Mamytes, turiu tokia bedele.Mano dukrytei eina treti metukai, kaip ir reiketu graziai ivardinti jos imtymia vietele.Kaip jus vadinate?
Na mūsoji mergužėlė 2,3 metų.....
Mes vadinam "putka"
mes vadinam "pisiukas"
bet manau, kad si tema neturetu buti "delikati", juk tai naturalus dalykas tureti lytinius organus ir nereikia is to daryti "bedeles" vienas kito "sandara" su vaikais jau esame isnagrineja ir kalbame taip: visos Sandrutes, mamytes, babces, tetos ir mergytes turi pisiuka ir dubce; mamytes, babces ir tetos turi dar ir krutis, todel nesioja liemenukus kai vaikai pradeda matuotis mano liemenukus, nieko gedingo tame nematau ir ju nestabdau. kai isskalbtus drabuzius sukraunu i viena kruva, pradedame "porceliuoti" kelnaites: cia tavo, cia mano, cia Deivido ir t.t. ner cia ko raudonuoti beje ir apie berniukiskus organus todel jau esame informuoti
O ja, musu vyriskiai turi pimpalus
QUOTE(Viktute @ 2008 07 03, 14:03) vienas kito "sandara" su vaikais jau esame isnagrineja ir kalbame taip: visos Sandrutes, mamytes, babces, tetos ir mergytes turi pisiuka ir dubce; mamytes, babces ir tetos turi dar ir krutis, todel nesioja liemenukus kai vaikai pradeda matuotis mano liemenukus, nieko gedingo tame nematau ir ju nestabdau. kai isskalbtus drabuzius sukraunu i viena kruva, pradedame "porceliuoti" kelnaites: cia tavo, cia mano, cia Deivido ir t.t. ner cia ko raudonuoti beje ir apie berniukiskus organus todel jau esame informuoti Tai ir maniske ta sandar jau isnagrinejus, nes turi vyresni broli.Net ir brolio daikciuka zino kaip vadinti Patiko ir man "putka".Tikrai juokinga
Mes su dukra įvardijom kaip pūtę. Kartais dar girdžiu iš jos sakant pūtytė
man atrodo, kad putytė ir pimpaliukas yra normaliausi pavadinimai. kažkaip nei šis nei tas, kai tėveliai išradinėja naujus pavadinimus, o paskui vaikai pasimeta išgirdę, kad lytiniai organai vadinami kitaip.
"Putytė" visai gražu
O berniukai turi pimpaliukus
Sakom 'putska'. O berniuku 'pimpaliukas'
Ir tikrai nėra čia ko gėdytis
mano uosve uzvardijo "siūsia, siusiute" man visai "lipo" tas pavadinimas, tai ir nepriestaravau ... taip ir vadinam dabar
Man kažkaip nekaip skamba tos pūtės ir t.t.
Mūsų šeimoj yra pavadinimas "čyputė"
QUOTE(Mega13 @ 2008 07 03, 13:26) mes irgi dupce vadinam viskas yra dupce, bet teko issaiskint, kas yra pute, nes plaudama rankas ant putu sakydavo pute dabar zino, kad puta yra puta, o pute yra pute. norejom issiaiskint pries einant i darzeli, kad vaikai nesijuoktu
Savaime suprantama, kad nuo tokio dalyko neužaugsi traumuota
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 07, 09:46) as sakau "putyte" o jai iseina tik "tyte", tai taip ir vadinam kol kas. o siaip kai vardina savo kuno dalis lb graziai sako "papai" ir " bamba"
Mes vadinam dupce, putyte, šiknyte ir pan.
Aš vaikystėje sakydavau dziundzė, tiksliau mama taip sakė ir mane išmokino.
Mano dukrytei yra jau 3 metukai, ir ji sako, jog tevelis turi peliuka, o mergaites t.y. mes su dukryte turim ruras, ir jai niekaip nepasakysi, kad ten yra putka
Na o mes tą reikalą vadinam PUPYTE
Mes žinom visus delikačių vietelių pavadinimus ir tikruosius, ir netikruosius, patys sakom putytė, šikniukė, subinytė, pelytė
O maniske vadina "uoga"
QUOTE(sige @ 2008 07 07, 13:34) man patinka šis pavadinimas beje kaip tai bebūtų keista, mano pana dar nesidomėjo tuo, kas tarp kojų. maudant prašau atsisukti priekiu kai noriu jos vietelę išplauti. Manau kad man visai patinka "pusia" "pusytė"
Mes tai taip beveik netyčia pavadinome "pim pim" (kadangi buvo suaugę lytinės lūpytės ir patepus reikėdavo truputį pabandyt atidaryt, kad nebūtų baisu tas veiksmas buvo įgarsintas kaip pim pim), pavadinimas mum visiem labai greit prilipo, o ir negėda kai viešoj vietoj pasiskundžia, kad suskaudo ar pan:) Tiesa juoko buvo kai atsirado sausainių Pim's reklama su "dainele apie "pim pim".
