Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur rasti naktiniu maitinimui?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
smiltainis
Jo, Flagmane ir aš mačiau. Visai nieko ir kaina patraukli. Bet vis dėlto ne tokie kokių ieškojau. Ir ta medvilnė kažkokia truputį sintetika dvelkianti... Bet visai buvau "pasiseivinusi" juos kaip variantą. O šiandien nuėjau į Triumfo parduotuvę (VCUP) ir ten radau net kelis variantus, o vieną - už 120 lt ir įsigijau - tiksliau vyras nupirko:) Minkštučiai, gražios spalvos, ilgom rankovytėm, su knopkytėm (kaip tik tiek, kiek reikia maitinimui prasisegti), medvilniniai. Nu liuks:) Dar ten šalia parduotuvėje keli modeliukai neblogi buvo už 80-85 lt (išpardavimas dabar).
Vasaraitė
As labai grazius "Buk mama" parduotuveje nusipirkau wub.gif nenorejau su jokiom sagutem per prieki schmoll.gif
Would you?
dvejus pirkau Utenos trikotaze, dvejus dar Gariunuose, vieni is ju Muzzy...
Tai kaina buvo berods visu nuo 25 iki 38 ltl smile.gif
visi trikotaziniai, su sagutem priekyje...
vaivos juosta
Man patogiau buvo šortukai ir maikytė - turėjau ir naktinukus, bet labai neparanku būdavo sagstytis, o maikutę pasikeldavau ir maitindavau.
Shery
as tai nuvaziavau i gariunus ir nusipirkau naktinukus su sagutem thumbup.gif mokejau 40 lt, nors bus negaila ismest...
Shimmie
Per www.mamosstilius.lt esu nusipirkus 2 naktinukus ir 2 pižamytes thumbup.gif thumbup.gif ir pilvukui ir krūtinei vietos užtenka,ir gražiai atrodo.. wub.gif
raptor
As paskutines nestumo savaites irgi masciau apie naktinius, su kuriais butu patogu ir maitint. Nusipirkau kazkokioj pardej grazius spalvotus naktinukus ir visai patogu, bunu po apacia dar su liemenele maitinimo, tai maitinant nusiimu abi petnesas ir liemenuko ir naktiniu ir maitinu miegodama. O jei uzsidedu pizama, tai irgi visai patogu, pakeli maike, atsisegi liemenuka ir maitini.
Horo
raptor, o kur pirkai?
Keja
Kauno bazeje maciau yra 8 sandely, simtatiski ir kaina normali apie 30 -40lt 4u.gif
Diax
Taip, ir aš pirkau Urme - pižamytė: bridžiukai + bliuskutė. Kaina 45 Lt. Tik, deja, nepamenu kuriame sandėlyje ax.gif Gal 4, 6 ar 7 rolleyes.gif
Astulia25
Dairiausi ir as sau naktiniu maitinancioms-nelabai man patiko tai ka radau,nelabai grazus pasitaike ir kaip ir minejai gana "bobiski" g.gif
Tai nusipirkau iprastus naktinukus tik atviresnius,kurie butu patogus apnuoginti krutinei ax.gif
renatyte.r
Aš apvaikšiojau visas parduotuves ieškodama naktinių doh.gif Arba kaina nežmoniška (200 lt.), arba negražūs... Galiausiai nusipirkau turguje thumbup.gif
Beja, juos buvau užsidėjusi tik ligoninėje po gimdymo.
Agė
yra tu marskinuku daug kur...
ateini i parduotuvele ir visos pardavejos kaip viena pamaciusios mano 'grakstu' liemeni wink.gif persa tik tuos su giliu uzsisakstymu smile.gif po ko as apsisuku ant kulnu ir pabegu, nes ne ju reikalas kokiu man reikia wink.gif
4u.gif
Anafora
Aš mothercare.com perku, buvo išpardavimas po 7 svarus, plius naktinukai specialus - spalvoti, su taškeliais, gėlytėm - kokių tik norite, LT dėja nieko neradau arba kainos nuo 180lt blink.gif o kokybė nieko geresnio mirksiukas.gif
laurapas
Sveikos, ką tik pati nusipirkau, bazėje - 5 sandėlys, kur rusiški vaistai, tai tam pačiam skyriuj (kaina 35lt). Buvo ir tų "bobiškų", bet taip pat ir tokie spalvoti, medvilnė, labai malonūs, tik kad paveiksliukai biški vaikiški priekyje. Užsegimų jokių nėra, paliktos tokios skylės krūtinės srityje (tik aišku jos nesimato), gražiai medžiaga suleista. Galima ir šiaip nešioti, ir nesilaukiančioms, nieko nesimato kad jie "special".
Šypsenėlė24
As buvau nusipirkusi is gariunu biggrin.gif
Mikasiene
Aš irigi turguj pirkau, nes parduotuvėse arba labai brangūs arba visai nėra schmoll.gif
O turguj 35 lt ir tokie fainučiai, turėtų mielai nešiotis...
neringuutia
na,as parduodu tokias maikutes-liemeneles maitinancioms mamytems ax.gif miegojimui kaip tik,nors,aisku galima nesioti ir siaip po drabuzeliais-cia jau kaip kam 4u.gif
Dianuliukas
Klaipėdoje Tilzes turguje yra specialiai maitinančiom naktinukai, tiesiog reikia paklausti pardaveju, ar tokiu turi smile.gif
O Egles turguje galima net liemeneliu uz 15lt maitinanciom nusipirkt 4u.gif
neringuutia
QUOTE(Dianuliukas @ 2009 03 16, 10:48)
Klaipėdoje Tilzes turguje yra specialiai maitinančiom naktinukai, tiesiog reikia paklausti pardaveju, ar tokiu turi smile.gif 
O Egles turguje galima net liemeneliu uz 15lt maitinanciom nusipirkt 4u.gif
*

