Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vairuojančios Panevėžyje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
agutis
Niu atidarau naują temelę,nes labai noriu,kad atsilieptų tos,-ie kurie mokinasi Panevėžyje vairavimo.Visos čia tik kalba apie maršrutus Vilniuje,Kaune,dalinasi įspūdžiais-kur sunku,kur ne,o man vargšei,taip ir nėra su kuo papliurpti nei apie Panevėžio maršrutus,nei apie instruktorius,nei apie motulę Regitrą verysad.gif
Taigi visos,-i būrkimės čia ir kartu eikime šį nelengvą kelią įsigyjant vairuotojo teises 4u.gif
agutis
UIIIIIIIIIIIIIIIII....Tuoj apsibliausiu cry.gif cry.gif cry.gif Niu negi neatsiras kas Panevėžy mokinasi fool.gif fool.gif fool.gif
metali
palauk, neverk 4u.gif
as neseniai issilaikiau, parasiau temoj "kas zino gera instruktoriu panevezy"
bet jei kuo galesiu - padesiu, tik klausk..
tik tiesa, ieskojau marsrutu, pasirodo neberandu, matyt is to dziaugsmo ismeciau, kai islaikiau.. ax.gif
agutis
Aleliuja visiems dievams ir dievuliukams drinks_cheers.gif Niu vis gi nesijausiu kaip dykumoje doh.gif Mane domina viskas viskas,kaip tau sekėsi mokintis?kaip sekėsi Panevėžio maršrutus važinėti?kaip sekėsi egzaminą laikytis?ar pikti panevėžio egzaminuotojai?ko reikalauja ir t.t rolleyes.gif
Niu jei dar maža viltis yra tai jau būčiau be galo dėkinga,kad nurodytumei iš kur maršrutus gauti,nes kiek intike ieškojau-tai ne vienas žilas plaukas galvoj atsirado ir vis tiek neradau verysad.gif
metali
schmoll.gif nesamone, kad niekas daugiau nesimoko, gi panevezys ne triju trobu kaimas g.gif
siaip sekesi normaliai, gavau gera instruktoriu, nors ir tiesiai marsrutais nevazinejom, bet sankryzas visas pravaziavau nemazai kartu. sudetingiausia man buvo suprasti, kodel visa laika ziede reikia vaziuoti pirma juosta, ty ivaziuoti i ji, isskyrus penkta marsruta, kur jau reikia ivaziuoti antra juosta.. gyvenau metus kaune, ziedu ten milijonas, ir niekas taip nevaziuoja, kaip man instruktorius aiskino. nu bet jis sake, kad cia su regitra susitare, kad mum lengviau islaikyti butu thumbup.gif
pazadu dar pasiknisti nami, gal rasiu tuos marsrutus, zinau, kad vienas yra rozyne, vienas aplink zemdirbiu turgu ir vienas labai lengvas ir paprastas, toks didziulis ratas aplink panevezi..
siaip gali nueiti i pacia regitra ir pasizymeti tuos marsrutus, ty nusirasyti gatves, niekas nieko nesakys, tik aisku, tam reikia laiko..
islaikiau is trecio karto, pirma karta buvo toks pagyvenes egzaminuotojas su tamsiais akiniai, tai net apsidziauge kai susikirtau aikstelej, nafik toki sutikti, nemalonus labai, nekalbus, net nepsasisveikino schmoll.gif
antrakarta buvo toks jaunuolis, labai maloniai man aiskino, kad sustojau ne per metra nuo stop linijos, o per 1,30, ir del tu 30 cm jis manes negali praleisti!!!!!!!!! su juo dar ilgai aiskinausi, kaip realiai yra geriau, ar ivaziuoti i uzpakali kazkam, ar sustoti toleliau.. bet reziume - neissiaiskinom ir likau neislaikius..
o trecia karta ejau per prievarta, MB nutempe, nenorejau visai, per asaras ir stresa kelio iki regitros nemaciau, ale kai sedau uz vairo, nu galvoju, kaip bus, taip.. ir islaikiau. gavau polo su visiskai ismalta greiciu deze, uz tai gavau bart, kodel ziuriu i svirtele mesdama begi, tai pasiputojau, kad susitvarkytu savo kledara.. dar kazka mieste pridirbau, aij, posukius sumaisiau.. bet visa laika kalbejom, as jam aiskinau kaip man sekesi su astra ir koks skirtumas dabar nuo polo.. nu ir praleido jis mane, nors sake, kad ant ribos atvaziavau iki regitros, truko vienos klaideles ir butu basta doh.gif
dabar jau trys savaites kaip vairuotoja, ir aciu instruktoriui, kuris ismoke gerai vairuoti ir dabar nei baimes nei ko, ir kaune daznai maluosi, ir panevezy kasdien, ir dar i sodyba uzmiesty vazineju ir draugai giria, kad net uz juos katik gavusiuis teises geriau vaziuoju thumbup.gif
aisku, tobulumui ribu nera blush2.gif

ps, galiu rekomenduoti maza aisktele, kur gali su vyru ar kazkuo mokytis - vaziuojant nuo ekrano uztvankos i velzio puse, desinej yra aikstele, gal zinai ir pati?

