Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Muilo burbulai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4
viketa
Gal pamokysit kaip patiems padaryti ta skysti, kad graziai daug burbulu gautusi, nes dabar man niekaip nesigauna. ir sampuno piuliau, ir su muilu bandziau. Atskleiskit paslapti 4u.gif
vilmoksas
aš vandenį skiedžiu lašeliu ,,fairy", gaunasi normalus burbulai. biggrin.gif
lyra
QUOTE(vilmoksas @ 2007 05 19, 23:17)
aš vandenį skiedžiu lašeliu ,,fairy", gaunasi normalus burbulai. biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif Puikūs burbulai gaunasi, tik reikia proporcijas atitaikyti
viketa
o, aciux! Apie "Fairy" nepagalvojau.... doh.gif o tai kokios geriausios proporcijos...?
Stebukle
bet jeigu vaikas paragauja to jusu fairy doh.gif: tai gali buti nekas schmoll.gif doh.gif jau geriau vaikiskomis vonios putom skiesti, tada nerizikuoji vaiko skranduku 4u.gif
viketa
su "fairy" pabandziau, tai ne labai grazus burbulai gavosi - tokie povieniai. o emiau per puse su vandeniu.
Girasol
QUOTE(viketa @ 2007 05 24, 16:35)
su "fairy" pabandziau, tai ne labai grazus burbulai gavosi - tokie povieniai. o emiau per puse su vandeniu.
*

jauciu kad per daug ax.gif pabandyk 1/4 fairy, 3/4 vandens ir koks 1 a.s. sampuno 4u.gif mes vaikystej kazkaip taip darydavom ax.gif
Pikta voverė
Aš tai putų voniai įpilu ir truputį vandens, išeina gerokai pigiau, nei pirkti burbulų papildymą. Turiu 2 L putų voniai, tai užteks ilgam biggrin.gif
Vaikai kiekvieną dieną pučia burbulus, o mažoji tai daugiau išpila pro šalį. biggrin.gif
simsi
aš igi darau su putomis į vonią. Man labiau patinka nei su "fary"
viketa
aciu uz pasiulymus, mu bet man neiseina vis tiek graziu burbulu blush2.gif
neseniai perskaiciau recepta:
muilas
distiliuotas vanduo
cukruas ir zelatinos triputi
reiks pabandyti
erikiuxxx
QUOTE(viketa @ 2007 07 03, 16:04)
aciu uz pasiulymus, mu bet man neiseina vis tiek graziu burbulu blush2.gif
neseniai perskaiciau recepta:
muilas
distiliuotas vanduo
cukruas ir zelatinos triputi
reiks pabandyti
*

ar kas bande su tokiu receptu mirksiukas.gif
dariukas
3 sauksteliai kokios nors plovimo priemones( as dariau su fairi) 3 sauksteliai aliejaus, kad burbulai blizgetu, 3 sauksteliai cukraus pudros, kad butu stipresni ir vanduo, o pusti tai bandem ivairiai su sausainiu formelem, su kokteiliu siaudeliais, o idomiausia su limonado buteliais, nukirpti per puse o per kakliuka pusti vaikam labai patinka, o lauke vasara putem su tuo daiktu, nezinau kaip vadinas, kur kilimus dauzom. Pabandykit. 4u.gif
Realija
QUOTE(dariukas @ 2007 10 28, 21:36)
3 sauksteliai kokios nors plovimo priemones( as dariau su fairi) 3 sauksteliai aliejaus, kad burbulai blizgetu, 3 sauksteliai cukraus pudros, kad butu stipresni ir vanduo, o pusti tai bandem ivairiai su sausainiu formelem, su kokteiliu siaudeliais, o idomiausia su limonado buteliais, nukirpti per puse o per kakliuka pusti vaikam labai patinka, o lauke vasara putem su tuo daiktu, nezinau kaip vadinas, kur kilimus dauzom. Pabandykit. 4u.gif
*

