Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dormeo pagalvė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2
veiducka
gal kas gali pakomentuot apie BAMBOO pagalves kur dabar 2 uz 1 kaina
user posted image
ermelinda
QUOTE(veiducka @ 2010 09 26, 13:43)
user posted image
*

jo, ir man labai įdomu būtų apie jas išgirsti, šiandien kaip tik nužiūrėjau jas nete.
djusted
QUOTE(ingriduku @ 2010 09 22, 15:04)
Noreciau isgirsti atsiliepimu apie  Trisluoksnė Memosan pagalvė vaikams  mirksiukas.gif

user posted image
*

mes nupirkom savo vaikiukams viena smile.gif mazajam dedam viena sluoksni, o dickei du smile.gif siaip man labai patinka, nors pradzioj atrode per maza bus smile.gif
'Karina
QUOTE(veiducka @ 2010 09 26, 13:43)
user posted image
*

Mane taip pat domina sios paglves, vakar pirkom ciuzini vaikui ir norejau pirkt trisluoksne memosan, bet paskui sudvejojau ir mastau apie Bamboo ax.gif Nejaugi niekas ju neturi , kad neraso atsiliepimu g.gif
Ksesanko
Mes su vyru miegame ant trisluoksniu pagalviu. Galiu pasakyti, kad vienas is sluoksniu netreikalingas - tai tas kietasis poroloninis smile.gif Vaikui galveliau ir isigysiu sia pagalve. O as turiu klausima? Ar kas nors pirko mazam vaikeliui iki 1 m. dormeo ciuzini i lovyte? Klausiau pediatres ar galima tokiam mazam miegoti ant tokio minksto, tai ji pasake, kad galima g.gif kol kas pas ortopeda nebuvome, noretusi jo nuomone suzinoti. Taciau dabar mazoji miega su mumis ant dormeo ciuzinio ir man vis neramu ar tai sveika sad.gif
MeskiukoMama
QUOTE(ingriduku @ 2010 09 22, 15:04)
Noreciau isgirsti atsiliepimu apie  Trisluoksnė Memosan pagalvė vaikams  mirksiukas.gif

user posted image
*

Mes pirkom savo maziui sita pagalvele ir labai ja dziaugiames thumbup.gif Viena sluoksniuka idejau i vezimeli po galvyte kita sluoksniuka lovyteje miegoti. Dabar jam 6men. tai tas vienas sluoksniukas pats tas. Kai paaugs - sudesim du, paskui tris. Vidi trys sluosniai tinka jau metiniam vaikui smile.gif
'Karina
QUOTE(Ksesanko @ 2010 10 09, 11:25)
Mes su vyru miegame ant trisluoksniu pagalviu. Galiu pasakyti, kad vienas is sluoksniu netreikalingas - tai tas kietasis poroloninis smile.gif Vaikui galveliau ir isigysiu sia pagalve. O as turiu klausima? Ar kas nors pirko mazam vaikeliui iki 1 m. dormeo ciuzini i lovyte? Klausiau pediatres ar galima tokiam mazam miegoti ant tokio minksto, tai ji pasake, kad galima  g.gif kol kas pas ortopeda nebuvome, noretusi jo nuomone suzinoti. Taciau dabar mazoji miega su mumis ant dormeo ciuzinio ir man vis neramu ar tai sveika sad.gif
*

Na man atrodo pilnai galima, tai nepirkit minksciausio memory 2+2 pavyzdziui, pirkit dormeo comfort, jie kaip tik tinka vaikams, mano 5,5 vaikas miega ant tokio, vaikam negalima minkstu del stuburo mirksiukas.gif

QUOTE(MeskiukoMama @ 2010 10 10, 09:05)
Mes pirkom savo maziui sita pagalvele ir labai ja dziaugiames  thumbup.gif  Viena sluoksniuka idejau i vezimeli po galvyte kita sluoksniuka lovyteje miegoti. Dabar jam 6men. tai tas vienas sluoksniukas pats tas. Kai paaugs - sudesim du, paskui tris. Vidi trys sluosniai tinka jau metiniam vaikui  smile.gif
*