o, nu ir prirasiau doh.gif lotuliukas.gif
agutis
Nu aš pati ne paneviežietė,mes iš Kupiškio atvarom su instruktoriais pavažinėti,bet egzą laikysiu Panevėžy.
Aš vis svarsčiau kuris gi ten maršrutas kur žiedo vidine puse reikia važiuoti-dabar žinosiu,kad 5-as.Nes jis vienintelis toks ir yra.Juk 5-as maršrutas ir yra kur per Rožyną važiuoja.Na ir kitus šiek tiek jau esu įsiminusi.
O Panevėžio Regitros egzaminuotojai reikalauja aikštelėje egzamino metu posūkius rodyti,šviesas įsijungti,diržus užsisegti?O kaip ant estakados?Ar su rankiniu ar su darbiniu reikalauja?
Ech kaip laukiu,kad ir aš važinėčiau kaip tu važinėji,kad teisės kišenėje gulėtų...ech varge vargeli,kada aš jas jau turėsiu doh.gif
marlen
O kodėl laikysi Panevėžy g.gif Juk Rokišky gali,ten daug lengviau(taip sako),aš jau seniai teises turiu,bet yra pažįstamų,kuriems tame Panevėžy nekas buvo... ax.gif
ulyta
na jungiuosi ir as prie jusu thumbup.gif i naujus namucius mirksiukas.gif
ulyta
QUOTE(metali @ 2008 06 30, 22:28)
palauk, neverk  4u.gif
as neseniai issilaikiau, parasiau temoj "kas zino gera instruktoriu panevezy"
bet jei kuo galesiu - padesiu, tik klausk..
tik tiesa, ieskojau marsrutu, pasirodo neberandu, matyt is to dziaugsmo ismeciau, kai islaikiau.. ax.gif
*

sveikute o kaip gaila kad neberadai marsrutu verysad.gif
metali
QUOTE(agutis @ 2008 07 01, 14:37)
Aš vis svarsčiau kuris gi ten maršrutas kur žiedo vidine puse reikia važiuoti-dabar žinosiu,kad 5-as.Nes jis vienintelis toks ir yra.Juk 5-as maršrutas ir yra kur per Rožyną važiuoja.Na ir kitus šiek tiek jau esu įsiminusi.
O Panevėžio Regitros egzaminuotojai reikalauja aikštelėje egzamino metu posūkius rodyti,šviesas įsijungti,diržus užsisegti?O kaip ant estakados?Ar su rankiniu ar su darbiniu reikalauja?
Ech kaip laukiu,kad ir aš važinėčiau kaip tu važinėji,kad teisės kišenėje gulėtų...ech varge vargeli,kada aš jas jau turėsiu doh.gif
*

taip, cia rozyno marsrutas.
kad posukiu reikalauja prabandant masina ir ivaziuojant i aikstele, tai tikrai, bet pacioj aikstelej tai as klausiau ar rodyti - jis man sako" prasau vaziuoti taip, kaip Jus ismokote" tai lygtai puse rodziau, puse nea..
dirzas butinai! neduok Die, nepamirsk.. veidrodelius nusireguliuok, sedyne, ir butinai sviesas uzsidek.
ant estakados stovejau darbiniu stabdziu ir nieko jis man nesake, svarbu nebijok paspaust gazo, tas dyzeliukas ju pats uzrieda thumbup.gif patikek, nebijok! man tas iskarto irgi niekaip nesiseke, kol nepriversdavau tos savo astros kriokt smile.gif
aij, dar visus tris kartus gavau praktinius klausimus.. zinai juos? labai lengvuciai..
Papildyta:
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 01, 20:08)
sveikute o kaip gaila kad neberadai marsrutu  verysad.gif
*

nu viskas, isverciau visus kampus, neberandu.. nesuprantu, negi rimtai ismeciau... g.gif
ulyta
QUOTE(metali @ 2008 07 01, 21:14)
nu viskas, isverciau visus kampus, neberandu.. nesuprantu, negi rimtai ismeciau... g.gif
*

nieko nepadarysi merginos o kokie yra tie praktikos klausimukai gal ir kvailas klausimukas blush2.gif
metali
tuos klausimus tai jau tikrai galima rasti internete..

