Nes jei kur ir randu tinkamus,tai buna tokie bobiski su sagutem prieky,o tokiu gyvenime nesivilkciau
Bazėj yra
Norfoj prie Šilainių turgaus, kur rūbų parduotuvė yra.
bazej,tai daug vaiksciot,o as vos paeinu su savo pilvu.dekui,reiks paziuret norfoj tada
As turejau labai grazius naktinukus is utenos trikotazo
QUOTE(joviliukste @ 2008 07 02, 14:25) As turejau labai grazius naktinukus is utenos trikotazo Tos liemenėlės irgi iš UT buvo?
Kaune, Vilniaus gatveje parduotuveje Mama+ rasi ir pizamu ir naktiniu. Gal ka issirinksi
Nes jei kur ir randu tinkamus,tai buna tokie bobiski su sagutem prieky,o tokiu gyvenime nesivilkciau schmoll.gif Padekit,jei zinot 4u.gif Ir pasidalinkit patirtim kas ligoninej patogiau(kokia apranga) blush2.gif
Gali dar naktiniu pasidairyti po internetines pard. Man tai patogiausia buvo pizama
As pirkau Gariunuose, tai ten visokiu ir spalvu, ir rastu - specialiai maitinanciom. Man ligoninej tai labai praverte, nes nereikia nei tampyt, nei kilnoti, kai maitini. Bet kai grizau namo, tai buvau tik kelis kartus uzsidejus, nes namuose tai patogiau su paprastais, bent jau man.
buvau vakar norfoj toj parduotuvej,tai nieko tinkamo neradau,naktiniai kaip ir visur.
internetinese parduotuvese jau nelabai speciau atsisiust.
As pirkau pora Gariunuose (jos nera maitinancioms, bet tiesiog priekyje yra sagutes iki zemiau papu, tai buvo patogu
As pirkau Buk mama parduotuvej, o kitus radau turguj
man sitie visai nieko http://www.tavosapnas.lt/category/muzzy-pizamos/naktinukai/
jei skubiuoju pastu tai jie per 1 diena atsiuncia QUOTE(Melanija @ 2008 07 04, 19:21) man sitie visai nieko http://www.tavosapnas.lt/category/muzzy-pizamos/naktinukai/ jei skubiuoju pastu tai jie per 1 diena atsiuncia man tie LEVANDA koki faini QUOTE(Melanija @ 2008 07 04, 21:21) man sitie visai nieko http://www.tavosapnas.lt/category/muzzy-pizamos/naktinukai/ jei skubiuoju pastu tai jie per 1 diena atsiuncia Tokiu tai pilnas turgus po 15Lt. QUOTE(Lena.lt @ 2008 07 05, 02:35) Lena tu cia apie gariunus kalbi? O tokiu kaip LEVANDA http://www.tavosapnas.lt/category/muzzy-pizamos/page/2/ nematei? nes as kaip ir joviliukste juos isimylejau
As irgi juos isimylejau,bet gimdyt jau ne uz kalnu,o ta parduotuve siuo metu atostogauja
Kaunietės tokių gali rasti parduotuvėj einant link senamiesčio, šalia Steak House'o.
