Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trūksta oro?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3
uogute
taip taip, tikrai turiu ka pasakyti.... jau kokie du metai man tas pats: gaudau ora ir negaliu ykvepti tiek kiek noriu, del to ir jauciuosi labai blogai...kaip sakant, kyla nervas ir nezinojau kas man yra. gryzusi i lietuva (gyvenu svetur) pirmiausiai nuejau issitirt kas man. ogi taip buna labai daug kam. tai yra sirdies kraujotakos nepakankamumas, zodziu susije su voztuvais ir sirdimi. nieko baisaus, tik reikia kas metus stebeti ar nera ten pokyciu: ar nedideja tarpelis tarp voztuvu. geriu vaistu BOIRON SEDAFIN PC homeopatiniai - lyg ir geriau. taip pat geriau stipresniu kazkokiu buve israse - nepamenu pavadinimo - padejo tikrai. taip yra tikrai daugkam - tad is esmes - nieko cia tokio baisaus kaip kad galima prisigalvoti... thumbup.gif
Godutia
O kas man gali buti?... Dazniausiai vakarais irgi atrodo lyg truktu oro, kazkaip skausmingai ikvepiu ir iskvepiu, na tiksliau kai visa tai uzeina pradeda skaudeti kazkur nuo puses kaklo iki beveik sonkauliu apacios... blink.gif Lyg bronchus, ir tox sunkus kvepavimas, kvepuoju ir dar plius kazkokie tai garsai, kartais kaip koks burbuliavimas... Atsigeriu siltos arbatos ir pasidaro geriau.. g.gif Prasidejo visai nesenai, kelis kartus buvo, bet jau zadu eiti pas gydytojus... Gal kam taip buvo? cry.gif
ewita
QUOTE(Godutia @ 2005 11 23, 22:30)
O kas man gali buti?... Dazniausiai vakarais irgi atrodo lyg truktu oro, kazkaip skausmingai ikvepiu ir iskvepiu, na tiksliau kai visa tai uzeina pradeda skaudeti kazkur nuo puses kaklo iki beveik sonkauliu apacios... blink.gif  Lyg bronchus, ir tox sunkus kvepavimas, kvepuoju ir dar plius kazkokie tai garsai, kartais kaip koks burbuliavimas... Atsigeriu siltos arbatos ir pasidaro geriau.. g.gif Prasidejo visai nesenai, kelis kartus buvo, bet jau zadu eiti pas gydytojus... Gal kam taip buvo? cry.gif
*

Man buvo panašiai, vėliau tai peraugo į labai įžūlų kosulį verysad.gif Aš netgi negaliu užmigti, miegu apie 3 valandas per naktį. Šiandien pas mane užėjo pažįstama gydytoja pulmanologė, ji perklausė man plaučius ir liko jais nepatenkinta. Sako, girdi bronchitą, išrašė vaistus Ambrolan ir antibiotikus. Dar ji pasakė, kad jei iki pirmadienio nepagerės reikės šviesti plaučius, gali būti uždegimas. Daktarė pasakė, kad dabar Lietuvoje labai daug žmonių serga plaučių ligomis, tai dėl drėgno oro verysad.gif Šiandien išgeriau vaistus ir pagulėjau 2 valandas karštoje vonioje, tai truputį palengvėjo, bet aš labai bijau nakties... doh.gif
BlackDee
QUOTE(Godutia @ 2005 11 23, 22:30)
O kas man gali buti?... Dazniausiai vakarais irgi atrodo lyg truktu oro, kazkaip skausmingai ikvepiu ir iskvepiu, na tiksliau kai visa tai uzeina pradeda skaudeti kazkur nuo puses kaklo iki beveik sonkauliu apacios... blink.gif  Lyg bronchus, ir tox sunkus kvepavimas, kvepuoju ir dar plius kazkokie tai garsai, kartais kaip koks burbuliavimas... Atsigeriu siltos arbatos ir pasidaro geriau.. g.gif Prasidejo visai nesenai, kelis kartus buvo, bet jau zadu eiti pas gydytojus... Gal kam taip buvo? cry.gif
*

