Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumo pabaiga ir vaikiuko judesiai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2
robertukas
mamytes gal galit pasidalynti savo patirtimi kaip jusu maziukai judejo lykus kelioms savaitems iki ju atejimo? 4u.gif
nes mano maziukas mane gazdina ,nors jis visa laika buvo toks nejudrus dabar isvis per diena vos kelius judesiukus jauciu unsure.gif
mialina
QUOTE(robertukas @ 2008 07 02, 19:25)
mamytes gal galit pasidalynti savo patirtimi kaip jusu maziukai judejo lykus kelioms savaitems iki ju atejimo? 4u.gif
nes mano maziukas mane gazdina ,nors jis visa laika buvo toks nejudrus dabar isvis per diena vos kelius judesiukus jauciu unsure.gif
*

As visa nestuma gerai jutau judesiukus, o dabar labai mazai...as manau taip turi buti, nes vaikeliu vietos jau mazai visai, ir labai nepajudesi blush2.gif
*Ciau ciau*
Sveikutes, as taip pat del to pacio cia uzejau, visuomet jauciau smarkius judesiukus, na ir dabar smarkus, bet retesni g.gif ir be to kai paspaudziu pilveli man leliukas retai atsako, kazin kodel taip yra, gal del to, kad vietos mazai? ar kas ci darosi, pergyvenu, bijau, siaip dar pasikartosiu-juda, bet pats kada nori, kai "pakybini" retai atsako, po kokios minutes pats sujuda, ar jums taip budavo? smile.gif
Meina
QUOTE(Invincible @ 2008 07 29, 13:24)
Sveikutes, as taip pat del to pacio cia uzejau, visuomet jauciau smarkius judesiukus, na ir dabar smarkus, bet retesni  g.gif ir be to kai paspaudziu pilveli man leliukas retai atsako, kazin kodel taip yra, gal del to, kad vietos mazai? ar kas ci darosi, pergyvenu, bijau, siaip dar pasikartosiu-juda, bet pats kada nori, kai "pakybini" retai atsako, po kokios minutes pats sujuda, ar jums taip budavo?  smile.gif
*

manau, kad normalu taip, maniškis beveik niekada nereaguodavo, kai kibindavome lotuliukas.gif
Raganaa999
o man tik savaite liko iki termino, bet jauciu judesius puikiausiai, net nepastebejau kad butu kas pasikeite.. ax.gif
labailabai
o as kaip tik nerimauju, kad manoji aktyvi: taip uzkapali atkisa, kad stebiuos, kaip ji per bamba neislenda. o jei tik pasnekini, tuoj atsako ryskiu judesiu. siaip visa nestuma buvo labai aktyvi. dziaugiuos, kai pilve ramu, nes kai isirezia, tai skausminga.
raimuxe
QUOTE(labailabai @ 2008 07 30, 15:27)
o as kaip tik nerimauju, kad manoji aktyvi: taip uzkapali atkisa, kad stebiuos, kaip ji per bamba neislenda. o jei tik pasnekini, tuoj atsako ryskiu judesiu. siaip visa nestuma buvo labai aktyvi. dziaugiuos, kai pilve ramu, nes kai isirezia, tai skausminga.
*