manes klause pvz kaip ijungti avarini, paskui liepe parodyti kur yra penktas begis, nu kazkokie ne i tema klausimai buvo..
ulyta
sveikutes sakau gal kokie sunkesni doh.gif
ingauk
as vairuoju tiksliau liko islaikyt regitroj egza vairavimo blush2.gif
agutis
QUOTE(marlen @ 2008 07 01, 19:48)
O kodėl laikysi Panevėžy g.gif Juk Rokišky gali,ten daug lengviau(taip sako),aš jau seniai teises turiu,bet yra pažįstamų,kuriems tame Panevėžy nekas buvo... ax.gif
*

Niu čia visi tik aplink ir šneka,kaip yra Rokišky lengviau...Nu nežinau,aš tai tos nuomonės,kad blogam šokėjui ir kiaušai maišo lotuliukas.gif Kad man instruktorius kaip tik sakė,kad tie kurie skuba Rokišky laikytis,agalvodami,kad ten bus daug lengviau,smarkiai apsirinka-kokis 3k ten neišlaiko ir grįžta į Panevėžį,na bet aš manau čia kaip kam-jei mokėsi važiuoti,tai ir pravažiuosi,o jaudulys nuo miesto pavadinimo netaps mažesnis.
Aš irgi minčių turėjau Rokišky laikyti,ir dabar neatmetu tos galimybės-esu nusiteikusi jei Panevėžy kokius 2k neišlaikysiu,tada šausiu į Rokiškį mirksiukas.gif Net su vyru buvau nuvažiavusi apsidairinėti į Rokiškį-nu ką aš žinau,daug nevažinėjom bet įspudis susidarė toks,kad daug salelių-apvažiavimų,šviesoforų mažai(kas manau apsunkina eismą)...
Papildyta:
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 01, 22:40)
nieko nepadarysi merginos o kokie yra tie praktikos klausimukai gal ir kvailas klausimukas blush2.gif
*

Aš visus turiu klausimukus iš interneto atsispausdinusi,tik nepamenu kur aš juos radau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2008 07 02, 13:50)
as vairuoju tiksliau liko islaikyt regitroj egza vairavimo  blush2.gif
*

Jetau,kaip man smagu,kad vis daugiau į mūsų būrį jungiasi mergyčiu....smagiau,nes nebesijausiu tokia tundra doh.gif
O jetau,kaip gerai,kad sužinojau dėl diržų aikštelėje,nes man instruktorius kaip tik sako kad nereikia jų užsisegti doh.gif Dabar žinosiu,atsargumas gėdos nedaro blush2.gif
ulyta
dirzus visada reikia prisisegti nesvarbu kur vaziuoji atsisedai i masina ir prisisegei is kart 4u.gif
marlen
Panevėžy yra tokia tvarka,kad visi išlaiko tik iš trečio karto,nesvarbu,kad pirmą ir antrą geriau pravažiuoja rolleyes.gif Gal būt ne visiems tas pasiteisina,tiesiog labai daug tokių žinau..kaip ir kalba,kad Regitra taip pinigų pasidaro..[/COLOR[COLOR=yellow]]metų gale geriau nevažiuoti,nes jau būna įvykdyti planai,koks procentas turi pravažiuot,tad belieka visus pramest...Nežinau,kiek čia teisybės,beje,aš išlaikiau iš pirmo karto,kad nepagalvotumėt,kad čia savo nuoskaudą lieju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 02, 14:48)
dirzus visada reikia prisisegti nesvarbu kur vaziuoji atsisedai i masina ir prisisegei is kart 4u.gif
*

Kas dėl diržo,tai jau be kalbų,jis turi būt užsegtas..Bet jei išsuksite iš miesto,privalote regitrininko paprašyti jį taip pat prisisegti mirksiukas.gif Nepaaiškinsiu kodėl,tiesiog mus taip mokė smile.gif
ulyta
tai bent orelis tikra vasarele thumbup.gif
kaip sekasi mokytis vairuoti 4u.gif
agutis
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 03, 16:58)
tai bent orelis tikra vasarele thumbup.gif
kaip sekasi mokytis vairuoti 4u.gif
*