Nagi tikrai thumbup.gif , net nemaniau , kad yra dar tokių burbulų receptų ir pūtimo būdų thumbup.gif
Angelux
QUOTE(dariukas @ 2007 10 28, 21:36)
*

Reiks butinai pabandyt rolleyes.gif
Arsua32
thumbup.gif O mes tik su Fairy darydavom ax.gif
NiBiRu
Na ir išradingos mūsų mamos, šaunuolė ačiū pasinaudosim.. 4u.gif
camarada
Ir mes pasinaudosim. Labai ačiū.
Nes jau nusibodo pirkti papildymus. doh.gif
jurgitazi
mamos tik bukite protingos ir negaminkite is fairio... verysad.gif verysad.gif juk i akytes gali patekti. Juo tik tarakonus naikinti galima, ir indu geriau su juo neplauti ir ranku negadinti. geriau jau naudokite vaikiska sampuna preaskiesta su vandeniuku
awiux
aš pilu vaikšką šampūna biggrin.gif
Jomke
QUOTE(dariukas @ 2007 10 28, 20:36)
*

Bet jai gaminti toki misini , tai kambaryje negales pusti schmoll.gif Kilimai ir baldai bus aliejuoti ir saldus blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dimele
mes darom su vonios putom, ar vaikisku sampunu, tikrai nenaudokit mamos Feirio, net indams ptaut, nes nenusiplauna jis nuo ju doh.gif .jis tinka tik demem salint nebent...
Greta77
Labutis, mamytes mirksiukas.gif Gal kuri namie darot muilo burbulus? Mano dukryte pirktinius labai greit isnaudoja rolleyes.gif Visi namai pilni visokiu siaudeliu ir buteliuku blink.gif Bandziau pati padaryt ta skysti, bet niekaip nesigauna, o jei gaunasi, tai burbulai puciasi tik is pradziu g.gif Dariau su sampunu, su Fairy, su muilo drozlem ir t.t., bet tik vaika supykdziau ir pati susinervinau
marlen
O tu šaunuolė smile.gif Kartą dariau,iš šampūno,gavosi nekas,ir tuom užsibaigė mano bandymai rolleyes.gif
Greta77
QUOTE(marlen @ 2008 06 29, 18:20)
O tu šaunuolė smile.gif Kartą dariau,iš šampūno,gavosi nekas,ir tuom užsibaigė mano bandymai rolleyes.gif
*

Maniske liepia daryt ir viskas lotuliukas.gif Jei as nedarau, tai pati lekia prie sampunu, o tada jau visai kosmaras buna rolleyes.gif
Rigedora
nežinau ar dabar toks tebėra, bet vaikystėj buvo toks lietuviškas šampūnas GLORIJA thumbup.gif vat šitas idealiau tiko nei patys burbulai pirktiniai. wink.gif
Pangasija
mes vaikystėj beveik neturėjom tikrų muilo burbulų. bet iš šampūno gaudavosi kuo puikiausiai.
Nimfa*
žinau kad reikia kažko į tą šampūną dapilt, bet dabar tiksliai neatsimenu ką g.gif man atrodo jei neklystu tai lašelį glicerino 4u.gif
Pink_Diamond
Viena karta su savo mazaja aukletine isejom i lauka, nuejom i parduotuve, nupirkau jai muilo burbulu, o beeinant namo kazkaip jie iskrito jai is ranku ir viskas isbego... Buvo asaru, bet grizusios namo pasidarem. Labai gerai gaunasi is tokio seno sampuno "Anciukas" geltoname buteliuke. Atsimeu, dar kai pati mazyte buvau, galva mama su juo plaudavo rolleyes.gif
Balenciaga
Mes irgi iš to Ančiuko gaminamės burbulus, tai išeina tokie pat kaip pirktiniai, specialiai visą buteliuką turim burbulam gaminti.. Bet jo nedaug kur būna, kur Pink_Diamond, jūs perkat, nes mūsų baiginėjasi, o maximoj nebėra jų jau...?
Pink_Diamond
"Eurovaistinej" visada ju buna mirksiukas.gif
Tatli
Mes rimi pirkom 0,99ct kainuoja
JulieTa
labai daznai uzpilo muiliuko su vandeniu rolleyes.gif dukrai nerealiai patinka leisti juos per balkona mirksiukas.gif
Emili..
Mes tai parsiuntem savo mazajai toki elektrini burbulu puteja, tai pakabine vonioj turim, labai tinka jai, paspaudi mygtuka ir pucia iki soties thumbup.gif
joojoooj
perkam biggrin.gif
*Jalta*
Nesigaminam, perkam jau pagamintus. smile.gif 4u.gif
DRUNE
o kazi kur galima tokiu elektroniniu nusipirkt?
alinata
QUOTE(DRUNE @ 2009 01 30, 18:45)
o kazi kur galima tokiu elektroniniu nusipirkt?
*

