Labai patiko, net kunas tirpo is malonumo. Na ir uzsimanem ir mes. Aisku pasidavem reklamai ir dar internete pilna pagyru. Taigi isigyjom Dormeo. Emem ta brangiausia, nes pigesnio reikejo net 1men. ilgiau laukti (gudrybe Pagalves tos tradicines formos. Mums jos pasirode per kietos ir per aukstos. Teko to paralono isimti, bet ir tai nekas. Daugiau nepirksiu nieko is Dormeo. Geriau kokia pigesne, bet minktesne ir patogesne pagalve isigyt. Kas liecia tas ortopedines pagalves, as pati naud., Tempur, bet cia ne visiems patogu. O ciuzinio trukumai tokie: mes su vyru miegam ne ant tos puses, kurios priklauso (taip mums maziau skauda nugaras), nes ant tos geros puses, kazkaip idumbi. Na nezinau atsikeliam su skadanciais raumenimis. Dar vienas trukumas, ji po isigijimo puse metu reikia vartyti. Na tipo, kad nessiguletu (zinot tokia nesamone as pirma karta isgirdau). Paskui garantija atskirai vidui ir apvalkalui (dar viena prekybininku gudrybe). Vienu zodziu jeigu noretumet pasikeist ar grazint, reiktu pereit kryziaus kelius. Ir pas didziausias trukumas, begulint ciuzinis nuo tavo kuno isyla ir pradeda tau ta siluma atiduot, man per karsta ant jo miegot net ziema. Nezinau ka reiks daryt vasara. Na dabar jau geriau buciau pridejus dar 300 lt. ir nusipirkus ta spiruoklini ciuzini kaip anytos. Va ten tai poilsis Ačiū už info, dabar tikrai nepirksiu
Sveikos na mes nusipirkom ciuzinuka ir pagalve ziuresim ar cia bus geriau miegot ar nelabai
Labas mergaites, prisipazinsiu, dirbu TopShop'e
prie telefoniuko sedziu, jei kurios noretu ar su nuolaidele gauti pagalviu ar ciuziniu.. gal siaip kokios info is manes, tai sakykit.. tikrai prisiklausau kasdien visokiausiu nuomoniu apie Dormeo produkcija, tai jau zinau kas geriausia Papildyta: dabar turim 3 rusiu pagalves.. jei kam idomu, trumpai papasakosiu:) MEMOSAN (ortopedine - su bangele) ismatavimai 30X50 is vientisos viskoelastines medziagos pagr. zmones skundziasi, kad ji per maza.. tai sitas megsta tik moterys, vyrai tokiu nesirenka:) ir dar vaikuciams labai perka.. siulom pirkejams, kurie serga migrena arba turi nugaros skausmus, zmones sako, kad trupuciuka padeda MEMOSAN PLIUS (ortopedine - su bangele) ismatavimai 50X70 is vientisos viskoelastines medziagos asmeniskai as miegu ant sitos vat sita ir didesne ir bangele nera tokia ryski ir dar kas gerai, kad su alijosiaus ekstraktu, kuris lab ramina. na zinokit darbe dave pabandyt, tai is kart uzsisakiau CLASSIC is viskoelastines medziagos daleliu ismatavimai 48x74 na zinokit labai auksta, sita tik vyrai uzsakineja.. o ir siaip pagalve is daleliu man ne prie sirdies.. na tai tikrai ne tas pats, kas vientisa ta minkstute medziagyte.. Jos visos reaguoja i jusu kuno temperatura ir suminksteja dar labiau jei ilgiau palaikote galva toje pacioje padetyje.. Jei kazkas galvos isigyti, kreipkites.. padarysiu nuolaida, kiek tuo metu virsininkai leis:)
Sveikos, turiu Dormeo klasikine pagalve(esu patenkinta).. tik va jos matmenys nestandartiniai
labutis visom parduodu silko impilo patalyne tokia kaip dormeo "zara" taciau mazesnem per puse kainom
turiu pagalviu, kaldru dviguliu, vienguliu, vaikisku
sveikos,turime dormeo memosan pagalves ir ciuzinuka bet kad kazko nuostabaus sioje produkcijoje tikrai nepastebejau
Vyras juokesi, kai pirkom Dormeo Memosan ciuzini. Mane "reklamos auka" isvadino. Man tai is karto tiko, ir su pilvuku miegojau ir dabar be pilvuko. Man daznai salta, tai kai ilendi i lova - su siuo ciuziniu labai greitai apsyli ir man tai yra didielis privalumas
Grybas visiskas man ta pagalve.... Vienintele preke is Top Shopo, kuri man tiek nepatiko. Nors laaabai daug ka ten pirkau ir viskuo patenkinta. Man ji smirda kazkokiu kaip benzinu ar kazkas panasaus. Todel miegoti ant jos man kazkaip nedrasu. Geriau jau pasirinkti grikiu lukstu , ar kokia kita sveika. Kitas dalykas, kas ten per mikropluostas viduj? Isardem, ten kazkokie padriki gabalai kazkokio kaip porolono ar ko... Na, zodziu, be rysio man ji. Ir miegot is vis nepatogu......