Aga,net smagiau vairuoti,lengvas vėjelis pro langą šniokščia mirksiukas.gif
Papildyta:
Dabar 10d vaikiuką į mankštas vežiojau į miestą,tai vis tetis mano instruktoriumi pabuvo,tai sakė,kad pagerėjimas labai labai jaučiasi-pati nebesijaučiu įsitempusi prie vairo,tiksliai žinau ką kur reikia daryti,bet smulkių klaidelių vis dar pasitaiko...
Niu dar žadu pirkti 2aikšteles ir 4maršrutus ir meldžiu Dievulį,kad tų pirkimų pakaktų,nes jau bapkių kiek atsieis,tai net baisu pagalvoti doh.gif
ulyta
QUOTE(agutis @ 2008 07 03, 16:03)
Aga,net smagiau vairuoti,lengvas vėjelis pro langą šniokščia mirksiukas.gif
Papildyta:
Dabar 10d vaikiuką į mankštas vežiojau į miestą,tai vis tetis mano instruktoriumi pabuvo,tai sakė,kad pagerėjimas labai labai jaučiasi-pati nebesijaučiu įsitempusi prie vairo,tiksliai žinau ką kur reikia daryti,bet smulkių klaidelių vis dar pasitaiko...
Niu dar žadu pirkti 2aikšteles ir 4maršrutus ir meldžiu Dievulį,kad tų pirkimų pakaktų,nes jau bapkių kiek atsieis,tai net baisu pagalvoti doh.gif
*

tai kas leliukui nutiko verysad.gif o seip saunu kad pazanga padarei as ir kai su teciu vazineju tai atrodo kad viskas gerai bet kai su instruktorium reiktu vaziuoti tai kazin kaip ten butu doh.gif o kiek kainuoja aikstele g.gif
agutis
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 03, 17:07)
tai kas leliukui nutiko verysad.gif  o seip saunu kad pazanga padarei as ir kai su teciu vazineju tai atrodo kad viskas gerai bet kai su instruktorium reiktu vaziuoti tai kazin kaip ten butu  doh.gif o kiek kainuoja aikstele g.gif
*

Niu mūsų sunytis turi sunkią negalytę,jei įdomu užsuk čia:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...322898&st=0
Papildyta:
Niu mums į Panevėžį ar aikštelė,ar maršrutai kainuoja 80lt-3val.
ulyta
sstiprybes tau ir tavo leliukui 4u.gif o jei moki uz 3 val 80 lt tai labai nedaug pas nus 1.5 val kainuoja nuo 60-80 lt
agutis
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 03, 17:16)
sstiprybes tau ir tavo leliukui 4u.gif  o jei moki uz 3 val 80 lt tai labai nedaug pas nus 1.5 val kainuoja nuo 60-80 lt
*

Tai žiūriu,kad visos sako,kad aš čia nedaug dar moku...Kažkaip džiaugiuosi dėl to,kad man taip pasisekė,ale per daugumą susideda pinigėliu,tuo labiau,kad nesu iš tų itin gabių,kur vairavimą perkanda iš pirmo karto doh.gif
ulyta
niekis ismoksi ir issilaikysi mirksiukas.gif
agutis
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 03, 21:02)
niekis ismoksi ir issilaikysi mirksiukas.gif
*

Moku-tai reiškia PINIGĖLIŲ MOKU,o ne vairuoti mirksiukas.gif
Uh ką tik grįžau paraliavusi su auto,tai tooooks geras jausmas thumbup.gif
ulyta
QUOTE(agutis @ 2008 07 03, 20:30)
Moku-tai reiškia PINIGĖLIŲ MOKU,o ne vairuoti mirksiukas.gif
Uh ką tik grįžau paraliavusi su auto,tai tooooks geras jausmas thumbup.gif
*

