Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aguonos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Flora
Irmavi
Na va, merginos, koks grožis šiemet išaugo:

user posted image

wub.gif
rena
QUOTE(Irmavi @ 2008 07 01, 17:07)
Na va, merginos, koks grožis šiemet išaugo:

tai jau tikrai grozis, o jei dar kokia pieva tokiu, tai ir nualpti galima wub.gif biggrin.gif
Irmavi
Jos daugiametės,gal galima bus išdalinti kerą.Bet šiaip skaičiau,kad aguonos blogai reaguoja į persodinimą.Na bet šitą gi parduotuvėj ir pirkau-prigijo gi....
crocus
O aš va tik tokį šiemet sugebėjau nupaveiksluot ax.gif

user posted image

O pilnai prasiskleidusią pamiršau. Tik kad pas mane auga prie tvoros ir labai nuo jos virsta. Išsiksiau šaknelę pas kaimynę. Tikrai labai sunkiai prigijo. Nes kokybišką šaknį sunku išraut-giliai gyvena. Tai matyt pirktinis gumbelis geriau. Palikau sėklytes augint, dar bandysiu pasisėti.
Lewisia
O aš rudenį pirkau prekybos centre trijų spalvų daugiametes aguonas .Džiaugiausi bigsmile.gif štai turėsiu .....ir še tau kad nori, nei viena neperžiemojo.Šaknelės buvo mažytės lyg sliekeliai(nežinau ištikrųjų kokios turėtų būti)per žiem supuvo. verysad.gif
alinuksss
QUOTE(Lewisia @ 2008 07 04, 15:36)
O  aš rudenį pirkau  prekybos centre trijų spalvų daugiametes aguonas .Džiaugiausi bigsmile.gif štai turėsiu .....ir še tau kad nori, nei viena neperžiemojo.Šaknelės buvo mažytės lyg sliekeliai(nežinau ištikrųjų  kokios turėtų būti)per žiem supuvo. verysad.gif
*

sveikos merginos gyvenu anglijoi, ir turiu nusipirkus 2 rusiu aguonas jos abi pilnavidures siek tiek panasios i roziu ziedus , viena beveik juoda kita ruzava kain prazys kita met idesiu fotkiu biggrin.gif jei kas noresit galesiu pasiusti seklyciu. mano uosviene buvo atvaziavus ir mes buvom kasmetinei parodoi abi blink.gif tai jos akis buvo tokios blink.gif jji ir prisipirko seklu tai va iki pavasario
Amise
Atgaivinsiu temukę ax.gif Dažnai kur užmatot pirkt aguonų sėklų? Va dabar pakiukas pernykščių dar kažkiek yra, bet norėtūs ir kokių įvairesnių nusirpirkt ax.gif
Šiemet pražydo visu grožiu wub.gif pernai tai vos keli žiedeliai buvo..

*woman*
QUOTE(Amise @ 2009 05 22, 15:31)
Atgaivinsiu temukę  ax.gif Dažnai kur užmatot pirkt aguonų sėklų? Va dabar pakiukas pernykščių dar kažkiek yra, bet norėtūs ir kokių įvairesnių nusirpirkt  ax.gif
Šiemet pražydo visu grožiu  wub.gif  pernai tai vos keli žiedeliai buvo..
*

laba 4u.gif mačiau daug vilniuj shetellig parduotuvėj (žirmūnai,šalia thomas philips) o aš pirkus maksimoje nukainuotą-raudoną... tai pernai jau ,kad pražydo bigsmile.gif ir šiemet labai gražūs krūmai(padalinau pernai),vešlūs,dideli ir žiedai labai dideli buvo... kai pražys foto įmesiu blush2.gif
jolita123
esu pirkusi pernai rudenį aguonas kažkuriam prekybos centre pokeliuose, maniau kad numirė pasirodo gyva ir net žiedą sukrovė , bet dar neprasiskleidęs tai kaip prasiskleis tai parašysiu ar pagal paveikslėlį atitiko tikrovę. Na žinote kur būna su nuotraukom , bet kažkaip dabar galvoju kad gali būti tik nuotraukos su foto šopu labai įspūdingos o pats augalas tai kaip ir paprasta aguona. rašė kad didžiažiedės 4u.gif
Danielitaa
jo tikrai buna parduoda didziaziedes aguonas ir tikrai ten turetu buti didziazede pas jus 4u.gif nes tos paprastos tai labai jau gyvibingos buna bet man tai patinka aguonos nezinau kazkokia simpatija jauciu ax.gif gerai kad pas mane yra draugu kuriem aguonos nelabai patinka tai pernai atidave nemazai daigeliu bet jos taip sunkiai prigija ,siemet ziuriu irgi turesiu savo. tos daugemetes tai su laiku labai isbujos
Amise
Va kokios gražuolės dabar pas mus žydi wub.gif
nors prisėta buvo įvairių dabar žydi va šita puokštė geltonų ir dar šalia kelios rausvų atspalvių, balta.. Tikiuos kad ir kitos kada pražys ax.gif

user posted image

user posted image
Aderaa
Laaaaaaaaaabbbaaaai gražios tos geltonos aguonos, nesu tokių mačius wub.gif wub.gif wub.gif
Danielitaa
tikrai jau kokios grazuoles smile.gif
Aderaa
Pas mane pražydo štai tokia wub.gif

user posted image

bet labai norėčiau štai tokių, nufotkinau svetimam gėlyne blush2.gif

user posted image
Amise
QUOTE(Aderaa @ 2009 05 25, 09:32)

bet labai norėčiau štai tokių, nufotkinau svetimam gėlyne blush2.gif

*

tai kai nužydės tyliai nueik sėklų "pasiskolint" hihihi.gif
r@siukas
Jau kaip laukiu rudens, kad galėčiau nusipirkti ir užsisėti...dievinu aguonas
zebenkstiejka
Esu mačius pievų, kuriose auga laukinės paprastos aguonos, kaip jas "užveisti" pas save pievoje? Tiesiog pribarstyti sėklų? Pernai taip bandžiau pabarstyti ešolcijų sėklų- nė viena neišdygo. Ar tos aguonų sėklytės, kurios būna pirkti kepiniams, arba sveriamos maksimose- daigios, ar apdirbtos kaipnors.. gal pabandyti jas pasėti?
Amise
QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 03 23, 20:40)
Ar tos aguonų sėklytės, kurios būna pirkti kepiniams, arba sveriamos maksimose- daigios, ar apdirbtos kaipnors.. gal pabandyti jas pasėti?
*

manyčiau kad jau perdirbtos unsure.gif gali pabandyt nusipirkt dekoratyvinių aguonų sėklų.. būna labai gražių wub.gif
madmuazele
Vakar nusipirkau tokias aguonas.. gal kas augino? Man tokios grazios pasirode wub.gif

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.