Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Delikati tema mergyčių mamoms
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vaivorykštė
Mamytes, turiu tokia bedele.Mano dukrytei eina treti metukai, kaip ir reiketu graziai ivardinti jos imtymia vietele.Kaip jus vadinate? blush2.gif Man mazytei sakydavo "putyte", bet as kazkaip nenoriu. blush2.gif Atleiskit, kad cia tokia temele uzvedziau blush2.gif blush2.gif
NoAngel
Na mūsoji mergužėlė 2,3 metų..... ax.gif O tai kas pas ją kelnaitėse tai tiesiog įvardinam DUPCE biggrin.gif
Song
Mes vadinam "putka" biggrin.gif Is vienos drauges isgirdau, man patiko-juokingai, ne super rimtai ir neakcentuojant smile.gif
Viktute
mes vadinam "pisiukas" tongue.gif
bet manau, kad si tema neturetu buti "delikati", juk tai naturalus dalykas tureti lytinius organus ir nereikia is to daryti "bedeles" 4u.gif

vienas kito "sandara" su vaikais jau esame isnagrineja ir kalbame taip:
visos Sandrutes, mamytes, babces, tetos ir mergytes turi pisiuka ir dubce;
mamytes, babces ir tetos turi dar ir krutis, todel nesioja liemenukus tongue.gif
kai vaikai pradeda matuotis mano liemenukus, nieko gedingo tame nematau ir ju nestabdau. kai isskalbtus drabuzius sukraunu i viena kruva, pradedame "porceliuoti" kelnaites: cia tavo, cia mano, cia Deivido ir t.t. ner cia ko raudonuoti 4u.gif ir nuogi namuose viens pries kita palakstome, nors ne nudistai esame rolleyes.gif
beje ir apie berniukiskus organus todel jau esame informuoti smile.gif
Song
O ja, musu vyriskiai turi pimpalus biggrin.gif
Vaivorykštė
QUOTE(Viktute @ 2008 07 03, 14:03)

vienas kito "sandara" su vaikais jau esame isnagrineja ir kalbame taip:
mamytes, babces ir tetos turi dar ir krutis, todel nesioja liemenukus  tongue.gif
kai vaikai pradeda matuotis mano liemenukus, nieko gedingo tame nematau ir ju nestabdau. kai isskalbtus drabuzius sukraunu i viena kruva, pradedame "porceliuoti" kelnaites: cia tavo, cia mano, cia Deivido ir t.t. ner cia ko raudonuoti  4u.gif  ir nuogi namuose viens pries kita palakstome, nors ne nudistai esame  rolleyes.gif
beje ir apie berniukiskus organus todel jau esame informuoti  smile.gif
*

Tai ir maniske ta sandar jau isnagrinejus, nes turi vyresni broli.Net ir brolio daikciuka zino kaip vadinti ax.gif O savo nezino blush2.gif Beje, kartais nubega i tualeta suspaudzia savo lyties prieki ir vaidina, kad sisioja kaip brolis lotuliukas.gif

Patiko ir man "putka".Tikrai juokinga lotuliukas.gif
Ups...
Mes su dukra įvardijom kaip pūtę. Kartais dar girdžiu iš jos sakant pūtytė lotuliukas.gif
sena niekšė
man atrodo, kad putytė ir pimpaliukas yra normaliausi pavadinimai. kažkaip nei šis nei tas, kai tėveliai išradinėja naujus pavadinimus, o paskui vaikai pasimeta išgirdę, kad lytiniai organai vadinami kitaip.
Swietoczka
"Putytė" visai gražu blush2.gif Mes dar vadinam "makštute" blush2.gif