Na man irgi būna tokių skausmų "nuo puses kaklo iki beveik sonkauliu apacios", tai LOR'as rado trachėjos uždegimą (ryklės - aš taip suptrantu g.gif ), niekaip jo išgydyt negliu.... Nes tiesiog tingiu gydytis - reikai daryt inhaliacijas visokių žolelių ir purkšti tokį vaistą į gerklę verysad.gif
MIRKCIUKELE
che, man taip pat neseniai buvo...siaip tyriaus skydliauke, aciu dIEVUI nieko nerado....daktare paskae, kad tai greiciausiai nuo streso didelio, ar nervu...istikruju buvo labai sunkus laikotarpis, buvau ketvirtam kurse, reikejo baigiamaji darba rasyti, palaidojau per puse metu savo teti ir seneli...
Drum
Jėga, ir kaip tau dabar? ar tebetrūksta oro?
Dažnai tai būna dėl labilios vegetacinės nervų sistemos. jei neradai rimtesnių problemų išsityrusi, gali viską jai ir nurašyt. mirksiukas.gif tai dažnas moterų negalavimas. padeda užimtumas (darbas). mirksiukas.gif
jėga
QUOTE(xIngax @ 2006 03 16, 22:38)
Jėga, ir kaip tau dabar? ar tebetrūksta oro?
*

Trūksta... irnesakyk.gif ax.gif
AStonke
NUeikite į kvėpavimo kursus drinks_cheers.gif padeda .......tikrai.......išmoksite reguliuoti orą.......
pasikaitykite kada vyksta jums tinkamu metu čia : www.gyvenimomenas.lt
Siūlyčiau išbandyti...daug zmonių po tų kursų,išsigydė net bronchinę astmą........dusulio priepuolius......
TiMa
QUOTE(xIngax @ 2006 03 16, 23:38)
padeda užimtumas (darbas).  mirksiukas.gif
*

Jei tik ten ne per daug streso... ax.gif
jėga
QUOTE(xIngax @ 2006 03 16, 22:38)
padeda užimtumas (darbas).  mirksiukas.gif
*

Oi, darbo tai aš turiu irnesakyk.gif Kiaurą parą dirbu paskui mažius eidama... doh.gif lotuliukas.gif
jėga
Prie viso to, paskutiniu metu dar ir galva svaigt pradėjo, vaikštau kaip girta wacko.gif
Filia
Man penkta diena, kai pradėjo trūkti oro, pražydo nagai, svaigsta galva, skrandis kažkoks ne toks kaip turėtų. Žodžiu, gero nieko
aistukas
Mergytes ir man truksta oro, spaudzia krutine lyg akmuo butu uzritintas, lyg skaudetu nuo kaklo iki duobutes tarp sonkauliu. Galvojau sirdis, bet sako, kad su sirdim nieko tokio ner. Persviete plaucius ir nieko nerado. Sako nervai ir liepia pas psichoterpiauta zygiuot. Na, kadangi man vegetacine distonija jau seniai diagnuozuota, tai gan greit viska "nervams" nuraso. Vat galvoju, kad cia dar gali skydliauke but. O gal stemple? Vyras dave savo vaistu nuo remens, bet kazkaip man nuo ju negereja. Tain gal ne remuo tada. Jauciuos ligu ieskotoja, bet kad labai jau negeras gyvenimas su tokia savijauta.
eglincia
na man irgi sita problema kiekviena diena pora metu apsireiskia...bet as lankaus porto kluba ir nieko...
siaip esu labai alergiska ir maistui ir sienlige,taigi glai but ir nuo to,glai but ir nuo sirdies,tai gal reiks daktares paklaust...
uogute
QUOTE(jėga @ 2005 05 20, 20:53)
Paskutiniu metu taip jaučiuosi lyg trūktų oro. Na, tiesiog ne tai kad oro (dar nedūstu tongue.gif ), bet greičiau deguonies. Vis norisi giliai, giliai įkvėpti lyg žiovaujant. Ir neišeina... cry.gif Tai prasidėjo prieš gerą pusmetį, kai dar laukiaus dvynių. Tada suprantu - nėščiom taip būna. O dabar g.gif Tai va, kartas nuo karto gaudau orą ax.gif
Jeigu ką nors supratot, gal patarsit, kas tai gali būti? blush2.gif
*

