Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur rasti naktiniu maitinimui?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ausrioke
Nes jei kur ir randu tinkamus,tai buna tokie bobiski su sagutem prieky,o tokiu gyvenime nesivilkciau schmoll.gif Padekit,jei zinot 4u.gif Ir pasidalinkit patirtim kas ligoninej patogiau(kokia apranga) blush2.gif
dontstop
Bazėj yra 4u.gif
Isila
Norfoj prie Šilainių turgaus, kur rūbų parduotuvė yra.
Ausrioke
bazej,tai daug vaiksciot,o as vos paeinu su savo pilvu.dekui,reiks paziuret norfoj tada 4u.gif
Isila
QUOTE(Ausrioke @ 2008 07 02, 09:55)
bazej,tai daug vaiksciot,o as vos paeinu su savo pilvu.dekui,reiks paziuret norfoj tada 4u.gif
*

ta prasme ne pačioj norfoj, bet šalia įsikūrusioj parduotuvytėj mirksiukas.gif
joviliukste
As turejau labai grazius naktinukus is utenos trikotazo mirksiukas.gif na jie nebuvo skirti maitinimui, taciau medziagyte tokia fantastiska, pasitmpdavau zemyn ir labai patogu buvo ax.gif ir dar tokia maikyte is utenos trikotazo turejau, labai buvo patgu su siais rubeliais maitinti smile.gif ir grozis ax.gif as net liemeneliu specialiu nenaudojau, rasdavau labai graziu liemenuku, su gumyte, taj jie pasitemia zemyn ir labai patogiai pamaitinavau, ir grazu, su nerinukais visoki mirksiukas.gif tik reikia paieskoti. nors turejau ir specialius, man nepatogu buvo, su tais uzsegimais man daugiau valgo atrode doh.gif ir labai jau negrazus buvo.
dontstop
QUOTE(joviliukste @ 2008 07 02, 14:25)
As turejau labai grazius naktinukus is utenos trikotazo  mirksiukas.gif  na jie nebuvo skirti maitinimui, taciau medziagyte tokia fantastiska, pasitmpdavau zemyn ir labai patogu buvo  ax.gif  ir dar tokia maikyte is utenos trikotazo turejau, labai buvo patgu su siais rubeliais maitinti  smile.gif ir grozis  ax.gif  as net liemeneliu specialiu nenaudojau, rasdavau labai graziu liemenuku, su gumyte, taj jie pasitemia zemyn ir labai patogiai pamaitinavau, ir grazu, su nerinukais visoki  mirksiukas.gif tik reikia paieskoti. nors turejau ir specialius, man nepatogu buvo, su tais uzsegimais man daugiau valgo atrode  doh.gif  ir labai jau negrazus buvo.
*

Tos liemenėlės irgi iš UT buvo? 4u.gif
irgimama
Kaune, Vilniaus gatveje parduotuveje Mama+ rasi ir pizamu ir naktiniu. Gal ka issirinksi
Kačia
Nes jei kur ir randu tinkamus,tai buna tokie bobiski su sagutem prieky,o tokiu gyvenime nesivilkciau schmoll.gif Padekit,jei zinot 4u.gif Ir pasidalinkit patirtim kas ligoninej patogiau(kokia apranga) blush2.gif

Gali dar naktiniu pasidairyti po internetines pard. mirksiukas.gif
Man tai patogiausia buvo pizama thumbup.gif
austra
As pirkau Gariunuose, tai ten visokiu ir spalvu, ir rastu - specialiai maitinanciom. Man ligoninej tai labai praverte, nes nereikia nei tampyt, nei kilnoti, kai maitini. Bet kai grizau namo, tai buvau tik kelis kartus uzsidejus, nes namuose tai patogiau su paprastais, bent jau man.
joviliukste
QUOTE(dontstop @ 2008 07 02, 13:51)
Tos liemenėlės irgi iš UT buvo? 4u.gif
*

ne, liemeneles kur pirkau tiksliai nepamenu g.gif paieskok bazej, kai kuriuose skyriuose malonios pardavejos. svarbu virsuj buna su gumyte, arba is tamprios medziagytes ax.gif
Ausrioke
buvau vakar norfoj toj parduotuvej,tai nieko tinkamo neradau,naktiniai kaip ir visur.
internetinese parduotuvese jau nelabai speciau atsisiust.
Isila
QUOTE(Ausrioke @ 2008 07 04, 10:45)
buvau vakar norfoj toj parduotuvej,tai nieko tinkamo neradau,naktiniai kaip ir visur.
internetinese parduotuvese jau nelabai speciau atsisiust.
*