O berniukai turi pimpaliukus 4u.gif
JO/NE
Sakom 'putska'. O berniuku 'pimpaliukas' smile.gif
Ir tikrai nėra čia ko gėdytis 4u.gif
Egle22
QUOTE(JO/NE @ 2008 07 03, 22:20)
Sakom 'putska'. O berniuku 'pimpaliukas' smile.gif
Ir tikrai nėra čia ko gėdytis 4u.gif
*

drinks_cheers.gif
bloga
mano uosve uzvardijo "siūsia, siusiute" man visai "lipo" tas pavadinimas, tai ir nepriestaravau ... taip ir vadinam dabar rolleyes.gif vyruku organus vadinam "peliukais, pimpaliukais" ax.gif
*Chardonnay*
Man kažkaip nekaip skamba tos pūtės ir t.t. schmoll.gif Pavadink visai su tuo reikalu nesusijusiu vardu, gėlės pavadinimu ar pan. Mažoms mergaitėms labai tiesmukiškai skamba suaugusiųjų pavadinimai...
Athena
Mūsų šeimoj yra pavadinimas "čyputė" lotuliukas.gif
mylimuke
QUOTE(audrytexx @ 2008 07 06, 16:53)
Man kažkaip nekaip skamba tos pūtės ir t.t.  schmoll.gif Pavadink visai su tuo reikalu nesusijusiu vardu, gėlės pavadinimu ar pan. Mažoms mergaitėms labai tiesmukiškai skamba suaugusiųjų pavadinimai...
*

Psichologai teigia, jog to geriau nedaryt nono.gif

Gegas
QUOTE(Mega13 @ 2008 07 03, 13:26)
Na mūsoji mergužėlė 2,3 metų..... ax.gif O tai kas pas ją kelnaitėse tai tiesiog įvardinam DUPCE biggrin.gif
*

mes irgi dupce vadinam blush2.gif
viskas yra dupce, bet teko issaiskint, kas yra pute, nes plaudama rankas ant putu sakydavo pute smile.gif
dabar zino, kad puta yra puta, o pute yra pute. norejom issiaiskint pries einant i darzeli, kad vaikai nesijuoktu
*Chardonnay*
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 06, 22:21)
Psichologai teigia, jog to geriau nedaryt nono.gif
*

Mano tėvai taip vadino kol buvau maža - ir nieko blogo man nennutiko. mirksiukas.gif
mylimuke
Savaime suprantama, kad nuo tokio dalyko neužaugsi traumuota lotuliukas.gif Bet daiktus geriau vadinti tikraisiais vardais ax.gif Kam paskui aiškint, kad visgi bitutė ne tarp kojų, o ta, kuri neša medų nuo gėlytės biggrin.gif
joviliukste
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 07, 09:46)
Kam paskui aiškint, kad visgi bitutė ne tarp kojų, o ta, kuri neša medų nuo gėlytės  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

as sakau "putyte" o jai iseina tik "tyte", tai taip ir vadinam kol kas. o siaip kai vardina savo kuno dalis lb graziai sako "papai" ir " bamba" lotuliukas.gif o kai sakau "uzpakaliukas", taj ji man sako "kakajiukas"
mylimuke
Mes vadinam dupce, putyte, šiknyte ir pan. lotuliukas.gif
sige
Aš vaikystėje sakydavau dziundzė, tiksliau mama taip sakė ir mane išmokino.
KamileVanile
Mano dukrytei yra jau 3 metukai, ir ji sako, jog tevelis turi peliuka, o mergaites t.y. mes su dukryte turim ruras, ir jai niekaip nepasakysi, kad ten yra putka smile.gif
Tobako
Na o mes tą reikalą vadinam PUPYTE blush2.gif
Kiwija
Mes žinom visus delikačių vietelių pavadinimus ir tikruosius, ir netikruosius, patys sakom putytė, šikniukė, subinytė, pelytė smile.gif .
venzliukas
QUOTE(sige @ 2008 07 07, 12:34)
*

