Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trūksta oro?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3
micefee
Man irgi prieš kokius metus buvo toks dalykas... Nuo nervų. ax.gif
Dakora
O man truksta oro pavalgius,net visai nedaug,pvz.nedidele lekste sriubos.Gydytoja pasake ,kad gali buti be galo daug priezasciu ir israse virskinima gerinanciu vaistu.......... Na ,zinoma nepadejo tie vaistai,reiketu priezasciu rimciau ieskot. g.gif
Simpatiška
Mano draugei buvo taip, kad negalėdavo giliai įkvėpt oro (tiksliau "atsikvėpt"), nuėjo pas gydytoją, tai jai diagnozavo, kad tai yra dėl to, kad ji paskutiniu metu išgyveno kai kuriuos dalykus (mirė tėvas) ir ji labai pradėjo galvoti apie mirtį (kitų artimų žmonių), vat todėl ir buvo toks kvėpavimo sutrikimas atsirado... Man atrodo, kad gal raminamų išrašė... g.gif
žemuogė
Pasirodo daugeliui kam trūksta oro. Man irgi verysad.gif atrodo, kad norint giliai įkvėpt ar atsikvėpt neišėina ir vistiek kaip ir dusintų kas atrodo. Spaudžia nugaros kairėje pusėj ir ties šonkauliais kairėj pusėj, nežinau, kas čia gali būt, bet labai taip sunku, kai neina normaliai kvėpuoti.. Matyt, reikės apilankyti pas gydytoją unsure.gif
jitute
sveikutes, skaitau kai kuriu pasisakymus ir matau save blink.gif man oro trukumas prasidejo po antro vakelio gimdymo praejus menesiui. Is vakaro labai nervavausi, buvo truputi problemu, o kita nakti uzejo toks drebulys, vos ne traukuliai purtyti, saltis kresti, ir oro truksta, o baisu, atrodo kad numirsiu, issikvietem greitaja bet sako viskas gerai, suleido raminamuju, ir uzmigau, rytojaus ryta nuejau pas daktare tai sako buna taip nuo nervu, kai nervuojiesi tuo momentu nieko, bet kai pradeda atleidineti nervine sistema vat tada prasideda visi sie pozymiai. todel man viskas pasireiske tik kita nakti. bet ir dabar kartais uzeina, ir atrodo kad visai nesinervinu, bet vat atsigulu pvz i lova vakare, ir pradedu galvoti apie blogus dalykus, negalvoti neina, ir tada pradeda oro trukti, nu vienu zodziu doh.gif jauciu stogas vaziuoja.
bet vat ir mano sunui 6 m,. vis pradejo guostis kad jam neina nusiziovauti, reiketu kazkokius tyrimus daryti turbut,nes vaikui tokiu nerviniu tai kazin ar gali buti g.gif
Paslaptingoji
Patarčiau visoms turinčioms šią problemą bent kraujo tryimą pasidaryt.Aš pradėjau nuo jo ir iškart gavau atsakymą dėl ko mane kankina dusulys,pasirodo kalio kiekis kraujyje buvo pavojingai mažas.Teko susilašinti lašalinę ir paskui gert didelėm dozėm kalį.Taigi priežastis dažniausiai randama,tik reikia kreiptis į gyd.
jitute
na mes aisku nuo kraujo tyrimu ir pradejome, kurie geri g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.