gal išpirko? Senokai mačiau g.gif
Rodinka
As pirkau pora Gariunuose (jos nera maitinancioms, bet tiesiog priekyje yra sagutes iki zemiau papu, tai buvo patogu smile.gif) Vienintelis dalykas - nors oficialiai medziaga buvo medvilne, bet ten tikrai kazkokios sintetikos buvo prideta smile.gif
gipeka
As pirkau Buk mama parduotuvej, o kitus radau turguj
Melanija
man sitie visai nieko http://www.tavosapnas.lt/category/muzzy-pizamos/naktinukai/
jei skubiuoju pastu tai jie per 1 diena atsiuncia mirksiukas.gif
joviliukste
QUOTE(Melanija @ 2008 07 04, 19:21)
man sitie visai nieko http://www.tavosapnas.lt/category/muzzy-pizamos/naktinukai/
jei skubiuoju pastu tai jie per 1 diena atsiuncia  mirksiukas.gif
*

man tie LEVANDA koki faini wub.gif atrodo ir maitinant patogus butu, ir grozis ax.gif
Melanija
flirt.gif aga, labai faini wub.gif panasu, kad ten papuka labai lengva istraukti rolleyes.gif
joviliukste
QUOTE(Melanija @ 2008 07 04, 19:54)
flirt.gif  aga, labai faini  wub.gif  panasu, kad ten papuka labai lengva istraukti  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif butent .... taip ir pagalvojau.
Mivida
QUOTE(Melanija @ 2008 07 04, 21:21)
jei skubiuoju pastu tai jie per 1 diena atsiuncia  mirksiukas.gif
*

Tokiu tai pilnas turgus po 15Lt. 4u.gif
Melanija
QUOTE(Lena.lt @ 2008 07 05, 02:35)
Tokiu tai pilnas turgus po 15Lt.  4u.gif
*

Lena tu cia apie gariunus kalbi? O tokiu kaip LEVANDA http://www.tavosapnas.lt/category/muzzy-pizamos/page/2/ nematei? nes as kaip ir joviliukste juos isimylejau wub.gif
Ausrioke
As irgi juos isimylejau,bet gimdyt jau ne uz kalnu,o ta parduotuve siuo metu atostogauja verysad.gif
Isila
Kaunietės tokių gali rasti parduotuvėj einant link senamiesčio, šalia Steak House'o.
Mamyyte
As irgi uzmeciau akele i ta puslapiuka,tikrai fainulkos naktinukai thumbup.gif
VileK
Labas, mamytes,

nors pati dar nesilaukiu, bet apie rubelius informacija galiu pasidalinti.
Su seserimi - jauna mamyte zvalgemes jai patogiu rubeliu ir atradome, jog ETAM LINGERIE "Europoje" (Konstitucijos pr. 7a, Vilnius) turi visai neprasta pasirinkima: tiek apatinio trikotazo, tiek naktinuku, tiek siaip rubeliu, tinkamu namuose sukinetis.
Pasizvalgiau internete, pasidalinu nuotraukomis matytu prekiu (http://www.etam.com/category/collections/maternite/) ! Beje, klausiau pardavejos ar siu prekiu turi kitose ETAM LINGERIE, bet atsakas buvo teigiamas tik "Europos" parduotuves naudai.

Graziai Jums pasipuosti! Beje, mano sesuo - drambliuke ne tik simpatiskai, bet netgi labai graziai atrodo su tomis pizamomis, kuriu isigijo net pora. thumbup.gif

Vile
Ausrioke
Uzsisakiau is tavosapnas.lt naktinukus levanda ir pizama melsva garbanele.va ka tik gavau,pasimatavau,super thumbup.gif Dabar jau galiu varyt gimdyt biggrin.gif
Melanija
QUOTE(Ausrioke @ 2008 07 18, 10:26)
Uzsisakiau is tavosapnas.lt naktinukus levanda ir pizama melsva garbanele.va ka tik gavau,pasimatavau,super thumbup.gif  Dabar jau galiu varyt gimdyt biggrin.gif
*

Jei turi imesk foto mirksiukas.gif labai idomu kaip tikroveje atrodo ax.gif
Ausrioke
Kuria diena imesiu,kaip ant kuno atrodo,nes kai siaip pamesti tai ne koks vaizdas,kai dydis xl blush2.gif nezinau ar cia man vienai taip,bet kai dydis ne mazas,tai visai kitas vaizdas,kai pvz ant pakabo kabo ir kai ant zmogaus.
Melanija
QUOTE(Ausrioke @ 2008 07 18, 16:57)
Kuria diena imesiu,kaip ant kuno atrodo,nes kai siaip pamesti tai ne koks vaizdas,kai dydis xl blush2.gif nezinau ar cia man vienai taip,bet kai dydis ne mazas,tai visai kitas vaizdas,kai pvz ant pakabo kabo ir kai ant zmogaus.
*