bet ar tos liemeneles uz 15 litu kokybiskos ir geros? blink.gif Ar tik siaip vienai savaitei...jei isvaikstai visa su neskalbta liemenele:mirksiukas:
klara.
As tai nepirkau jokiu spec.naktiniu. Man geriausi - trikotaziniai, su V formos iskirpte. Trikotazas puikiai tamposi, o tokiu naktinuku galima kokiu tik nori rasti - su neriniais, su mezginiais, sintetiniu, medvilininiu,ilgu, trumpu... ax.gif
Daluze14
Nusipirkau rimi uz 22 Lt ir esu labai patenkinta, paprasti ir malonus, naturali medvilnine medziagyte, geltonos spalvos ir prieki atsisagsto virsuj - superiniai naktinukai ir pigiai gavosi smile.gif 4u.gif
Lavrynka
Gariunuose nusipirkau pora. yra labai graziu su gandrais smile.gif
Bozinda
As nusipirkau kalvaryju turguj naktinius maitinancioms, kur parduoda baltarusiskas prekes . Visai tokie padorus rolleyes.gif , net nepasakysi, kad baltarusiski, kainavo 20 lt.
Diana_B_K
as irgi nusipirkau gariunuose, uz 25Lt. tokie labai mieli, su linksmais piesinukais, kaip rase viena mamyte su gandrais nesanciais kudikelius thumbup.gif
as sau su asiliuku nusipirkau biggrin.gif
ju yra dvieju rusiu - su ikirpimais ties krutimis, ir su sagutemis per viduriuka.
Hopeidea
QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 11, 22:08)

Liko tik didesni dydziai L, XL ( padidinti) ax.gif
Tinasio
Pirkau spartoj, pizamas, su isiuvais, kad atsidengu krutys bigsmile.gif

na tai buvo pries pora metu ax.gif bet manau kad ir vel vaziuociau ieskot ten pat thumbup.gif
Audita
GAlvoju nebrangiai nusipirkti Maximoje ar RIMI, arba turguje. Manau, kad tiks nespecialūs maitinimui, bet tiesiog priekyje prasegami naktinukai.
artita
QUOTE(Lavrynka @ 2009 05 11, 23:34)
Gariunuose nusipirkau pora. yra labai graziu su gandrais smile.gif
*