Mama mums su sese sakydavo "dupka", nors savo dukters intymią vietelę vadinčiau "dupce". O sūnaus grožį įvardiju "pempe. Maniškis tai labai normaliai priima ir nekyla jokių neaiškumų
mes irgi vadinam dziundze ir dupce, tai dabar jei gu pasakau, kad duosiu per dupce jei neklausys, tai bega ir rekia: cia mano dupce - cia mano dziundze
QUOTE(begemotica @ 2008 07 10, 09:37) Mes tai taip beveik netyčia pavadinome "pim pim" (kadangi buvo suaugę lytinės lūpytės ir patepus reikėdavo truputį pabandyt atidaryt, kad nebūtų baisu tas veiksmas buvo įgarsintas kaip pim pim), pavadinimas mum visiem labai greit prilipo, o ir negėda kai viešoj vietoj pasiskundžia, kad suskaudo ar pan:) Tiesa juoko buvo kai atsirado sausainių Pim's reklama su "dainele apie "pim pim". Kaip suprasti, buvo suaugusios lytinės lūpos?
Mano mama dupce arba dziundze vadino ir dabar mano dukrai sako, kai kalba apie užpakaliuką. O tą intymią vietelę tai nuo pat mažumės vadinam putyte. Tikrai nerandu kito žodžio tam.
Mes vadiname tą vietelę "Pupa".
Putė, putytė, pimpaliukas.
Putka arba putyte
Pazistamu mergaite tai vadina ŽIUŽE
nu nezinau....
Gal todel kad mano aplinkoj ir man augant viskas buvo vadinama savo vardais krutimis ir uzpakaliukais Bet tema labai gera QUOTE(ugniukas1 @ 2008 07 15, 11:11) nu nezinau.... Gal todel kad mano aplinkoj ir man augant viskas buvo vadinama savo vardais krutimis ir uzpakaliukais Bet tema labai gera Vaikui beveik du metai, o tu dar niekaip neįvardijai jo intymių vietų?
O mes sakom, sikute! Na jau PUTKA tai ziauru!
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 15, 14:41) Vaikui beveik du metai, o tu dar niekaip neįvardijai jo intymių vietų? Ne neivardinau, o kam Kai durs pirstu ir paklaus - kas cia, tada ir pasakysiu. O kol kas sakau "einam nusiplausim uzpakaliuka" ir psio Papildyta: QUOTE(Krisstulka @ 2008 07 15, 15:04) Taigi kad ziauru nu dar viskas jauciu priesaky
Nemanau,kad kas tokiam amziuj moko anatomijos vaika,bet kazkaip naturaliai gaunasi ivardint kuno dalis
Kam putka žiauru, man tai dziundzė pvz net šlykščiai skamba, o kiti pripratę ir jiems nieko. O ten kokiom žibutėm vadint tai iš viso nei šis nei tas, nes supras tik tos šeimos nariai.
Šiaip man irgi negražu tos visos putkos, dziundzės, bet manau svatbiausia nevadint kitais vardais, kaip kad žibutės, bitutės, gėlytės. Gal ir gražu ir prie svetimų gražiau skamba, bet nereikia vaiko painioti.
kartą pavadinau putka, Ugnė pakartojo kuktė, tai nuo tada taip ir vadinam
Pas mus seimoi tai pas mergaites yra cypcia, o pas berniukus plimplia
QUOTE(Akinomra @ 2008 07 20, 21:29) Pas mus seimoi tai pas mergaites yra cypcia , o pas berniukus plimplia Visai nieko pavadinimas
pas mus putkutė ir šinkutė, kažkaip mano mama pradėjo taip jei aiškinti aš sakydavau užpakaliukas...bet pabuvusi su ja pradėjo man aiškinti kad yra putkutė ( dar pupukutė kartais
Pas mus putytė, berniukai turi pimpaliukus. Mama turi papukus, o mano mergytė pienelius (taip ji vadina spenelius)
o mes vadinam "pučiukas"
|