drinks_cheers.gif pas mane taip pat smile.gif
kinyte
manau nera ko nerimauti, o jei nerimas ima geriausiai i visus kl atsakys akusere arba gine mirksiukas.gif
kiek skaitinejausi tai leliukai nuo 32sav pilve jau pradeda gyventi kaip gime kudikiai, daug miega, maziau juda nei anksciau, nes sumazeja vietos pilve, juk jis auga ir jam sunkiau jau judet buna, nes mazeja vietos jo namuke, bet judesiai buna nors ir reti, bet stiprus ir jau aiskus, yra daug info nete galit pasiskaitinet bigsmile.gif
o mano maze, tai judri, neduoda ramiai miegoti, ir diena slankioja tai sike atkisa, tai galvyte ismeta, arba koja ar ranka i sonkaulius ikisa, va tada tai juokas neima blush2.gif bet nieko paglostau, rankas uzdedu ant pilvo ir nurimsta, o jei nejuda ir noriu pazadint, tai uztenka man tik rankas padet ant pilvo arba svelniai pakutenu visa pilva, niu ir prasideda tada judesiuku maratonas, pilvas kaip zele banguoja lotuliukas.gif tai ziuriu ir ziuriu kaip pilvelyje mano nuomininke siaucia thumbup.gif
Mamyte :)
visada mazylis buvo labai aktyvus ir judrus tongue.gif , net stebedavausi blink.gif ... taciau su kiekviena savaite jauciu kad tie judesiukai vis reteja ax.gif , nes jam vietutes ten maza ir nebegali taip laisvai judeti unsure.gif ... dabar dazniau pilvukas guzuojasi, nei jauciu atskirus spardukus... ir kulniukus demonstruja rolleyes.gif ... patinka kai jam juos pakutenu, tuomet paslepia ir vel iskisa,kad pakutenciau wub.gif
ambergangel
mano tai lelius individualistas biggrin.gif biggrin.gif kutenk ji,judink,kalbink,gali nei nesukrutet pora valandu,o paskui kau uzeina,tai puse nakties negaliu miegot...bet nieko,savotiskai idomu biggrin.gif 4u.gif ax.gif
medeiwa
QUOTE(kinyte @ 2008 08 02, 19:54)
manau nera ko nerimauti, o jei nerimas ima geriausiai i visus kl atsakys akusere arba gine mirksiukas.gif
kiek skaitinejausi tai leliukai nuo 32sav pilve jau pradeda gyventi kaip gime kudikiai, daug miega, maziau juda nei anksciau, nes sumazeja vietos pilve, juk jis auga ir jam sunkiau jau judet buna, nes mazeja vietos jo namuke, bet judesiai buna nors ir reti, bet stiprus ir jau aiskus, yra daug info nete galit pasiskaitinet bigsmile.gif
o mano maze, tai judri, neduoda ramiai miegoti, ir diena slankioja tai sike atkisa, tai galvyte ismeta, arba koja ar ranka i sonkaulius ikisa, va tada tai juokas neima blush2.gif bet nieko paglostau, rankas uzdedu ant pilvo ir nurimsta, o jei nejuda ir noriu pazadint, tai uztenka man tik rankas padet ant pilvo arba svelniai pakutenu visa pilva, niu ir prasideda tada judesiuku maratonas, pilvas kaip zele banguoja lotuliukas.gif tai ziuriu ir ziuriu kaip pilvelyje mano nuomininke siaucia thumbup.gif
*

MAN IRGI TAIP ATRODO .MANO MAZAI JUDA RYT PAKLAUSIU DAK.KODEL AR IKRAI VISKAS OK. nestuke.gif
robertukas
gali buti kad vaiks ramus ir daug nejuda ir jau kai gims bus ramus vaikas nes mano taipat nejudejo daug ir va gime ramus vaikas lotuliukas.gif
DdoviliuxX
o mano tai atvirksciai jau nestumo pabaiga, bet kaip malesi taip ir tebesimala jis ten pas mane pilvutyje, tai jauciu turesiu velniuksti lotuliukas.gif
eckute
man tai vbisa nestuma labai gerai judejo, o dabar kai jau atejo beveik galas doh.gif kokie stiprus judesiai, na suprantu vaikeliui jau vietos maza. kartais taip stipriai isizeria kad tenka pavaikscioti, ar suktis ant kito sono unsure.gif
Emerencija
pas mane irgi labai mazai judesiu, nuo pat pradzios mazai buvo. O kai pasakiau del to savo ginei ji tik dave lapa judesiams skaiciuoti ir viskas, jokiu tyrimu nedare unsure.gif (tik sirdeles paklause)
per pusvalandi suskaičiuoju nuo 1 iki 8 unsure.gif
Kas itakoja, kad tu judesiu tiek mazai? unsure.gif su kuo tai susije? g.gif
Prisigalvoju visko doh.gif
Irmutė
O mūsiškis tai, kad makaluojas wub.gif , galvoju jei ir gimęs toks pat aktyvistas bus doh.gif, tai nespėsim paskui jį lakstyti biggrin.gif. Aktyviausias ryte nuo 7 iki 8 val., o vakare nuo kokių 9 iki 10 val. Štai ir dabar kažką intencyviai veikia rolleyes.gif.
kinyte
kadangi jau sumazejo vietos mano buto gyventojui, tai judesiai ir pakito, daugiau slankioja ismeta uzpakaliuka, ar i sonkaulius rankytes ar kojytes ikisa, buna oij nesmagu, man l.skauda kai sonkauliause buna doh.gif o seip visa nestuma neziurint pabaigos, maniskis labai judrus, sakiau jei paaugus bus tokia kokia pilve, tai parakini vaika turesim lotuliukas.gif wub.gif
ssanta
QUOTE(robertukas @ 2008 07 02, 18:25)
*