pernai pirkau turguj irgi tokius thumbup.gif dabar mačiau ir su bridžais yra, turbūt pirksiu tokius, nes kai norėjau pernai nebuvo...priekyje ties krūtim iškirpimai yra...tik kai atsirado daug pieno, vis išlysdavo grožybės per ten doh.gif tai įsisiuvau knopkytes thumbup.gif dar ir dabar juos nešioju, gera medžiaga, nenubluko, piešinukai ryškūs thumbup.gif
RitaRazi
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 14, 21:09)
as irgi nusipirkau gariunuose, uz 25Lt. tokie labai mieli, su linksmais piesinukais, kaip rase viena mamyte su gandrais nesanciais kudikelius  thumbup.gif
as sau su asiliuku nusipirkau 
ju yra dvieju rusiu - su ikirpimais ties krutimis, ir su sagutemis per viduriuka.
*

o kurioj vietoj Gariunuose parduodami tie naktinukai? Kad nereiketu valkiotis bereikalingai, o tai jau paskutines dieneles savo nastele nesioju smile.gif

su pirmu vaiku tai specialiu neturejau, vyro marskiniai ir marskineliai su V iskirpte tarnavo ax.gif
jotvirge
Gariunuose uz 22 lt yra berods 11 eilej ir tokiam geltonam pasaze,kur netoli prekiauja vezimeliais
tuzikas83
as pirkau gariunuose po 10 lt, iki keliu, priekyje sagutes. Manau ligonineje patogiau nei pizama smile.gif , nes ir einant pas gydytoja tik pasikeli naktinukus ir viskas, o su pizamomis sudetingiau, nes neaisku ar po gimdymo galesi kojas kilnoti, kol uzsimausi-nusimausi kelnes g.gif
kasi4kina
sveikos burbuluotos smile.gif vilniuje,seskines pasaze yra faina parduotuve,ten pizamu ir naktiniu maitinanciom i valias biggrin.gif ir kainos visai priimtinos ax.gif
raganaite2
as gariunuose pirkau pizama bet yra ir naktiniu nenorejau bobisku neklausiau maitinancioms spec. ziurinejau ziurinejau o po to pardaveja pasiule tokius jaunatviskus grazius mazdaug uz 40 lt labai faini bent man thumbup.gif
Nastiona
QUOTE(raganaite2 @ 2009 06 21, 13:03)
as gariunuose pirkau pizama bet yra ir naktiniu nenorejau bobisku neklausiau maitinancioms spec. ziurinejau ziurinejau o po to pardaveja pasiule tokius jaunatviskus grazius mazdaug uz 40 lt labai faini bent man  thumbup.gif
*

as tai radau gariunuose labai faina pizama, bridzai ir maikute, skirta maitinancioms, nes maikutej is sonu yra tokios kaip skylutes,specialiai maitinimui:) ir naktinuku yra fainu, bet maciau tik 1 vietoj. naturalus ir siuolaikiski smile.gif o parduodami ten kur geltoni pasazai, prie vezemeliu smile.gif
karalaiti
Kaune Raudondvario pl. 93 Sawanos prekybos vieta, yra ir naktinuku ir pizamu.
AuguKir
QUOTE(Nastiona @ 2009 08 31, 21:12)
as tai radau gariunuose labai faina pizama, bridzai ir maikute, skirta maitinancioms, nes maikutej is sonu yra tokios kaip skylutes,specialiai maitinimui:) ir naktinuku yra fainu, bet maciau tik 1 vietoj. naturalus ir siuolaikiski smile.gif o parduodami ten kur geltoni pasazai, prie vezemeliu smile.gif
*

jei pirksit gariunuose atkreipkite demesi i piesini ant krutines,
kartais jis buna siurkstus
As buvau nusipirkusi tokius su gandrais, tai ismeciau nes tas piesinys drasko vaikeliui odyte jei pasiguldai ji ant krutines, o maniskis lb mego taip ilsetis
jurajura
QUOTE(Nastiona @ 2009 08 31, 21:12)
*

