Maze nesigula ant pilvo nors tu ka. Tik ant pilvo, is karto i asaras. Iki 1 men. geriausiai ant pilvo gulejo, nes taip atsirugdavo, ir galvyte islaike. O dabar nebesigula ant pilvo, ir jei bandai paguldyti, galvos nebepakelia. Kaip jus mokinate mazius ant pilvo galva laikyti? Kas buna jei nesigula, ar tai reiskia, kad ilgai neismoks sedeti ar galvos laikyti?
Va, va, ir mums panaši situacija, nebenori gulėti ant pilvo, nors anksčiau gerai galvytę kėlė...Tai stengiuosi guldyti, kai nebuna pavargusi, dar priekyje žaisliuką padedu,padedu atsiremti dilbiais...situacija gerėja
mano dukryte klykdavo kai paguldydavau ant pilvuko,bet gydytoja sake vistiek palaikyti ant pilvuko pries kiekviena maitinima,kad stipretu pilvuko raumenys.taip ir dariau,dabar jau pati persivercia ir zaidzia
Mano irgi nemėgdavo ant pilvo gulėt, tai ir neguldžiau (kam abiem nervus gadintis) Gal dabar vaikui toks periodas, kai to nemėgsta. Pabandykit po savaitės, gal vėl pradės patikti. Arba galit pabandyt paguldyt ant gimnastikos kamuolio, kad vaikutis į jus rankutėm įsikabintų ir linguot pirmyn atgal, gal jam įdomiau bus, nei ant lovos gulinėt.
maniskis irgi nevisada megsta paguleti. tai as nutaikau, kada pries maitinima jo nuotaika buna geresne, paguldau ant nugarytes, pamasazuoju, pilvuka, kojytes (labai megsta masziukus, net issisiepes guli), o tada apverciu ant pilvuko, pamasazuoju nugaryte. ir palieku ramiai paguleti ant pilvuko vienam. vos pradeda niurneti, duodu soskiuka. jis aprimsta ir dar neblogai paguli.
bet kartais zinoma jsi tiesiog nenori
na mano mazei jau 5.5men, bet ji visai nenori guleti ant pilvelio. paguldau, praeina 5min, ir niurzgejimai. tai as jos ir nekankinu. o sedeti tik leiskite, nuo to visai nepriklauso, ar ji guli ant pilvo ar ne. bet kai nemegsta ant pilvo guleti, tai ir nesivarto. bet nematau as cia nieko blogo.
Mums jau greit 7men, o maziuke nuo gimimo megsta guleti ant pilvo, kitaip ir neuzmiega, nors yra nuomoniu, kad taip vaikuciui nelabai gerai. Sesele sake, kad miega taip, nes ir man taip miegot patinka
pabandykite ant krutines pasiguldyti
Mes irgi nemėgom pilvo. Labai padėjo savaitė masažo užsiėmimų poliklinikoje.
Gydytoja sakė, jog dažniausiai nemėgsta gulėt ant pilvo su tonuso sutrikimais. Maniškė buvo padidinto tonuso. Bet po mankštelės ir masažo jau daaaug geriau QUOTE(Balandiene @ 2008 07 02, 21:33) Kaip jus mokinate mazius ant pilvo galva laikyti? Kas buna jei nesigula, ar tai reiskia, kad ilgai neismoks sedeti ar galvos laikyti? Musu atvejis buvo atvirkstinis, nes mazyle visiskai nemego buti ant nugarytes. O siaip daugelis mazyliu nemegsta ant pilvuko, ir daryti nieko nereikia, viskam ateis laikas. Tikrai nemanau, kad tai itakos tolimesnius veiksmus, atvirksciai, atsises gal net anksciau, nes gulint ant nugarytes bus didesnis noras sestis
maniske tai nuo 3 savaiciu ant pilvuko guli ir galvyte kelia,tik sunku nutaikyti tinkama proga,nes pries valgi buna alkana ir galvytes nekelia ,o tik rankytes ciulpia...