tai gali buti nosies pertvara. man truksta oro ir viskas prasidejo nuo sinusito... dabar nesu issityrusi (nesu LT) bet tikrai neabejoju turiu nosies pertvara, kuria reikia operuoti... is baimes delsiu kreipimosi i gydytojus. doh.gif
sssaule
QUOTE(eglincia @ 2007 08 08, 03:02)
na man irgi sita problema kiekviena diena pora metu apsireiskia...bet as lankaus porto kluba ir nieko...
siaip esu labai alergiska ir maistui ir sienlige,taigi glai but ir nuo to,glai but ir nuo sirdies,tai gal reiks daktares paklaust...
*

O man kaip tik nuo sporto viskas ir prasidėjo, pradėjau lakstyti ir pradėjau jausti, kad trūksta oro, nustojau lakstyti bet oro vistiek truksta, na gal ne oro bet negaliu giliai ikvepti, nuo to žiopčiojimo net krūtine skauda. O prisigalvojau visokiu nesamoniu, bet perskaičiau jūsų šitą temikę ir truputi apsiraminau, bet pas gydytoja jaučiu reik vistiek apsilankyti, nors taip nesinori.
glossi
QUOTE(sssaule @ 2008 11 11, 20:31)
O man kaip tik nuo sporto viskas ir prasidėjo, pradėjau lakstyti ir pradėjau jausti, kad trūksta oro, nustojau lakstyti bet oro vistiek truksta, na gal ne oro bet negaliu giliai ikvepti, nuo to žiopčiojimo net krūtine skauda. O prisigalvojau visokiu nesamoniu, bet perskaičiau jūsų šitą temikę ir truputi apsiraminau, bet pas gydytoja jaučiu reik vistiek apsilankyti, nors taip nesinori.
*

Man pradejo trukti oro jau paskutinese mokyklos klasese.Viska tyriausi,kiek visokiu daktaru apejau, nieko taip ir nerado.Gal kazkiek buvo geriau,kai lankiau joga.O siaip,nieks nepada.Kartais labiau,kartais,maziau, bet taip ir ziopcioju,kaip zuvis doh.gif Arba ziovauju,arba dusauju schmoll.gif
ema666
va va dar viena ir as. visi tie patys simptomai. ar inhaliatoriams reikia recepto? einu pas gydytoja tik rytoj bet jau sdn nekas yra unsure.gif
sssaule
QUOTE(ema666 @ 2008 11 17, 13:33)
va va dar viena ir as. visi tie patys simptomai. ar inhaliatoriams reikia recepto? einu pas gydytoja tik rytoj bet jau sdn nekas yra unsure.gif
*

Parašyk kaip sekėsi? Ką nustatė. Aš esu užsirašiusi penktadienį, bet dabar lygtais man jau pagerėjo, tai galiu ir neprisiruošti nueiti. smile.gif
krapyte
O mergaites gal darete tokius tyrimus?
http://bak.lt/medicinines-paslaugos/funkcine-diagnostika
http://www.youtube.com/watch?v=Rpw0jICBDYI...eikaszmogus.lt/

as zadu vaziuot nes irgi kazkaip keistaikrutine spaudzia.
buciukas
man irgi jau kuri laika truksta oro, norisi giliai ikvept, toks jausmas kad kvepuoju dirbtinai, kad jeigu neprisiminciau, tai nekvepuociau visai g.gif beto skauda visa gerkle , bet ne taip kaip kad angina buna, tiesiog atrodo kad visa rykle tarsi nudeginta butu ir nugara skauda...man taip yra buve pries du metus, bet pageriau vitaminu, naturaliu sulciu ir praejo, tikuosi ir si kart praeis, bo jau stogas vaziuoja schmoll.gif
sssaule
Pasidariau tyrimus (kraujo, skudliaukes, sirdies, plauciu), viskas gerai. Bet nuo to man ne geriau, giliai ikvepti vistiek negaliu, kazkaip truputi baime ima, kazkas vistiek netvarkoj.
soffi
smile.gif merginos jum vegetaciniai reiskiniai...man taip 6 metai....kuo greiciau pradesit gerti raminamus tuo bus geriau...aisku gali del skydliaukes buti bet kiek skaiciau tai cia sitie simptomai atitinka vegetacine distonija kai truksta oro pabandykit nusipirkti neuro 3,arba suktazoliu lasiuku ir pamatysit ar dar truxta oro ar ne....jei nebetruxta tada jum tai kas ir man sunku kvepuoti ir visokie sleikstuliai bjauri liga ne liga nezinau kai taip pavadinti baisiausia kai po tokiu nesamoniu isivysto panikos atakos... verysad.gif
Švelnutė
Labutis,