supratau ka turejai omeni lotuliukas.gif ir kaip sekesi turbut gerai 4u.gif mane tai nervina kad su vyru negliu vazineti o taip butu gerai mat neturi stazo tokio kokio reikia doh.gif
agutis
Vyras-mano didžiausias priešas dabar lotuliukas.gif Su juo nesimokinu,nes daug ašarų išlieju,mokinuosi su tečiu thumbup.gif Dabar jei vyras sėda,tai turi tylėti kaip pelė,nes vairuoju labai neblogai,bet jis pas mane tooooks bvurbuliuotojas doh.gif Nu žodžiu,man mokinimasis vairuoti-didelis santuokos tvirtumo išbandymas lotuliukas.gif
Sekmadienį esu užsirašiusi į Regitros aikštelę,dar ryt pasitikslinsiu ar tikrai važiuosiu,tai jei kur netoli Panevėžy "makaluosies" prie Regitros aikštelės 4u.gif lotuliukas.gif tai gal susišūkautume 4u.gif
metali
mergaites, galiu pasakyti nedidele aikstute, kur galit su vyrais/teciais/draugem/mamos vaziuoti mokytis..
tik reikia bandyti piktybiskai betrukdyti tuo metu ten esantiems mokomiesiems masiniukams, nors as vaziuodavau darbo dienom is ryto, tai retai kas budavo..
panevezy, nuo ekrano vaziuojant link velzio kelio, netoli uz uztvankos yra maza aikstute.
jei norit tikslesniu duomenu, pasakysiu smile.gif
ulyta
QUOTE(metali @ 2008 07 04, 01:26)
mergaites, galiu pasakyti nedidele aikstute, kur galit su vyrais/teciais/draugem/mamos vaziuoti mokytis..
tik reikia bandyti piktybiskai betrukdyti tuo metu ten esantiems mokomiesiems masiniukams, nors as vaziuodavau darbo dienom is ryto, tai retai kas budavo..
panevezy, nuo ekrano vaziuojant link velzio kelio, netoli uz uztvankos yra maza aikstute.
jei norit tikslesniu duomenu, pasakysiu  smile.gif
*

labas rytukas bet ten ta aikstele yra privati pavaros mokyklos rolleyes.gif man teko tem vazineti buvo vyras pavaroj paklausti kiek kainuoja tai jie leido nemokomai todel kad vyras pas juos mokesi thumbup.gif
agutis
QUOTE(agutis @ 2008 07 03, 17:10)
Niu mūsų sunytis turi sunkią negalytę,jei įdomu užsuk čia:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...322898&st=0
Papildyta:
*

Nu blyn,tik dabar pagalvojau,kad apsimelavusi b8siu-kad ir aš 80lt moku už 1,5val. doh.gif Sorry labai blush2.gif
ulyta
nieko tokio irnesakyk.gif biggrin.gif
metali
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 04, 08:19)
labas rytukas bet ten ta aikstele yra privati pavaros mokyklos  rolleyes.gif man teko tem vazineti buvo vyras pavaroj paklausti kiek kainuoja tai jie leido nemokomai todel kad vyras pas juos mokesi thumbup.gif
*

taip, jinai privati Pavaros, bet man sake, kad ten vaziuoja bet kas, tik svarbu netrukdyti Pavaros masiniukams, tai kol ju nera, manau drasiai galima mokytis..
ingauk
Jetau,kaip man smagu,kad vis daugiau į mūsų būrį jungiasi mergyčiu....smagiau,nes nebesijausiu tokia tundra doh.gif
O jetau,kaip gerai,kad sužinojau dėl diržų aikštelėje,nes man instruktorius kaip tik sako kad nereikia jų užsisegti doh.gif Dabar žinosiu,atsargumas gėdos nedaro blush2.gif
*

[/quote]

del dirzu tai visada bunu uzsisegus kad ir kaip dabar butu nepatogu su pilvuku tik vienas vairuotojas sako gali nusisegti bus patogiau nes karta teko su kitokia masina pavazineti ax.gif
QUOTE(agutis @ 2008 07 03, 16:10)
*

man pusantros valandos kainuoja septyniasdesimt, cia tau papigiai kazkaip bigsmile.gif
agutis
[quote=ingauk,2008 07 04, 22:56]
*

[/quote]

del dirzu tai visada bunu uzsisegus kad ir kaip dabar butu nepatogu su pilvuku tik vienas vairuotojas sako gali nusisegti bus patogiau nes karta teko su kitokia masina pavazineti ax.gif

man pusantros valandos kainuoja septyniasdesimt, cia tau papigiai kazkaip bigsmile.gif
*

[/quote]

Nu blyn,tik dabar pagalvojau,kad apsimelavusi b8siu-kad ir aš 80lt moku už 1,5val. doh.gif Sorry labai blush2.gif

Uiii mergyt4s,ryt varau su instruktoriumi į aikštelę,ir meldžiu Dievo,kad sektusi labai labai gerai,nes jau perku mokamas pamokas,o aikštelėje buvau tik 1k,tai tą 1k sakė,kad reiks dar kokių 2k verysad.gif Niu labai tikiuosi,kad ryt nepasakys kad reiks dar kokių 5k doh.gif doh.gif doh.gif
ulyta
sveikute na tai kaip sekasi vaikuoti 4u.gif turbut visos vaikuoja kad nei vienos nera cia lotuliukas.gif mirksiukas.gif
agutis
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 07, 13:23)
sveikute na tai kaip sekasi vaikuoti  4u.gif turbut visos vaikuoja kad nei vienos nera cia lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
*

