Būtų neblogai pigiau lankyti klubelį šį. Pasiskaičiau jų tinklalapyje štai ką:
Kolektyvinė narystė 4-10 asmenų 10 %
11-20 asmenų 15 %
> 20 asmenų pagal atskirą susitarimą
Ar atsirastų tokia norinčiųjų lankyti "gauja"?
Sveikos visos,
Būtų neblogai pigiau lankyti klubelį šį. Pasiskaičiau jų tinklalapyje štai ką: Kolektyvinė narystė 4-10 asmenų 10 % 11-20 asmenų 15 % > 20 asmenų pagal atskirą susitarimą Ar atsirastų tokia norinčiųjų lankyti "gauja"?
Aš tai prisijungčiau, tik va, kad gyvenu ne Kaune, o pajūry
Aš "pasirašau"
Smagu, kad nors viena kaunietė atsirado, bet kol mūsų tik dvi, neišmušim nuolaidų
berry_girl, gal turi kokių draugių, norinčių prisijungti? Labukas, gal ir as noreciau prisijungti - gyvenu visai cia pat, Taikos pr. Bet man atrodo, kad ten vistiek labai brangiai gaunasi...
dabar nuolaidos-tikrai verta uzsirasyti i si kluba. ir zmoniu vasara maziau
as nuo pirmadienio vel startuosiu
Prisijugčiau ir aš
Na mielos mamos is Kauno, tai ar kas vaikstote i Linija, siuo metu taikoma 20 proc. nuolaida, labai noreciau lankyti, be to gyvenu taip pat salia prie telekomo ziedo. Jei jau lankotes papasakokit ispudzius, nes ten programu daug ir man ne sportininkei sunku issirinkti
Pakeliu temą į viršų
Bandom burtis. Taigi kol kas sąraše būtų 1. Katyte1977 2. Havana Bandom burtis. Taigi kol kas sąraše būtų 1. Katyte1977 2. Havana 3. ama3 4. ama3 (mano antra puse) 5...
Noriu, bet nuo kito mėn.
Sveikos
*kokiai narystei renkate grupe (man pvz. tiktu tik auksine)
Man tiktų tik sidabrinė be savaitgalių.
Bijau sumeluoti, bet svarbu sudaryti grupe, o po to kiekvienas renkasi individualiai koks planas
Tai va, brangiosios, pasidomėjau dėl narysčių. Nebūtinai reikia imti tą kolektyvinę narystę, kuri nurodyta tinklalapyje
Grupė gali rinktis įvairius variantus, mes galime nurodyti savo pageidavimus, galimą narių skaičių ir tada su jais derėtis. Bet kol nežinome tvirtai apsisprendusiųjų skaičiaus, nėra ką kalbėti. Taigi, būkite aktyvesnės Tos, kurios neabejoja, kad eis į LINIJĄ, tegu pratęsia Amos sąrašą, įrašydamos save.
1. Katyte1977
2. Havana 3. ama3 4. ama3 (mano antra puse) 5.Lona nuo lapkrticio.
1. Katyte1977
2. Havana 3. ama3 4. ama3 (mano antra puse) 5.Lona nuo lapkrticio. 6.une
Jei i AQUA linija butu nuolaida, tada as prisideciau (ta prasme vandens aerobika)
Sveikos,
aš pasuoju, dėl 10 Lt nuolaidos neapsimoka rinkti grupės Junkites 1. Katyte1977 2. ama3 3. ama3 (mano antra puse) 4. Lona nuo lapkrticio. 5. une 6. ...
as issibraukiu. gavau labai gera pasiulyma ir be grupes...
Būtų įdomu ir atsiliepimus apie šį klubą paskaityti.
na man sis klubas labai patinka
O kaip ten aerobika pas Eglę? Kai dar veikė Conan Gym, lankiau pas ją, bet visos jautėmės kaip armijoj ir paskui į treniruotes pas ją mažai susirinkdavo. Gal dabar ramesnė tapo?
QUOTE(gabile @ 2007 09 01, 20:23) Sporto klubus lankau jau daugeli meteliu.Dabar apsistojau ties Kauno sporto klubu ,,Linija".Ir tik del treneres Egles QUOTE(gabile @ 2007 09 01, 20:23) gal gali pasakyti kiek man kainuotu, jei noreciau lankyti tik treniruokliu sale 2-3 kartus per savaite darbo dienomis. as ju tos lenteles visiskai nesupranti ir tas ju puslapis internetinis visai nepatinka, nieko konkretaus nerasi
sveikos.
trenere egle nepriekaistinaga. p.s.kuo mazesnis lelius, tuo daugiau laiko sportui QUOTE(edicike @ 2007 09 26, 09:43) Ten visiems yra,visokiausių. Yra puslapis www.linijasportas.lt Papildyta: QUOTE(JovkėS @ 2007 09 18, 08:59) gal gali pasakyti kiek man kainuotu, jei noreciau lankyti tik treniruokliu sale 2-3 kartus per savaite darbo dienomis. as ju tos lenteles visiskai nesupranti ir tas ju puslapis internetinis visai nepatinka, nieko konkretaus nerasi Ten visai suprantamai parašyta.Jei treniruoklių salė ir tik du ar tris kartus per savaite tada apsimoka imti dešimties kartų,kuris galioja trims mėnesiams ir kainuoja 150lt. QUOTE(edicike @ 2007 09 26, 07:43) leliukai treniruotej nedalyvauja, bet yra ten pat, uz mamu nugaru. Jei jau aukle nesusitvarko, ir nenuramina, tai tenka kartais "atsijungti" nuo sporto, ir apraminti savo "aukseli". Man tai labai Tik trenere EGLE yra tokia TEISINGA sporto prasme, ir neleidzia tinginiauti, ar daryt netaisyklingai pratimu. Teko stebeti, kai mamos po gimdymo to nesupranta ir net supyksta Tiagi, rekomenduoju ten eiti noruincioms pasiekti rezultatu. O jei tik patinginiaut - tai nepasimoka..