As irgi uzmeciau akele i ta puslapiuka,tikrai fainulkos naktinukai
Labas, mamytes,
nors pati dar nesilaukiu, bet apie rubelius informacija galiu pasidalinti. Su seserimi - jauna mamyte zvalgemes jai patogiu rubeliu ir atradome, jog ETAM LINGERIE "Europoje" (Konstitucijos pr. 7a, Vilnius) turi visai neprasta pasirinkima: tiek apatinio trikotazo, tiek naktinuku, tiek siaip rubeliu, tinkamu namuose sukinetis. Pasizvalgiau internete, pasidalinu nuotraukomis matytu prekiu (http://www.etam.com/category/collections/maternite/) ! Beje, klausiau pardavejos ar siu prekiu turi kitose ETAM LINGERIE, bet atsakas buvo teigiamas tik "Europos" parduotuves naudai. Graziai Jums pasipuosti! Beje, mano sesuo - drambliuke ne tik simpatiskai, bet netgi labai graziai atrodo su tomis pizamomis, kuriu isigijo net pora. Vile
Uzsisakiau is tavosapnas.lt naktinukus levanda ir pizama melsva garbanele.va ka tik gavau,pasimatavau,super
Kuria diena imesiu,kaip ant kuno atrodo,nes kai siaip pamesti tai ne koks vaizdas,kai dydis xl
QUOTE(Ausrioke @ 2008 07 18, 16:57) Kuria diena imesiu,kaip ant kuno atrodo,nes kai siaip pamesti tai ne koks vaizdas,kai dydis xl del to ir prasau, kad nuotraukele ikeltum
o as kauno bazese pirkau, nors i jas nevaisktau, bet viena supermamyte parode super pizamytes, tai nulekiau nusipirkt
QUOTE(umberta @ 2008 07 21, 19:42) o as kauno bazese pirkau, nors i jas nevaisktau, bet viena supermamyte parode super pizamytes, tai nulekiau nusipirkt O gal gali parašyti tiksliai kokiam sandėlyje ten ieškoti, nes maltis po visą bazę oje? Gal ir kitoms būtų įdomu. Ačiū. QUOTE(Miriam @ 2008 07 22, 16:27) O gal gali parašyti tiksliai kokiam sandėlyje ten ieškoti, nes maltis po visą bazę oje? Gal ir kitoms būtų įdomu. Ačiū. zinok prie kievieno apatinio trikotazo buna, uzteks pradzioj pavaikstinet
Turguj pirko anyta man
Sakykit, kur tiksliai Gariunuose ieškoti prekiu besilaukiančioms mamytems ir būsimiems jų vaikeliams? Kelinta eilė ar bent jau kokioje pusėje žiūrėti, kad nereiktų po visą turgų vargti?
Sveikos,
naktiniu besilaukiancioms ir maitinancioms radau www.mamosstilius.lt (beje yra ir labai sexovu)
mh...
taigi, man asmenishkai geriau kokybe, nei kiekybe QUOTE(rciux @ 2008 08 18, 16:27) mh... taigi, man asmenishkai geriau kokybe, nei kiekybe as planuoju naktinius pirkt jau paskutini nestumo menesi, tai jau matai koks pas tave pilvas - juk labai jau nebedides. kas del patogumo, tai tavosapnas.lt man irgi atrodo labai patogios pasitempei zemiau iskirpte ir maitini...
as is tavosapnas pirkau,tai siaip patogus,viskas ciki,tik iskirpte po keliu kartu issitampe labai
Patogiausi su sagutem per prieki
as bazei labai grazius nusipirkau
www.mamosstilius.lt nusipirkau 1 naktinukus ir 2 pižamytes...labai džiugu,kad tokių gražių modeliukų galima rasti nėštukėm ir maitinančiom mamytėm.
Na as bazeje nusipirkau, jie ne bobiski, ojaunatviski, man labai patiko, bet as ju ieskojau ilgai
As ir noreciau, bet noreciu tu juodu, alia kokie brangus ir spalva tik juoda. O kaip Jus dydzius zinote, nu ten parasyta tik as nesuprantu
Na, as siandien buvau Klaipedos turguje, tai vaje, kokie visi naktiniai baisus
QUOTE(perastra @ 2008 08 20, 15:42) Patogiausi su sagutem per prieki na nezinau nezinau... galeciau papriestarauti... siaip daug kas priklauso nuo krutines dydzio, nes jei maza krutine tai gal ir galesi nakti miegoti be specialios liemeneles (bet sansu mazai, nes patikek is patirties sakau -begdavo pienas, tai reikedavo situ specialiu sugertuku, kuriuos dedavau i liemenele) taigi tie naktinukai tuo ir patogus, kad juos praskleidi, tada atsegi liemeneles ta specialia dali ir gali maitinti vaikuti ir dar vienas svarbus dalykas -nakciai irgi rekomenduojama speciali liemenele, kad neissitampytu krutys, o jos buna pilnos nuo pienuko QUOTE(Ingrida N. @ 2008 08 31, 17:46) Na, as siandien buvau Klaipedos turguje, tai vaje, kokie visi naktiniai baisus na zinok, jei pati maitinsi vaikuti, tai seksualiu naktinuku kuri laika tikrai negalesi uzsivilkti beje turiu pardavimui tuos "lievuosius" naktinukus, kurie man buvo labai super
mačiau naktinukų maitinančioms Vilniuje Flagmane II aukšte, tokioj parduotuvėlėj, kur chalatai kojinės ir tt. Tai visai padorūs naktiniai kaina apie 60-80 lt.
|