Na mano vyresnis nelabai nori miegoti ant tokios agalves , tai jis miega ant Bamboo, o va mazajam pirksiu tokia pagalvele tikiuosi miegos gerai ax.gif
Cucumi
Gal kas turit Dormeo Memosan Classic pagalve? Noreciau isigyti, bet komentaru visokiu randu tai susibalamutinau...
http://www.dormeo.lt/memosan_classic_pagal...o=83314_related
Garry
QUOTE(MeskiukoMama @ 2010 10 10, 08:05)
Mes pirkom savo maziui sita pagalvele ir labai ja dziaugiames  thumbup.gif  Viena sluoksniuka idejau i vezimeli po galvyte kita sluoksniuka lovyteje miegoti. Dabar jam 6men. tai tas vienas sluoksniukas pats tas. Kai paaugs - sudesim du, paskui tris. Vidi trys sluosniai tinka jau metiniam vaikui  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
rasulka2
Mes visi turim Tempur pagalves, nerealus dalykas. Šiaip iš tikrųjų Dormeo ir čiužiniai ir pagalvės tai nieko gero. Aš 4 metus dirbau su čiužiniais ir baldais, tai gerai žinau jų sudėtį. Už tokią kainą ir tokia kokybė.
Deganas
Sveiki, pirkome Dormeo ciuzinuka ta 6cm + gavome pagalve... Tai nezinau - maciau prekybos centruose panasiu ir per pus pigiau - jokio isskirtinio zenklo nepastebejome ant gautu ciuzinio ir pagalves... nei uzraso nieko isskyrus tai kad buvo supakuota Dormeo dezeje... kaip atskirti galk kas zino kad tai Dormeo biggrin.gif
justinukas22
O gal kas bandėt Clevamama pagalvę (http://parduotuvevaikams.lt/viskas-miegui/319-pagalve-clevamama-memory-foam.html)? [Prisiskaičiau kad saugo nuo plokščios galvos sindromo ir šiaip labai gera. Noriu savo mažiukui nupirkt ir galvoju ar tiktų g.gif Gal kas turit?
4you
Sveikos,

kolkas kike maciau tai RIMI parduotuvese DORMEO MEMOSAN pagalves pigiausios. thumbup.gif . Dabar nuolaida. Tiek TOPSHOPE tiek DORMEO parduotuvese nors turiu kortele klubo vistiek pigiau RIMI. 4u.gif

goodly
Sveiki 4u.gif radau temą tad pasisakysiu ir kartu paklausiu.
Miegam su vyru ant Dormeo pagalvių. Man visai nieko, nors jei nežinočiau - niekuo nesiskirtų nuo kitų geresnės kokybės pagalvių.
O vyrui - nelabai patinka, per didelė ir per kieta.
Gavome jas dovanų, tad didelių pretenzijų ir nekeliam biggrin.gif
Dabar noriu paklausti, gal kas pakomentuotų šias šlepetes.
Koks jų padas? ar patogios, matosi šiltos ar neprakaituoja koja? Dėkui 4u.gif

http://www.dormeo.lt/medvilne_dekoruotos_s...amp;info=search
jordan
QUOTE(justinukas22 @ 2010 11 28, 12:35)
O gal kas bandėt Clevamama pagalvę (http://parduotuvevaikams.lt/viskas-miegui/319-pagalve-clevamama-memory-foam.html)?  [Prisiskaičiau kad saugo nuo plokščios galvos sindromo ir šiaip labai gera. Noriu savo mažiukui nupirkt ir galvoju ar tiktų  g.gif  Gal kas turit?
*

mes turim thumbup.gif labai labai patenkinta as ja,miegam nuo 1 menesio thumbup.gif
Cucumi
Pirkau Dormeo Memosan Classic pagalves.
Viskas puiku, miegoti malonu, tik mums per aukstos. Kaklas susisuka. Tai siandien ardysiu ir padarysiu dar viena pagalve.
Stai nuotrauka kas yra viduj.