Niu vakar buvau aikštutėj su instruktoriumi,tai 1k pravažiavau NEBLOGAI,2k-KAIP NEMOKANTI VAŽIUOTI,o 3k-beveik be klaidų blush2.gif
Šiandien buvom su vyru nuvažiavę į tą pačią aikštutę,tai pravažiavus vyras pagyrė,kad tikrai neblogai,nes jis įsivaizdavo,kad man išvis nesiseka aikštelė,nes parvažiavus namo vis padejuoju,kad man labai sunkiai sekasi(esu labai savikritiška blush2.gif )
Šiandien parvažiavę iš Panevėžio sužinojome,kad Kupiškyje padarė naują aikštutę analogišką Panevėžio Regitros aikštutei.Tai vyras sakė pašnekės su savininku,nes jį labai gerai pažįsta,tai galėsime duoti "ralio" po aikštelę nors ir kas vakarą,vis mažiau pamokų pirkti reiks doh.gif
Niu mergaitės norėjau paklausti,o kaip jums sekasi,-ėsi mokintis?Ar buvo taip kad pirmosios važiavimo pamokos buvo sėkmingesnės nei paskutinės?Na pvz.:vakar po aikštelės dar teko vienas maršrutas,tai įsivaizduokit degant RAUDONAM šviesoforo signalui mieste pralėkiau 3k doh.gif doh.gif doh.gif Niekada gyvenime šito nesu padarius ir neįsivaizdavau,kad "sugebėčiau",,,Tiesiog buvau paklaikusi savo "blondiniškumu",įsivaizduoju,kad ir instruktorius taip pat doh.gif doh.gif doh.gif ...Įsivaizduoju,kad galima visokių kvailysčių prikrėsti,bet kad per RAUDONĄ doh.gif Nu JABLINKŠTJADRENIFENI
ingauk
QUOTE(agutis @ 2008 07 07, 14:05)
Niu mergaitės norėjau paklausti,o kaip jums sekasi,-ėsi mokintis?Ar buvo taip kad pirmosios važiavimo pamokos buvo sėkmingesnės nei paskutinės?Na pvz.:vakar po aikštelės dar teko vienas maršrutas,tai įsivaizduokit degant RAUDONAM šviesoforo signalui mieste pralėkiau 3k doh.gif  doh.gif  doh.gif Niekada gyvenime šito nesu padarius ir neįsivaizdavau,kad "sugebėčiau",,,Tiesiog buvau paklaikusi savo "blondiniškumu",įsivaizduoju,kad ir instruktorius taip pat doh.gif  doh.gif  doh.gif ...Įsivaizduoju,kad galima visokių kvailysčių prikrėsti,bet kad per RAUDONĄ  doh.gif Nu JABLINKŠTJADRENIFENI
*

vakar ir ias po menesio laiko sedau vel uz vairo ir pradejau vaziuotisuper blogiau nei kad visai buvau nevaziavus net paciai geda, o jau i gala kaipir instrokrius sake pats tai jau nieko, prisiminiau tipo viska ir neblogai nors man atrodo tikrai nieko gero ir be to irgi norejau vaziuoti per raudona nes buvo lentele ir galvojau reiks sukti i ta puse o pasirodo kad turejau vaziuoti tiesiai, nes jeigu niekas nieko nesako tai ir jokiu posukiu nereikia dart nu blondine buvau tarpais, o aisktelej is vis siaubas, istrizai nebe moku vaziuoti verysad.gif
agutis
Na ketvirtadienį vėl pirksiuos maršrutus-žiūrėsiu kaip seksis,bet iš tikrųjų jau mane apėmusi šiokia tokia neviltis,vis laukiu kada ateis tas "nušvitima" ir pradėsiu važinėti be grubių klaidų verysad.gif
ingauk
as siandien neislaikiau verysad.gif blyn ir masina dar tokia pasitaike su kokia niekada nebuvau vaziavus tai is vis bijojau o dar ir egzaminatorius tipo ko cia tada atejai jei bijai ir dar tipo vaika gazdini tai is vis praejo noras visas ir sestis uz vairo sad.gif mega_shok.gif
agutis
QUOTE(ingauk @ 2008 07 09, 12:48)
as siandien neislaikiau  verysad.gif  blyn ir masina dar tokia pasitaike su kokia niekada nebuvau vaziavus tai is vis bijojau o dar ir egzaminatorius tipo ko cia tada atejai jei bijai ir dar tipo vaika gazdini tai is vis praejo noras visas ir sestis uz vairo  sad.gif  mega_shok.gif
*