aha ir mus domintu, gal kas zinot kur ieskot? ax.gif
Beatrix
Mes turime firmos ELC http://www.elc.co.uk/ thumbup.gif
inrinke
Perkam ir gana daznai, nes labai patinka vaikuciams. thumbup.gif
fiesta2
As perku, kazkada banziau daryt bet man nepavyko, bandysim nusipirkti to "anciuko" smile.gif
julija4ever
Bandziau karta pati pagaminti, neisejo. Tai dabar tik perkam. Idomu butu isbandyti ta putikle, kuri pati ispucia g.gif
Vaidotė
Mes dažniausiai perkam,bet labai greitai juos išnaudojam,tai MB kartais su skystu muilu padaro.Ne tokie geri gaunas kaip pirktiniai,bet pakankamai normalūs.
<Pienė>
Su gerai putojanciu sampunu puikiai gaunas, tik reik nepagailet pacio sampuno smile.gif
l1nuska
mes perkam, bet reikes ir su sampunu pabandyti...
alinata
o mes i pirktus kai jau baiginejas ipilam Fairy indu ploviklio, ir dapilam vandens, ir vel dziaugiames burbulais thumbup.gif
naura14
Saunuoles! Kaip gerai, kad radau tokia temele, pasirodo ne mane viena burbulu pirkimas i bankrota varo.. biggrin.gif
bailutyte
QUOTE(Beatrix @ 2009 02 14, 21:32)
Mes turime firmos ELC http://www.elc.co.uk/  thumbup.gif
*

mes tai sendaikciuose nupirkom dar supakuota ir veikianti katiliuka kuri ijungus is jo burbulai eina (atseit verda), aisku fairy reikia ipilt... o dar tokios dvi sakutes elektronines yra su kuriom tuos burbulus gaudyt reikia - jei prilieti vadinas pagavai ir rodo elektr. skaiciukus.... super daiktas... tik su tom sakutem musiske nelabai dar gaudosi, tai su rakytem gaudo.... thumbup.gif
j.vika
mes perkam, kazko nesigauna gaminti g.gif
Migdolijus
mum irgi su sampunais nesigavo, reiks paieskot anciuko smile.gif
Papildyta:
o rimtai, is kur ta elektrini putekli pirkot? internete ar yra pardese LT?
bailutyte
QUOTE(Migdolijus @ 2009 05 04, 00:07)
mum irgi su sampunais nesigavo, reiks paieskot anciuko smile.gif
Papildyta:
o rimtai, is kur ta elektrini putekli pirkot? internete ar yra pardese LT?
*

visai nesenai maciau maximoj zaisline zoliapjove ir ja kai stumi burbulai eina pro sona.... nors ant pakuotes nera labai ryskiai pazymeta kad ji daro burbulus... tai reikia manau atidziau zaislus apziuret mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.