user posted image

Atrodo kaip paralonas, bet palietus jauciasi labai didelis skirtumas del minkstumo.
Luna69
Metuku proga is mociutes gausim Dormeo pagalve, iki tol maze miegos be jokios pagalves rolleyes.gif
Nosferatu
Nusipirkau maximoj ale dormeo memosan, bet kaina dabar gera tik 29,90, super pagalve, jau dvi naktis ant jos miegojau, labai gerai išsimiegu, ir kaina laaaabai gera.
Cucumi
QUOTE(Luna69 @ 2011 01 15, 16:48)
Metuku proga is mociutes gausim Dormeo pagalve, iki tol maze miegos be jokios pagalves rolleyes.gif
*

Ar ne per auksta bus ji? Nes nuo metu siulo duoti pagalves, bet labai plokscias...
brasta
QUOTE(Nosferatu @ 2011 01 15, 18:07)
Nusipirkau maximoj ale dormeo memosan, bet kaina dabar gera tik 29,90, super pagalve, jau dvi naktis ant jos miegojau, labai gerai išsimiegu, ir kaina laaaabai gera.
*

Mes irgi nusipirkom. Bet visi mūsų šeimos nariai išbandė ir labai nusivylė. Nu mums ji per kieta. Jau vidurnaktį ieškojau savo įprastosios pagalvės.
"..."
Na, kaip Dormeo produkcija ? Dabar akcija jie vykdo ir as susigundziau, uzsisakiau . Pasiskaiciau atsiliepimus ir rytoj, ko gero, skambinsiu ir atsisakysiu. Nera vieningos nuomones, komentarai tokie nekonkretus . Gal taip atrodo todel, kad tie, kuriems producija patinka, komentaru neraso ? Kaina didele, o jei pagaminta Kinijoj ir po 3men. teks ismesti ? Pasidalinkit patirtimi.
Cucumi
As pirkau dormeo classic pagalves tai gal jos ir neblogos butu jei megtum miegoti ant labai kietos. Ziauriai kietos. Jos aukstos ir kietos. Pirkau po ju mikstutes smile.gif
Iznija
O mes su vyru esame isbande 4 rusiu Dormeo pagalves. Galu gale vyras miega ant kaime darytos zasu plunksnu pagalves, o as ant savo senosios. Zodziu nepatiko mums. Dabar kankinasi sveciai.
Dukryte miega be jokiu pagalviu. Kadangi jai kaip ir slogyte buvo prasidejusi, tai nupirkome special pagalve dukrytei. Net nzn. Berods ir ji neivertino g.gif
egvida
Maniškė irgi pripažįsta tik senovišką, plunksninę smile.gif
jolanta9
daug išbandėm mergytei netiko
Giveta
mes dabar žadam pirkti dukrai dormeo pagalve su maximos dormeo lipdukais thumbup.gif
Wovere
Mes naudojam tokia pagalve, mergyte mano kol kas miega tik ant vieno sluoksnio smile.gif ir visa musu seima miega ant tokiu pagalviu, tik aisku ne vaikisku smile.gif na mums patiko ir tiko smile.gif pries tai turejo vilnones, tai dabar svecius su jomis kankinam ax.gif
merryk
naudoju bet neesu itin patenkinta...
Unruuly
QUOTE(Wovere @ 2011 12 10, 17:35)
Mes naudojam tokia pagalve, mergyte mano kol kas miega tik ant vieno sluoksnio smile.gif
*

Mano berniukas irgi miega ant tokios pagalves, jam labai patinka thumbup.gif kai isigijom pagalve, pradejo geriau miegoti, gal cia tiesiog sutapimas, o gal ne g.gif
Kety
Mes ir turėjom porą tokių pagalvių, bet pas tėvus išvežėm, netiko mums jos. Miegam su paprastom pagalvėm, bet atsibudę pamatom, kad mes visai be pagalvių miegam, jos šalia mėtos smile.gif
Fliansiukas
Mudu su vyru miegame ant dormeo pagalviu....na,as sunkiai net uzmiegu be jos doh.gif
Mazasis miega ant vieno sluoksnio dormeo,bet jam labiau patinka ant musiskiu arba isvis be pagalves smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.