Ner cia ko pergyvent, nenorejo ant pilvo gulet, verstis, bet atejo laikas ir pats viska pradejo daryt. Labai padejo masazai po ju taip sustipredavo
P.S. o kaip tada pergyvenau, dabar juokas ima prisiminus
Manau cia nieko baisaus. Manoji nemego ant pilvo but guldoma. Iskart i asaras. Bet kai pradejo vartytis, tai dabar negaliu net ant nugaros paguldyt. Reikia pampersa keist, o ji jau ant pilvo. Blogiausia kai pavalgo, tada skranduka uzspaudzia ir atpila. O dabar dar repliot pradejom, tai apie gulejima ant nugaros, net kalbos nera.
QUOTE(Jonsi @ 2008 07 12, 20:04) Manau cia nieko baisaus. Manoji nemego ant pilvo but guldoma. Iskart i asaras. Bet kai pradejo vartytis, tai dabar negaliu net ant nugaros paguldyt. Reikia pampersa keist, o ji jau ant pilvo. Blogiausia kai pavalgo, tada skranduka uzspaudzia ir atpila. O dabar dar repliot pradejom, tai apie gulejima ant nugaros, net kalbos nera. va va, manoji irgi panele taip pat
As pradzioj pergyvenau, kad mano vaikas nesivystys, nemokes galvos nulaikyt, ka gydytoja pasakys......
Mano zuikius (greit 3 mėnesiai) irgi nelabai ant pilvo paguli
O mes is po truputi pripratinom, nes is pradziu ir nelabai mego.Bet po minute kita ir vis ilginant tai budavo kad net vienu kartu 10 min isguledavo galiausiai.
Kantrybes tik reikia.Viskas po truputi ir gerai gaunasi.
Maniškis irgi nemėgdavo ant pilvo gulėt iki 3,5 mėn., na gal kokia minutę, o tada riksmai prasidėdavo. Visi sakė, kad būtinai reikia taip gudyt, tai pradėjom treniruotis. Įsigijau didelį gimnastikos kamuolį ir pradėjau pratinti. Praėjo 2 savaitės, dabar jau net pusvalandį paguli ant pilvuko, sukasi ratu ir net negalvoja verstis. Pradėjo tvirtai galvą laikyti, net ant dilbių pasikelia. Manau, kad mums kamuolys labai padėjo. O be to, kažkur skaičiau, kad ant kamuolio labai lavėja vaiko lygsvara.
QUOTE(calibra @ 2008 07 18, 08:05) Maniškis irgi nemėgdavo ant pilvo gulėt iki 3,5 mėn., na gal kokia minutę, o tada riksmai prasidėdavo. Visi sakė, kad būtinai reikia taip gudyt, tai pradėjom treniruotis. Įsigijau didelį gimnastikos kamuolį ir pradėjau pratinti. Praėjo 2 savaitės, dabar jau net pusvalandį paguli ant pilvuko, sukasi ratu ir net negalvoja verstis. Pradėjo tvirtai galvą laikyti, net ant dilbių pasikelia. Manau, kad mums kamuolys labai padėjo. O be to, kažkur skaičiau, kad ant kamuolio labai lavėja vaiko lygsvara. Calibra, o kaip jus ant kamuolio treniruojates? Guldai ji ant kamuolio ant pilvuko ir laikai uz kojyciu, ar kaip? QUOTE(Balandiene @ 2008 07 19, 00:55) Calibra, o kaip jus ant kamuolio treniruojates? Guldai ji ant kamuolio ant pilvuko ir laikai uz kojyciu, ar kaip? Taip ir guldau ant to kamuolio. Ant pilvo, šonu į mane ir laikau už vienos rankos ir kojos. Arba priekiu į mane ir laikau už abiejų rankų, o kai vaikas kojom pasiekia žemę, dar ir atsispirt bando. o dar ir į šonus "pakočioju" O dar pasodinu ir pšokinėjam. SĖKMĖS SPORTUOJANT
