Man irgi prieš kokius metus buvo toks dalykas... Nuo nervų.
O man truksta oro pavalgius,net visai nedaug,pvz.nedidele lekste sriubos.Gydytoja pasake ,kad gali buti be galo daug priezasciu ir israse virskinima gerinanciu vaistu.......... Na ,zinoma nepadejo tie vaistai,reiketu priezasciu rimciau ieskot.
Mano draugei buvo taip, kad negalėdavo giliai įkvėpt oro (tiksliau "atsikvėpt"), nuėjo pas gydytoją, tai jai diagnozavo, kad tai yra dėl to, kad ji paskutiniu metu išgyveno kai kuriuos dalykus (mirė tėvas) ir ji labai pradėjo galvoti apie mirtį (kitų artimų žmonių), vat todėl ir buvo toks kvėpavimo sutrikimas atsirado... Man atrodo, kad gal raminamų išrašė...
Pasirodo daugeliui kam trūksta oro. Man irgi
sveikutes, skaitau kai kuriu pasisakymus ir matau save
bet vat ir mano sunui 6 m,. vis pradejo guostis kad jam neina nusiziovauti, reiketu kazkokius tyrimus daryti turbut,nes vaikui tokiu nerviniu tai kazin ar gali buti
Patarčiau visoms turinčioms šią problemą bent kraujo tryimą pasidaryt.Aš pradėjau nuo jo ir iškart gavau atsakymą dėl ko mane kankina dusulys,pasirodo kalio kiekis kraujyje buvo pavojingai mažas.Teko susilašinti lašalinę ir paskui gert didelėm dozėm kalį.Taigi priežastis dažniausiai randama,tik reikia kreiptis į gyd.
na mes aisku nuo kraujo tyrimu ir pradejome, kurie geri
|