Tikiuosi ne man vienai aktualia tema.
Dabar toks laikmetis ,kad vaikus nuo kompiuterio negali nuvaryti.
tai sakau gal nors naudinga veikla užsiimtu, anglų kalbos mokytųsi.
bet kažkaip nerandu tokių puslapių
Jei kas pagelbėtu būčiau dėkinga.
Neradau tokios temos, tai atidariau kitą.
Tikiuosi ne man vienai aktualia tema. Dabar toks laikmetis ,kad vaikus nuo kompiuterio negali nuvaryti. tai sakau gal nors naudinga veikla užsiimtu, anglų kalbos mokytųsi. bet kažkaip nerandu tokių puslapių Jei kas pagelbėtu būčiau dėkinga. QUOTE(jjuurraa @ 2008 06 30, 20:48) Neradau tokios temos, tai atidariau kitą. Tikiuosi ne man vienai aktualia tema. Dabar toks laikmetis ,kad vaikus nuo kompiuterio negali nuvaryti. tai sakau gal nors naudinga veikla užsiimtu, anglų kalbos mokytųsi. bet kažkaip nerandu tokių puslapių Jei kas pagelbėtu būčiau dėkinga. Žiurint kiek metų tam vaikui . Maniškiui patinka dar teletabiai visas jų daineles moka atmintinai.
na maniškis 10 ir nelabai jau jis prie mokslo
bet kompas tai patinka, turbut kaip visiems. tai sakau gal nors naudinga veikla užsiimt galėtu. gal kas patars kokius puslapiu, kad žaizdamas nors kelis žodžius pramoktų
žaidimai, filmai, čatas, "feisbukas" -- beveik visas internetas yra angliškai.
bent jau man tai tikrai padėjo paauglystėje. nes mokytis iš vadovėlių ir daryti namų darbus atrodo kam to reikia. o va kai reik parašyti laišką draugui, ar susigaudyti žaidime -- tai savo noru čiumpi žodyną.
Mes nupirkom vaikams kompaktus " mokomes anglų kalbos" ar kažkas panašaus ten žiadimas reikia tarti žodžius ir t.t. vaikams patinka
QUOTE(Dios @ 2008 07 01, 14:17) žaidimai, filmai, čatas, "feisbukas" -- beveik visas internetas yra angliškai. bent jau man tai tikrai padėjo paauglystėje. nes mokytis iš vadovėlių ir daryti namų darbus atrodo kam to reikia. o va kai reik parašyti laišką draugui, ar susigaudyti žaidime -- tai savo noru čiumpi žodyną. o kaip tam feisbuke prisiregistruoti?
savajam planuoju nupirkti tokį mokomąjį kompaktą, tikiuosi bus naudos
Sveikos, šią problemą turiu ir aš: maniškis antrokas vos lietuviškai rašo o jau pradėjo anglų kalbą. Galiu parekomenduoti puslapiuką
http://www.english-4kids.com/nursery.html, neblogas
galima ivesti i google
english for kids arba english for children tikrai turetu buti medziagos ivairios
10-mečiui tinka čia:
http://www.ezerelyje.lt/pamokos/anglu_pamokos/1.htm
Parduodami 2 anglu kalbos mokymuisi skirti rinkiniai "English in 20 minutes a day" ( 1-6 ir 7-12 pagal sunkuma )
Kiekviena komplekta sudaro: pagrindine knyga - ~300psl, spalvota, grammar+reading+listening. audio book (klausymo) - ~40psl, klausymo uzduociu tekstai, bei atsakymai pasitikrinimui resource book (istekliai) - ~60ps, taisykles su pavyzdziais, gramatika (yra lietuviskas vertimas), zodynelis 6 listening (klausymo) CD (tekstai ir atsakymai yra pateikti prieduose) nei vienas nenaudotas, puikus budas pradeti savarankiskai mokintis Viskas susegta, talpiai sudeta i tam skirta dekla ir papke. Abieju komplektu kaina - 250lt Matas, +37062465491 Vilnius QUOTE(jjuurraa @ 2008 06 30, 21:48) Dabar toks laikmetis ,kad vaikus nuo kompiuterio negali nuvaryti. tai sakau gal nors naudinga veikla užsiimtu, anglų kalbos mokytųsi. Nežinau... Man atrodo, kad vaikas sėdi