Aš nesilaukiu, bet irgi žiauriai trūksta oro. Vaikštau ir gaudau orą kaip žuvis akvariume. taip kankinuosi jau antra savaitė, net krūtinę pradėjo skaudėti nuo žiopčiojimo smile.gif kai trūksta oro tai ir galva svaigti pradeda. KOŠMARAS. Tikiuosi greitai praeis. Anksčiau taip būdavo, bet dieną max dvi. O dabar jau antra savaitė. Gal jau reikia pradėti jieškoti priežasčių? verysad.gif

Gal kas paporins kas tai galėtų būti? verysad.gif
sssaule
QUOTE(Švelnutė @ 2009 01 22, 12:53)
Labutis,

Aš nesilaukiu, bet irgi žiauriai trūksta oro. Vaikštau ir gaudau orą kaip žuvis akvariume.  taip kankinuosi jau antra savaitė, net krūtinę pradėjo skaudėti nuo žiopčiojimo smile.gif kai trūksta oro tai ir galva svaigti pradeda. KOŠMARAS. Tikiuosi greitai praeis. Anksčiau taip būdavo, bet dieną max dvi. O dabar jau antra savaitė. Gal jau reikia pradėti jieškoti priežasčių?  verysad.gif

Gal kas paporins kas tai galėtų būti?  verysad.gif
*

Perskaičius šitą temikę kiekvienai nustato vis kitokią ligą. Man pvz. šeimos gydytoja sakė kad gali būti kažkas su vegetacija, kaip kad Soffi rašo, o pulmonologė įtaria, kad gali būti diafragmos, skrandžio išvarža, arba per laisva diafragma unsure.gif , reiktų pasidaryti tomografiją (ar kažkaip taip vadinasi), bet jau nebeisiu toliau tirtis, geriau paklausysiu Soffi patarimo ir nusipirksiu raminančių žolelių.
Švelnutė
QUOTE(sssaule @ 2009 01 22, 20:33)
Perskaičius šitą temikę kiekvienai nustato vis kitokią ligą. Man pvz. šeimos gydytoja sakė kad gali būti kažkas su vegetacija, kaip kad Soffi rašo, o pulmonologė įtaria, kad gali būti diafragmos, skrandžio išvarža, arba per laisva diafragma  unsure.gif , reiktų pasidaryti tomografiją (ar kažkaip taip vadinasi), bet jau nebeisiu toliau tirtis, geriau paklausysiu Soffi patarimo ir nusipirksiu raminančių žolelių.
*

Labutis,

Žinokit moterytės nepatikėsit. Dvi dienas gėriau žolyčių tabeltes su valerijonu. Šiandien pirma diena kaip nesijaučiu žuvis akvariume. smile.gif Ačiū dievui, nes buvau jau truputį išsigandusi. Jau galiu normaliai kvėpuoti. clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif SOFFI-tu tikras daktaras!
sssaule
QUOTE(Švelnutė @ 2009 01 23, 10:45)
Labuti Dvi dienas gėriau žolyčių tabeltes su valerijonu. Šiandien pirma diena kaip nesijaučiu žuvis akvariume.  smile.gif 
*

kaip tos tabletytes vadinasi?
Švelnutė
QUOTE(sssaule @ 2009 01 27, 18:36)
kaip tos tabletytes vadinasi?
*