Niu nenusimink ingauk console.gif Kelintą kartą laikei?kur susikirtai/pasakok,kai išsiliesi-palengvės 4u.gif
ulyta
QUOTE(ingauk @ 2008 07 09, 11:48)
as siandien neislaikiau  verysad.gif  blyn ir masina dar tokia pasitaike su kokia niekada nebuvau vaziavus tai is vis bijojau o dar ir egzaminatorius tipo ko cia tada atejai jei bijai ir dar tipo vaika gazdini tai is vis praejo noras visas ir sestis uz vairo  sad.gif  mega_shok.gif
*

sveikutes niu va bet nieko tokio kita karta islaikysi 4u.gif nesinervuok perdaug ir papasakok smulkiau jei netingesi mirksiukas.gif
Kitty23
Labutis! As panevezyje vairavimo egzamina islaikiau pries 3 menesius, bet dar iki siol prisimenu kiek nervu ir pinigu man visas tas "malonumas" kainavo doh.gif Islaikiau is 3 karto, pirmus du kartus tikrai pati kalta buvau, kad neislaikiau, o egzaminatoriai visus tris kartus pasitaike tikrai neblogi smile.gif Du kartus pries pradedant vaziuoti klausinejo teoriniu klausimu. Del klaideliu vairuojant jus taip nepergyvenkit, visi ju daro, svarbiausia per egzamina nepadaryti kritiniu klaidu, o smulkios atleidziamos (nors cia dar nuo egzaminuotojo priklauso). Panevezyje man atrodo bjauriausia masina - astra, nes kiek teko stebeti laikancius egzamina aiksteleje, nemazai uzgesinedavo. Ant estakados gali naudoti tiek rankini, tiek darbini stabdi, cia jau kaip tau geriau smile.gif Tai va! mirksiukas.gif
ingauk
QUOTE(agutis @ 2008 07 09, 13:36)
Niu nenusimink ingauk console.gif Kelintą kartą laikei?kur susikirtai/pasakok,kai išsiliesi-palengvės 4u.gif
*

laikiau pirma karta su opeliu ir pries tai nieko jokiu klausimu nebuvo, na neklausinejo tu teoriniu ziniu, pries tai paklause ar kada teko su opeliu vaziuoti nes tipo daug kas gesta ir jeigu nenoriu galiu atsisakyt egzo, pinigai neprapuola, leido pabandyt gatvej kai vaziuoja masina. Nu ka as zinau, gatvej kaip ir nieko atrodo bet aisktelej tai gesau, o ant estakados is viso neturejau tiek jegu uztraukti rankinio tai leido su stabdziu nors galvojau kad neleis schmoll.gif gavau parkuotis istrizai ko bijojau, bet nieko biski kaip sake jis per arti bet leido toliau, o susikirtau tai kaip reikia vaziuoti atbuliniu i ta sparna swoon.gif tai va pikta ant saves aisku bet ka darysi kad taip yra, nors ir nesitikejau is tikruju islaikyt nes visa menesi nebuvau vazinejus, nes neturejau su kuo verysad.gif
agutis
QUOTE(ingauk @ 2008 07 09, 18:59)
laikiau pirma karta su opeliu ir pries tai nieko jokiu klausimu nebuvo, na neklausinejo tu teoriniu ziniu, pries tai paklause ar kada teko su opeliu vaziuoti nes tipo daug kas gesta ir jeigu nenoriu galiu atsisakyt egzo, pinigai neprapuola, leido pabandyt gatvej kai vaziuoja masina. Nu ka as zinau, gatvej kaip ir nieko atrodo bet aisktelej tai gesau, o ant estakados is viso neturejau tiek jegu uztraukti rankinio tai leido su stabdziu nors galvojau kad neleis  schmoll.gif  gavau parkuotis istrizai ko bijojau, bet nieko biski kaip sake jis per arti bet leido toliau, o susikirtau tai kaip reikia vaziuoti atbuliniu i ta sparna  swoon.gif tai va pikta ant saves aisku bet ka darysi kad taip yra, nors ir nesitikejau is tikruju islaikyt nes visa menesi nebuvau vazinejus, nes neturejau su kuo  verysad.gif
*

