Na va, merginos, koks grožis šiemet išaugo:
![]() QUOTE(Irmavi @ 2008 07 01, 17:07) Na va, merginos, koks grožis šiemet išaugo: tai jau tikrai grozis, o jei dar kokia pieva tokiu, tai ir nualpti galima
Jos daugiametės,gal galima bus išdalinti kerą.Bet šiaip skaičiau,kad aguonos blogai reaguoja į persodinimą.Na bet šitą gi parduotuvėj ir pirkau-prigijo gi....
O aš va tik tokį šiemet sugebėjau nupaveiksluot
![]() O pilnai prasiskleidusią pamiršau. Tik kad pas mane auga prie tvoros ir labai nuo jos virsta. Išsiksiau šaknelę pas kaimynę. Tikrai labai sunkiai prigijo. Nes kokybišką šaknį sunku išraut-giliai gyvena. Tai matyt pirktinis gumbelis geriau. Palikau sėklytes augint, dar bandysiu pasisėti.
O aš rudenį pirkau prekybos centre trijų spalvų daugiametes aguonas .Džiaugiausi
QUOTE(Lewisia @ 2008 07 04, 15:36) O aš rudenį pirkau prekybos centre trijų spalvų daugiametes aguonas .Džiaugiausi sveikos merginos gyvenu anglijoi, ir turiu nusipirkus 2 rusiu aguonas jos abi pilnavidures siek tiek panasios i roziu ziedus , viena beveik juoda kita ruzava kain prazys kita met idesiu fotkiu
Atgaivinsiu temukę
Šiemet pražydo visu grožiu QUOTE(Amise @ 2009 05 22, 15:31) Atgaivinsiu temukę Šiemet pražydo visu grožiu laba
esu pirkusi pernai rudenį aguonas kažkuriam prekybos centre pokeliuose, maniau kad numirė pasirodo gyva ir net žiedą sukrovė , bet dar neprasiskleidęs tai kaip prasiskleis tai parašysiu ar pagal paveikslėlį atitiko tikrovę. Na žinote kur būna su nuotraukom , bet kažkaip dabar galvoju kad gali būti tik nuotraukos su foto šopu labai įspūdingos o pats augalas tai kaip ir paprasta aguona. rašė kad didžiažiedės
jo tikrai buna parduoda didziaziedes aguonas ir tikrai ten turetu buti didziazede pas jus
Va kokios gražuolės dabar pas mus žydi
nors prisėta buvo įvairių dabar žydi va šita puokštė geltonų ir dar šalia kelios rausvų atspalvių, balta.. Tikiuos kad ir kitos kada pražys ![]()
Laaaaaaaaaabbbaaaai gražios tos geltonos aguonos, nesu tokių mačius
tikrai jau kokios grazuoles
Jau kaip laukiu rudens, kad galėčiau nusipirkti ir užsisėti...dievinu aguonas
Esu mačius pievų, kuriose auga laukinės paprastos aguonos, kaip jas "užveisti" pas save pievoje? Tiesiog pribarstyti sėklų? Pernai taip bandžiau pabarstyti ešolcijų sėklų- nė viena neišdygo. Ar tos aguonų sėklytės, kurios būna pirkti kepiniams, arba sveriamos maksimose- daigios, ar apdirbtos kaipnors.. gal pabandyti jas pasėti?
|