Labutis,

Taigi aš vartojau VALERADIX. Žemiau linkas-pasiskaityk.
http://www.100metu.lt/275/3650/nervams/raminatys/valeradix

p.s. tikrai netikėjau, kad padės, bet matyt, kad nerviniu pagrindu man trūko oro. Dabar viskas gerai. pabandykk turėtų padėti, jeigu ne kita kokia priežastis.
sssaule
QUOTE(Švelnutė @ 2009 01 28, 10:09)
Labutis,

Taigi aš vartojau VALERADIX. Žemiau linkas-pasiskaityk.
http://www.100metu.lt/275/3650/nervams/raminatys/valeradix

p.s. tikrai netikėjau, kad padės, bet matyt, kad nerviniu pagrindu man trūko oro. Dabar viskas gerai. pabandykk turėtų padėti, jeigu ne kita kokia priežastis.
*

Ačiū smile.gif
XXXVyras
Sveikos visos moterys , cia tasp jusu isimasys vaikinukas, man lygiai tas pats kaip jums daugumai ir tai pgi lb gazdina viena karta man buvo uzeja bunant su savo pana ir as lb isikandau kad tai musu paskutinis pasymatimas, beje man tai uzeina per 2men 1 karta, bet daznai as db gyvenu ne taip kaip anksciau bet as su tuo susitaikiau lb keistai matau daiktus keistai zodzsius suprantu, i9r bijau eiti pas daktarus kad negaciau tariamo "balto bilieto" , as jokiu vaistu nenaudoju ir bijau ka naudodi.
loret30
Sveikutės smile.gif
Man trūkdavo oro,ypač bent kiek susinervinus,tada net tekdavo prisėsti,atsigauti (tai buvo po pirmojo nestuke.gif )nuėjau pas daktarę,išrašė (nereceptinius) Neurorubin,susileidau kelis kartus ir viskas kuo puikiausiai jau 9 metai smile.gif
ausra0711
man irgi taip yra tik nemanau kad tai astma kaip cia kai kurios sake nes bronchine astma sergu nuo vaikystes o sis reiskinys prasidejo gal pries metus seip manes nedusina kaip dusina kai paumeja astma cia toks noras buna ziovauti ir giliai ykvepti oro bet atrodo kad tuo oru nepasitenkini atrodo kad deguonies nera o ziovulys tai užeidavo tokiais priepuoliais tai seimos daktare siunte y kauna dare visokius tyrimus sviete galva ir pan bet nieko nerado sake kad tai greiciausiai del nervu streso ir pan paskyre vaistus ir viskas taip ir gyvenu su tokiu baisiu nepatogumu...buvo nusiunte dar pas psichetra bet tas is savo puses nieko nepasake tik sake kad reiktu padaryt toks tyrimas ar pilnai kiek reikia kraujas yra prisotintas deguonies...tai vat...
benux
toks pats "deguonies trūkumas" man užeina nuo streso, baimės kažkokios...kvėpiu, kvėpiu, bet jausmas, kad oras neužpildo pilnai plaučių. Labai bjaurus jausmas doh.gif
Švelnutė
QUOTE(XXXVyras @ 2009 02 01, 12:42)
Sveikos visos moterys , cia tasp jusu isimasys vaikinukas, man lygiai tas pats kaip jums daugumai ir tai pgi lb gazdina viena karta man buvo uzeja bunant su savo pana ir as lb isikandau kad tai musu paskutinis pasymatimas, beje man tai uzeina per 2men 1 karta, bet daznai as db gyvenu ne taip kaip anksciau bet as su tuo susitaikiau lb keistai matau daiktus keistai zodzsius suprantu, i9r bijau eiti pas daktarus kad negaciau tariamo "balto bilieto" , as jokiu vaistu nenaudoju ir bijau ka naudodi.
*

Labas , labas,

Manau, kad neturėtum bijoti, o atvirkščiai nueiti pas terapeutą bent jau pradžioj. Jei užeina tik kartą per du menesius-gali buti ramus, kad tai nieko nblogo nera. Ir nereikia laukti kol prades uzeidineti po karta per savaite, o po to kiekviena diena smile.gif Ir galu gale kad isveztu su greituske i ligonine. Kiek tau metu? Manau, kad esi kazkur max 25 metu. Todel dristu sakyti, kad esi per jaunas rimtoms ligoms. smile.gifsmile.gifsmile.gif Nueik nueik pamatysi ramiau pasidarys. Del netikrumo-man tas pats, bet pripratau ir gyvenu su tuom wink.gif nera laiko kada galvoti apie tai-reikia dirbti ir apskritai gyventi smile.gif