Ką reiškia žodžiai "o susikirtau tai kaip reikia vaziuoti atbuliniu i ta sparna"?Kas tas sparnas?
Papildyta:
QUOTE(Kitty23 @ 2008 07 09, 17:36)
Labutis! As panevezyje vairavimo egzamina islaikiau pries 3 menesius, bet dar iki siol prisimenu kiek nervu ir pinigu man visas tas "malonumas" kainavo doh.gif  Islaikiau is 3 karto, pirmus du kartus tikrai pati kalta buvau, kad neislaikiau, o egzaminatoriai visus tris kartus pasitaike tikrai neblogi smile.gif  Du kartus pries pradedant vaziuoti klausinejo teoriniu klausimu. Del klaideliu vairuojant jus taip nepergyvenkit, visi ju daro, svarbiausia per egzamina nepadaryti kritiniu klaidu, o smulkios atleidziamos (nors cia dar nuo egzaminuotojo priklauso). Panevezyje man atrodo bjauriausia masina - astra, nes kiek teko stebeti laikancius egzamina aiksteleje, nemazai uzgesinedavo. Ant estakados gali naudoti tiek rankini, tiek darbini stabdi, cia jau kaip tau geriau smile.gif Tai va!  mirksiukas.gif
*

Labai smagu,kad prie mūsų prisijungei,nes tavo patirtis laikant egzaminus Panevėžyje,bent jau man,labai svarbi thumbup.gif
ingauk
QUOTE(agutis @ 2008 07 09, 22:31)
Ką reiškia žodžiai "o susikirtau tai kaip reikia vaziuoti atbuliniu i ta sparna"?Kas tas sparnas?

tai reiskia kad kai vaziuoji jau is greitejimo linijos atbuliniu vaziuoji dar i paskutini pastatyma kuris nei istryzai nei dar kaip nors, jis ir vadinas sparnas vat mirksiukas.gif
ulyta
labutis prisimaste visokiu nesamoniu toje aikstelejei seniau budavo prisiparkavimas, estakada ir ivaryti atbulom i buktai garaza. O dabar visoniu nesamoniu tik kad daugiau klaidu padarytum ir kad galetu pramesti doh.gif kad kuo daugiau pinigu jiems sumoketum slikstukai doh.gif
agutis
QUOTE(ingauk @ 2008 07 10, 21:29)
tai reiskia kad kai vaziuoji jau is greitejimo linijos atbuliniu vaziuoji dar i paskutini pastatyma kuris nei istryzai nei dar kaip nors, jis ir vadinas sparnas vat  mirksiukas.gif
*

Ai tai čia vadinasi T sankryža,dar kiti vadina garažu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 11, 12:08)
labutis prisimaste visokiu nesamoniu toje aikstelejei seniau budavo prisiparkavimas, estakada ir ivaryti atbulom i buktai garaza. O dabar visoniu nesamoniu tik kad daugiau klaidu padarytum ir kad galetu pramesti  doh.gif  kad kuo daugiau pinigu jiems sumoketum slikstukai doh.gif
*

Ui aš kai pagalvoju,kad tokie egzai būtų,kaip prieš 10-15m,tai nors ir šiandien eičiau Regitron egzų laikytis doh.gif
ingauk
QUOTE(agutis @ 2008 07 11, 13:58)
Ai tai čia vadinasi T sankryža,dar kiti vadina garažu smile.gif

nu as nevadinciau ten sankryza nes ten vaziuoji juk atbulai g.gif
agutis
QUOTE(ingauk @ 2008 07 11, 15:03)
nu as nevadinciau ten sankryza nes ten vaziuoji juk atbulai  g.gif
*

Na taip suprantu,kad tai ne sankryža,bet kiekvienas prigalvojam savų pavadinimų...O žinot kaip esu girdėjusi kaip vadiną lygiagretų prisiparkavimą(na tą,kur prie šaligatvio)?Ogi-uošvienės kišenė blink.gif
ingauk
QUOTE(agutis @ 2008 07 11, 14:28)
Na taip suprantu,kad tai ne sankryža,bet kiekvienas prigalvojam savų pavadinimų...O žinot kaip esu girdėjusi kaip vadiną lygiagretų prisiparkavimą(na tą,kur prie šaligatvio)?Ogi-uošvienės kišenė blink.gif
*

nu geras blink.gif pasakytu ir nesuprasciau kame reikalas blush2.gif
klausykit, sako galima vazineti kai mokyklini issilaikai ir su seimos nariais bet jeigu jis jaunesnis tai kaip tada g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.