prie kompo ne dėl to, kad labai norėtų mokytis. Aš pats mokausi anglų kalbos internete. Info yra čia - Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5 Dar gali pasiskaitinėti - Anglu Kalbos Kursai Internete. Šiaip esu girdėjęs, kad vaikams vienas iš tinkamesnių variantų yra šitas - Genki English, bet pats nebandžiau. QUOTE(jjuurraa @ 2008 06 30, 21:48) Dabar toks laikmetis ,kad vaikus nuo kompiuterio negali nuvaryti. tai sakau gal nors naudinga veikla užsiimtu, anglų kalbos mokytųsi. Nežinau... Man atrodo, kad vaikas sėdi prie kompo ne dėl to, kad labai norėtų mokytis. Aš pats mokausi anglų kalbos internete. Info yra čia - Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5 Dar gali pasiskaitinėti - Anglu Kalbos Kursai Internete. Šiaip esu girdėjęs, kad vaikams vienas iš tinkamesnių variantų yra šitas - Genki English, bet pats nebandžiau. QUOTE(jjuurraa @ 2008 06 30, 21:48) Dabar toks laikmetis ,kad vaikus nuo kompiuterio negali nuvaryti. tai sakau gal nors naudinga veikla užsiimtu, anglų kalbos mokytųsi. Nežinau... Man atrodo, kad vaikas sėdi prie kompo ne dėl to, kad labai norėtų mokytis. Aš pats mokausi anglų kalbos internete. Info yra čia - Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5 Dar gali pasiskaitinėti - Anglu Kalbos Kursai Internete. Šiaip esu girdėjęs, kad vaikams vienas iš tinkamesnių variantų yra šitas - Genki English, bet pats nebandžiau. QUOTE(jjuurraa @ 2008 06 30, 21:48) Dabar toks laikmetis ,kad vaikus nuo kompiuterio negali nuvaryti. tai sakau gal nors naudinga veikla užsiimtu, anglų kalbos mokytųsi. Nežinau... Man atrodo, kad vaikas sėdi prie kompo ne dėl to, kad labai norėtų mokytis. Aš pats mokausi anglų kalbos internete. Info yra čia - Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5 Dar gali pasiskaitinėti - Anglu Kalbos Kursai Internete. Šiaip esu girdėjęs, kad vaikams vienas iš tinkamesnių variantų yra šitas - Genki English, bet pats nebandžiau.
Emma, dalyvaujanti sistemoje LingQ kaip japonų kalbos vadovė (tutor), padarė video, kaip atrodo kalbėjimo praktika. Mokinys gyvena Amerikoje, vadovė gyvena Japonijoje. Šiandien tai ne kliūtis.
Geriau pagalvojus, tai yra milžiniškas privalumas, kadangi dabar turime galimybę mokytis iš geriausių ir pasirinkti sau vadovą, kuriam ta kalba, kurios mes mokomės yra gimtoji. Kadangi praktikos su vadovu anglu dar niekas nenufilmavo, tai įdedu vaizdelį, kaip amerikietis praktikuoja savo japonų kalbą. Principas tas pats - ausinės, mikrofonas ir Skype. LingQ - Conversation with Emma Skirtingai, negu daugeliui įprasta, vadovė neskaito paskaitų apie japonų kalbą ir netaiso kalbėjimo klaidų, bet suteikia galimybę mokiniui praktikuoti jo kalbą ir tik palaiko pokalbį. Tai yra labai svarbūs sistemos LingQ principai. Tikslas - ne išmokti pasakyti penkis žodžius be klaidų, o kuo greičiau išmokti komunikuoti. Detalės šlifuojamos vėliau. Pradžioje - komunikacija. Kas nori, gali pokalbį įrašyti ir pateikti vadovui, kad ištaisytų klaidas vėliau. Pokalbiai su vadovais yra mokami, bet mokiniai moka ne už pamokslų klausymą, o už tikrą praktiką. Čia yra daugiau video apie sistemą LingQ: LingQplaza
Mano vaikas mielai mokosi anglų kalbos per žaidimus ir jam tai patinka. Reiks ir akagintaro pasiūlytą info vaikui parodyt
|