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
moniccca
O maniske vadina "uoga" lotuliukas.gif Beje, pati ji ir sugalvojo si pavadinima smile.gif
Staigmena
QUOTE(sige @ 2008 07 07, 13:34)
*

man patinka šis pavadinimas thumbup.gif

beje kaip tai bebūtų keista, mano pana dar nesidomėjo tuo, kas tarp kojų. maudant prašau atsisukti priekiu kai noriu jos vietelę išplauti. Manau kad man visai patinka "pusia" "pusytė"
begemotica
Mes tai taip beveik netyčia pavadinome "pim pim" (kadangi buvo suaugę lytinės lūpytės ir patepus reikėdavo truputį pabandyt atidaryt, kad nebūtų baisu tas veiksmas buvo įgarsintas kaip pim pim), pavadinimas mum visiem labai greit prilipo, o ir negėda kai viešoj vietoj pasiskundžia, kad suskaudo ar pan:) Tiesa juoko buvo kai atsirado sausainių Pim's reklama su "dainele apie "pim pim".
AgnePagne
Mama mums su sese sakydavo "dupka", nors savo dukters intymią vietelę vadinčiau "dupce". O sūnaus grožį įvardiju "pempe. Maniškis tai labai normaliai priima ir nekyla jokių neaiškumų smile.gif
banginiukas
mes irgi vadinam dziundze ir dupce, tai dabar jei gu pasakau, kad duosiu per dupce jei neklausys, tai bega ir rekia: cia mano dupce - cia mano dziundze lotuliukas.gif
AgnePagne
QUOTE(begemotica @ 2008 07 10, 09:37)
Mes tai taip beveik netyčia pavadinome "pim pim" (kadangi buvo suaugę lytinės lūpytės ir patepus reikėdavo truputį pabandyt atidaryt, kad nebūtų baisu tas veiksmas buvo įgarsintas kaip pim pim), pavadinimas mum visiem labai greit prilipo, o ir negėda kai viešoj vietoj pasiskundžia, kad suskaudo ar pan:) Tiesa juoko buvo kai atsirado sausainių Pim's reklama su "dainele apie "pim pim".
*

Kaip suprasti, buvo suaugusios lytinės lūpos? blink.gif Norėčiau platesnio komentaro 4u.gif ax.gif
Aniukes mama
Mano mama dupce arba dziundze vadino ir dabar mano dukrai sako, kai kalba apie užpakaliuką. O tą intymią vietelę tai nuo pat mažumės vadinam putyte. Tikrai nerandu kito žodžio tam.
Ryški
Mes vadiname tą vietelę "Pupa". smile.gif
Aikutė
Putė, putytė, pimpaliukas.
Vijora
Putka arba putyte biggrin.gif
Sapnu_Mergaite
Pazistamu mergaite tai vadina ŽIUŽE lotuliukas.gif Labai man jau patiko, toks savotiskas pavadinimas thumbup.gif
ugniukas1
nu nezinau.... g.gif man tos "putytes" nu jau ziaaaauuuuriai neskamba schmoll.gif kaip ir "papai" beje. Nezinau kodel bet asocijuojasi su giliu kaimu ir uzstales tostais.
Gal todel kad mano aplinkoj ir man augant viskas buvo vadinama savo vardais krutimis ir uzpakaliukais unsure.gif
Bet tema labai gera drinks_cheers.gif dar nesusimasciau kokius terminus reiktu vaikui parinkti.
mylimuke
QUOTE(ugniukas1 @ 2008 07 15, 11:11)
nu nezinau.... g.gif man tos "putytes" nu jau ziaaaauuuuriai neskamba  schmoll.gif kaip ir "papai" beje. Nezinau kodel bet asocijuojasi su giliu kaimu ir uzstales tostais.
Gal todel kad mano aplinkoj ir man augant viskas buvo vadinama savo vardais krutimis ir uzpakaliukais  unsure.gif
Bet tema labai gera  drinks_cheers.gif  dar nesusimasciau kokius terminus reiktu vaikui parinkti.
*