del to ir prasau, kad nuotraukele ikeltum ax.gif kai apsirengi visai kitaip atrodo
Umberta
o as kauno bazese pirkau, nors i jas nevaisktau, bet viena supermamyte parode super pizamytes, tai nulekiau nusipirkt thumbup.gif ten jos tokios zaismingos ir ryskiu spalvu, padaryta specialiai krutinei issimti maitinimui.. yra ir pizamu ir naktiniu tokiu, nu labai liuks ir nebrangiai, ar tik ne 45lt g.gif thumbup.gif
Miriam
QUOTE(umberta @ 2008 07 21, 19:42)
o as kauno bazese pirkau, nors i jas nevaisktau, bet viena supermamyte parode super pizamytes, tai nulekiau nusipirkt thumbup.gif  ten jos tokios zaismingos ir ryskiu spalvu, padaryta specialiai krutinei issimti maitinimui.. yra ir pizamu ir naktiniu tokiu, nu labai liuks ir nebrangiai, ar tik ne 45lt g.gif  thumbup.gif
*

O gal gali parašyti tiksliai kokiam sandėlyje ten ieškoti, nes maltis po visą bazę oje? Gal ir kitoms būtų įdomu. Ačiū.
Umberta
QUOTE(Miriam @ 2008 07 22, 16:27)
O gal gali parašyti tiksliai kokiam sandėlyje ten ieškoti, nes maltis po visą bazę oje? Gal ir kitoms būtų įdomu. Ačiū.
*

zinok prie kievieno apatinio trikotazo buna, uzteks pradzioj pavaikstinet mirksiukas.gif as kai jau nepaeinu, tai pradzioj tam naujam sandely (pries ta geltona) paejau iki kokio 3, ir nusipirkau.. thumbup.gif
supermegeja
smile.gif Nusipirkau labai grazia gariunuose, ten pasirinkimo yra, kur visi apatiniai, rinkausi atskira su kelnemis, man taip patogiau, nes dare cezari, tai patogiau siule ziureti, reikia tik patraukti kelnes ir viskas, o ne visus naktinius reikia kelti geriau atskira.
*Lenuliuke*
Lena,ar turi omeny - Gariunu turgus?
QUOTE(Lena.lt @ 2008 07 05, 03:35)
Tokiu tai pilnas turgus po 15Lt.  4u.gif
*

Erkesta
Turguj pirko anyta man biggrin.gif labai geras dalykas 4u.gif
Gabi*
Sakykit, kur tiksliai Gariunuose ieškoti prekiu besilaukiančioms mamytems ir būsimiems jų vaikeliams? Kelinta eilė ar bent jau kokioje pusėje žiūrėti, kad nereiktų po visą turgų vargti?
rciux
Sveikos,

naktiniu besilaukiancioms ir maitinancioms radau www.mamosstilius.lt (beje yra ir labai sexovu) smile.gif
spalvota
QUOTE(rciux @ 2008 08 04, 23:17)
Sveikos,

naktiniu besilaukiancioms ir maitinancioms radau www.mamosstilius.lt (beje yra ir labai sexovu) smile.gif
*

bet ten ir kainos zymiai didesnes nei tavosapnas.lt smile.gif
beje tavosapnas.lt parasyta, kad preke parduota, tai reiskia,kad tokiu naktiniu jau neturi?
rciux
mh... g.gif nu kainos gal ir mazesnes, bet ten juk ne spec besilaukiancioms ar maitinancioms skirta.. schmoll.gif kai pilvuzas padides nestuke.gif vel reikes kitus pirkti.. o mamosstilius.lt maciau nuotraukose spec. skirta nestukems ir maitinancioms ,nes sleikutes nusisega! thumbup.gif nakti turetu but l patogu..ir po maitinimo turetu but l patogu wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
taigi, man asmenishkai geriau kokybe, nei kiekybe 4u.gif
spalvota
QUOTE(rciux @ 2008 08 18, 16:27)
mh... g.gif nu kainos gal ir mazesnes, bet ten juk ne spec besilaukiancioms ar maitinancioms skirta.. schmoll.gif kai pilvuzas padides  nestuke.gif  vel reikes kitus pirkti.. o mamosstilius.lt maciau nuotraukose spec. skirta nestukems ir maitinancioms ,nes sleikutes nusisega! thumbup.gif  nakti turetu but l patogu..ir po maitinimo turetu but l patogu  wub.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
taigi, man asmenishkai geriau kokybe, nei kiekybe  4u.gif
*