man irgi taip pat buvo, bet galiausiai gimė sveikas didelis vyras, aš tai manau kad jei mažai juda tai gal vietos neturi tiek kiek norėtų biggrin.gif viskas bus gerai 4u.gif
jolitajolka
Sveikos miekosios biggrin.gif
Mano maziukas tai aktyvus gan, negaliu skustis juda...tik man keista kad jau koks menesis kai judesiu jauciu tik desiniam pilvo sone g.gif Anksciau galvojau kad tiesiog taip isitaises kad man jauciasi taip, bet dabar vis neramu kazko darosi... o pas daktarus dar tik kita savaite eisiu... Gal kam buvo taip? Gal zinot ar cia normalu ar reiktu jau riktai susirupint? unsure.gif
megute
QUOTE(jolitajolka @ 2008 11 13, 18:04)
Mano maziukas tai aktyvus gan, negaliu skustis juda...tik man keista kad jau koks menesis kai judesiu jauciu tik desiniam pilvo sone g.gif  Anksciau galvojau kad tiesiog taip isitaises kad man jauciasi taip, bet dabar vis neramu kazko darosi... o pas daktarus dar tik kita savaite eisiu... Gal kam buvo taip? Gal zinot ar cia normalu ar reiktu jau riktai susirupint? unsure.gif
*

as mau kad taip turi but..nes pas mane kairei pusei juda arba per viduri lotuliukas.gif tai vakar i lova atsiremiau su ranka ir ziuriu kur mamba ten toks guzas ir kyla kyla jis vos bamba neisiverte i kita puse.. rolleyes.gif tai taip fainiai buvo...po to kairei pusei toks didelis guzas iskilo..nu zodziu buvo pasaka.. thumbup.gif kad net apsiverkiau is laimes..kad turiu leliukas pilve.. nestuke.gif ir greit ji pamatysiu rolleyes.gif
Emerencija
QUOTE(jolitajolka @ 2008 11 13, 16:04)
Mano maziukas tai aktyvus gan, negaliu skustis juda...tik man keista kad jau koks menesis kai judesiu jauciu tik desiniam pilvo sone g.gif  Anksciau galvojau kad tiesiog taip isitaises kad man jauciasi taip, bet dabar vis neramu kazko darosi... o pas daktarus dar tik kita savaite eisiu... Gal kam buvo taip? Gal zinot ar cia normalu ar reiktu jau riktai susirupint? unsure.gif
*

nesujaudink tu taip ax.gif maniske irgi desineje daugiau juda, buna, kad susikuičia visa i desine puse ir sedi biggrin.gif Viskas cia normalu cool.gif
Svarbu, kad aplamai juda wub.gif

Mano gimdymo data pagal echo irgi 26 dieną biggrin.gif
Belty
Man irgi kazkaip desiniam sone labiau koncentruojasi, pilvas visad per judesius asimetriskas buna, desinej toks kalnas didelis...Ai bet as nesuku galvos..

Beje, Emerencija, mano data irgi pagal menesines 11 26d. smile.gif
<emigrante>
O maniske kairiajam sone uzpakali iskelia iki begalybes, o kojas sukisa i desini sona doh.gif
jolitajolka
Dekui labai visoms biggrin.gif dabar is kart ramiau pasidare kad ne man vienai tik vienam sone vartosi 4u.gif Mano maziukas irgi uzpakali pastato daznai thumbup.gif
robertukas
oi kaip paskaitau atsimenu ir as tas dienas kaip maziukas malesi pilvuke nors buvo gal pas mane ramus bet taip miela prisimint wub.gif wub.gif wub.gif
<emigrante>
QUOTE(jolitajolka @ 2008 11 14, 10:51)
Dekui labai visoms biggrin.gif  dabar is kart ramiau pasidare kad ne man vienai tik vienam sone vartosi 4u.gif  Mano maziukas irgi uzpakali pastato daznai thumbup.gif
*

man kai mazius uzpakali pastato, tai pilvukas koks juokingas atrodo biggrin.gif Tik kai jau kojas i sonus kisa - tada ui ui.... doh.gif
va ir dabar rasau, o pilvinukas vel issidirbineja biggrin.gif
jolitajolka
Smagu kai juda taip idomiai, kartais aisku erzina kai ima skaudziai ka nos veikt pilvuke tongue.gif bet manau kad po gimdymo pasiilgsiu tu pasispardymu wub.gif