Mano dukrytė irgi labai nemėgo ant pilvo gulėti, bet kai išmoko vartytis, tai situacija pasikeitė- dabar pastoviai ant pilvo guli
QUOTE(calibra @ 2008 07 24, 16:42) Taip ir guldau ant to kamuolio. Ant pilvo, šonu į mane ir laikau už vienos rankos ir kojos. Arba priekiu į mane ir laikau už abiejų rankų, o kai vaikas kojom pasiekia žemę, dar ir atsispirt bando. o dar ir į šonus "pakočioju" O dar pasodinu ir pšokinėjam. SĖKMĖS SPORTUOJANT Kokio cia amziaus? Nes as tik guldau ant kamuolio, o sodint baisoka QUOTE(zvirbliukas @ 2008 07 27, 15:53) Mano dukrytė irgi labai nemėgo ant pilvo gulėti, bet kai išmoko vartytis, tai situacija pasikeitė- dabar pastoviai ant pilvo guli Va maniske ir ta pati darydavo, tik ant pilvo ir asaru pakalnes , o man baisu budavo nes 3 menesiu vos vos galvyte nulaikydavo, o aplinkiniai sakydavo, kad nori ar nenori jin reikia guldyt, bet prisipazinsiu kuo maziau stengdavau kankint savaja, o dabar va kai ismoko vartytis (ismoko neperseniausiai
mano mazute jau 4 men, bet ant pilvo gulet baisi tragedija, kaip kazkuri cia rase, paskui ramint reikia. ko tikm nebnadziau, ir kamuoli, ir su zaisliukais, ir pati guluosi jai proe nosi, ir antr krutines, nepatinka nors tu ka. manau todel ir galvyte sunkiau laiko, nes paprasciausiai nesitreniruoja. kjau nebesugalvoju budu, kaip gulejima ant pilvo padaryt jai na ne malonumu, bent jau pakeciamu, kad galetume pagulet bent kelias minutes
musu mazulyte taip pat nemegsta ant pilvuko guleti mums tai tragedija didziausia
QUOTE(SimplyTheBest @ 2008 07 04, 15:51) Mums jau greit 7men, o maziuke nuo gimimo megsta guleti ant pilvo, kitaip ir neuzmiega, nors yra nuomoniu, kad taip vaikuciui nelabai gerai. Sesele sake, kad miega taip, nes ir man taip miegot patinka Nuo pat gimimo musu pupa megdavo guleti ant pilvo, o kai ismoko vartaliotis pati, tai tik ant pilvo ir buna
maniskis nuo pat gimimo nemegsta guleti ant pilvo, ir dabar dar sunkiai guli, nesiremia rankytemis, nekelia galvytes ir todel nesivarto
Mano sūneliui 7mėn, o gulėti ant pilvo jam tikra kančia
mano mazajai 6,5 men, taip pat kancia gulet ant pilvo. Siuo metu ieskau kineziterapeutes i namus. pries tai atlikom masazu seansa, dabar norisi truputi manksteliu, gal panores....
QUOTE(zostena @ 2010 05 07, 23:06) mano mazajai 6,5 men, taip pat kancia gulet ant pilvo. Siuo metu ieskau kineziterapeutes i namus. pries tai atlikom masazu seansa, dabar norisi truputi manksteliu, gal panores.... sveiki QUOTE(mari73 @ 2010 05 08, 13:52) sveiki va net sirdis atsigavo paskaicius atsakant i tema tai ant pilvo irgi nemegstam gulet nuo kokiu 2 menesiu, ir vartytis pradejom veliau nei 4 menesiu. svarbu kad vaikas sveikas, o tos normos knygose aprasytos tikrai ne visiem tinka
Pritariu, kad nereik nieko daryt per prievartą. Taigi čia ne rodiklis. Tiesiog, vienas vaikas mėgsta, jam patogu, kitas - ne. Štai, mano sūnelis labai mėgdavo miegot ant pilvo, o duktė tiesiog pakęst negalėdavo.