turejau tokius su pirmaja, bet man asmeniskai nepasiteisino jie. nepatogu buvo su jais maitinti. jai geriau paprasti naktinukai ant petneseliu. o tie specialus po keleto kartu atsidure spintoje ir gulejo nenaudojami. si karta jokiu specialiu tikrai nebepirksiu.
Yarinelle
Gal kuri zino kur Siauliuose butu galima rasti?
coromandel
QUOTE(Yarinelle @ 2009 09 08, 20:46)
Gal kuri zino kur Siauliuose butu galima rasti?
*

kokio dydzio nesiojate?,galeciau padovanoti,tik siuntimas jusu 4u.gif (Klaipeda)
jitute
as nesenai buvau uztikusi internete puslapi kur labai pigiai pardavinejo naujus naktinius, bet vat dabar niekaip neberandu, nes paciai irgi reikia, o ten tokiu fainu buvo schmoll.gif
katis
O kur Klaipėdoje rasti ? Jau ne vieną parduotuvę apėjau, naktinių yra, bet pižamų g.gif
_Alba_
jus man papasakokit, kam isvis reikalingi naktiniai biggrin.gif negana to, kad miegoti labai nepatogu, tai ir moteri pasendina minimum 20 metu doh.gif
AuguKir
QUOTE(laurytej @ 2009 09 16, 11:17)
jus man papasakokit, kam isvis reikalingi naktiniai  biggrin.gif  negana to, kad miegoti labai nepatogu, tai ir moteri pasendina minimum 20 metu  doh.gif
*

nu cia tai topinis pareiskimas ....

is koto vercia tokia nuomone, box.gif

gal naktiniu nemacius, tik tuos bobiskus maisus kur pas bobutes turguj
_Alba_
QUOTE(AuguKir @ 2009 09 16, 13:30)
nu cia tai topinis pareiskimas ....

is koto vercia tokia nuomone,  box.gif

gal naktiniu nemacius, tik tuos bobiskus maisus kur pas bobutes turguj
*

nuomone yra nuomone, nesvarbu ar vercia is koto ar ne tongue.gif man patogiausia yra miegoti be naktiniu, nesvarbu, ar jie silkiniai, ar kokie smile.gif juk ne bendrabuty ( su bendrais patogumais) gyvenat, o savuose namuose, tai kam tie naktiniai doh.gif
sipsenele
QUOTE(laurytej @ 2009 09 16, 15:09)
nuomone yra nuomone, nesvarbu ar vercia is koto ar ne  tongue.gif  man patogiausia yra miegoti be naktiniu, nesvarbu, ar jie silkiniai, ar kokie  smile.gif  juk ne bendrabuty ( su bendrais patogumais) gyvenat, o savuose namuose, tai kam tie naktiniai  doh.gif
*

na bent jau i gimdymo namus tikrai naktiniu reikia g.gif
CervusDama
QUOTE(laurytej @ 2009 09 16, 16:09)
nuomone yra nuomone, nesvarbu ar vercia is koto ar ne  tongue.gif  man patogiausia yra miegoti be naktiniu, nesvarbu, ar jie silkiniai, ar kokie  smile.gif  juk ne bendrabuty ( su bendrais patogumais) gyvenat, o savuose namuose, tai kam tie naktiniai  doh.gif
*

o prie ko cia pasendinimas 20 metu? g.gif kazkaip nepagavau minties g.gif
_Alba_
QUOTE(sipsenele @ 2009 09 16, 15:28)
na bent jau i gimdymo namus tikrai naktiniu reikia  g.gif
*

as vesiuosi per prieki susagstomus marskinukus smile.gif ir chalata

QUOTE(Fregata @ 2009 09 16, 16:08)
o prie ko cia pasendinimas 20 metu?  g.gif kazkaip nepagavau minties  g.gif
*

biggrin.gif sakau, kad man moteris su naktiniais tai kaip sena boba atrodo, nors ir jauna yra.
CervusDama
QUOTE(laurytej @ 2009 09 16, 17:37)
as vesiuosi per prieki susagstomus marskinukus smile.gif ir chalata
biggrin.gif  sakau, kad man moteris su naktiniais tai kaip sena boba atrodo, nors ir jauna yra.
*

o tai su drabuziais irgi? O namie gal nuoga vaikstai? doh.gif g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.