Sekems tau!

p.s. ir kodel zmones taip daktaru bijo? smile.gif

Catty
Sveikos,
Man taip pat paauglystel labai trukos oro, ir daktarai buvo nustate sirdies voztuvo sutikima, tai neva isaugama liga, tai jokiu vaistuku neskire. dabar jau paauglyste praeiti, o tas oro trukumas vel atsinaujino, ir sirdis kartais pradeda taip judet, kad atrodo jog islips lauk, kaip galvojat gali cia nuo kontraceptiku buti? nes tie simptomai atsinaujino butent pradejus juos gert.
Zvaigzdute^
QUOTE(Catty @ 2009 02 22, 17:17)
Sveikos,
Man taip pat paauglystel labai trukos oro, ir daktarai buvo nustate sirdies voztuvo sutikima, tai neva isaugama liga, tai jokiu vaistuku neskire. dabar jau paauglyste praeiti, o tas oro trukumas vel atsinaujino, ir sirdis kartais pradeda taip judet, kad atrodo jog islips lauk, kaip galvojat gali cia nuo kontraceptiku buti? nes tie simptomai atsinaujino butent pradejus juos gert.
*

As manau tikrai kad nuo KT, nes as dar kai ir sportavau, greit pavardavau labai, KT apsunkina sirdies darba, ir pulsas daznesnis ir dar visokiu daugiau buvo... tai dziaugiuosi metusi gert jas 4u.gif
Catty
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2009 02 22, 15:33)
As manau tikrai kad nuo KT,  nes as dar kai ir sportavau, greit pavardavau labai, KT apsunkina sirdies darba, ir pulsas daznesnis ir dar visokiu daugiau buvo... tai dziaugiuosi metusi gert jas  4u.gif
*

Va ir man pulsas labai padaznejo, nieko neveikiu, o pulsas kartais 100/min. doh.gif
tofista
O aš pasakysiu taip: užeinu į maksimą ir iš karto galvą svaigsta, atrodo net svyruoju kažkiek.....

O dėl kvepavimo, ir man oro trūksta, o labiausiai išsigandau sporto klube, pabėgiojau ant takelio, tai ir širdis atrodė iššoks iš krūtinies ir oro niekaip neįkvėpiau, tai iš vis išėjau iš salės.

Dėl KT - jas naudoju labai seniai, aš irgi dariaus kraujo tyrimus, hemoglobiną tikrinau - viskas gerai.

Dėl nervų - na nepasakyčiau kad labai nervinuos, atvirksčiai gal net, esu gana rami.

Pas daktarę bijojau eiti būtent dėl oro trūkumo, nes pagalvojau kad nesupras manes, bet kai Jūsų čia tiek daug, manau grišiu pas ją. Ėjau dėl svaigulio, tai pasakė atseit žemas spaudimas, pagerk gerimax, pradėk sportuot...... aišku nieks nepraėjo, kaip sukos galva taip ir sukas, ir oro kaip trūko taip ir trūksta :-(