O dabar mažylis vėl dievina būt ant pilvo - jei jau viskas negerai - tai ant pilvo liuks. Jau vieno mėn. būdamas nuo šono ant pilvo pats apsivertė ir užmigo. QUOTE(Balandiene @ 2008 07 02, 21:33) Maze nesigula ant pilvo nors tu ka. Tik ant pilvo, is karto i asaras. Iki 1 men. geriausiai ant pilvo gulejo, nes taip atsirugdavo, ir galvyte islaike. O dabar nebesigula ant pilvo, ir jei bandai paguldyti, galvos nebepakelia. Kaip jus mokinate mazius ant pilvo galva laikyti? Kas buna jei nesigula, ar tai reiskia, kad ilgai neismoks sedeti ar galvos laikyti? manau tiesiog tinginiukas... draugu maziui taip buvo, tai masaziste pasieme... pasportavo pasimankstino, pamasazavo is kart pagerejo.... o gal tiesiog vaikas nemegsta...
maniskei patinka gulet ant pilvuko tink neilgai pradeda kniurkset tai paguldom ant nugarytes uztat kai pasiguldau ant saves tai ir uzmiega ant pilvuko
Mano dukryte nemego ant pilvuko guleti,kol nelaike pati galvytes taip paguldyta.Kai pradejo laikyti,pasidare megstamiausia gulejimo poza,o dabar nuo 8men.ir miega ant pilvuko.
mano mazutis nuo pat pradziu nemego ant pilvo. Paguldai is kart niurzgia, tai ir nekankinau. Pavaiksciojom i masazus. Ir stai mums 9 menesiai ir jau geras 3 savaites tik ant pilvuko guledami ir teuzmiegam
manau nieko cia blogo.... gal tiesiog tada nueiti pas neurologa, ji ivertins situacija ir siuntimuka duos masazams.
vyresnėlis nė už ką ant pilvo neguldavo. Daryk, ką nori. Iš pradžių įbesdavo nosim į paviršių ir paleisdavo kakarinę. paskui išmoko vartytis ir viskas - papūsk jam į uodegą
Oi, maniskis nemego ant pilvo guleti, vos paguldydavau - verkdavo. bet po biski prisipratinom. dienom vis pazaizdavau - paguldau ant pilvo - pravirksta - vel ant nugaros perverciu. dabar labai patinka guleti ant pilvo, ir lovytej ant pilvuko miega
o manoji kaip tik megsta ant pilvuko guleti
mano panele niekada nesiguldavo ant pilvo , tik paguldydavau tuoj verkti preadedavo, tai per daug ir nekankinau vaiko..dabar jau beveik 5 menesiukiu tai paguli truputuka, bet pavargsta galvyte ir supyksta, bet po truputuka po truputuka isguli ilgiau.
mano lelyte taip pat nenori gulet ant pilvuko tai as ja ant saves guldau ant pilvuko ir tada ziurim viena i kita is arti
mano dukryte pirma menesi tik valge arba buvo po valgio (maitinu MP, tai cia turbut kol susireguliavo viskas), tai kazkaip nebuvo kaip ja guldyt ant pilvuko
sunu guldziau ant pilvuko nuo pat pirmu dienu ir kele jis galvyte anksti ir ant pilvuko patiko gulet, tai nzn gal del to dukrytei ir nepatinka ant pilvuko, kad laiku neguldziau, paskui svoriukas augo, o raumenukai netvirtejo ir jau sunku jai
labai ilgai nemėgsta gulėti bet keliolika sek vistiek paguldau kad pasportuotų
maniškei jau pusmetis, bet ant pilvo gulėt nenori. Pradedu nerimauti
O mes nuo pat gimimo megstam ant pilvo ir tik taip uzmigdavom.tik kai susirgom bronchitu ir sunku kviepuoti buvo tai ir atpratom taip miegoti.O dabar tai pagulim bet labai ilgai nebemegstam
|