as planuoju naktinius pirkt jau paskutini nestumo menesi, tai jau matai koks pas tave pilvas - juk labai jau nebedides.
kas del patogumo, tai tavosapnas.lt man irgi atrodo labai patogios pasitempei zemiau iskirpte ir maitini...
Ausrioke
as is tavosapnas pirkau,tai siaip patogus,viskas ciki,tik iskirpte po keliu kartu issitampe labai verysad.gif
Perastra
Patogiausi su sagutem per prieki thumbup.gif Tik nepirkite turginiu tokiu kur krutims prakirpimai yra - jie labai blogai pasiuti, per tuos prakirpimus visa laika papuliai iskrite ir kabo doh.gif Pataupe ant medziagos lotuliukas.gif
aggnyte
as bazei labai grazius nusipirkau mirksiukas.gif
Karolytė:)
www.mamosstilius.lt nusipirkau 1 naktinukus ir 2 pižamytes...labai džiugu,kad tokių gražių modeliukų galima rasti nėštukėm ir maitinančiom mamytėm. thumbup.gif
VANDA-panda
Na as bazeje nusipirkau, jie ne bobiski, ojaunatviski, man labai patiko, bet as ju ieskojau ilgai doh.gif , gal net visa baze perejau, kol kazkas patiko, nes kiti tai tikrai bbobiski buvo schmoll.gif
AngelG
As ir noreciau, bet noreciu tu juodu, alia kokie brangus ir spalva tik juoda. O kaip Jus dydzius zinote, nu ten parasyta tik as nesuprantu g.gif gal dar anksti pirkti wink.gif
Diax
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 08 30, 10:28)
Na as bazeje nusipirkau, jie ne bobiski, ojaunatviski, man labai patiko, bet as ju ieskojau ilgai  doh.gif , gal net visa baze perejau, kol kazkas patiko, nes kiti tai tikrai bbobiski buvo  schmoll.gif
*

Kokiam skyriuj radai? bigsmile.gif
Ingrida N.
Na, as siandien buvau Klaipedos turguje, tai vaje, kokie visi naktiniai baisus doh.gif . Ner i ka ziureti, bobiski. Medziaga primarginta, piesinukai,mikimauzai nu nzn schmoll.gif . O siulo, o kisa tik pirk, buvo tokie kur krutine gali per spec. isiuvus istraukt (cia kazkuri forume rase, kad tokiu nepirkt), o kiti su sagom, ilgi. Sakiau, pirksiu is interneto, nes kitaip, kazi kur grazius rasiu nestuke.gif .
*Virginija*
QUOTE(perastra @ 2008 08 20, 15:42)
Patogiausi su sagutem per prieki  thumbup.gif  Tik nepirkite turginiu tokiu kur krutims prakirpimai yra - jie labai blogai pasiuti, per tuos prakirpimus visa laika papuliai iskrite ir kabo  doh.gif Pataupe ant medziagos  lotuliukas.gif
*

na nezinau nezinau... galeciau papriestarauti... siaip daug kas priklauso nuo krutines dydzio, nes jei maza krutine tai gal ir galesi nakti miegoti be specialios liemeneles (bet sansu mazai, nes patikek is patirties sakau -begdavo pienas, tai reikedavo situ specialiu sugertuku, kuriuos dedavau i liemenele) taigi tie naktinukai tuo ir patogus, kad juos praskleidi, tada atsegi liemeneles ta specialia dali ir gali maitinti vaikuti
ir dar vienas svarbus dalykas -nakciai irgi rekomenduojama speciali liemenele, kad neissitampytu krutys, o jos buna pilnos nuo pienuko mirksiukas.gif

QUOTE(Ingrida N. @ 2008 08 31, 17:46)
Na, as siandien buvau Klaipedos turguje, tai vaje, kokie visi naktiniai baisus  doh.gif . Ner i ka ziureti, bobiski. Medziaga primarginta, piesinukai,mikimauzai nu nzn  schmoll.gif  . O siulo, o kisa tik pirk, buvo tokie kur krutine gali per spec. isiuvus istraukt (cia kazkuri forume rase, kad tokiu nepirkt), o kiti su sagom, ilgi. Sakiau, pirksiu is interneto, nes kitaip, kazi kur grazius rasiu  nestuke.gif .
*

na zinok, jei pati maitinsi vaikuti, tai seksualiu naktinuku kuri laika tikrai negalesi uzsivilkti mirksiukas.gif (paminesi mano zodi -is patirties sakau) gali kitu mamyciu pasiklausineti

beje turiu pardavimui tuos "lievuosius" naktinukus, kurie man buvo labai super mirksiukas.gif
Grazhke
mačiau naktinukų maitinančioms Vilniuje Flagmane II aukšte, tokioj parduotuvėlėj, kur chalatai kojinės ir tt. Tai visai padorūs naktiniai kaina apie 60-80 lt. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.