Vaikui beveik du metai, o tu dar niekaip neįvardijai jo intymių vietų? g.gif Tai kaip vadini? Tik užpakaliukas?
Mrs. X
O mes sakom, sikute! Na jau PUTKA tai ziauru! blink.gif
ugniukas1
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 15, 14:41)
Vaikui beveik du metai, o tu dar niekaip neįvardijai jo intymių vietų?  g.gif  Tai kaip vadini? Tik užpakaliukas?
*

Ne neivardinau, o kam g.gif ? Kazkaip manau lytini svietima pradeti tada, kai pamatysiu pirmus susidomejimo zenklus mirksiukas.gif
Kai durs pirstu ir paklaus - kas cia, tada ir pasakysiu. O kol kas sakau "einam nusiplausim uzpakaliuka" ir psio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisstulka @ 2008 07 15, 15:04)
O mes sakom, sikute! Na jau PUTKA tai ziauru! blink.gif
*

Taigi kad ziauru doh.gif Man irgi ziauriai skamba blink.gif ypac vaiko lupose...Na gal cia kas kaip iprates blush2.gif Nesam mes davatkos kokie su vyru, bet kazkaip primygtinai neaiskinam ir nerodom "pas teveli tas...pas mamyte anas" doh.gif uchhh..
nu dar viskas jauciu priesaky biggrin.gif
mylimuke
Nemanau,kad kas tokiam amziuj moko anatomijos vaika,bet kazkaip naturaliai gaunasi ivardint kuno dalis g.gif Kad ir tas gedingas,apie kurias nekalbama biggrin.gif
Aikutė
Kam putka žiauru, man tai dziundzė pvz net šlykščiai skamba, o kiti pripratę ir jiems nieko. O ten kokiom žibutėm vadint tai iš viso nei šis nei tas, nes supras tik tos šeimos nariai.
mylimuke
Šiaip man irgi negražu tos visos putkos, dziundzės, bet manau svatbiausia nevadint kitais vardais, kaip kad žibutės, bitutės, gėlytės. Gal ir gražu ir prie svetimų gražiau skamba, bet nereikia vaiko painioti.
Spygliux6
kartą pavadinau putka, Ugnė pakartojo kuktė, tai nuo tada taip ir vadinam
Treja
QUOTE(Viktute @ 2008 07 03, 14:03)
*

blink.gif Nu kažkaip neaaaaaaaaa....Mūsų užvadinimai paprastesni - pūtytė ax.gif
Akinomra
Pas mus seimoi tai pas mergaites yra cypcia, o pas berniukus plimplia ax.gif Pries pora dienu girdejau kaimyne kieme pasisodino savo berniuka ant keliu ir aiskina "pas mamyte ir tavo sese vietoj plimplios yra putpele" nesupratau siektiek jos, nes po to aiskino, kad putpele tai paukstis ir tik sumaise viska vaikucio galvoj blink.gif
mylimuke
QUOTE(Akinomra @ 2008 07 20, 21:29)
Pas mus seimoi tai pas mergaites yra cypcia , o pas berniukus plimplia  ax.gif Pries pora dienu girdejau kaimyne kieme pasisodino savo berniuka ant keliu ir aiskina "pas mamyte ir tavo sese vietoj plimplios yra putpele" nesupratau siektiek jos, nes po to aiskino, kad putpele tai paukstis ir tik sumaise viska vaikucio galvoj blink.gif
*

Visai nieko pavadinimas biggrin.gif
Faithful
pas mus putkutė ir šinkutė, kažkaip mano mama pradėjo taip jei aiškinti aš sakydavau užpakaliukas...bet pabuvusi su ja pradėjo man aiškinti kad yra putkutė ( dar pupukutė kartais biggrin.gif ) ir šinkutė biggrin.gif kažkaip nesipriešinau :ax o tevelis ir berniukai turi peliukus 4u.gif aš savo šeimoje žinojau kad turiu puputę ir dupcę smile.gif
Edirga
Pas mus putytė, berniukai turi pimpaliukus. Mama turi papukus, o mano mergytė pienelius (taip ji vadina spenelius) biggrin.gif
Dzanetukas
o mes vadinam "pučiukas" blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.