Na vat vyrui vis pasakau, kad plaučiai mano nemoka kvepuot, o jis visai to nesupranta, atseit nu nežinau, aš tai normaliai kvepuoju.... vat bijau ir daktarų tokios reakcijos, pagalvos, kad atejau ligų ieškot kur jų nėr...
Dytta
Nu ir man taip buna ..kai sunku kvėpuoti,man pasireiškia kiekviena vasara verysad.gif
Bet manau čia gali būti arba nervų sistema pažeista arba kaip jūs sakot dėl kraujotakos nepakankamumo,aš manau kad man nuo nervų,nes būna kad daug nervuojuos ir tada fsio. verysad.gif
knielita
Toks trukumas oro man prasidejo paauglystej, paastredavo pavasari ir rudeni arba nuo itampos ir streso. Tada atsiranda jausmas, kad negali pakankamai ikvepti, ziovauji tusciai ir daznai. Dabar nezinau ar tai susije man atsirado toks dusuliukas kai ilgiau sneku. Tada tenka sustot trumpam atsikvepti ir toliau galiu sneket. Bet dar pablogeja jei eidama sneku, tada jauciuos kaip nubegus pora km. buciau ir negaliu atgauti kvapo. Gal dar kam nors taip yra?
Vaka
QUOTE(knielita @ 2009 06 09, 13:22)
Toks trukumas oro man prasidejo paauglystej, paastredavo pavasari ir rudeni arba nuo itampos ir streso. Tada atsiranda jausmas, kad negali pakankamai ikvepti, ziovauji tusciai ir daznai. Dabar nezinau ar tai susije man atsirado toks dusuliukas kai ilgiau sneku. Tada tenka sustot trumpam atsikvepti ir toliau galiu sneket. Bet dar pablogeja jei eidama sneku, tada jauciuos kaip nubegus pora km. buciau ir negaliu atgauti kvapo. Gal dar kam nors taip yra?
*

sveikutes visos
su dusuliu kankinuosiu jau labai seniai. pirmas kartas buvo vaikystej apie 12 metu man tada buvo ir pasikartojo vel kokiu 21 ir tesiasin iki siol... rugpjiuti 30.
issityriaus skersai isilgai biggrin.gif ir deagnoze - nuo nervu, nuo streso ir pan. Geriau vaistus apie metus laiko, tai buvo pagereje, bet kai lioviausi vel atsinaujino. Ir kas sunkiausia dusulys mane kamuoja nuolat, netoleruoju jokio fizinio kryvio, nes iskart pradedu dusti, nes juoktis "is dusios" negaliu, nes istinka dusulys.
amutex
QUOTE(Dytta @ 2009 04 03, 10:22)
Nu ir man taip buna ..kai sunku kvėpuoti,man pasireiškia kiekviena vasara verysad.gif
Bet manau čia gali būti arba nervų sistema pažeista arba kaip jūs sakot dėl kraujotakos nepakankamumo,aš manau kad man nuo nervų,nes būna kad daug nervuojuos ir tada fsio. verysad.gif
*

Man del nervu sistemos pazeidimo irgi oro trukdavo, bet kas keisciausia - as niekada nesinervinu, o gydytojai vis karksi - nervu sistema nervu sistema. Pasirodo, kad nervu ligomis butent ir suserga tokie ramus zmogeliai - tad jjei norim nesirgti reikia nieko neuzlaikyti savyje, yra blogai ir saukiam, kad blogai - man tas padejo. Dabr jau senokai toks dusimas buvo, kai nesupranti is kur ir del ko jis atsiranda. Dabar tik maziukas pilve oro trukuma didina karts nuo karto, bet juk tai jau naturalu mirksiukas.gif
knielita
Man idomu ar dar kam nors dusiukas pasireiskia net kalbant? Kalbi kalbi ir reikia sustot ikvept ir toliau kalbet. As net nekalbu apie kalba pries auditorija, tiesiog seimos rate kur nera nei itampos nei streso g.gif O jei einant kazka kalbi tai jauties kaip gerus pora km. iveikus begte ir vos atgauni kvapa blink.gif blink.gif
Renata M.
Man oro trukumas prasidejo taip pat paauglysteje,o pablogejo kai laukiausi kudikio,turedavau nakti sokt is lovos,atsidaryti langa ir kvepuoti,nes atrodydavo,kad uzdusiu.Po gimdymo lyg ne taip,o va dabar vel prasideda ir galva taip sukasi,kad kita karta atrodo,jog nugriusi doh.gif
Eighteen
Man irgi užeina priepuoliai, kai atrodo, trūksta oro, norisi žiovauti, sunkiai pavyksta įkvėpti. Kartais naktimis iš miego pašokstu, nes rodos, dūstu...
Lucero
manau oro gali trukt nerviskai arba del stuburo iskrypimo buna plauciu talpa sumazeja
sssaule
QUOTE(Eighteen @ 2010 02 12, 00:07)
Man irgi užeina priepuoliai, kai atrodo, trūksta oro, norisi žiovauti, sunkiai pavyksta įkvėpti.
*

O jums pastoviai taip būna?