As sumasciau draugui dovanoti dormeo memosan pagalve, dabar 2 pagalves 150lt
Opps.. susimelavai apie memosan PLIUS.. jos dydis toks pats kai paprastos memosan30x50, bet svoris didesnis, nes tos viskoelastines medziagos tankis daug didesnis.. t.y. na ji daug minkstesne ir mielesne:)
MAXIMOJE galima usisakyti dormeo pagalve CIA
QUOTE(turiona @ 2009 11 04, 12:59) Ačiū už nuorodėlę Tik kad tam lankstinuke arba kažką ne taip rašo, arba čia visai kita pagalvė, o ne MEMOSAN. Rašo: Pagalvė MEMORY (?) ir dar iš poliuretano putų, o tai ne kas kita kaip paprastas porolonas (!), o ne viskoelastanas. Gal jau kas pasidomėjo?? Lauksim pastabų iki akcijos pabaigos Papildyta: to mano-mieliausia: rašiau gerbiamajai asmeniškai, bet nesulaukiu atsakymo, tai gal čionai pasiseks Mane domina MEMOSAN pagalvė, tik nežinau, kuri.. jei jos kuo nors skirias, tai kuri būtų minštesnė. Beje, tai ar skirias iškilimas ar ne?? Kokios būtų kainos iki gruodžio ir kiek kainuoja pristatymas po LT? QUOTE(inionia @ 2009 11 06, 18:22) Ačiū už nuorodėlę Tik kad tam lankstinuke arba kažką ne taip rašo, arba čia visai kita pagalvė, o ne MEMOSAN. Rašo: Pagalvė MEMORY (?) ir dar iš poliuretano putų, o tai ne kas kita kaip paprastas porolonas (!), o ne viskoelastanas. Gal jau kas pasidomėjo?? Lauksim pastabų iki akcijos pabaigos Papildyta: to mano-mieliausia: rašiau gerbiamajai asmeniškai, bet nesulaukiu atsakymo, tai gal čionai pasiseks Mane domina MEMOSAN pagalvė, tik nežinau, kuri.. jei jos kuo nors skirias, tai kuri būtų minštesnė. Beje, tai ar skirias iškilimas ar ne?? Kokios būtų kainos iki gruodžio ir kiek kainuoja pristatymas po LT? ir man idomu
maciau internetu uzsakant dormeo vaikiska ismeta laukeli nuoliadu kodas, gal kas turite toki? gal galetumet pasidalinti
man ir vaikinui Kalėdų senis atnešė po Dormeo clasic pagalves, tai iš pradžių labai skeptiškai galvojau bet netrukus įsitykinau, kad labai geras dalykas
dėl idomumo išsitraukiau senaja pukine tai nakti meciau ja lauk ir pasiemiau dormeo dabar maximoj akcija, tai maztau gal antklode verta nusipirkti gal turit atsiliepimu?:)apie anklode "Verde"? labai laukiu
Įdomu, kokios kainos parduotuvėj? Ar Maximoj tikrai su 50 proc. nuolaida?
Lauksiu ziniu!
turiu ir as Dormeo klasikine pagalve.
taigi visi pliusai ir minusai. minusai - ji tikrai neatsistato taip kaip parodo reklamoj, kad rankos ispaudas dingsta akyse. nedingsta net per diena, jei palieku ryte nesutvarjyta lova, vakare grizus randu ta pati vaizda. tad reikia ja pakratyt gerokai. -ji yra per didele ir per auksta. pradejus miegot isemiau gal 1/4 turinio. suplonejo ir geriau miegasi. dar veliau isemiau truputi. - taipogi ja reikia kaskart kratyt ir karta i savaite nuimt apkalkala ir sukisus rankapamaisyt visa turini. nes tie burbuliukai susiguli, susimusa i viena gabala. ir miegot lb kieta. pasidaro kaip akmuo. - kaip jau ir saek- nestandartinis dydis pliusas -po to kai isemiau 1/4 turinio patiko miegot. kaklo neskaudejo.
Super daiktas ta pagalve kaip matau
As tai turiu Dormeo Memory ciuzini. Nu visai fainai issimiegu. Ir nugaros nebeskauda QUOTE(taša @ 2010 03 16, 12:46) turiu ir as Dormeo klasikine pagalve. taigi visi pliusai ir minusai. minusai - ji tikrai neatsistato taip kaip parodo reklamoj, kad rankos ispaudas dingsta akyse. nedingsta net per diena, jei palieku ryte nesutvarjyta lova, vakare grizus randu ta pati vaizda. tad reikia ja pakratyt gerokai. -ji yra per didele ir per auksta. pradejus miegot isemiau gal 1/4 turinio. suplonejo ir geriau miegasi. dar veliau isemiau truputi. - taipogi ja reikia kaskart kratyt ir karta i savaite nuimt apkalkala ir sukisus rankapamaisyt visa turini. nes tie burbuliukai susiguli, susimusa i viena gabala. ir miegot lb kieta. pasidaro kaip akmuo. - kaip jau ir saek- nestandartinis dydis pliusas -po to kai isemiau 1/4 turinio patiko miegot. kaklo neskaudejo.
Turiu ir as ta Dormeo classic pagalve, tai labai nusivylus esu ja
QUOTE(zivile30 @ 2010 03 15, 15:32) Lauksiu ziniu! Laba, teko uzklausti Megoje tv shop parduotuveje apie sia patalyne, tai sake, jog ta patalyne specialiai buvo siaip akcijai pagaminta. Tai va cia klausimas ir yra ar tai blogai, ar gerai ?
Keliu tema
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 01, 20:40) nezinau kaip dormeo,bet as atsidziaugti negaliu TEMPUR pagalve super gaila kad vaukuciams mazu nebuna man irgi super Tempur pagalve. Tik ziauriai brangi. isigijome Dormeo. Beje Tempur kids yra
Noreciau isgirsti atsiliepimu apie Trisluoksnė Memosan pagalvė vaikams
|