O ziuriu cia ir daugiau ta pacia diena numatyta gimdyt kaip ir man (11-26) ax.gif idomu kuri pirma busim lotuliukas.gif mane tai kazkaip tokia nuojauta aplanko vis kad iki gruodzio pirmos dar negimdysiu lotuliukas.gif
waiduuleda
aktyvumo netruksta ir mano pilvuko gyventojui, visada vienodai aktyvus wub.gif
cameron
Maniske niekad nebuvo super judri, na normaliai judedavo, bet nedaug. Sakyciau, labai suintensyvejo 35-37 savaitemis - tikrus zemes drebejimus rengdavo wub.gif Dabar 38 savaites, tai vel lyg maziau juda, gal jau visai vietos nebeturi, suspausta smile.gif
Keja
O maniske mane pries gala labai isgasdinus buvo g.gif ATrodo vis g.gif i nejudejo, skaiciuodavau judesius kas valanda. Nors g.gif gydyt sake taip buna, b et vistiek labai jaudinausi blink.gif Bet viskas baigesi gerai 4u.gif
Jazza
Maniškis visada laaabai judrus buvo... O pabaigoj, tai iš viso doh.gif Todėl, matyt, ir išsilukštenom vos 38 savaitei prasidėjus g.gif
kristinita
QUOTE(jurg_ita @ 2008 11 19, 12:48)
Maniškis visada laaabai judrus buvo... O pabaigoj, tai iš viso  doh.gif Todėl, matyt, ir išsilukštenom vos 38 savaitei prasidėjus  g.gif
*

Na mano mažulėlis irgi mažiau juda, bet vakar ginė sakė, kad bent 10 stipresnių judesių užtenka, o 10 - tai mes per vakarą padarom bigsmile.gif Vat ką labai mėgstam-tai įsispirti kokią viečikę susiradus ir laikyti bigsmile.gif mielos mamytės-taip nepergyvenkite, gi mažuliams vis mažiau vietos belieka-tai natūralu, kad mažiau juda 4u.gif
<emigrante>
man judesiukai sumazejo likus savaitei iki gimdymo, o paskutinem dienom jau tekdavo skaiciuot ar 10 yra. mazyte pirma minute gavo 9 pagal apgar, 5-ta minute 10 pagal apgar. smile.gif
perlixike
vat ir man jau pora dienu kaip sumazejo judesiuku, bet vaikelio tonai geri. matyt vietos neber biggrin.gif bet kartais kai uzspaudzia tai tik tulike ir belieka sedet doh.gif
oksanyte22
maniskis tai visa nestuma super aktyvus buvo biggrin.gif ir dabar ,likus savaitelei surengia sokiu maratona,ypac naktimis,net lova juda lotuliukas.gif
Astulia25
Mane taip pat nerimas ima,kad judesiukai gerokai paretejo,matyt namelis per mazas,tai didziaja laiko dali miega unsure.gif Ir mama nerimauti vercia unsure.gif ax.gif
_Foxy_
Dažniausiai mažiukai prieš gimdymą būna ramesni. Nors mano mažylė tikrai ramybės mamytei neduoda smile.gif
elikule
Sveikos mamytes ir nestukes,
Man toks keistas dalykas pora sykiu buvo atsitikes ax.gif Siaip mano bamba yra issokusi i virsu, taciau pora kartu ji sulindo vidun, man taip keista pasidare. Gal jum taip yra buve? Juk cia turbut tik kudikis virkstele itempe? Ar klausti apie tai man daktaru blush2.gif Pamaniau jusu pasiklausiu. Jau 38oji savaite man prasideda, vaikiukas juda, gal nebe taip aktyviai, kaip anksciau, bet anksciau jis daug vietos turejo, o dabar nebe. Beje skaiciau, kad nuo 38sav. kudikio judesiai juntami silpniau, bet matau, kad visos skirtingai jaucia savo leliukus.
*Boluzyte*
Jau nebe tokius judesiukus juntama gale kaip pradzioje tikrai, daugiau tai buna ramstymas ir lyg pilvo tampymas, kad vietos jam padaugetu 4u.gif thumbup.gif
Man ir buna kita karta jau neramu, bet pagalvoju, kad vietos jau nebeturi ir jau buna nusileides zemai g.gif
Pasiklauso toniukus ir viskas buna gerai, nereikia nervintis tik biggrin.gif
Juditab
na mano mazylis tai kaip tik dabar daugiau judet pradejo lotuliukas.gif
jau kai duos kurion nors vieton, tai net akyse pazaliuoja lotuliukas.gif
bet man delto tik ramiau kai jauciu, kad jis vis ten malas pas mane blush2.gif
rojukas
na mums liko kelios savaites iki termino, o leliukas toks judrus, kaip niekad smile.gif))
pariene
oi, ir as kankinuosi... liko kelios savaites, o leliukas taip spardosi, kad dabar galiu tik guleti, nes sugebejo uzspausti nerva... smile.gif skausmas nezmoniskas, bet tam mazam zmogiukui viskas atleidziama...
Esha
Mano mažiukas niekad nebuvo įpatingai judrus, tačiau pastaruoju metu dar labiau aprimo. Bet juk tai normalu smile.gif
karalaiti
na, jauciu kiekvienai cia mamytei skirtingai. mano dabar kaip tik daugiau jauciasi tie judesiukai, ir jie kitokie, stipresni... o literaturoj parasyta, kad susilpneja gale nestumo. na, bet daugiau ar maziau jauciam ir tai yra super 4u.gif
KristuteL
Labas nestukes,