Tokią problemą turiu jau kokie 2 metai, tokiais periodais užeina. Paskutiniu metu taip dažnai pradėjau nebegalėti įkvėpti oro, net pavargdavau nuo to kvėpčiojimo. Pradėjau gerti kalį + magnį, ir dabar galiu lengvai įkvėpti oro, tai tiesiog nežinau ar čia šitie mikroelementai padėjo ar savaime praėjo.
begike
QUOTE(knielita @ 2009 06 10, 10:22)
Man idomu ar dar kam nors dusiukas pasireiskia net kalbant? Kalbi kalbi ir reikia sustot ikvept ir toliau kalbet. As net nekalbu apie kalba pries auditorija, tiesiog seimos rate kur nera nei itampos nei streso  g.gif O jei einant kazka kalbi tai jauties kaip gerus pora km. iveikus begte ir vos atgauni kvapa blink.gif  blink.gif
*

senas postas, bet gal dar uzsukat cia biggrin.gif
man taip yra drinks_cheers.gif kalbu ir kalbu ir uzdustu, sustoju, gaudau ora ir tada tik galiu test...nevisada taip, bet manau nuo zemo spaudimo taip gali buti ar pms'o g.gif
Rusmenė
QUOTE(knielita @ 2009 06 10, 11:22)
Man idomu ar dar kam nors dusiukas pasireiskia net kalbant? Kalbi kalbi ir reikia sustot ikvept ir toliau kalbet. As net nekalbu apie kalba pries auditorija, tiesiog seimos rate kur nera nei itampos nei streso  g.gif O jei einant kazka kalbi tai jauties kaip gerus pora km. iveikus begte ir vos atgauni kvapa blink.gif  blink.gif
*

QUOTE(begike @ 2010 04 14, 23:31)
senas postas, bet gal dar uzsukat cia  biggrin.gif 
man taip yra  drinks_cheers.gif  kalbu ir kalbu ir uzdustu, sustoju, gaudau ora ir tada tik galiu test...nevisada taip, bet manau nuo zemo spaudimo taip gali buti ar pms'o  g.gif
*

Senokai niekas neuždūsta, matau biggrin.gif
Pasakysiu iš savo netrumpos patirties (kaip tik dabar lankausi pas KMUK kardiologus) - jei su nervais viskas gerai, nueinat tiesiu taikymu pas šeimos gydytoją: atliekate EKG, K, Mg kiekio kraujyje tyrimą, o po to žiūrite, ar nėra fokusų su širdimi ar skydliauke.

Aš irgi galvojau - nėštumo pradžia ir panašiai, pagersiu kalio-magnio, o pasirodo ni-fi-ga - ekstasistolės iš visų širdies pakampių lenda. Toks jausmas, kad nemoku kvėpuoti - kvepiu, kvepiu ir niekaip pilnais plaučiais neįkvepiu. Lyg plaučių tūris būtų sumažėjęs. MB net pykdavo - atseit nemoki kvėpuoti ar ką? doh.gif

Taip kad rekomenduoju neužmigti ant laurų ir pasiaiškinti kame priežastys - širdis, elektrolitų trūkumas ar kokia skydliaukė durniuoti pradėjo. Kad po to kaip man nereikėtų zonduoti širdies. mirksiukas.gif 4u.gif Sėkmės ir didelės sveikatos. 4u.gif
*NeiDa*
Visai neseniai ejau del sito dalyko tirtis...Persviete plauciu pasake,kad bronchine astma..Poto dar nusiunte pas kitus daktarus,ten puciau i visokias dudeles doh.gif ir paaiskejo,kad cia nuo nervu,kad jokia astma.Ir akurat pradejau save stebeti tik susinervuoju ziuriu oro truksta,arba kai sunkiai nesu.Stengiuosi bent nekreipt demesio i smulkmenas ir nesinervinti,kad nereiktu vaistu..... 4u.gif Bet vistiek uzeina kartais toks sunkumas krutinej,nors ir nebunu susinervinus g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.