keliu tema i virsu, nes pati lankau si kluba ir noriu padiskutuoti
esu labai patenkinta, kad pasirinkau sportuotu butent cia. man kaina atitinka kokybe. labai patinka treniruotes pas Virgi su stepo platforma. aerobikos treniruotes vandenyje ir liuks na, as uz!
na, nejaugi niekas nenori padiskutuoti is lankanciu
jei lankai si sporto kluba gal gali truputi suteikti info kaip ten galima sportuoti su mazais vaikais.As pali si kluba lankiau pries 2 metus,labai patiko,dabar vel labai noriu pradet,bet iskilo problema kur pipli padeti.Ar ateina mamos su maziais?
QUOTE(arturiene @ 2008 01 10, 09:36) jei lankai si sporto kluba gal gali truputi suteikti info kaip ten galima sportuoti su mazais vaikais.As pali si kluba lankiau pries 2 metus,labai patiko,dabar vel labai noriu pradet,bet iskilo problema kur pipli padeti.Ar ateina mamos su maziais? jeigu paskaitytum 33 zinute sitoj temoj, arba keliom zinutem auksciau, rastum atsakyma.
o ten kur vyksta treniruotes su vaikais, tai panasu i aererobika, ar siaip manksta ar treniruokliai, kiek trunka trniruote?
QUOTE(minte @ 2008 01 10, 16:22) Na tada jau nebesuprantu,nes as vakar skambinau ir klausiau apie sportavima su vaiku o man atsake kad siuo metu jokiu aukliu pas juos nera,o su treniruokliais sportuojant tektu akylai stebeti savo smalsuoli,maziu pirstukai maziukai ir visur bando juos ikisti.su manuoju toks sportas jau nebutu panasus i sporta.Okaip jus ten susitvarkote? QUOTE(maman8 @ 2008 01 11, 09:33) o ten kur vyksta treniruotes su vaikais, tai panasu i aererobika, ar siaip manksta ar treniruokliai, kiek trunka trniruote? ten grupine treniruote - 1 niais step treniruote, 3- niais pilateso. treniruote trunka - 45-55 min. Papildyta: QUOTE(arturiene @ 2008 01 11, 11:06) Na tada jau nebesuprantu,nes as vakar skambinau ir klausiau apie sportavima su vaiku o man atsake kad siuo metu jokiu aukliu pas juos nera,o su treniruokliais sportuojant tektu akylai stebeti savo smalsuoli,maziu pirstukai maziukai ir visur bando juos ikisti.su manuoju toks sportas jau nebutu panasus i sporta.Okaip jus ten susitvarkote? ta aukle buna tik grupines treniruotes metu - treniruokliu salej nebuna. 1 ni aisiu kaip tik, ir paziuresiu.
as ne mama, todel del vaiku nieko nezinau
Gal kas lanko "Linijoje" tai chi užsiėmimus? Būtų įdomu sužinoti kaip vyksta tos treniruotės?
pasiziurek www.dao.lt
kažkaip "linijiečiai" neaktyvūs
Vakar pirmą kart buvau "Linijoj"-pilatės treniruotėj, vandens zinoj, na viskas neblogai, bet bandysiu dar ir kažką kitą pabandyt..Trenerė Eglė kažkokia surūgus-nelabai man..
Man ten klaustukas kilo dėl parkavimo-pastačiau ten šalia krepšinio aikštelėj, bet ar ten aplamai galima parkuot? Kai išvažinėjau net ten vietos nebuvo, mokamoj irgi-tai kur tokiu atveju reiktų statyt auto?? Aš atvažiavau apie 17, tai dar ne pikas palyginus.. QUOTE(svetima @ 2008 01 22, 16:25) Vakar pirmą kart buvau "Linijoj"-pilatės treniruotėj, vandens zinoj, na viskas neblogai, bet bandysiu dar ir kažką kitą pabandyt..Trenerė Eglė kažkokia surūgus-nelabai man.. Man ten klaustukas kilo dėl parkavimo-pastačiau ten šalia krepšinio aikštelėj, bet ar ten aplamai galima parkuot? Kai išvažinėjau net ten vietos nebuvo, mokamoj irgi-tai kur tokiu atveju reiktų statyt auto?? Aš atvažiavau apie 17, tai dar ne pikas palyginus.. na taip dėl parkavimo kartais kyla problemų. i mano abonementą įeina vidinis parkavimas ir dar nei karto nepasitaikė problemų dėl to (tfiu tfiu tfiu). daug kas stato aplink linija kur yra parkavimas prie namų arba tiesiog prie įvažiavimo į linijos kiemą. o kas liečia trenerę Eglę, tai jos tokia natūra. Sveikos sportininkės gal ką sudomins sportinė apranga, užsukit į mano temą ( nuoroda mano paraše ) Įmetu kelias nuorodas ( kainos gerokai mažesnes nei mūsų parduotuvėse ) : Šiuo metu išpardavimas iki - 75 % ![]() SPORTO PREKĖS MOTERIMS SPORTO PREKĖS VYRAMS SPORTO AVALYNĖ MOTERIMS SPORTO AVALYNĖ VYRAMS SPORTO APRANGA MERGINOMS SPORTO AVALYNĖ JAUNIMUI SPORTO PREKĖS VAIKIUKAMS ADIDAS NIKE PUMA Geros dienos visoms Jei kils kokių klausymų užsukit į mano temą , arba rašykit į až |