Labai nerimauti pradejau. Mums dabar yra 27 savaites. Sios savaites pradzioje mazlio judesiukai buvo tokie gausus, spardesi diena nakti, bet po manksteles kazkodel judeseliai sumazejo. Kaip manote ar yra del ko nerimauti? Ar reiketu kreiptis i gydytoja blush2.gif .
Dizaster
QUOTE(KristuteL @ 2010 02 25, 19:03)
Labas nestukes,

Labai nerimauti pradejau. Mums dabar yra 27 savaites. Sios savaites pradzioje mazlio judesiukai buvo tokie gausus, spardesi diena nakti, bet po manksteles kazkodel judeseliai sumazejo. Kaip manote ar yra del ko nerimauti? Ar reiketu kreiptis i gydytoja blush2.gif .
*

Man gydytoja sake, kad nuo fizinio kruvio padideja gimdos raumenu tonusas,todel judesiukai pasidaro silpniau jauciami. Po pasportavimo judesiai gali silpniau jaustis ta ir dar sekancia diena. Bet jeigu daugiau laiko praejo, tai gal reiketu del viso pikto nuvaziuoti toniuku paklausyti... g.gif
Nomadica
Mum like apie 2 sav. tai judesiai kaip tik paumeje, atrodo islys per pilvo oda lotuliukas.gif pasikuicia kaip turi but... pilvas net kampuotas buna smile.gif Aisku, skaudokai pajuda, buna net zvaigzdutes sumirga akyse doh.gif Na bet geriau jau duodasi, nei tyla smile.gif ramiau kazkaip
*Clivia*
man kelios dieneles iki gimdymo, tai leliukas tikrai siek tiek aprimo, nebesidrasko tiek, kaip pries kokias pora savaiciu smile.gif
dezma
Na del judesiuku, tai pas mane, arba ramuma, kokias kelias valandas arba juda, gana stipriai. Kai juda bent jau zinau kad viskas gerai. mirksiukas.gif
_Irmutee20_
Sveikos busimos ir esamos mamytes 4u.gif Tai vat, as jau esu nestuke 19ta savaite. nestuke.gif ir jau geras tris savaites jauciu judesius. kai kurie silpni, ki kurie stiprus. spiria taip, kad net pilvas banguoja lotuliukas.gif na toks idomus jausmas. Per ekoskopija maciau savo stebukleli tai sake kad per 10min mazdaug tris kartus apsiverte, apsisuko. be to dar liezuvi parode mamai lotuliukas.gif na zodziu, jauciu kad labai judrus gims. Bet vat kaip keista man buvo..as jauciau kad bus berniukas.. bet niekas netikejo, nes pas mane gimineje visos mergaites gime. na o pas drauga tai misri gimine. tiek mergaites tiek berniukai. g.gif idomu cia kaip bus. bet manau kad viskas bus gerai. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.