Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur rasti naktiniu maitinimui?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
umb
QUOTE(sileste @ 2011 04 07, 13:57)
pinigu metimas i bala, lygtai namuose neturit kokio panasaus drabuzio smile.gif ,juk nevaiksciosit su tais naktiniais kiaura para, galu gale persakstomi marskinukai cia idealiai tinka, o ir seip puosniau atrodyt namie reiketu  mirksiukas.gif , ir taip po gimdymo nuvargusios beatrodom, dar naktiniais apsisiausti, halatais apsimuturiuot (na cia ne i tema smile.gif ) vienu zodziu nereikalingas tas daiktas naktniai maitinimui. bukit grazios maitinancios 4u.gif
*

Na tai nereikia bobutės tipo turginių naktinių dėvėti smile.gif O gražūs naktinukai tai tikrai puošniau už visokias maikutes atrodo.

Pvz šitie man man labai sexy ir tokie mamiški atrodo:
user posted image

user posted image

Iš čia: www.sapnuok.lt
srauni_upe
Manau nereikalingi jokie čia spec naktiniai, galų gale p pusantrų metų maitinimo į juos nė iš tolo žiūrėt nesinori biggrin.gif

Liemenėlė maitinančiom jau kas kita, tiesiog patogu kai leliuką dažnai daug kur diskretiškai tenka pamaitint smile.gif
acorus
pirkau turgelyje, bet pasinaudojau tik ligoninej
Cassiopeia
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 07, 15:26)
o aš paprieštarausiu wink.gif man patogu naktiniai maitinančiai, nes naktį nereikia kelti visko į viršų, o tik ( . ) iškiši ir viskas tongue.gif
*

va aš irgi panašiai galvoju, nes pižamų nepripažįstu schmoll.gif
O su petnešėlėm man žiemą per šalta, ilgom rankovėm naktinius naudoju.

QUOTE(umb @ 2011 08 01, 20:41)
Pvz šitie man  man labai sexy ir tokie mamiški atrodo:
*

Tie melsvi su raišteliais wub.gif

Aš tai pirkau naktinius nestuke.gif ir tik tada sužinojau, kad jie ir maitininimui pritaikyti.
Iš "Būk mama" - ir ant petnešėlių, ir ilgom rankovėm. Krūtinės dalis pasikelia ir yra skylutės krūtims. Jei bus nepatogu maitinti, tai ir nenaudosiu. Užtat dabar man jie labai patogūs ir gražūs, neprapuls ax.gif
jjuratele
Pilnas turgus dabar nestukesm visokiausiu naktinuku 4u.gif
kristute*
QUOTE(jjuratele @ 2011 08 14, 13:00)
Pilnas turgus dabar nestukesm visokiausiu naktinuku  4u.gif
*

G
thumbup.gif pritariu, sake drauge po 12 Lt. gariunu turguj pirko
Lesia
Pirkau neseniai giminaitei HALES turgavieteje,mokejau 16lt,labai kokybiska ir grazi.Buvo ir su ilgom ir trumpom rankovem,kaip maikes ir labiau romantiskesniu smile.gif
PaulaL
http://sapnuok.lt/nestukems-ir-maitinancio...p;limit=64&
Pirkau is cia:) labai patenkinta 4u.gif
D*L*K
Šiuo metu 40% akcija pižamoms ir naktiniams MAximose - yra puikiai tinkančių ir mamukams, tik drąsiau pasikuiskit thumbup.gif biggrin.gif
dovil14
Gariūnuose tikrai yra, tik kol kas niekas neįtiko, po 20Lt tokie ne itin išvaizdūs pasirodė, pliusai, kad gražiai atsisega prieky.
Afute28
gariunuose, puikiai tiko ir patiko thumbup.gif
Tiffany

mothercare thumbup.gif wub.gif ir kokybiska, ir grazu mirksiukas.gif
***LuLu***
as pirkau akropolio maximoje,bet man kazkaip patogiaU su paprastais budavo.
soledada
QUOTE(PaulaL @ 2011 10 31, 16:14)

As taip pat dvejus pirkau is cia. Dar nedevejau ju, bet pasimatavus nesinorejo nusiimti, nes labai minkstuciai, meiliai priglunda prie kuno ax.gif Maximoje bandziau ieskoti, bet arba dydziai nenormaliai dideli, arba siaip netinka, nenorejau labai trumpais lakstyti po ligonine lotuliukas.gif
Jureka
Esu keletą pirkusi turguje, kur daug sagų atsisega, bet kokybė labai prasta pakliuvo, susibumbuliavo po pirmo skalbimo.
rircik
ir man gariunuose pirko, paprasciausius, bet iki siol, kai salta, uzsidedu ir lakstau po namus biggrin.gif
Aleksaroma
labai fainus naktinius pirkau otto.de smile.gif
felija
bazeje pilna naktinuku smile.gif
twins mummy
Pirkau bazeje dvejus naktinius. Kainos prieinamos smile.gif
Unruuly
pirkau hales turguje, manau, kad ir gariunose pilna naktinuku smile.gif
Auttti
As naktinius maitinimui pirkau Spartos parduotuvei 4u.gif Bet man nepasiteisino, vos du kartus buvau juos uzsidejus...
Kitte
Gariunuose pilna po 25lt. 4u.gif
lauriuksis
bazese tikrai yra ir gana nebrangiu ir graziu
Jureka
Aš Gariūnuose vienus paėmaiu už 25 Lt., dėl kokybės labai abejoju, sakė nesibumbuliuja, bet jais tikėti negalima schmoll.gif yra brangesnių po 45 lt ir daugiau, tai tie matosi kad gera kokybė
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.